JOFF DERLUYN, AFGEKORT : JOFF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOFF DERLUYN, AFGEKORT : JOFF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.370.415

Publication

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.08.2013, NGL 16.09.2013 13585-0140-011
08/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Vz J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" 15004

Ondernemingsnr : 0837.370.415 Benaming

(voluit) : JOFF DERLUYN (verkort) : JOFF

NEERGELEGD

MoNrrEIJR BELGE 21 ngT.. 2014

31 -12- 2014 Rechtbank

f~vé' KORTRIJK F EL

BELGISCH STAA i SQL

AD

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beversesteenweg 398, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

UITTREKSEL UIT HET BESLUIT VAN DE ZAAKVOERDER D.D. 6/10/2014 GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

De zaakvoerder besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8800 Roeselare, Beversesteenweg 398 naar 3051 Sint  Joris  Weert, Stationsstraat 14 en dit met ingang van heden.

Vervolgens stelt de enige zaakvoerder de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om voor onze vennootschap alle formaliteiten van inschrijving, stopzetting en wijziging bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting, over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 3010 Leuven, Martelarenlaan 38:

-Juffrouw Softe Lambeens;

-De heer Nick Berckmans.

Voor eensluidend uittreksel

De heer Joff Derluyn

Zaakvoerder

_Bi,jbzge.a het.Acelgieh_Staatshlad Q8/A1/201.5

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 16.08.2012, NGL 13.09.2012 12566-0580-011
01/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304082*

Neergelegd

29-06-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): JOFF DERLUYN

0837370415

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op 28 juni 2011 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat de heer DERLUYN Joff Antoon Jules, geboren te Roeselare, op 13 maart 1974, wonende te Oud-Heverlee (B-3051 Oud-Heverlee), Panoramalaan, 6, een vennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "JOFF DERLUYN", verkort "JOFF".

Zetel: Roeselare (B-8800 Roeselare), Beversesteenweg, 398.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld: alleen of in samenwerking met derden, alle activiteiten te verrichten die betrekking hebben op het besturen van bedrijven en het verlenen van diensten alsook het verlenen van bijstand en advies inzake management in de ruimste zin van het woord en meer bijzonder met betrekking tot strategie, organisatie en herstructurering van ondernemingen, financiële strategie, beheer en advies, technologie, marketing, productie, ontwikkeling, processing alsmede alle andere sectoren die een verband hebben met deze laatste, met uitzondering van alle gereglementeerde activiteiten waarvoor de vennootschap geen vergunning heeft. Zij mag ook activiteiten ontwikkelen op het gebied van:

- Het onderzoek naar nieuwe technologieën en uitvindingen en daarmee gelinkt, het ontwikkelen, het nemen, en het kopen en verkopen van octrooien, merken, tekeningen en modellen, auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten;

- Het geven en ontvangen van royalty s;

- Het ontwikkelen van hardware en software ter ondersteuning van het onderzoek naar en de productie van

deze technologieën;

- Het kopen en verkopen van bovenvermelde hardware en software en verwante technologische

toepassingen of kennis;

- Advies en consultancy aan bedrijven, publieke instellingen en personen;

- De organisatie van seminaries, opleidingen, team-building, beurzen en andere evenementen en

manifestaties;

- Het samenwerken met Belgische of buitenlandse onderwijsinstellingen en bedrijven om wetenschappelijk

onderzoek in bovenvermelde producten te ondersteunen;

- Het ontwikkelen van een roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8800 Roeselare, Beversesteenweg 398

Onderwerp akte: OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

Kapitaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ("het bestuur"), al dan niet vennoten.

Interne bestuursbevoegdheden

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of de statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij als college optreden. Het college handelt door de meerderheid van de zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

Bijzondere volmachten

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overschrijding van delegatiebevoegdheid. Jaarvergadering: op zestien augustus, om zeventien uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te bevatten:

- de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien rechtspersoon) van de vennoot;

- het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

- de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

- de naam en de zetel van de vennootschap;

- de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

- de agenda van de vergadering;

- de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" /

"verworpen" / "onthouding";

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

- de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering. Boekjaar: begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven door middel van een inbreng in geld. Elk aandeel werd evenredig volstort voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij ING BANK België. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Benoeming van de zaakvoerder: de heer DERLUYN Joff, voornoemde oprichter, werd in hoedanigheid van zaakvoerder aangesteld, zonder beperking van duur.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 30 juni 2012.

Eerste jaarvergadering: in 2012.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.).

(Tegelijk met dit uittreksel werd neergelegd: een uitgifte van de akte).

(get.) Vincent VRONINKS,

Geassocieerd Notaris.

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 29.09.2015, NGL 20.10.2015 15653-0387-010

Coordonnées
JOFF DERLUYN, AFGEKORT : JOFF

Adresse
STATIONSSTRAAT 14 3051 SINT-JORIS-WEERT

Code postal : 3051
Localité : Sint-Joris-Weert
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande