KAIZEN CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAIZEN CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.889.356

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 12.08.2014 14414-0012-012
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 30.08.2012 12499-0328-011
28/04/2011
ÿþrnad 2.1

V

Ondernerningsnr : 0881.889.356

V beh aa Bel Sta:

IIIMhI*1 1 I0I6 I4 76'I IV

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

APR

Grk~ffie

Benaming : KAIZEN CONSULTING

(voluit)

Rechtsvorm : B.Ií.B.A-

Zetel : Kreubbekensstraat 8

1880 Kapeile-op-den-Bos

Onderwerp akte : WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - UITBREIDING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL - OMVORMING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 31 maart.. 2011, geregistreerd, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "KAIZEN CONSULTING", met zetel te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Kreubbekensstraat 8, met als ondememingsnummer 881.889.356. , waarbij besloten werd wat volgt

- De vergadering besluit om de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar vijftien mei om tien:. uur.

- De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder omtrent de uitbreiding van het maatschappelijk doel; bij dit verslag wordt een staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van

" de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend en tien.

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van dit verslag; de alhier

aanwezige vennoten erkennen een kopie van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te :.

" hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder en de staat van actief en passief zullen worden overgemaakt.: en neergelegd in het vennootschapsdossier van de vennootschap bij de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende!: activiteiten:

"-Binnen het kader van de desbetreffende wettelijke en reglementaire bepalingen, het verstrekken van diensten en het handelen in uitrustingen en materialen, op het vlak van beveiliging, bewaking, inclusief de activiteiten van meldkamers en beheer van alarmcentrales;

- onderneming voor het ontwikkelen, produceren, leveren, plaatsen, onderhouden en herstellen van allerlei beveiligingssystemen, zoals brand- en diefstalbeveiligingssystemen, camerabewaking en': computerbeveiliging;

- toegangscontrole;

- bewaking en controlediensten;

- beveiliging van gebouwen, mensen en evenementen;

- alle activiteiten van consultant op het vlak van beveiliging;

- aan-en verkoop en verhuur van alle producten goederen dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks:: .. verband houden met beveiliging."

- De vergadering besluit dat het maatschappelijk kapitaal, belopende zestigduizend euro (60.000,00: eur), vertegenwoordigd wordt door zeshonderd (600) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde. Elk van deze uitgegeven aandelen bezit stemrecht.

Aan de heer Luc Hansenne worden driehonderd en vier (304) aandelen toebedeeld en aan mevrouw:: Agna GERIL worden tweehonderd zesennegentig (296) aandelen toebedeeld.

- De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder omtrent de redenen die ertoe;'. leiden de voorgestelde maatschappelijke omvorming te overwegen; bij dit verslag wordt een staat; gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per éénendertig

december tweeduizend en tien.

"

Op de laatste blz. van Luik B vemlelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso,a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van dit verslag; alle aanwezige vennoten erkennen een kopie van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder en de staat van actief en passief zal worden overgemaakt: en neergelegd in het vennootschapsdossier van de vennootschap bij de bevoegde rechtbank van koophandel.

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "Accountantskantoor Corthout Michel & Partners", te 2222 Wiekevorst, Lage Dreef 25, vertegenwoordigd door de heer Michel Corthout, heeft op vijfentwintig maart tweeduizend en elf, verslag opgemaakt omtrent de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt :

"6. CONCLUSIE

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en de ; toepasselijke controlenormen van het Instituut der Accountants & Belastingconsulenten hebben wij de staat van activa en passiva van de Comm. V KAIZEN CONSULTING, opgesteld per 31 december 2010, geverifieerd.

In het kader van de omzetting van de Gewone Commanditaire Vennootschap tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid stellen we vast dat de vennootschap v66r de omzetting al aan de minimum vereisten van het Wetboek van Vennootschappen inzake geplaatst en volstort kapitaal voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprake-lijkheid voldoet.

Onze werkzaamheden zijn er in het bijzonder op gericht om na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2010 die het

" bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van de vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het

netto-actief.

Het netto-actief volgens deze staat van 25.444,37 EUR is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van

60.000,00 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk

achten, en die niet vermeld werden in het Bijzonder verslag van de Zaakvoerder.

Wiekevorst, 25 maart 2011

" Accountantskantoor Corthout Michel & Partners Burg. Ven. Comm. V

Vertegenwoordigd door

;(getekend)

Michel Corthout

" Extern accountant"

Het verslag van de externe accountant zal worden neergelegd in het vennootschapsdossier van de vennootschap bij de bevoegde rechtbank van koophandel.

- De vergadering besluit om de vennootschap om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Deze omvorming geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap ! vastgesteld op éénendertig december tweeduizend en tien, en op basis van het verslag van de voormelde externe accountant.

- De vergadering neemt kennis van het ontslag aangeboden door de heer Luc HANSENNE

voornoemd als statutair zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap wegens de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering stelt dit ontslag vast, aanvaardt het en verleent de zaakvoerder algehele décharge voor de uitoefening van zijn mandaat.

- De vergadering besluit om in aansluiting tot de omvorming naar een besloten vennootschap met . beperkte aansprakelijkheid om de heer Luc HANSENNE voornoemd te benoemen tot statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Bij ontslag of overlijden van de statutaire zaakvoerder, wordt hij van rechtswege opgevolgd door mevrouw Agna GERIL voornoemd dewelke benoemd wordt tot opvolgend statutaire zaakvoerder. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaargemaakt door neerlegging van een " verklaring in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

- De vergadering besluit vervolgens de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen, waarbij

rekening wordt gehouden met de voormelde besluiten.

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de

naam "Kaizen Consulting". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, "

facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de'..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen. bij .het .Belgisch ..Staatsblad .28/04/2011....Annexerdu.

mod 2.1

vdnnootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Kreubbekensstraat 8. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederiandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

- Het verlenen van bijstand, advies, leiding en consultancy aan bedrijven, privé personen en instellingen, op het vlak van management en beheer in de meest ruime betekenis;

- Het verstrekken en organiseren van bedrijfs- en socio-culturele opleidingen;

- Het optreden als handelsagent en/of als importeur of exporteur van goederen en diensten;

- Het optreden als tussenpersoon bij handelstransacties;

- Binnen het kader van de desbetreffende wettelijke en reglementaire bepalingen, het optreden als (1) verzekeringsmakelaar dan wel als (2) verzekeringsondememing of verzekeringsagentuur, waarbij doelen (1) en (2) niet simultaan zullen kunnen worden nagestreefd;

- Het uitoefenen van functies van bestuurder, zaakvoerder, interim zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen;

- Het optreden als vennoot of investeerder in andere ondernemingen;

- Het verstrekken van diensten verbonden aan de extemalisatie door opdrachtgevers van interne bedrijfsprocessen;

- Het huren, verhuren, kopen, verkopen en/of leasen van roerende en/of onroerende goederen;

- Het organiseren van evenementen, incentive reizen en/of beurzen;

- Het verstrekken van diensten in het kader van reclame, advertenties, marketing, promotie, publiciteit, decoratiewerken, reclameschilderwerken en drukwerken;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen,in licentie geven en nemen van octrooien, exclusieve en andere rechten, knowhow en andere immateriële vaste activa.

- De studie, het ontwerpen, de coördinatie en het uitvoeren van projecten.

- De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller'. aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of. voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of in buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor.

- Het voor eigen rekening beheren van roerende en onroerende goederen en het beheren van portefeuillewaarden en andere immateriële vaste activa. De verwerving voor eigen rekening als participaties, onder welke voor ook zij, in oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële of andere vennootschappen, in de breedst mogelijke zin.

-Binnen het kader van de desbetreffende wettelijke en reglementaire bepalingen, het verstrekken van diensten en het handelen in uitrustingen en materialen, op het vlak van beveiliging, bewaking, inclusief' de activiteiten van meldkamers en beheer van alarmcentrales;

- onderneming voor het ontwikkelen, produceren, leveren, plaatsen, onderhouden en herstellen van allerlei beveiligingssystemen, zoals brand- en diefstalbeveiligingssystemen, camerabewaking en computerbeveiliging;

- toegangscontrole;

- bewaking en controlediensten;

- beveiliging van gebouwen, mensen en evenementen;

- alle activiteiten van consultant op het vlak van beveiliging;

- aan-en verkoop en verhuur van alle producten goederen dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met beveiliging.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persatajn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

"

motl 2.1

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële, roerende of onroerende aard die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en de uitbreiding van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland.

Zij mag aan alle onderaannemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijkaardig of bijkomend doel nastreven of die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van'. participaties beoefenen, in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdracht.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houdend met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De bovenstaande opsomming is niet beperkend en moet steeds geïnterpreteerd worden in de meest ruime zin.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zestigduizend euro (60.000,00 eur). Het is verdeeld in zeshonderd (600) aandelen met fractiewaarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke ieder individueel kunnen handelen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de Heer Luc HANSENNE, geboren te Mortsel op tweeëntwintig juni negentienhonderd achtenzestig, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bij ontslag of overlijden van de statutaire zaakvoerder, wordt hij van rechtswege opgevolgd door mevrouw Agna GERIL geboren te Oostende op negenentwintig juni negentienhonderd negenenzestig heden benoemd tot opvolgend statutaire zaakvoerder, hier aanwezig en die verklaart de opdracht te aanvaarden. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaargemaakt door ' neerlegging van een verklaring in het vennootschapsdossier.

ARTIKEL ZEVENTIEN - SALARIS.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

ARTIKEL ACHTTIEN - INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelin-

gen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennoot-schap in en buiten rechte.

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

commissaris, voor zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving

niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse

inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de

Bijlagen bil bet.. Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vénnootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een corn- missaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissarisrevisor.

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien mei om tien uur op de zetel van de vennootschap, of indien die dag een zaterdag, zondag en/of een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte  verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva inzake de doelsuitbreiding - verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva inzake de omvorming  verslag bedrijfsrevisor.

_Bijlagen bij het. Belgisch Staatsblad .2.810412011- Annexer du .Moniteur ..belge.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/03/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0881.889.356

Benaming

(voluit) : Kaizen Consulting

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Moorstraat 19 - 2870 Puurs

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - aanvulling statuten

" 11039010"

111

01 -03- 2011

GRIFFIE CH BANK van

MECHELEN

KOOPMAN

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 25 augustus 2010 blijkt dat :

1) beslist werd tot verhoging van het kapitaal met een bedrag van 59.000,00 EUR om het kapitaal te; brengen van 1.000,00 EUR op 60.000,00 EUR mits uitgifte van 59.000 nieuwe deelgerechtigheden.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst en geheel volstort is, bedraagt: aldus ¬ 60.000,00 (zestigduizend ), en is verdeeld in 60.000 deelgerechtigheden.

- beslist werd dat het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de tot stand gekomen kapitaalverhoging'' als volgt :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst en geheel volstort is, bedraagt ¬ ; 60.000,00 (zestigduizend euro)."

2) beslist werd het maatschappelijk doel uit te breiden: "

-De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de' bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten; en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het; verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van; alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle' onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen; het verrichten van, geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening. van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of in buitenland; het in leasing nemen of geven van alle. onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor;

-Het voor eigen rekening beheren van roerende en onroerende goederen en het beheren van portefeuillewaarden en andere immateriële vaste activa. De verwerving voor eigen rekening als participaties,' onder welke vorm ook zij, in oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële of andere vennootschappen, in de breedst mogelijke' zin.

- De vergadering beslist het artikel 3 van de statuten aan te vullen aan de tot stand gekomen doelsuitbreiding als volgt:

"De vennootschap heeft ten doel:

-Het verlenen van bijstand, advies, leiding en consultancy aan bedrijven, privé personen en instellingen, op

het vlak van management en beheer in de meest ruime betekenis;

-Het verstrekken en organiseren van bedrijfs-en socio-culturele opleidingen;

-Het optreden als handelsagent en/of als importeur of exporteur van goederen en diensten;

-Het optreden als tussenpersoon bij handelstransacties;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aa het

" Belgisch Staatsblad

-Binnen het kader van de desbetreffende wettelijke en reglementaire bepalingen, het optreden als (1) verzekeringsmakelaar dan wel als (2) verzekeringsonderneming of verzekeringsagentuur, waarbij doelen (1) en (2) niet simultaan zullen kunnen worden nagestreefd;

-Het uitoefenen van functies van bestuurder, zaakvoerder, interim zaakvoerder, of vereffenaar in andere vennootschappen;

-Het optreden als vennoot of investeerder in andere ondernemingen;

-Het verstrekken van diensten verbonden aan de externalisatie door opdrachtgevers van interne

bedrijfsprocessen;

-Het huren, verhuren, kopen, verkopen en/of leasen van roerende en/of onroerende goederen;

-Het organiseren van evenementen, incentive reizen en/of beurzen;

-Het verstrekken van diensten in het kader van reclame, advertenties, marketing, promotie, publiciteit,

decoratiewerken, reclameschilderwerken en drukwerken;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven en nemen van octrooien, exclusieve en andere rechten, know-how en andere immateriële vaste activa;

-De studie, het ontwerpen, de coördinatie en het uitvoeren van projecten;

-De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten i en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, " beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen; het verrichten van " geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of in buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor;

-Het voor eigen rekening beheren van roerende en onroerende goederen en het beheren van portefeuillewaarden en andere immateriële vaste activa. De verwerving voor eigen rekening als participaties, onder welke vorm ook zij, in oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële of andere vennootschappen, in de breedst mogelijke zin.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële, roerende of onroerende aard die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en de uitbreiding van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland.

Zij mag aan alle onderaannemingen, ,gerénigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijkaardig of bijkomend doel nastreven of die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en vekopen van participaties beoefenen, in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdracht.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houdend met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

' De bovenstaande opsomming is niet beperkend en moet steeds geïnterpreteerd worden in de meest ruime

zin."

3) Met unanimiteit van stemmen wordt beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 3 januari 2011 te verplaatsen van de Moorstraat 19, te 2870 Puurs (Breendonk) naar de Kreubbekensstraat 8, te 1880 Kapelle-op-den-Bos. Indien deze verplaatsing, onverhoopt, vroeger zou kunnen gebeuren, zal een nieuwe algemene vergadering worden bijeengeroepen om deze nieuwe datum te acteren.





Luc Hansenne

Beherend vennoot - zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015
ÿþ wfod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu

II

AI

Ondememingsnr : 0889.889.356

Benaming

(voluit) : KAIZEN CONSULTING

(verkort) :

1eergelegeonlurigen 1 2 31M kilb

'cet yr+thëce#tpde Netieflatideli <i-eentear*- klq1

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kreubbekensstraat 8 -1880 Kapelle-op-den-Bos

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 1/04/2015 aanvaardt unaniem de benoeming als zaakvoerder van

Gerit Agna, woonachtig te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Kreubbekensstraat 8.

Dit met ingang vanaf 1104/2015.

Ze aanvaardt haar mandaat, dat onbezoldigd is fût andersluidend besluit

Om deze aanduiding te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend aan, Paraccount BVBA -- RPR BRUSSEL 0462.600.621  Hertevoetweg 34 1982 Weerde vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Bert Pardon, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondememingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen hij de BTW administratie_

Hansenne Luc

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 22.07.2015 15323-0160-012
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 19.07.2016 16334-0194-011

Coordonnées
KAIZEN CONSULTING

Adresse
KREUBBEKENSSTRAAT 8 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Code postal : 1880
Localité : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande