JOLYBO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JOLYBO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 537.729.101

Publication

06/09/2013
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo. bobo aan Belg Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2

DE GglFF;ER, u la

Griffie

MINI

Ondernemingsnr : os 3 ~, e9 ,ili7q

Benaming

(voluit) : JOLYBO

(verkort) :

Rechtsvorm.: VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : MARTELARENSTRAAT 37, 3200 AARSCHOT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de onderhandse akte opgemaakt te Aarschot op 20 augustus 2013 blijkt dat volgende partijen:

1.Boeckstyns Caroline , geboren te Antwerpen op 11/02/1971, wonende te Goordijk 15, 2230 Herselt. 2.Eyckmans Peter , geboren te Bonheiden op 22/03/1968, wonende te Goordijk 15, 2230 Herselt.

Overeengekomen zijn een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma,

De eigen middelen van de vennootschap bedragen 15.000,00 euro. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden.

De voormelde inbreng werd als volgt door de partijen gedaan:

-Partij 1 brengt 7.500,00 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor zij 50 aandelen zonder

vermelding van de nominale waarde ontvangt;

-Partij 2 brengt 7.500,00 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 50 aandelen zonder

vermelding van de nominale waarde ontvangt.

De partijen verklaren dat het voormelde vermogen volledig volstort is door middel van overschrijving op IBAN rekening nummer BE73 3631 2336 6660.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig art. 60 W. Venn. alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt;

HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DUUR

Art. 1 Naam en zetel

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, met als

naam JOLYBO.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Martelarenstraat 37, 3200 AARSCHOT.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen hij het Belgisch Staatsblad.

Art, 2 Duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W, Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing

HOOFDSTUK Il - DOEL

Art. 3 Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in binnen- als buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, voor zover voldaan aan de

wettelijke voorwaarden terzake

-De aan- en verkoop, klein- en groothandel, de in- en uitvoer van meubelen en antieke meubelen, al dan niet tweedehands, alsook de restauratie ervan. Dit alles in de ruimste zin van het woord.

-De aan- en verkoop, klein- en groothandel, de in- en uitvoer alsook de verkoop via internet van diverse artikelen met betrekking tot inrichting, meubilair, rneubileringsstoffen, huishoudtextiel, decoratie, verlichting, textielwaren, kleding, enzovoort, zowel bestemd voor binnen als buitenshuis.

-De aan- en verkoop, klein- en groothandel, de in- en uitvoer, het vervaardigen en verwerking in allerhande kleding, klederen en klederwaren, zowel voor dames, heren als kinderen, babykleding, waaronder inbegrepen vrijetijdskleding, zwemkleding, trainings- en skipakken, alle andere sportkleding, werkkleding, boven- en onderkleding, maatkleding, enzovoort. Allerhande kledingsaccessoires zoals hoofddeksels, hoeden, petten, handschoenen, riemen, sjaals, schoeisel en allerhande textielwaren.

Alles wat in verband staat met tuinieren en hobbying, gereedschappen, autoaccessoires, geschenkartikelen, lederwaren, reis- en fantasieartikelen, parfumerie- en toiletartikelen, boeken en papierhandel, speelgoed, sport en elektriciteit, fietsen en fietsbenodigdheden, foto en bijouterie, radio en TV en geluidstoestellen, fonoplaten, muziek, drogisterij, camping en caravanning, vis- en jachtgerief artikelen in de breedste zin van hun betekenis.

-De aan- en verkoop, klein- en groothandel, de in- en uitvoer van bloemstukken, kransen en aanverwanten, van barbecuetoestellen, van machines, materialen, apparatuur, producten en artikelen die dienen voor de tuinbouw, tuinaanleg, bosbouw, en die dienen voor het aanleggen en onderhouden van tuinen, bossen, parken, sportterreinen, speelpleinen, vijvers en zwembaden, vijvers en vijverbenodigdheden, houten aflsuitingen, houten schermen, hekwerk en poorten, tuinhuisjes, speeltuigen, terrassen, garages, chalets. -Het organiseren alsmede participeren van beurzen, tentoonstellingen, manifestaties en evenementen. -Het verlenen van een postorderservice in de ruimste zin van het woord.

-Het voeren van alle administratieve en secretariaatswerkzaamheden;

-Alle overige handelingen op commercieel, industrieel, en financieel gebied.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in vennootschappen, ondernemingen, syndikaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan. Zij kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De opsommingen en aanduidingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.. Het doel van de vennootschap wordt in de meest ruime zin opgevat en de zaakvoerder heeft de bevoegdheid dit doel te interpreteren. De vennootschap mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan. Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met meerderheid van stemmen.

HOOFDSTUK III VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Art. 4 Vennoten

De vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprake-dijk voor alle vennootschapsschulden,

Art. 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 15.000,00 euro. Elk aandeel moet

steeds volledig volstort zijn.

4y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 6 Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde,

Art. 7 Aandelenregister

De aandelen zijn steeds op naam. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de

vennootschap, dit register bevat:

-de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem

toebehoort;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de

overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en

ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Het eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

Overdrachten en overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas

vanaf de datum van de inschrijving In het aandelenregister. _

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot in de vennootschap heeft,

Art. 8 Overdracht van aandelen

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van meerderheid van stemmen. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.De overdracht of de overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. De werkelijke waarde wordt door een bij onderling overleg gekozen deskundige bepaald indien de partijen op dit vlak niet overeenkomen. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg een deskundige aan op verzoek van één der partijen.

HOOFDSTUK IV - BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Art, 9 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van

de vennootschap. Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

1.Boeckstyns Caroline, wonende te Goordijk 15, 2230 Herselt.

Zij verklaart haar opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zijn niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekend gemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 10 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan ook gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Hij mag enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen toekennen.

HOOFDSTUK V - TOEZICHT

Art. 11. Contrai°

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van

ti

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap, Dit houdt in dat hij inzage mag nemen-in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK VI - ALGEMENE VERGADERING

Art. 12 Bijeenroeping en agenda

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de laatste vrijdag van de maand mei, om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief en wordt toegezonden aan de vennoten ten minste veertien dagen voor de vergadering.

Art. 13 Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

HOOFDSTUK VII - BOEKJAAR, JAARREKENING

Art. 14 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. In

afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op heden en eindigt het op 31/12/2014.

Art. 15 Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

HOOFDSTUK VIII - ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 16 Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer verettenaars, aangesteld door de algemene vergadering met drie vierde van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met drie vierde van stemmen anders besluit.

Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Artikel 18. Overlijden van een vennoot

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in het voorkomende geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Caroline Boeckstyns

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2015
ÿþ klad POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. 'vàn Lùik vëmiérden : Itëgtà ; t~á m ëntióëdáîllg~îëid ván dé iiierùïmérîférënde nótáïis, iiétzlj'vàn lë pérsô{eïri én)`

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I

51195

1 NEERGELEGD

1 2 9 JULI 2015

Griffie Rechtbank van Koophandel te l.êxwdfi.e

Ondememingsnr ; 0537,729.101

Benaming (voluit) : JOLYBO

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Grote Baan 183, 3511 Kuringen, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders Tekst :

Uitreksel uit het PV van de buitengewone algemene vergadering van 30/06/2015, gehouden op de zetel van de vennootschap.

De vergadering beslist éénparig om de maatschappelijke zetel van de VOF JOLYBO te verplaatsten naar volgend adres:

Grote Baan 183, 3511 Kuringen. Dit met ingang vanaf 01/07/2015.

De zaakvoerder

Boeckstyns Caroline

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JOLYBO

Adresse
MARTELARENSTRAAT 37 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande