JOEL DEGEEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOEL DEGEEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.393.625

Publication

29/04/2014 : Kapitaalverhoging - statutenwijziging
Het blijkt uit een akte van kapitaalverhoging - statutenwijziging verleden voor Lieve STROEYKENS.i geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissenj te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 25 maart 2014, dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de enîge aandeelhouder/vennoot van de besloten i vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOËL DEGEEST BVBA" met zetel te 3380 Glabbeeki (Zuurbemde), Zuurbemde 68, hierna "de Vennootschap" genoemd.

Ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0864.393.625 en bij de diensten van;

de BTW onder nummer BE 0864.393.625.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Stefan Smets te Glabbeek op 16 maart 2004, bekendgemaakt in de:

Bijlagen tôt het Belgisch Staatsblad van 20 april daarna onder nummer 0060440.

De statuten werden tôt op heden nog niet gewijzigd.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten : EERSTE BESLISSING : Kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de Eerste Vergadering waarbij werd beslist tôt uitkering j van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 W.I.B. 1992. voor een bruto bedrag van;

zesendertigduîzend tweehonderdzesentachtig euro negenentachtig cent (€36.286,89). Een exemplaar van die; notulen blijft in het elektronisch dossier van de notaris. TWEEDE BESLISSING : Kapitaalverhoging in geld.

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met tweeëndertigduizendj zeshonderdachtenvijftig euro twintig cent (€ 32.658,20), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd; euro (€ 18.600,00)op eenenvijftigduîzend tweehonderdachtenvijftig euro twintig cent (€ 51.258,20). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng în geld van het netto bedrag verkregen in¬ gevolge de dividenduitkering waartoe werd beslist in de Eerste Vergadering en zal niet gepaard zal gaan met de- uitgifte van nieuwe aandeien.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit!

de volgens het régime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

DERDE BESLISSING - Inschrijving op de kapitaalverhoging.

1. Vervolgens heeft de enige aandeelhouder/vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de sta¬ tuten en de financiële toestand van de Vennootschap, en in te schrijven op de kapitaalverhoging van de;

Vennootschap.

2. De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat op ieder aandeel waarop; aldus werd ingeschreven, gestort is ten belope van honderd procent (100 %). Op de kapitaalverhoging isj bijgevolg gestort ten belope van tweeëndertigdulzend zeshonderdachtenvijftig euro twintig cent (€ 32.658,20). 3. De voormeide inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort opj een bijzondere rekening met nummer BE29 8500 4826 4164 op naam van de Vennootschap bij naamlozej vennootschap "Crelan", zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietînstelling op 20 maart 2014, dat; aan de notaris werd overhandigd en in zijn elektronisch dossier bewaard zal blijven.

VIERDE BESLISSING - Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormeide: kapitaalverhoging van tweeëndertigduizend zeshonderdachtenvijftig euro twintig cent (€ 32.658,20): daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op eenenvijftigduîzend: tweehonderdachtenvijftig euro twintig cent (€ 51258,20), vertegenwoordigd door honderd (100) aandeien; zonder vermelding van waarde.

VIJFDE BESLISSING -Wijziging van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

S T5

09 eu

fi fi

e© OS

B -3

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen niet de beslissing tôt kapttâàlver-irioging die

voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Artikel vijf- KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt eenenvijftigduîzend tweehon-derdachtenvijftig euro twintig cent(€ 51.258,20). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandeien, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING: Volmacht coôrdinatie

De vergadering verleent aan notariskantoor "Michiels & Stroeykens, geassocieerde notarissen", voormeld, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, met macht afzonderlijk te handelen, aile machten om de gecoôrdineerde tekst van de statuten van de Ven-nootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ZEVENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tôt uitvoering van de genomen beslissingen. ACHTSTE BESLISSING: Volmacht kruispuntbank voor ondernemingen

De vergadering beslist, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank van ondernemingen ingevolge huidige akte, volmacht te verlenen, met vermogen elk afzonderlijk te handelen en mogelijkheîd van îndeplaatststelling, aan de burgeriîjke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EATC & PARTNERS" te 3390 Tielt-Winge, haar zaakvoerder(s) en haar aangestelden, ieder met macht afzonderlijk te handelen.

Aile voorgaande besluiten weTden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Lîeve STROEYKENS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte van kapitaalverhoging - statutenwijziging; de

gecoôrdineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JOEL DEGEEST

Adresse
3380 Glabbeek (Zuurbemde), Zuurbemde 68

Code postal : 3380
Localité : GLABBEEK
Commune : GLABBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande