K.L.DEKOSTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K.L.DEKOSTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.726.840

Publication

21/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301874*

Neergelegd

19-02-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546726840

Benaming (voluit): K.L.DEKOSTER

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1800 Vilvoorde, Voldersstraat 1 bus 2.1.

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bénédicte BOES, geassocieerd notaris te Grimbergen, op negentien

februari tweeduizend veertien, blijkt dat een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht, als volgt:

OPRICHTERS:

A) De heer DEKOSTER Luc François Ive, geboren te Diegem op vijf januari duizend negenhonderdeenenzestig, nationaal nummer 610105-383-76 en wonende te 1800 Vilvoorde, Voldersstraat 1/2.1.

B) Mevrouw DEKOSTER Karlien, geboren te Vilvoorde op veertien november duizend

negenhonderdvijfennegentig, nationaal nummer 951114-378-13 en wonende te 1800 Vilvoorde, Voldersstraat

1/2.1.

NAAM:

De vennootschap is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam

"K.L.DEKOSTER .

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De werkelijke zetel van vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Voldersstraat 1 bus 2.1.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig

Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1. Het leveren van managementadvies op vlak van innovatie, technologie, strategie, marketing, onderhandelingen;

2. Het geven van trainingen en coaching op vlak van innovatie, technologie, strategie, marketing en onderhandelingen;

3. Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut;

4. Het samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

5. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties en mandaten, het verlenen van advies, management, consultancy, opleiding, technische expertise, bijstand en andere diensten, inclusief het optreden als commercieel tussenpersoon, aan verbonden vennootschappen of derden; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

6. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan geheel of ten delen te vergemakkelijken;

7. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen en ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

alle verbintenissen van zelfde ondernemingen; de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak; deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs;

8. Het verwerven, verhuren en verbouwen van onroerende goederen behorende of verworven door de vennootschap, met uitzondering van die handelingen onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR:

De vennootschap is opgericht een onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

a) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

b) Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de (elke) inschrijver op aandelen verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen.

Het kapitaal werd onderschreven en volstort als volgt:

- door de heerDEKOSTER, Luc, voornoemd, voor een bedrag van zestienduizend zevenhonderd veertig EURO, volstort door een inbreng in geld van zestienduizend zevenhonderd veertig EURO.

- door mevrouw Dekoster Karlien, voornoemd, voor een bedrag van duizend achthonderd zestig euro, volstort door een inbreng in geld van duizend achthonderd zestig euro

Het is volledig onderschreven door de oprichters, voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) door inbreng in speciën van achttein duizend zeshonderd euro.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, bij de KBC geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op 19 februari tweeduizend veertien, dat mij is overhandigd om aan neergelegd te worden in mijn dossier.

BESTUUR:

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN:

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand mei om 15 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

b) De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen op de vergadering. STEMRECHT:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

b) Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

c) Wanneer effecten, aandelen en andere in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

d) Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de bloot-eigenaar. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE:

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door

de zaakvoerder op een zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere

stukken voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING: Benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

De benoemingen van vereffenaars dient aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter

bevestiging te worden voorgelegd die zal nagaan of de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat alle

waarborgen van rechtschapenheid biedt.

De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen toegelaten door artikel 186 van het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en

rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar legt de vereffenaar aan de

algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend vijftien

BENOEMING ZAAKVOERDER

Tot gewone zaakvoerder voor onbeperkte duur wordt met eenparigheid benoemd:

-De heer DEKOSTER, Luc, voornoemd;

Hier aanwezig en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

zijn mandaat wordt bezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 67 van het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT

Comparant verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de NV Etugest & Partners, kantoor houdende te 1853 Grimbergen, Kleine Winkellaan 14/0001 met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Luik B - Vervolg

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie en kan enkel aangewend worden tot neerlegging op de griffie

van de rechtbank van koophandel met het oog op de verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

Notaris Bénédicte BOES

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.05.2016, NGL 30.08.2016 16508-0422-011

Coordonnées
K.L.DEKOSTER

Adresse
VOLDERSSTRAAT 1, BUS 2.1. 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande