JPS TOURS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JPS TOURS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.203.843

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 30.06.2014 14244-0019-011
03/01/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

4veergelegc ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 3 n-&2013

DE GRJF

Griffie

Ondernemingsnr :0437.203.843 1

Benaming (voluit) : JPS TOURS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bergzichtstraat 1, 3111 Wezemaal

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Kapitaalsverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Vincent Talion, geassocieerde notaris in de Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid Eric Talion en Vincent Tallon, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, Kasteellaan 12 op negentien december tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de BVBA JPS TOURS, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist tot een verhoging van het geplaatst kapitaal met tweeëndertigduizend achthonderd tachtig euro (32.880 EUR) om het te brengen van zestigduizend euro (60.000 EUR) op tweeënnegentigduizend achthonderd tachtig euro (92.880 EUR) door een inbreng in natura door De heer Swings Jean-Pierre.

Het betreft een gedeelte van de schuldvordering in rekening courant van de heer Swings Jean-Pierre per 30 september 2013 lastens de bvba JPS Tours. De kapitaalsverhoging van tweeëndertigduizend achthonderd tachtig Euro gebeurt dooi creatie van vierhonderd en elf nieuwe aandelen die dezelfde rechten en plichten hebben dan de bestaande aandelen.

Deze aandelen worden als volgt toegekend: aan de heer Swings Jean Pierre vierhonderd en elf nieuwe aandelen.

Hierbij wenst ondergetekende notaris erop te wijzen dat deze berekening met akkoord van alle betrokkenen stoelt op de fractiewaarde van de bestaande aandelen in plaats van hun intrinsieke waarde welke zelfs negatief is.

Bij deze werd een verslag opgesteld door het bestuur en de bedrijfsrevisor. Conclusies van de bedrijfsrevisor.

In verband met de geplande kapitaalverhoging ten bedrage van 32.880,00 EUR bij de BVBA JPS TOURS met zetel te Wezemaal, Bergzichtstraat 1, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit de inbreng van een schuldvordering op de BVBA JPS TOURS door de Heer SWINGS Jean-Pierre, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, onder voorbehoud van de continuïteit van de betrokken vennootschap:

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : ReCtp : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

-Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het e giste

Staatsblad

de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 32.880,00 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering;

de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 411 nieuwe, volstorte aandelen van de BVBA JPS TOURS aan de Heer SWINGS Jean-Pierre, wonende te Wezemaal, Bergzichtstraat 1.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 16 december 2013.

Voor BVBA IA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

Nicolaij Ira, bedrijfsrevisor.

De wederzijdse rechten van betrokken partijen zijn derhalve volkomen geeerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgesteld.

Bovendien heeft de zaakvoerder zelf een bijzonder verslag opgesteld aangaande de gedane inbrengen in natura.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Tweede beslissing

De algemene vergadering van aandeelhouders besluit met éénparigheid van stemmen volgende artikelen van de statuten te wijzigen dit andere andere om de statuten aan te passen aan de vorige punten, namelijk:

Artikel vijf wordt als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënnegentigduizend achthonderd tachtig euro vertegenwoordigd door duizend honderd éénenzestig aandelen zonder nominale waarde.

Derde beslissing

De algemene vergadering van aandeelhouders besluit met éénparigheid van stemmen ondergetekende notaris te machtigen om de statuten te coordineren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Vincent Tallon

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- de gecoordineerde tekst van de statuten;

- Verslag van de zaakvoerder;

- Verslag van de bedrijfsrevisor.



1





05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.06.2012 12244-0373-011
02/01/2012
ÿþ Mod 11.,

`,L;lt In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad iw 1.1t!)!IIi!1111



1 Ondernemingsnr :0437.203.843

Benaming (voluit) : JPS TOURS (verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bergzichtstraat 1

3111 Wezemaal

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Kapitaalsverhoging - Statutenwiiziginq

Uit een akte verleden voor notaris Vincent Talion, geassocieerde notaris in de Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid Eric Talion en Vincent Talion, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, Kasteellaan 12 op negentien december tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de BVBA JPS TOURS, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De zaakvoerder overhandigt aan ondergetekende notaris zijn verslag met staat van activa en passiva van heden met betrekking tot de doelswijziging.

De algemene vergadering van aandeelhouders besluit met éénparigheid van stemmen de zaakvoerder te ontslaan van het voorlezen van het verslag.

De algemene vergadering van aandeelhouders besluit met éénparigheid van stemmen het doel uit te breiden als volgt:

De nationale en internationale verzending en distributie van goederen en documenten. De nationale en internationale koerierdienst, de opslag en de distributie van goederen en documenten, de verhuring van opslagruimtes, de tussenpersoon in de handel. Deze formulering omvat eveneens wat in de sector waarin de onderneming actief zal zijn, gebruikelijk is of zout worden.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen, roerende zowel ais onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle! wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, vruchtgebruik en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, dei

Neergelegd ter grife dei'

Rechtbank van Koophande'

te Leuven, de 2 0 OEC. 2011 DEGefiEFIER,

Annexes du Moniteur belge

_s

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t ' 1> Voorbehouden aan het Luik B - vervolg

'MTlsc- !huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie ien het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair len rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties,

Staatsblad knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende i(ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige! !handelsvertegenwoordiger en als commissionair; het zelf produceren eni handel drijven zonder enige beperking.

IDe vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie,1 deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen ofl ondernemingen in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doell nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan dei functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen. De vennootschap kans persoonlijke of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden. Dei (vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen' !verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Tweede beslissing

IDe algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het !kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van tienduizend euro om het te brengen van vijftigduizend euro op zestigduizend euro. De heer Swings Jean Pierre verklaart inbreng te doen van tienduizend euro. Hiervoor worden er geen nieuwe aandelen gecreëerd. De inbreng wordt volledig volgestort door de heer Swings Jean Pierre zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door BNP Paribas Fortis op twaal !december tweeduizend en elf op rekeningnummer BE61 0016 5953 5917. Ondergetekende notaris bevestigt de volstorting.

Derde beslissing IDe algemene vergadering van aandeelhouders beslist volgende artikelen van del statuten te wijzigen dit ondere andere om de statuten aan te passen aan dei vorige punten alsook andere wijzigingen, die uitdrukkelijk goedgekeurd worden door de algemene vergadering, namelijk:

Artikel 3 wordt gewijzigd als volgt De vennootschap heeft tot doel:

Onderneming voor nationaal en internationaal vervoer per autocar; Taxibedrijf; Reisagentschap; 'Werkplaats voor het herstellen van koetswerk. iDe nationale en internationale verzending en distributie van goederen en! documenten. De nationale en internationale koerierdienst, de opslag en de distributie van goederen en documenten, de verhuring van opslagruimtes, de tussenpersoon in de handel. Deze formulering omvat eveneens wat in de" sector waarin de onderneming actief zal zijn, gebruikelijk is of zout worden.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiëlel verrichtingen, roerende zowel als onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of dei

'verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen. De vennootschap! !mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle! }wijzen die zij het best geschikt zal achten. (Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, del !vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de!

ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling,'

het verlenen en ontvangen van opstalrecht, vruchtgebruik en erfpacht, het; !doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in; 'onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in del 'meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn!

i

!onderworpen aan een bijzondere reglementering.

(Onderneming in lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, wat onder! '`meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de? !huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie;













Luik B - vervolg

en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilairl en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in Belgié als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen. De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Artikel 5 wordt gewijzigd als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zestigduizend euro vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde.

Vierde beslissing

De algemene vergadering van aandeelhouders bevestigt het ontslag van mevrouw Dorien Swings, geboren te Leuven op 1/11/1984, wonende te 2235 Huishout, Oude Baan 5, nationaal nummer 84.11.01 090-72, als zaakvoerder sinds 01/06/2011, kwijting wordt haar gegeven.

Vijfde beslissing

De algemene vergadering van aandeelhouders besluit met éénparigheid van stemmen ondergetekende notaris te machtigen om de statuten te coördineren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Vincent Tallon

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- de gecoordineerde tekst van de statuten

- verslag van de zaakvoerder;

- staat van activa en passiva.

~ Voorbehouden [.._

aan het Staatsblad



i





07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 31.08.2011 11507-0008-012
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 22.08.2011 11423-0136-012
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 01.07.2009 09354-0182-011
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 01.07.2008 08350-0295-011
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 17.07.2007 07423-0290-009
07/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 05.07.2006 06412-4861-013
22/07/2005 : LE105550
23/12/2004 : LE105550
03/09/2004 : LE105550
06/08/2003 : LE105550
30/04/2003 : LE105550
12/01/2002 : LE105550
22/11/2000 : HA073391
28/08/1999 : HA073391
23/08/1997 : HA73391
03/05/1989 : HA73391

Coordonnées
JPS TOURS

Adresse
BERGZICHTSTRAAT 1 3111 WEZEMAAL

Code postal : 3111
Localité : Wezemaal
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande