KAMATO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KAMATO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 433.957.610

Publication

21/10/2014
ÿþmod 11.1

OKT, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

hii Brussel Griffie

Ondememingsnr : 0433.957.610

[titi( 1-fi In de bijlagen bij hegtrrfrié.elgvisacnh Ste:gladdiobnetkveanndg

t nioapken kopie

na neerlegging ter

*14192132*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) KAMATO

(verkort):

Rechtsvorm: Vennootschap onder firme

Zetel: Kapelstraat 31

1700 Dilbeek

Onderwerp akte :ONTBINDING met dadelijke SLUITING van de VEREFFENING (toepassing artikel 184, §5 W.Venn.) - Vaststelling van de van rechtswege verkrijging door de vennoten proportioneel hun aandelenbezit van onroerende goederen uit het resterend actief

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig september tweeduizend veertien, door Meester Eric" SPRUYT, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firme "KAMATO", waarvan de zetel gevestigd is te 1700 Dilbeek, Kapelstraat, 31, hierna "de Vennootschap", volgende beslissingen genomen heeft:

1° Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, beslissing toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg ontbinding zonder aanstelling van vereffenaar en dadelijke sluiting van de' vereffening van de Vennootschap.

Nadat de vennoten vastgesteld en verklaard hebben dat de schulden tegenover derden werden terugbetaald (of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd), besliste de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering besliste eveneens dat het resterend actief door de vennoten zal worden teruggenomen proportioneel hun aandelenbezit,

20 Beslissing, gezien het voorgaande, tot onmiddellijke sluiting van de vereffening en vaststelling dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

30 De boeken en bescheiden van de Vennootschap werden neergelegd en zullen bewaard blijven gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 1700 Dilbeek, Kapelstraat, 31.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de zaakvoerder(s): en/of beide vennoten, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten en om desgevallend later. deze bankrekening(en) af te sluiten.

40 Bijzondere volmacht werd verleend, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THIELEMANS, NUEIANT & PARTNERS", te 1860 Meise, Kapellelaan, 387, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een onde memingsloket met het oog op de ' schrapping van de gegevens van de Vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van het'l bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen)

Uitgereiktv6ór registratie in toepassing van artikel 173, 1'bis van het Wetboek van registratierechten.

Eric SPRUYT

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/04/2011 : BLT000946
22/09/2004 : BLT000946
16/01/2003 : BLT000946
04/08/2000 : BLT000946

Coordonnées
KAMATO

Adresse
SPANJEBERG 12 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande