KAPA MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAPA MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.056.471

Publication

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 23.09.2013, NGL 11.12.2013 13685-0355-010
15/10/2013
ÿþMotl 2,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

315fi113*

11111

USSEL

0 4 OCT. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0436056471

Benaming

(voluit) : KAPA MANAGEMENT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TE 1850 GRIMBERGEN, KORENBLOEMSTRAAT, 18.

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. VERVROEGDE

ONTBINDING - ONMIDDELLIJKE AFSLUITING - MACHTEN.

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Charles DE RUYDTS, notaris met standplaats te Vilvoorde, op drieëntwintig september tweeduizend dertien, geregistreerd te Vilvoorde, d.d. 24.09.2013, vijf bladen nul verzendingen, boek 185 blad 83 vak 18. Ontvangen : vijftig euro (50,00¬ ). De e.a. inspecteur (getekend) W. VAN ROSSEN, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAPA MANAGEMENT', met vennootschapszetel gevestigd te 1850 Grimbergen, Korenbloemstraat 18, de volgende besluiten genomen heeft

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING en BESTEMMING VAN HET RESULTAAT VAN HET BOEKJAAR. VERSLAGEN. DECHARGE ZAAKVOERDER.

De jaarrekening, afgesloten per 30 juni 2013 wordt voorgelegd en met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

De bestemming van het resultaat wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Decharge wordt verleend aan de zaakvoerder voor het boekjaar 1/7/2012 -- 301612013.

TWEEDE BESLUIT : ONTBINDING  STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA - DECHARGE

Met eenparigheid ontslaat de vergadering de voorzitter ervan om lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder van 20 september 2013 in toepassing van artikel 181, paragraaf 1, van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden vóôr heden is vastgesteld en werd afgesloten op 20 september 2013 alsook van het verslag door de Burg. CVBA Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Jan DE BOM VAN DRIESSCHE, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, aangewezen door de zaakvoerder, in toepassing van artikel 181, paragraaf 1, van het Wetboek van vennootschappen gedateerd 23 september 2013

Een exemplaar van deze verslagen, evenals van de staat van activa en passiva, zal bewaard worden op de zetel van de vennootschap, na door de leden van het bureau en door ondergetekende notaris "ne varietur" te zijn ondertekend.

De besluiten van het verslag van de Heer Jan DE BOM VAN DRIESSCHE, bedrijfsrevisor voormeld, aangewezen door de zaakvoerder in zijn verslag voormeld luiden als volgt:

"De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, vertegenwoordigd door de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, verklaart dat in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het Wetboek van vennootschappen, het bestuursorgaan van de BVBA "KaPa Management", onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat afgesloten op 20 september 2013 heeft opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 538.550,18 en een netto actief van ¬ 412.110,94.

De staat werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva afgesloten op 20 september 2013 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot

-het feit dat de latente meerwaarde op het materieel vast actief zal leiden tot een verschuldigde vennootschapsbelasting die niet tot uitdrukking werd gebracht in de boekhoudkundige staat op 20 september 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" -een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde en de bedrijfsvoorheffing voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge De opdrachtgevers, de heer en mevrouw Patrick Vijverman  Baert, hebben ons verklaard dat de huwgemeenschap van de heer Vijverman Patrick en mevrouw Baert Katrien eventuele schulden persoonlijk op zich neemt.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de tcepasselijke professionele normen en rekening houdende met bovenvermelde, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomst art. 181 Wetboek van vennootschappen in het kader van de ontbinding van deze vennootschap en mag derhalve niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Brussel, 23 september 2013.

Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren, Burg. CVBA"

De gemelde verslagen en staat van actief en passief vormen samen één geheel, welke verslagen zullen bewaard worden in het dossier en samen met de akte neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen vanaf 23.09.204 3.

De ontbinding brengt van rechtswege een einde aan de opdracht van de zaakvoerder aan wie décharge wordt verleend voor de periode van één juli tweeduizend en dertien tot 23.092013.

DERDE BESLUIT : VASTSTELLING DAT DE VEREFFENING IS BEËINDIGD ZONDER AANDUIDING VAN EEN VEREFFENAAR

De vertegenwoordigde zaakvoerder, stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de vereffening in feite is beëindigd, daar geen enkele vereffeningsverrichting nog moet worden gedaan, en daar de vennootschap geen passiva meer bezit en dat het gehele vermogen van de vennootschap vereffend en verdeeld is, inbegrepen de toebedeling van de 2 twee onroerende goederen, waarvan hierna sprake.

Aile eventuele activa en passiva, welke later zouden opduiken, worden toebedeeld aan of vallen ten laste van de hiervoren genoemde aandeelhouders.

De aandeelhouders ondertekenen te dien einde een afzonderlijke verklaring waarbij zij uitdrukkelijk verklaren alle nog eventuele schulden van de vennootschap, reeds ontstaan of nog te ontstaan, persoonlijk ten laste te nemen.

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen omdat de voorwaarden die worden opgelegd door artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn. ln dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk ten voile op de hoogte te zijn van de gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige,vereffenaar, de zaakvoerders van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden wordt beschouwd als vereffenaars. Ter herinnering, de huidige zaakvoerder van de vennootschap is de heer Patrick Vijverman, voornoemd.

STEMMING.

VIERDE BESLUIT : AFSLUITING VAN DE VEREFFENING - MACHTEN

De vergadering spreekt de afsluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAPA MANAGEMENT' definitief opgehouden heeft te bestaan vanaf 23.09.2013.

De vergadering besluit dat de maatschappelijke boeken en documenten gedurende minstens vijf (5) jaar zullen bewaard worden ten huize van de heer Vijverman Patrick, voornoemd aan wie daarenboven alle machten, met recht van indeplaatsstelling toebedeeld worden teneinde :

-de inschrijving in het kruispuntbank door te halen en het B.T.W.-nummer te schrappen,

-alle nodige stappen en formaliteiten te vervullen betreffende de afsluiting van de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAPA MANAGEMENT", meer bepaald bij de fiscale administraties,

En, met dit doel, alle stukken en documenten te ondertekenen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering stelt eveneens vast dat de nog niet vereffende vermogensbestanddelen van de vennootschap, tengevolge van de sluiting van de vereffening, van rechtswege eigendom worden van de beide vennoten.

De vennoten verklaren bijgevolg eigenaars te worden van de nog bestaande roerende waarden van de vennootschap en van de hierna beschreven onroerende goederen.

Goed 1: Gemeente Grimbergen --tweede afdeling:

Een villa op en met grond gestaan en gelegen Korenbloemstraat 18, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie D nummer 534 C 2, voor een oppervlakte van acht are negenenzestig centiare (8 a 69 ca).

Wij laten weg ...

Goed 2: Stad Nieuwpoort  tweede afdeling:

In een appartementsgebouw genaamd "residentie melodie 1", gestaan en gelegen aan de Zeedijk nummer 89, opgericht op grond gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie D nummer 285 C, voor een oppervlakte van één are zevenentwintig centiare achtenzestig tienmilliare;

Het appartement nummer 4 gelegen op de vierde verdieping omvat-tende:

a)In privatieve en exclusieve eigendom: de inkomdeur, hall, berging, twee slaapkamers met terras uitgevend op de binnenkoer, waarvan 1 slaapkamer met douche en lavabo, en 1 slaapkamer met ligbad, dubbele lavabo en water-closet, water-closet met lavabo, living met keukenhoek en terras uitgevend op de zeedijk, alsmede de berging nummer 4 met haar toegangsdeur in de kelderverdieping.

b)ln medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd en tien !duizendsten (110/1.000sten) in de gemene delen waaronder de grond.

Wij laten weg ...

PRO FISCO

De afgifte aan de heer VIJVERMAN Patrick en zijn echtgenote mevrouw BAERT Katrien, wonende te 1850 Grimbergen, Korenbloemstraat, 18, betreft een afgifte zoals voorzien door artikel 129, tweede en derde alinea, van het Wetboek van registratierechten.

De heer VIJVERMAN en mevrouw BAERT, voornoemd, verklaren op heden de enige vennoten te zijn en steeds vennoten te zijn gebleven sinds de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kapa Management", en verklaren

-dat het goed 1 door hen werd ingebracht in de vennootschap.

-dat het goed 2 werd aangekocht door de vennootschap, het al zoals blijkt uit de oorsprong van eigendom, nadat de akte vereffening wordt geregistreerd aan het vast recht.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, enkel neergelegd op de griffie en voor de publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Charles DE RUYDTS, te Vilvoorde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden áan het Belgisch Staatsblad

Motl 2,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

315fi113*

11111

USSEL

0 4 OCT. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0436056471

Benaming

(voluit) : KAPA MANAGEMENT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TE 1850 GRIMBERGEN, KORENBLOEMSTRAAT, 18.

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. VERVROEGDE

ONTBINDING - ONMIDDELLIJKE AFSLUITING - MACHTEN.

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Charles DE RUYDTS, notaris met standplaats te Vilvoorde, op drieëntwintig september tweeduizend dertien, geregistreerd te Vilvoorde, d.d. 24.09.2013, vijf bladen nul verzendingen, boek 185 blad 83 vak 18. Ontvangen : vijftig euro (50,00¬ ). De e.a. inspecteur (getekend) W. VAN ROSSEN, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAPA MANAGEMENT', met vennootschapszetel gevestigd te 1850 Grimbergen, Korenbloemstraat 18, de volgende besluiten genomen heeft

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING en BESTEMMING VAN HET RESULTAAT VAN HET BOEKJAAR. VERSLAGEN. DECHARGE ZAAKVOERDER.

De jaarrekening, afgesloten per 30 juni 2013 wordt voorgelegd en met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

De bestemming van het resultaat wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Decharge wordt verleend aan de zaakvoerder voor het boekjaar 1/7/2012 -- 301612013.

TWEEDE BESLUIT : ONTBINDING  STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA - DECHARGE

Met eenparigheid ontslaat de vergadering de voorzitter ervan om lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder van 20 september 2013 in toepassing van artikel 181, paragraaf 1, van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden vóôr heden is vastgesteld en werd afgesloten op 20 september 2013 alsook van het verslag door de Burg. CVBA Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Jan DE BOM VAN DRIESSCHE, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, aangewezen door de zaakvoerder, in toepassing van artikel 181, paragraaf 1, van het Wetboek van vennootschappen gedateerd 23 september 2013

Een exemplaar van deze verslagen, evenals van de staat van activa en passiva, zal bewaard worden op de zetel van de vennootschap, na door de leden van het bureau en door ondergetekende notaris "ne varietur" te zijn ondertekend.

De besluiten van het verslag van de Heer Jan DE BOM VAN DRIESSCHE, bedrijfsrevisor voormeld, aangewezen door de zaakvoerder in zijn verslag voormeld luiden als volgt:

"De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, vertegenwoordigd door de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, verklaart dat in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het Wetboek van vennootschappen, het bestuursorgaan van de BVBA "KaPa Management", onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat afgesloten op 20 september 2013 heeft opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 538.550,18 en een netto actief van ¬ 412.110,94.

De staat werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva afgesloten op 20 september 2013 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot

-het feit dat de latente meerwaarde op het materieel vast actief zal leiden tot een verschuldigde vennootschapsbelasting die niet tot uitdrukking werd gebracht in de boekhoudkundige staat op 20 september 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" -een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde en de bedrijfsvoorheffing voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge De opdrachtgevers, de heer en mevrouw Patrick Vijverman  Baert, hebben ons verklaard dat de huwgemeenschap van de heer Vijverman Patrick en mevrouw Baert Katrien eventuele schulden persoonlijk op zich neemt.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de tcepasselijke professionele normen en rekening houdende met bovenvermelde, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomst art. 181 Wetboek van vennootschappen in het kader van de ontbinding van deze vennootschap en mag derhalve niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Brussel, 23 september 2013.

Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren, Burg. CVBA"

De gemelde verslagen en staat van actief en passief vormen samen één geheel, welke verslagen zullen bewaard worden in het dossier en samen met de akte neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen vanaf 23.09.204 3.

De ontbinding brengt van rechtswege een einde aan de opdracht van de zaakvoerder aan wie décharge wordt verleend voor de periode van één juli tweeduizend en dertien tot 23.092013.

DERDE BESLUIT : VASTSTELLING DAT DE VEREFFENING IS BEËINDIGD ZONDER AANDUIDING VAN EEN VEREFFENAAR

De vertegenwoordigde zaakvoerder, stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de vereffening in feite is beëindigd, daar geen enkele vereffeningsverrichting nog moet worden gedaan, en daar de vennootschap geen passiva meer bezit en dat het gehele vermogen van de vennootschap vereffend en verdeeld is, inbegrepen de toebedeling van de 2 twee onroerende goederen, waarvan hierna sprake.

Aile eventuele activa en passiva, welke later zouden opduiken, worden toebedeeld aan of vallen ten laste van de hiervoren genoemde aandeelhouders.

De aandeelhouders ondertekenen te dien einde een afzonderlijke verklaring waarbij zij uitdrukkelijk verklaren alle nog eventuele schulden van de vennootschap, reeds ontstaan of nog te ontstaan, persoonlijk ten laste te nemen.

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen omdat de voorwaarden die worden opgelegd door artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn. ln dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk ten voile op de hoogte te zijn van de gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige,vereffenaar, de zaakvoerders van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden wordt beschouwd als vereffenaars. Ter herinnering, de huidige zaakvoerder van de vennootschap is de heer Patrick Vijverman, voornoemd.

STEMMING.

VIERDE BESLUIT : AFSLUITING VAN DE VEREFFENING - MACHTEN

De vergadering spreekt de afsluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAPA MANAGEMENT' definitief opgehouden heeft te bestaan vanaf 23.09.2013.

De vergadering besluit dat de maatschappelijke boeken en documenten gedurende minstens vijf (5) jaar zullen bewaard worden ten huize van de heer Vijverman Patrick, voornoemd aan wie daarenboven alle machten, met recht van indeplaatsstelling toebedeeld worden teneinde :

-de inschrijving in het kruispuntbank door te halen en het B.T.W.-nummer te schrappen,

-alle nodige stappen en formaliteiten te vervullen betreffende de afsluiting van de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAPA MANAGEMENT", meer bepaald bij de fiscale administraties,

En, met dit doel, alle stukken en documenten te ondertekenen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering stelt eveneens vast dat de nog niet vereffende vermogensbestanddelen van de vennootschap, tengevolge van de sluiting van de vereffening, van rechtswege eigendom worden van de beide vennoten.

De vennoten verklaren bijgevolg eigenaars te worden van de nog bestaande roerende waarden van de vennootschap en van de hierna beschreven onroerende goederen.

Goed 1: Gemeente Grimbergen --tweede afdeling:

Een villa op en met grond gestaan en gelegen Korenbloemstraat 18, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie D nummer 534 C 2, voor een oppervlakte van acht are negenenzestig centiare (8 a 69 ca).

Wij laten weg ...

Goed 2: Stad Nieuwpoort  tweede afdeling:

In een appartementsgebouw genaamd "residentie melodie 1", gestaan en gelegen aan de Zeedijk nummer 89, opgericht op grond gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie D nummer 285 C, voor een oppervlakte van één are zevenentwintig centiare achtenzestig tienmilliare;

Het appartement nummer 4 gelegen op de vierde verdieping omvat-tende:

a)In privatieve en exclusieve eigendom: de inkomdeur, hall, berging, twee slaapkamers met terras uitgevend op de binnenkoer, waarvan 1 slaapkamer met douche en lavabo, en 1 slaapkamer met ligbad, dubbele lavabo en water-closet, water-closet met lavabo, living met keukenhoek en terras uitgevend op de zeedijk, alsmede de berging nummer 4 met haar toegangsdeur in de kelderverdieping.

b)ln medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd en tien !duizendsten (110/1.000sten) in de gemene delen waaronder de grond.

Wij laten weg ...

PRO FISCO

De afgifte aan de heer VIJVERMAN Patrick en zijn echtgenote mevrouw BAERT Katrien, wonende te 1850 Grimbergen, Korenbloemstraat, 18, betreft een afgifte zoals voorzien door artikel 129, tweede en derde alinea, van het Wetboek van registratierechten.

De heer VIJVERMAN en mevrouw BAERT, voornoemd, verklaren op heden de enige vennoten te zijn en steeds vennoten te zijn gebleven sinds de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kapa Management", en verklaren

-dat het goed 1 door hen werd ingebracht in de vennootschap.

-dat het goed 2 werd aangekocht door de vennootschap, het al zoals blijkt uit de oorsprong van eigendom, nadat de akte vereffening wordt geregistreerd aan het vast recht.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, enkel neergelegd op de griffie en voor de publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Charles DE RUYDTS, te Vilvoorde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden áan het Belgisch Staatsblad

03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.10.2012, NGL 26.11.2012 12648-0239-010
14/02/2012
ÿþ Mod 2.i

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



o 1 FE11. 2012

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1 " ia o3e e*

lll

liglagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0436056471

Benaming

(voluit) : KAPA MANAGEMENT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TE 1850 GRIMBERGEN, KORENBLOEMSTRAAT, 18

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAP1TAALVERMINDER1NG VOLGEND OP INKOOP VAN AANDELEN - GOEDKEURING NIEUWE TEKST STATUTEN.

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Charles DE RUYDTS, notaris met standplaats te Vilvoorde, Vlaanderenstraat 83, ter studie, op negenentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd te Vilvoorde, d.d. 09.01.2012, twee bladen nul verzendingen, boek 181 blad 49 vak 1. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00¬ ). De e.a. inspecteur (getekend) W. VAN ROSSEN, blijkt dat de BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KAPA MANAGEMENT, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1850 GRIMBERGEN, Korenbloemstraat 18, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE AGENDAPUNT

De vergadering neemt kennis van het feit dat conform artikel 321 e.v. van het wetboek Vennootschapsrecht en overeenkomstig de statuten van de vennootschap door de buitengewone algemene vergadering dd. 15 oktober 2010 beslist werd met eenparigheid van stemmen dat de vennootschap zou overgaan tot de inkoop van 17 aandelen toebehorende aan de heer Patrick VIJVERMAN, wonende te 1850 Grimbergen, Korenbloemstraat, 18, voor een prijs van tweehonderd duizend (200.000,-) EUR, en waarbij eveneens beslist werd tot vernietiging van deze aandelen indien binnen de twaalf maanden geen koper zou gevonden worden voor deze ingekochte aandelen.

De waarde van de ingekochte aandelen namelijk tweehonderd duizend (200.000,-) EUR omvat drieduizend zevenhonderd twintig (3.720,-) EUR van het werkelijk gestort maatschappelijk kapitaal en honderd zesennegentig duizend tweehonderd tachtig (196.280;) EUR van de beschikbare reserves

TWEEDE AGENDAPUNT

Bijgevolg zal het kapitaal van rechtswege worden verminderd met drieduizend

zevenhonderd twintig (3.720,-) EUR, ten einde het terug te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,-) EUR naar veertienduizend achthonderd tachtig (14.880,-) EUR door vernietiging van de totaliteit van

zeventien (17) aandelen. "

Deze kapitaalsvermindering voltrekt zich in gevolge afname van het gestorte kapitaal.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE AGENDAPUNT

De vergadering stelt vast dat door de beslissing tot kapitaalsvermindering en in gevolge

de vernietiging van de ingekochte aandelen, het maatschappelijk kapitaal na vernietiging van de aandelen

nog veertienduizend achthonderd tachtig (14.880,-) EUR bedraagt, hetzij lager dan het wettelijk

minimumkapitaal.

Ze beslist aldus het maatschappelijk kapitaal te verhogen tot een bedrag van twintigduizend vierhonderd

(20.400,-) EURO door het maatschappelijk kapitaal met vijfduizend vijfhonderd twintig (5.520,-) EURO te

verhogen door de incorporatie van de beschikbare reserves waarbij de waarde van de bestaande aandelen

zonder vermelding van nominale waarde proportioneel worden verhoogd.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE AGENDAPUNT

In gevolge de voorgaande beslissing tot kapitaalsvermindering beslist de algemene vergadering tot de

aanpassing van artikel vijf van de statuten als volgt :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend vierhonderd (20.400,-) EUR.

Het is volledig geplaatst en verdeeld in achtenzestig aandelen zonder vermelding van een nominale waarde

die elk één achtenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen

VIJFDE AGENDAPUNT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIP

Voor-bebouden : aan het



De vergadering keurt de tekst goed van de statuten om deze zo in overeenstemming te brengen met de

wijziging van het wetboek vennootschapsrecht.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Charles DE RUYDTS, te Vilvoorde.

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte en coördinatie van de statuten.

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

14/12/2011 : BL512817
06/12/2010 : BL512817
21/01/2010 : BL512817
08/12/2009 : BL512817
02/12/2008 : BL512817
07/12/2007 : BL512817
13/02/2007 : BL512817
29/12/2005 : BL512817
05/01/2004 : BL512817
26/03/2003 : BL512817
15/10/2002 : BL512817
12/04/2002 : BL512817
01/01/1992 : BL512817

Coordonnées
KAPA MANAGEMENT

Adresse
KORENBLOEMSTRAAT 18 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande