KAMP EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAMP EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.191.772

Publication

08/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 24.12.2013, NGL 06.01.2014 14002-0134-037
19/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.03.2013, NGL 15.03.2013 13064-0364-026
23/11/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neerlegging ter griffie van de akte

'llltI1Ii~~m~~u~~N~M!nn

*11175953

b

E st

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0458.191.772

i"

Benaming : KEYA EUROPE

(voluit)

" Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Park Lane, Culliganlaan 2C 1831 Machelen (Diegem)

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  NAAMSWIJZIGING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Rembert Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op zevenentwintig oktober'; tweeduizend en elf, "geregistreerd één blad geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op; twee november tweeduizend en elf, boek 225 blad 66 vak 11, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de;; eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Elsen.";

BLIJKT dat:

- de naam van de vennootschap te gewijzigd werd in : "KAMP EUROPE".

- als bijzondere gevolmachtigde, aangesteld werd: mevrouw SEGERS, Inge, met recht van substitutie, optredend voor VMW-accountants, met zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645 bus 4, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor dei inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van dei=

vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige. if

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIEERD NOTARIS.-

"

1.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichting s- en wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2011
ÿþmod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 11,1,Illij.11.111j11111IWI



ci 3 SER ZOU

Griffie



Voor-behoude aan het Belgisct Staatsbh

Ondernemingsnr : 0458.191.772

Benaming ; KEYA EUROPE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Park Lane, Culliganlaan 2C

1831 Machelen (Diegem)

Onderwerp akte :WIJZIGING BIJZONDERE VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Rembert Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op twee september tweeduizend en elf, "geregistreerd één blad geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op; zes september tweeduizend en elf, boek 225 blad 35 vak 12, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de : eerstaanwezend inspecteur a.i. L. Ossiarina.";

BLIJKT dat:

- de bijzondere volmacht gegeven aan de heer BOESMAN, Paul Jacques, wonende te 9000 Gent, Flamingostraat 70 in zijn geheel vanaf twee september tweeduizend en elf ingetrokken werd.

- als nieuwe bijzondere gevolmachtigden, aangesteld werden:

* de heer BEELPREZ, Pascal Joseph Henri Isidore, wonende te 8400 Oostende, Mariakerkelaan 352 .

* de heer VANDEVELDE, Christophe Jean-Pierre Gerard, wonende te 1300 Wavre, Rue Victor Van: Grootven 22 C .

Aan wie de macht verleend wordt om individueel handelend namens de vennootschap volgende'' rechtshandelingen en verrichtingen te mogen stellen:

1/ De gewone briefwisseling te ondertekenen.

2/ Alle koopwaren en grondstoffen nodig voor de activiteiten der vennootschap, binnen het kader van haar maatschappelijk doel, te verhandelen.

3/ Van de Nationale Bank van België, alle openbare besturen, maatschappijen, vennootschappen en; personen, aile gelden en waarden die aan de vennootschap kunnen verschuldigd zijn, zo in kapitaal als intrest, en bijhorigheden, -om welke reden het ook zij- alle geconsigneerde gelden en waarden, in ontvangst te nemen, en er geldig kwijting voor te verlenen.

4/ Alle sommen te betalen die de vennootschap aan derden schuldig zou zijn, in hoofdsom, intresten en bij-,' horigheden.

5/ Bij banken en spaarbanken en bij het bestuur der postcheques, alle rekeningen te openen ten name van ." de vennootschap; alle geldwaardige papieren en handelsdocumenten, zoals mandaten, cheques, wissels, orderbriefjes, overschrijvingsorders te ondertekenen, te verhandelen, te endosseren, wissels accepteren en te avaliseren; de termijnen van reeds vervallen wissels of andere betalingsopdrachten te verlengen, en toe te.; stemmen in uitstel van betaling; compensatie en subrogatie te eisen of toe te staan.

6/ Van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven, aile brieven, pakken, kisten, colli's en zendingen van allerlei aard, aangetekend of niet, al of niet met gekende of opgegeven waarde, tegen betaling of niet, in bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst te nemen; cognossementen, vrachtbrieven en andere vervoerdocumenten over te leggen of in ontvangst te nemen, alle documenten en ontvangstbewijzen desbetreffend te ondertekenen.

7/ Inventaris op te maken van alle goederen en waarden mogelijk afhangende van de vennootschap.

8/ Bedienden, werklieden en aangestelden van de vennootschap aan te nemen of te ontslaan; hun wedde, . salaris, gratificaties, extra-bezoldiging, opzeggingsvergoedingen en alle andere voorwaarden van hun statuut, aanstelling of ontslag als werknemers te bepalen.

9/ Alle aanvullende, wijzigende of nieuwe inschrijvingen in, en alle schrappingen uit de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bewerkstelligen.

10/ De vennootschap te vertegenwoordigen bij alle publieke of private besturen en instellingen zoals onder meer Belgacom, het bestuur van posterijen, van maritiem of lucht-transport, de diensten van stedenbouw, de gemeentelijke, provinciale, regionale en gewestelijke en federale overheden, de belastingdiensten en het Rijksinstituut voor sociale zekerheid.

11/ De uitvoering van geldig genomen beslissingen van de zaakvoerder te verzorgen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. vaar. Luik B vermelden : Recto blaam en hoedanigheid van da'nstr.::-.1ertererde '.ota: s. ^etzlj va../ de cerscic!rter:

bevoegd de rech2soarsaor ier aarz'e:' 717 ?a " .,aCeger';I.:: 'gloor.

tlarso Naa ; er 'arte,cen'^.g

Voor-

behouden

aankhet

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

121 Derden in zijn plaats te stellen, voor een gedeelte van hiervoren opgesomde bevoegdheden en voor een duur die hij zal bepalen.

Uitdrukkelijk bedongen zijnde dat :

11 in zoverre de hiervoor opgesomde handelingen of verbintenissen betrekking hebben op een bedrag, of een tegenwaarde tot voorwerp hebben van niet meer dan vijfduizend euro (E 5.000,00) , zij geldig door de genoemde gevolmachtigde individueel kunnen worden gesteld of aangegaan; doch in zoverre zij dit bedrag of deze waarde overtreffen, maar het bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) niet overstijgen, kunnen zij geldig gesteld worden of aangegaan door beide gevolmachtigden gezamenlijk handelend.

In zoverre de handelingen of verbintenissen het bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) overtreffen, behoren deze handelingen niet tot de bevoegdheid van de gevolmachtigden;

2/ alle vastgoed verhandelingen, alle akten die betrekking hebben op hypothecaire formaliteiten die haar on- " roerend patrimonium kunnen belasten of effectief aantasten, ook akten van kwijting indien zij opheffing van hypothecaire inschrijving in voordeel van de vennootschap impliceren en akten waarbij de vennootschap zich borg stelt voor derden, niet behoren tot de bevoegdheid van de gevolmachtigden, ongeacht het bedrag of de , tegenwaarde verrichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : - expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

O, de laatste blz. van B vermelden R?ct0 Naam. er `loedanigha!d van de !ns.r:.rT'.3.^.tara",d3 Y:tar's. ',e:Z'; var

beI^.eÇd da `2.r.rt,rsC's!cu^ sar aai'z'a.^ 'v3^

,.7,

15/09/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

ven Koophandel te ántwerpen, op 0 3 SEP, 2011

Griffie

litiROM111

V beh. aai Belt Staa

Ondernerningsnr : 0458.191.772

Benaming : (voluit) SNOEPWORLD VETTERS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pierstraat 309

2840 Rumst

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  NAAMSWIJZIGING  ZETELVERPLAATSING  DOELWIJIZIGING  WIJZIGING BESTUURSORGANISATIE  ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER  BENOEMING GEWONE ZAAKVOERDER  COÖRDINATIE  BENOEMING COMMISSARIS - BIJZONDERE VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen op vijfentwintig augustus. tweeduizend en elf, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op dertig augustus tweeduizend en elf, boek 225 blad 31 vak 7, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de' eerstaanwezend inspecteur a.i. E. Geerts.";

BLIJKT dat:

- als nieuwe zaakvoerder benoemd werd: de heer PATHAN, Abdul Khaleque, wonende te Dhaka (Bangladesh), House n° 12, Road n°59, Gulshan-2. De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een, aanvang op vijfentwintig augustus tweeduizend en elf. Krachtens artikel 9 der statuten is aan hem volledige!' vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- de naam van de vennootschap gewijzigd werd in : "KEYA EUROPE".

- de zetel van de vennootschap verplaatst werd naar 1831 Diegem, Park Lane, Culliganlaan 2C.

- het ontslag van de statutaire zaakvoerder aanvaard werd, met name mevrouw VETTERS Kristin Simone'' Anton, wonende te 2840 Rumst, Pierstraat 309.

- het doel van de vennootschap gewijzigd werd in de zin zoals hierna gemeld:

"De vennootschap heeft tot doel:

Productie, import en export, groot- en kleinhandel, distributie, e-commerce van textiel, cosmetica, detergenten, zeep, tandpasta, shampoo, glycerine, farmaceutica, kleding; hiervoor kan zij alle textielartikelen en': kleding spinnen, garen, verven, etiketteren, bedrukken, ontwerpen en ontwikkelen; tevens kan zij instaan voor de conceptie van, het onderzoek naar de ontwikkeling van de overige bovenstaande artikelen; dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden , zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon in België of in het buitenland.

Activiteiten op het gebied van adverteren, marketing, management en dergelijke meer.

Beschikbare middelen beleggen in alle onroerende en roerende goederen en waarden, een portefeuille van ' onroerende en roerende goederen en waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, al dan niet door middel van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, volmachtdrager, lid van een directiecomité of vereffenaar, en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtsreeks of onrechtreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wij ze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. "

- tot commissaris van de vennootschap benoemd werd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Wouters, Van Merode & C°, Bedrijfsrevisoren", die in de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordigd zal worden door de heer Dirk WOUTERS, bedrijfsrevisor.

Het mandaat geldt voor drie jaar en.verstrijkt bij de. jaarvergadering van_tweeduizend veertien._.. . Op de laatste biz. van Luik B vermeide, Recta !%1aar" er ^cella^igheid'.an de .rstrumenterende rotars  etzi! " far da aerso{3`n{ert

devicegd 7z -acrtspersoon ter aanzien van derdan te veregan:vcordigen a^. ".a^r"`.ata'..'

mod 2.1

- als bijzondere gevolmachtigden aangesteld werden:

* mevrouw SEGERS, Inge, met recht van substitutie, optredend voor VMW-accountants, met zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645 bus 4, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

* de heer BOESMAN, Paul Jacques, wonende te 9000 Gent, Flamingostraat 70 aan wie de macht verleend

" wordt om individueel handelend namens de vennootschap volgende rechtshandelingen en verrichtingen te mogen stellen:

1/ De gewone briefwisseling te ondertekenen.

2/ Alle koopwaren en grondstoffen nodig voor de activiteiten der vennootschap, binnen het kader van haar maatschappelijk doel, te verhandelen.

3/ Van de Nationale Bank van België, alle openbare besturen, maatschappijen, vennootschappen en personen, alle gelden en waarden die aan de vennootschap kunnen verschuldigd zijn, zo in kapitaal als intrest en bijhorigheden, -om welke reden het ook zij- alle geconsigneerde gelden en waarden, in ontvangst te nemen en er geldig kwijting voor te verlenen.

4/ Alle sommen te betalen die de vennootschap aan derden schuldig zou zijn, in hoofdsom, intresten en bijhorigheden.

5/ Bij banken en spaarbanken en bij het bestuur der postcheques, alle rekeningen te openen ten name van de vennootschap; alle geldwaardige papieren en handelsdocumenten, zoals mandaten, cheques, wissels, ' orderbriefjes, overschrijvingsorders te ondertekenen, te verhandelen, te endosseren, wissels accepteren en te avaliseren; de termijnen van reeds vervallen wissels of andere betalingsopdrachten te verlengen, en toe te

" stemmen in uitstel van betaling; compensatie en subrogatie te eisen of toe te staan.

6/ Van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven, alle brieven, pakken, kisten, colli's en zendingen van allerlei aard, aangetekend of niet, al of niet met gekende of opgegeven waarde, tegen betaling of niet, in bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst te nemen; cognossementen, vrachtbrieven en andere vervoerdocumenten over te leggen of in ontvangst te nemen, alle documenten en ontvangstbewijzen desbetreffend te ondertekenen.

7/ Inventaris op te maken van alle goederen en waarden mogelijk afhangende van de vennootschap.

8/ Bedienden, werklieden en aangestelden van de vennootschap aan te nemen of te ontslaan; hun wedde, salaris, gratificaties, extra-bezoldiging, opzeggingsvergoedingen en alle andere voorwaarden van hun statuut, aanstelling of ontslag als werknemers te bepalen.

9/ Alle aanvullende, wijzigende of nieuwe inschrijvingen in, en aile schrappingen uit de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bewerkstelligen.

10/ De vennootschap te vertegenwoordigen bij alle publieke of private besturen en instellingen zoals onder meer Belgacom, het bestuur van posterijen, van maritiem of lucht-transport, de diensten van stedenbouw, de gemeentelijke, provinciale, regionale en gewestelijke en federale overheden, de belastingdiensten en het Rijks' instituut voor sociale zekerheid.

11/ De uitvoering van geldig genomen beslissingen van de zaakvoerder te verzorgen.

12/ Derden in zijn plaats te stellen, voor een gedeelte van hiervoren opgesomde bèvoegdheden en voor een , duur die hij zal bepalen.

Uitdrukkelijk bedongen zijnde dat :

1/ inzoverre de hiervoor opgesomde handelingen of verbintenissen betrekking hebben op een bedrag, of een tegenwaarde tot voorwerp hebben van niet meer dan twintigduizend euro (20.000 EUR) , zij geldig door de genoemde gevolmachtigde kunnen worden gesteld of aangegaan; doch inzoverre zij dit bedrag of deze waarde overtreffen deze handelingen niet behoren tot de bevoegdheid van de gevolmachtigde;

2/ alle vastgoed verhandelingen, alle akten die betrekking hebben op hypothecaire formaliteiten die haar onroerend patrimonium kunnen belasten of effectief aantasten, ook akten van kwijting indien zij opheffing van hypothecaire inschrijving in voordeel van de vennootschap impliceren en akten waarbij de vennootschap zich borg stelt voor derden, niet behoren tot de bevoegdheid van de gevolmachtigde, ongeacht het bedrag of de tegenwaarde verrichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Op de laatste biz. van Luik i3 vermelde:± Racle " Naarr en hoedarJgheid van de instrurnentererde nctaris. hetzij van da perso(o)nfer+ bevice" àd de " acrtsçeeeonr, ten aanzien van derdan ta verzegerv.rocrdigen

~ ~ a

s Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

23/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.01.2011, NGL 21.02.2011 11039-0291-010
23/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 25.01.2010, NGL 16.02.2010 10046-0475-014
03/08/2009 : AN317527
02/03/2009 : AN317527
19/02/2008 : AN317527
18/01/2008 : AN317527
27/12/2006 : AN317527
20/12/2005 : AN317527
21/12/2004 : AN317527
16/12/2003 : AN317527
23/12/2002 : AN317527
12/12/2000 : AN317527
08/12/1999 : AN317527

Coordonnées
KAMP EUROPE

Adresse
PARK LANE, CULLIGANLAAN 2C 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande