KBC LEASE HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KBC LEASE HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 403.272.253

Publication

23/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.04.2014, NGL 16.05.2014 14129-0057-044
02/06/2014
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophande Leuven, de 2 1 MEI 2014

DE GRIFFIER.

Griffie

II

V beh aa Bel Staa

*14110112*

111111

Ondernemingsnr : 0403272253

Benaming

(vote : KBC LEASE HOLDING

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Prof. R. Van Overstraetenplein 5, 3000 Leuven

Onderwerp akte: UITTREKSEL UIT DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN KBC LEASE HOLDING NV d.d. 30.04.2014

HERNIEUWING BESTUURDERSMANDAAT

7, Hernieuwing van het bestuurdersmandaat van mevrouw Gunhilde Van Gorp en de heren Patrick Tans, Geert Markey, Hugo Vanderpooten en Kristo van Holsbeeck voor een periode van 4 jaar tot na de afloop van de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t. het boekjaar 2417 ,

De aandeelhouders beslissen eenparig tot de hernieuwing van het bestuurdersmandaat van mevrouw Gunhilde Van Gorp en de heren Patrick Tans, Geert Markey, Hugo Vanderpooten en Kristo van Holsbeeck voor een periode van 4 jaar tot na de afloop van de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t. he boekjaar 2017;

Geert Markey Hugo Vanderpooten

Gedelegeerd Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

---- f ------

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/09/2014
ÿþmod 11.1

I'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111111110111,!!11

NEERGELEGD

15 SEP 201/1

Griffie Rechtbank van Koophandel Geinte/en.

[Ualql In de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-----

Ondernemingsnr 0403.272.253

Benaming (voluit) : KBC LEASE HOLDING

(verkort) :

iE Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Ei

Zetel Prof, R. Van Overstraeten plein 5

3000 Leuven

Onderwerp akte :SUBSTITUTIEAKTE

Uit een akte verleden voor Filip Halvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen, op twaalf augustus

:E tweeduizend veertien, "Geregistreerd op het iste registratiekantoor Antwerpen 1 op 22 augustus 2014, Bladen: 2 Verzendingen: 0, Register 6 boek 220 bled 37 vak 9, Ontvangen registratierechten: vijftig euro. Voor de ;! adviseur wn de fiscaal deskundige De Beider Mieke."

BLIJKT dat:

de heer VAN dER AUWERA Rudolf Florimond Antoine, wonende te 2800 Mechelen, Leopoldstraat 19. Hierna 'de comparant' genoemd.

ondergetekende notaris Fill e Holvoet verzocht heeft het volgende authentiek vast te stellen:

De comparant treedt in deze akte op als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling, daartoe aangesteld door KBC Lease Holding NV in de substitutieakte verleden vaar notaris Isabelle Mostaert te Leuven op negentien februari tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch staatsblad van !! negen maart tweeduizend en negen, ander nummer 0035289 (hierna 'de substitutieakte 2009' genoemd).

Ingevolge deze 'substitutieakte 2009' stelde de NV KBC Lease Holding achtennegentig plaatsvervangers aan, waaronder de comparant (onder nr 90.), om tot zekerheid van de in de hierna genoemde volmachtakten omschreven verbintenissen een hypotheek en/of een pand op de handelszaak en/of een landbouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen ten gunste van KBC Bank NV en/of haar rechtsopvolgers. Deze indeplaatsstelling betrof elke op dat ogenblik reeds verleden of nog te verlijden onderhandse of authentieke E! volmachtakte, waarin de NV KBC Lease Holding zelf was aangesteld of nog aangesteld zou worden om ten gunste van KBC Bank en/af haar rechtsvoorgangers, respectievelijk haar rechtsopvolgers een hypotheek en/of EI een pand op de handelszaak en/of een landbouwvoorrecht en/af een scheepshypotheek te vestigen, en waarin E! aan de NV KBC Lease Holding het recht tot indeplaatsstelling gegeven werd, respectievelijk nog zou gegeven :! wordem De indeplaatsstelling in deze Isubstitutieakte 2009' was en is definitief en onherroepelijk. Zelfs een vereffening, fusie of splitsing van de NV KBC Lease Holding maakt geen einde aan deze indeplaatsstelling.

In de substitutieakte 2009 is KBC Lease Holding nv zelf opgetreden als bijzondere lasthebber, met recht van E; indeplaatsstelling, aangesteld in:

AI de substitutieakte (hierna 'de oorspronkelijke substitutieakte' genoemd), verleden voor notaris Eric Spruyt!

te Brussel op zeventien december negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de bijlagen van het " E

EE Belgisch staatsblad van zeven maart tweeduizend, onder nummer 20000307-320.

Ingevolge deze 'oorspronkelijke substitutieakte' stelden de heer Clément Selleslagh, de heer Florent Smets, :E IE de NV Centrinvest, de NV KBC Lease (thans de NV KBC Lease Holding) en de heer Luc Van Damme, hierna :E genoemd 'de bijzondere lasthebbers', tweeënvijftig plaatsvervangers aan (waaronder de NV KBC Lease) om tot zekerheid van de in de hierna genoemde volmachtakten omschreven verbintenissen, een hypotheek en/of IE een pend op de handelszaak en/af een landbouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen ten gunste EE !! van KBC Bank NV en/of haar rechtsopvolgers. Deze indeplaatsstelling betrof elke op dat ogenblik reeds !E verleden of nog te verlijden onderhandse of authentieke volmachtakte, waarin de bijzondere lasthebbers zelf !E waren aangesteld of -wat KBC Lease en de heer Luc Van Damme betreft- nog aangesteld zouden worden, om :E ten gunste van KBC Bank en/of haar rechtsvoorgangers, respectievelijk haar rechtsopvolgers een hypotheek E: !E en/of een pand op de handelszaak en/of een landbouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen, en marin aan de bijzondere lasthebbers het recht tot indeplaatsstelling gegeven werd, respectievelijk nog zou gegeven worden. De indeplaatsstelling in deze `oorspronkelijke substitutieakte' was en is definitief en onherroepelijk. Zelfs een vereffening, fusie af splitsing of het overlijden van de bijzondere lasthebbers maakt geen einde aan deze indeplaatsstelling.

BI de substitutieakte (hierna 'de substitutieakte Bank van Roeselare' genoemd), verleden voor notaris

E; Joseph Thiery-Vander Heyde te Rumbeke/Roeselare op twintig november tweeduizend en één, gepubliceerd in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staats bled

de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig december tweeduizend en één onder nummer 200112224.

ingevolge deze 'substitutieakte Bank van Roeselare' stelden de heren Jozef Seynaeve, Eddy CraeyMeersch, Peter Laridon, Roger Knockaert, Guido Debaere, Christiaan Vandermersch, Frans Sercu, Serge Vincke, Jan Taeckens, Johan Vlaeminck, Henk Soete, Jozef Engelbeen, Frans Demeyer, Guido Swaelen sen Jan Sercu en de dames, Sabine Vansteenkiste, Petra Vandorpe, Veerle D'Hoore (hierna genoemd de bijzondere lasthebbers van Bank van Roeselare), vijfenvijftig plaatsvervangers aan (waaronder de NV KBC Lease) om tot zekerheid van de in de hierna genoemde volmachtakten omschreven verbintenissen, een hypotheek en/of een pand op de handelszaak en/of een landbouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen ten gunste van KBC Bank NV en/of haar rechtsopvolgers.

Deze indeplaatsstelling betrof elke op dat ogenblik reeds verleden onderhandse of authentieke volrnachtakte, waarin de 'bijzondere lasthebbers van Bank van Roeselare' zelf waren aangesteld om ten gunste van KBC Bank en/of haar rechtsvoorgangers een hypotheek en/of een pend op de handelszaak en/of een landbouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen, en waarin aan de 'bijzondere lasthebbers van Bank van Roeselare' het recht tot indeplaatsstelling gegeven werd. De indeplaatsstelling in deze 'substitutieakte Bank van Roeselare' was en is definitief en onherroepelijk. Zelfs het overlijden van de 'bijzondere lasthebbers van Bank van Roeselare' maakt geen einde aan deze indeplaatsstelling.

ci om het even welke onderhandse of authentieke akte, waarin haar volmacht werd verleend om tot zekerheid van de in bedoelde volmachtakten omschreven verbintenissen een hypotheek en/of een pand op de handefszaak en/of een landbouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen ten gunste van KBC Bank NV en/of haar rechtsvoorgangers en waarin haar tevens het recht op indeplaatsstelling werd gegeven, zijnde het recht om één of meer bijkomende of vervangende lasthebbers aan te duiden met dezelfde bevoegdheden als haarzelf,

en aangesteld of nog aan te stellen in

D/ alle onderhandse of authentieke akten van na negentien februari tweeduizend en negen waarin haar volmacht zou verleend worden om tot zekerheid van de in de bedoelde volmachtakten omschreven verbintenissen een hypotheek en/of een pand handelszaak en/of een landbouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen ten gunste van KBC Bank NV en/of haar rechtsopvolgers, en waarin haar tevens het recht op indeplaatsstelling zou worden gegeven, zijnde het recht om één of meer bijkomende of vervangende lasthebbers aan te duiden met dezelfde bevoegdheden als haarzelf.

de comparant verklaard heeft OP zlin beurt in zijn plaats te stellen:

1, Mevrouw Renilde De Cauwer, wonende te 2520 Ranst, Le Roylaan 28,

2, Mevrouw Marieen Eijondeel, wonende te 2018 Antwerpen, Boudewijnstraat 77,

3. Mevrouw Christiane De Bondt, wonende te 2960 Brecht, Vaartlaan 21,

4. Mevrouw Najiha Ettafahi, wonende te 2140 Borgerhout, Engelselei 97

8. De heer Patrick De Raedt, wonende te 3293 Kaggevinne, Steyneveld 31

6. De heer Jan-Baptist De Smedt, wonende te 9160 Lokeren, Oosteindeken 16

7,Mevrouw Valerie Lauwers, wonende te 2520 Ranst, Kapelstraat 1 A011

8. Mevrouw Eline Sols, wonende te 2000 Antwerpen, Korte Schipperskaperstraat 6 bus 102

9, Mevrouw Naomi Van Himme, wonende te 2600 Berchem, Elisabethlaan 196

10. De heer Steven Beernaert, wonende te 2060 Antwerpen, Carnotstraat 167 bus 6

11, Mevrouw Monique Fraterman, wonende te 2950 Kapellen, Ruyseveltslei 17

12, Mevrouw Monique Herygers, wonende te 2660 Hoboken, Hertoglei 101/31

Zodat door deze indeplaatsstelling de bijkomende plaatsvervangers hierboven genoemd, afzonderlijk of gezamenlijk handelend, met het recht van indeplaatsstelling, gebruik zouden kunnen maken van aile machten door do substitutieakte 2009 verleend, geen enkele macht uitgezonderd. Deze indeplaatsstelling is definitief en onherroepelijk. Zelfs het overlijden van de comparant maakt geen einde aan de indeplaatsstelling.

Deze indeplaatsstelling doet geen afbreuk aan het recht van de comparant om zelf als lasthebber op te treden, hetzij als plaatsvervanger op grond van de 'substitutieakte 2009', hetzij rechtstreeks. Deze indeplaatsstelling doet evenmin afbreuk aan het recht van gelijk welke lasthebber of plaatsvervanger in gelijk welke hierboven vermelde volmacht- of substitutieakte om verder zelf als lasthebber op te treden op grond van deze aide.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIÈERD NOTARIS.-







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met aangehecht de substitutieakte dd 19/02/2009, de substitutieakte dd. 17/12/1999

en de substitutieakte van 20/11/2001



Op de laatste blz. van Lnik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/05/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111U 1U1,111 11111

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 16 ME 1 Z013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0403272253

Benaming

(voluit) : KBC LEASE HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Prof. R. Van Overstraetenplein 5, 3000 Leuven

Onderwerp akte : UITTREKSEL UIT DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN KBC LEASE HOLDING NV d.d. 24.04.2013

HERBENOEMING COMMISSARIS - HERNIEUWING BESTUURDERSMANDAAT - BEKRACHTIGING BENOEMINGEN BESTUURDERS - BENOEMING BESTUURDERS

7. Herbenoeming van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren Bcvba, gevestigd te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door Dhr, Pierre Vanderbeek (iSA nr. A01824), als commissaris van de vennootschap voor' de boekjaren 2013, 2014 en 2015.

De aandeelhouders beslissen eenparig tot herbenoeming van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCV,

-

gevestigd te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door Dhr. Pierre Vanderbeek (IBR nr. A01824), als commissaris van de vennootschap voor de boekjaren 2013, 2014 en 2015,

8. Hernieuwing van het bestuurdersmandaat van de heer Philippe Debaillie

De aandeelhouders beslissen eenparig tot de hernieuwing van het bestuurdersmandaat van de heer Philippe Debaillie, wonende te Langebrugstraat 44, 8800 Roeselare, voor een periode van 4 jaar tot na de afloop van de jaarvergadering met betrekking tot het boekjaar 2016.

9. Bekrachtiging van de benoeming van de heer Geert Markey als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2013 tot na afloop van de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t, het boekjaar 2013

De aandeelhouders beslissen eenparig tot de bekrachtiging van de benoeming van de heer Geert Markey wonende te 3010 Kessel-Lo, Diestsesteenweg 144, als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2013 tot na afloop van de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t. het boekjaar 2013.

10. Bekrachtiging van de benoeming van de heer Hugo Vanderpooten als bestuurder van de Vennootschap; met ingang vanaf 1 januari 2013 tot na asloop van de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t. het' boekjaar 2013

De aandeelhouders beslissen eenparig tot de bekrachtiging van de benoeming van de heer Hugo Vanderpooten wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Gladiolenlaan 17, ais bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 1 januari 2013 tot na afloop van de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t. het, boekjaar 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

?oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

11, Bekrachtiging van de benoeming van de heer Rony Lejaeghere als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2013 tot na afloop van de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t. het boekjaar 2014

De aandeelhouders beslissen eenparig tot de bekrachtiging van de benoeming van de heer Rony Lejaeghere wonende te 2900 Schoten, Oudstrijderslaan 1, als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2013 tot na afloop van de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t. het boekjaar 2014.

12. Bekrachtiging van de benoeming van de heer Ronny Delchambre als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2013 tot na afloop van de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t. het boekjaar 2015

De aandeelhouders beslissen eenparig tot de bekrachtiging van de benoeming van de heer Ronny Delchambre wonende te 8000 Brugge, Katelijnevest 15A, als bestuurder van de Vennootschap niet ingang vanaf 1 januari 2013 tot na afloop van de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t, het boekjaar 2015.

13. Benoeming van mevrouw Hilda Tahon als bestuurder van de Vennootschap voor een periode van 4 jaar tot na de afloop van de jaarvergadering met betrekking tot het boekjaar 2016

De aandeelhouders beslissen eenparig tot de benoeming als bestuurder van de Vennootschap van mevrouw Hilda Tahon, wonende te 3010 Kessel-Lo, P. Nollekensstraat 15, voor een periode van 4 jaar tot na de afloop van de jaarvergadering met betrekking tot het boekjaar 2016.

14. Benoeming van Henk Bossaert als bestuurder van de Vennootschap voor een periode van 4 jaar tot na de afloop vande jaarvergadering met betrekking tot het boekjaar 2016;

De' aandeelhouders beslissen eenparig tot de benoeming als bestuurder van de Vennootschap van de heer Henk Bossaert, wonende te 3440 Zoutleeuw, Dorpsstraat 93, voor een periode van 4 jaar tot na de afloop van de jaarvergadering met betrekking tot het boekjaar 2016.

Geert Markey Hugo Vanderpooten

Gedelegeerd Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/05/2013
ÿþ Ma[ 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 6 t1 E 1 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0403272253

Benaming

(voluit) : KBC LEASE HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Prof, R. Van Overstraetenplein 5, 3000 Leuven

Onderwerp akte : UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN KBC LEASE HOLDING NV d.d. 13 maart 2013

BENOEMING LID DIRECTIECOMITE

De Raad van bestuur beslist met unanimiteit om mevrouw Hilda Tahon te benoemen als lid van het directiecomité van de vennootschap, dit met ingang vanaf heden.

Geert Markey Hugo Vanderpooterr

Gedelegeerd Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

jlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 03.05.2013 13114-0321-046
25/01/2013
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij he Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter riffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 4 JAN. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

1 01593

V beh

aa

Bel StaÉ

liai

Ondernemingsnr : 0403272253

Benaming

(voluit) : KBC LEASE HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Prof. R. Van Overstraetenplein 5, 3000 Leuven

Onderwerp akte : UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN KBC LEASE HOLDING NV d.d. 12 december 2012

ONTSLAG (GEDELEGEERD) BESTUURDERS, DIRECTIELEDEN EN VOORZITTER - COOPTATIE NIEUWE BESTUURDERS) - BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDERS / CEO/ NIEUWE VOORZITTER / NIEUWE DIRECTIELEDEN

De vergadering neemt akte van het ontslag van Dhr. Herwig Huysmans als bestuurder, gedelegeerd bestuurder, lid en voorzitter van het directiecomité van de Vennootschap, dit met ingang vanaf 1 januari 2013.

Teneinde in de voorlopige vervanging te voorzien, besluit de Raad van Bestuur met unanimiteit tot de coöptatie van Dhr. Geert Markey als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2013. Hij voleindigt het mandaat van Dhr. Herwig Huysmans dat einde neemt onmiddellijk na afloop van de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t. het boekjaar 2013. De benoeming wordt ter bekrachtiging voorgelegd aan de volgende algemene vergadering.

De Raad van bestuur beslist vervolgens met unanimiteit om de heer Geert Markey te benoemen als gedelegeerd bestuurder, CEO en als lid en voorzitter van het directiecomité van de Vennootschap, dit met ingang vanaf 1 januari 2013.

(" " " )

De vergadering neemt akte van het ontslag van Dhr. Lieven Coppejans als bestuurder, gedelegeerd

bestuurder en lid van het directiecomité van de Vennootschap, dit met ingang vanaf 1 januari 2013.

Teneinde in de voorlopige vervanging te voorzien, besluit de Raad van Bestuur met unanimiteit tot de coöptatie van Dhr. Hugo Vanderpooten als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2013. Hij voleindigt het mandaat van Dhr. Lieven Coppejans dat einde neemt onmiddellijk na afloop van de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t. het boekjaar 2013. De benoeming wordt ter bekrachtiging voorgelegd aan de volgende algemene vergadering.

De Raad van bestuur beslist vervolgens met unanimiteit om de heer Hugo Vanderpooten te benoemen als gedelegeerd bestuurder en lid van het directiecomité van de Vennootschap, dit met ingang vanaf 1 januari 2013.

De vergadering neemt akte van het ontslag van Dhr. Stany Van Besien als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en lid van het directiecomité van de Vennootschap, dit met ingang vanaf 1 januari 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Teneinde in de voorlopige vervanging te voorzien, besluit de Raad van Bestuur met unanimiteit tot de coöptatie van Dhr. Ronny Lejaeghere als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2013. Hij voleindigt het mandaat van Dhr. Stany Van Besien dat einde neemt onmiddellijk na afloop van de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t. het boekjaar 2014. De benoeming wordt ter bekrachtiging voorgelegd aan de volgende algemene vergadering.

(" " )

De vergadering neemt akte van het ontslag van Dhr. Danny De Raymaeker als bestuurder en voorzitter van

de Raad van Bestuur van de Vennootschap, dit met ingang vanaf 1 januari 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Teneinde in de voorlopige vervanging te voorzien, besluit de Raad van Bestuur met unanimiteit tcit de coöptatie van Dhr. Ronny Deichambre als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 1 januari 013. Hij voleindigt het mandaat van Dhr. Danny De Flaymaeker dat einde neemt onmiddellijk na afloop va de jaarvergadering beslissend over de jaarrekening m.b.t. het boekjaar 2015. De benoeming wordt ter bekrachtiging voorgelegd aan de volgende algemene vergadering.

De Raad van Bestuur beslist vervolgens met unanimiteit om de heer Patrick Tans te benoemen als voorzitter van de Raad van Bestuur, dit met ingang vanaf 1 januari 2013.

De Raad van Bestuur neemt akte van het ontslag van de heer Johan Everaert als lid van het directiecomité, dit met onmiddellijke ingang.

Geert Markey Hugo Vanderpooten

Gedelegeerd Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

.a , w

~

o

Voor-loehpuden áan he Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij ietBèTgîsch Staatsblad - 25101/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/10/2012
ÿþ" C mod 11.1

!L~`< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vol

behoi

aan Belg Staat:

A







Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuvers, del 5 -c,:. 2012 DE GRIFFIER,

Griffie

pndernemingsnr : 0403.272.253

3enaming (voluit) :KBC Lease Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prof. R. Van Overstraetenplein 5

3000 Leuven

Onderwerp akte :Substitutieakte

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op 26 september 2012, geregistreerd te Haacht, twee bladen geen verzendingen, op 3 oktober 2012, boek: N76 blad 40 vak 7, tegen het recht van vijfentwintig euro (¬ 25,00), dat:

De heer VANDERWAEREN Dave, (NN. 79.05.14-449.49), geboren te Leuven op 14 mei 1979,; wonende te 3001 Leuven (Heverlee), IJzerenmolenstraat 18.

Hierna 'de comparant' genoemd.

ondergetekende notaris Karel LACQUET verzocht heeft het volgende authentiek vast te stellen:

De comparant treedt in deze akte op ais bijzondere lasthebber, met recht van Indeplaatsstelling,; daartoe aangesteld door NV KBC Lease Holding in de substitutieakte verleden voor notaris lsabelle; Mostaert te Leuven op negentien februari tweeduizend en negen, gepubliceerd in de Bijlagen van; het Belgisch Staatsblad van negen maart tweeduizend en negen, onder nummer 09035289 (hierna° 'de substitutieakte 2009' genoemd), en waarvan een expeditie aangehecht wordt aan deze akte.

ingevolge deze 'substitutieakte 2009' stelde de NV KBC Lease Holding achtennegentig, plaatsvervangers aan, waaronder de comparant (onder nummer 13), om tot zekerheid van de in de: hierna genoemde volmachtakten omschreven verbintenissen een hypotheek en/of een pand op de: handelszaak en/of een landbouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen ten gunste van KBC Bank NV en/of haar rechtsopvolgers. Deze indeplaatsstelling betrof elke op dat ogenblik reeds: verleden of nog te verlijden onderhandse of authentieke volmachtakte, waarin de NV KBC Lease; Holding zelf was aangesteld of nog aangesteld zou worden om ten gunste van KBC Bank en/of haan rechtsvoorgangers, respectievelijk haar rechtsopvolgers een hypotheek en/of een pand op een; handelszaak en/of een landbouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen, en waarin aan; de NV KBC Lease Holding het recht tot indeplaatsstelling gegeven werd, respectievelijk nog zou; gegeven worden. De indeplaatsstelling in deze 'substitutieakte 2009' was en is definitief en; onherroepelijk. Zelfs een vereffening, fusie of splitsing van de NV KBC Lease Holding maakt geen; einde aan deze indeplaatsstelling. In de substitutieakte 2009 is de naamloze vennootschap KBC Lease Holding zelf opgetreden als! bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling, aangesteld in:

AI De substitutieakte (hierna 'de oorspronkelijke substitutieakte' genoemd), verleden voor notaris; Eric Spruyt te Brussel op zeventien december negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in= de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van zeven maart tweeduizend, onder nummer 20000307320, en waarvan een expeditie aangehecht is gebleven aan gezegde akte van 19 februari 2009.

Ingevolge deze 'oorspronkelijke substitutieakte' stelden de heer Clément SELLESLAGH, de heer; Florent SMETS, de NV Centrinvest, de NV KBC Lease (thans de NV KBC Lease Holding) en de! heer Luc VAN DAMME, hierna genoemd 'de bijzondere lasthebbers', tweeënvijftig plaatsvervangers; aan (waaronder de NV KBC Lease) om tot zekerheid van de in de hierna genoemde volmachtakten, omschreven verbintenissen, een hypotheek en/of een pand op de handelszaak en/of een= landbouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen ten gunste van KBC Bank NV en/of haar rechtsopvolgers. Deze indeplaatsstelling betrof elke op dat ogenblik reeds verleden of nog tel verlijden onderhandse of authentieke volmachtakte omschreven, waarin de bijzondere lasthebbers; zelf waren aangesteld of - wat KBC Lease en de heer Luc Van Damme betreft  nog aangesteld,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

zouden worden, om ten gunste van KBC Bank en/of haar rechtsvoorgangers, respectievelijk haar' rechtsopvolgers een hypotheek en/of een pand op de handelszaak en/of een landbouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen, en waarin aan de bijzondere lasthebbers het recht tot indeplaatsstelling gegeven werd, respectievelijk nog zou gegeven worden. De indeplaatsstelling in deze 'oorspronkelijke substitutieakte' was en is definitief en onherroepelijk. Zelfs een vereffening, fusie of splitsing of het overlijden van de bijzondere lasthebbers maakt geen einde aan deze indeplaatsstelling.

BI De substitutieakte (hierna 'de substitutie Bank van Roeselare' genoemd), verleden voor notaris Joseph Thiery-Vander Heyde te Rumbeke/Roeselare op twintig november tweeduizend en één, gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig december tweeduizend en één onder nummer 2001-12224, en waarvan een expeditie aangehecht is gebleven aan gezegde akte van 19 februari 2009.

Ingevolge deze 'substitutieakte Bank van Roeselare' stelden de heren Jozef SEYNAEVE, Eddy CRAEYMEERSCH, Peter LARIDON, Roger KNOCKAERT, Guido DEBAERE, Christiaan VANDERMERSCH, Frans SERCU, Serge VINCKE, Jan TAECKENS,, Johan VLAEMINCK, Henk SOETE, Jozef ENGELBEEN, Frans DEMEYER, Guido SWAELENS en Jan SERCU en de dames Sabine VANSTEENKISTE, Petra VANDORPE, Veerle D'HOORE (hierna genoemd `de bijzondere lasthebbers van Bank van Roeselare'), vijfenvijftig plaatsvervangers aan (waaronder de NV KBC Lease) om tot zekerheid van de in de hierna genoemde volmachtakten omschreven verbintenissen, een hypotheek en/of een pand op de handelszaak en/of een land bouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen ten gunste van KBC Bank NV en/of haar rechtsopvolgers.

Deze indeplaatsstelling betrof elke op dat ogenblik reeds verleden onderhandse of authentieke volmachtakte, waarin de 'bijzondere lasthebbers van Bank van Roeselare' zelf waren aangesteld om ten gunste van KBC Bank en/of haar rechtsvoorgangers een hypotheek en/of een pand op de handelszaak en/of een landbouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen, en waarin aan de 'bijzondere Lasthebbers van Bank van Roeselare' het recht tot indeplaatsstlling gegeven werd. De indeplaatsstelling in deze 'substitutieakte Bank van Roeselare' was en is definitief en onherroepelijk. Zelfs het overlijden van de 'bijzondere lasthebbers van Bank van Roeselare' maakt geen einde aan deze indeplaatsstelling.

CI Om het even welke onderhandse of authentieke akte, waarin haar volmacht werd verleend om tot zekerheid van de in bedoelde volmachtakten omschreven verbintenissen een hypotheek en/of een pand op de handelszaak en/of een landbouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen ten gunste van KBC Bank NV en/of haar rechtsvoorgangers en waarin haar tevens het recht op indeplaatsstelling werd gegeven, zijnde het recht om één of meer bijkomende of vervangende lasthebbers aan te duiden met dezelfde bevoegdheden als haarzelf.

En aangesteld of nog aan te stellen in

D/ Aile onderhandse of authentieke akten van na negentien februari tweeduizend en negen waarin haar volmacht zou verleend worden om tot zekerheid van de in de bedoelde volmachtakten omschreven verbintenissen een hypotheek en/of een pand handelszaak en/of een landbouwvoorrecht en/of een scheepshypotheek te vestigen ten gunste van KBC Bank NV en/of haar rechtsopvolgers, en waarin haar tevens het recht op indeplaatsstelling zou worden gegeven, zijnde het recht om één of meer bijkomende of vervangende lasthebbers aan te duiden met dezelfde bevoegdheden als haarzelf.

De comparant verklaart nu op zijn beurt in zijn plaats te stellen:

- De heer Paul DE MAEGD, (NN 55.01.21-287.51), geboren te Leuven op 21 januari 1955, wonende te 8300 Knokke, Zwaluwlaan 5/0051;

- Mevrouw Tine MERTENS, (NN 69.12.22-148.46), geboren te Diest op 22 december 1969, wonende te 3020 Herent, Ravenshoek 15/202;

- De heer VAN ACHTER Jan, (NN 74.10.18-373.32), geboren te Asse op 18 oktober 1974, wonende te 1500 Halle, Brusselsesteenweg 73;

- Mevrouw Sofie VAN HOREBEEK, (NN 80.03.09-186.81), geboren te Leuven op 9 maart 1980, wonende te 3370 Boutersem, Aarschotsebaan 16;

- Mevrouw Katleen GEENS, (NN 80.10.04-150.25), geboren te Bonheiden op 4 oktober 1980, wonende te 2580 Putte, August Van Eyckdreef 5A;

- De heer Tom MENTEN, (NN 82.01.24-313.17), geboren te Leuven op 24 januari 1982, wonende te 3000 Leuven, Valkerijgang 8;

- Mevrouw Sarah GULDENTOPS, (NN 83.04.03-120.09), geboren te Lier op 3 april 1983, wonende te 2235 Houtvenne, Aarsohotsebaan 66;

 Mevrouw An BERGHMANS, (NN 86.08.11-236.35), geboren te Brussel op 11 augustus 1986, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Heuvelstraat 3.

- Mevrouw Griet GEYSEN, (NN 88.06.24-338.56), geboren te Hasselt op 24 juni 1988, wonende te 3590 Diepenbeek, Dorpsstraat 8.

Hierna`de bijkomende_plaatsvervangers' genoemd,__.._.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beitornden aan lat Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behuwden

aan Fret

Belgisch

Staatsblad

,\\;___

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zodat door deze indeplaatsstelling de bijkomende plaatsvervangers hierboven genoemd, afzonderlijk' of gezamenlijk handelend, met het recht van indeplaatsstelling, gebruik zouden maken van alle machten door de substitutieakte 2009 verleend, geen enkele macht uitgezonderd. Deze indeplaatsstelling is definitief en onherroepelijk. Zelfs het overlijden van de comparant maakt geen einde aan de indeplaatsstelling.

Deze indeplaatsstelling doet geen afbreuk aan het recht van de comparant om zelf als lasthebber op te treden, hetzij als plaatsvervanger op grond van `substitutieakte 2009', hetzij rechtstreeks. Deze indeplaatsstelling doet evenmin afbreuk aan het recht van gelijk welke lasthebber of plaatsvervanger in gelijk welke hierboven vermelde volmacht- of substitutieakte om verder zelf als lasthebber op te treden op grond van deze akte(n).

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

Karel LACQUET/Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de akte, !

- uitgifte van aangehechte volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i,

10/07/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaizioss*

Ondernemingsnr : 0403.272.253

Benaming (voluit) : KBC Lease Holding Neefgelée ei-fffé der

Rechtbank ren Koophandel

te Leuven, c19 2~ .}U~i1 2012

Oe (Men R,

Griffie

Vc behc aar Belt Staa'

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Prof. R. Van Overstraetenplein, 5

3000 Leuven

Onderwerp akte :ONTSLAGEN - BENOEMINGEN - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenentwintig juni tweeduizend en twaalf, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berqufn Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KBC Lease Holding", waarvan de zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Prof. R. Van Overstraetenplein 5, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Kennisname van ontslagen als bestuurders van de vennootschap en beslissing tot de hiernavolgende bekrachtiging van benoemingen en benoemingen van bestuurders :

1/ ontslag van mevrouw Christel Gijsbrechts ais bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 30 maart 2012

2/ ontslag van de heer Johan Tyteca ais bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 01 juni 2012

3/ ontslag van de heer Frank Donck als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 08 juni 2012

4/ ontslag van de heer Dominique Marechal als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 08 juni 2012

5/ ontslag van de heer Jacobus Stuyck als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 08 juni 2012

6/ bekrachtiging van de benoeming van de heer Patrick Tans als bestuurder van de vennootschap reet ingang van 07 juni 2012, voorlopig benoemd door de raad van bestuur ter vervanging van de heer Johan Tyteca, voor de resterende looptijd van het mandaat dat hij voleindigt, zijnde tot na afloop van de jaarvergadering met betrekking tot het boekjaar 2013.

7/ benoeming van Mevrouw Isabelle Vlerick als bestuurder van de vennootschap, dit met onmiddellijke ingang tot na afloop van de jaarvergadering met betrekking tot het boekjaar 2015.

8/ benoeming van Mevrouw Orient Indra als bestuurder van de vennootschap, dit met onmiddellijke ingang tot na afloop van de jaarvergadering m.b.t. het boekjaar 2015.

2° Beslissing tot de hiernavolgende statutenwijzigingen ;

- vervanging van de eerste paragraaf artikel 19 door de volgende tekst:

"Behalve de toekenning door de raad van bestuur van vergoedingen voor bijzondere opdrachten, kan de algemene vergadering aan de bestuurders vaste vergoedingen en/of presentiegelden toekennen, te boeken bij de algemene kosten. "

- vervanging van artikel 32 door de volgende tekst :

"De netto-winst wordt verdeeld als volgt:

1. Tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

2. Vervolgens wordt een bedrag afgenomen dat nodig is om aan de aandeelhouders een dividend uit te keren dat door de algemene vergadering wordt bepaald.

De algemene vergadering mag evenwel de winst, met uitzondering van het gedeelte bestemd voor de wettelijke reserve, geheel of ten dele aanwenden voor buitengewone afschrijvingen, voor reservering of voor overdracht naar het volgend boekjaar. "

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Els Michiels en Mevouw Isabel Van Baelen om elk afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle handelingen te stellen namens de Vennootschap met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

".o :e ia.etste blz van Luik B.yerme3tlen Recto Naam en noxitlanl[JnEig 'l ln d$ instrumenterende rotons. ri2rzil van ne Ger3JtOin enl

r.~liisn,-r;non ryn nonz en .ren derr+t?n ~~ r~ ta" . ;n^r~ 3r~vaan

r"  .3 í;.e3171 ~I} h~i~;!F'" .tsiltü7fl

moU 11 1

(Tegelijk niet dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôÔr registratie in toepassing van artikel 173, 1" bis van het Wetboek registratierechten.

l"

-r~ , `'loor-

: nahouden aan het Seigisch Staatsbiad

Eric SPRUYT Geassocieerd Notaris

Luit( Fi vermelden RgÇto Naam erl hrBdarilgrTe!d :'ar] de instrumenterende fnor7rlS hetZm'Jar7 de persofo)ní~'" rrt

.. e7L` nt; a117{?r1,fs,~ .:ry" n r= -" r"'^*;rR::^~Fn,~~n

:r) .~a^ ... ~`~r" r ,. pr"S

05/06/2012
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerqelle ;~~ ~` ~r

Rfrctltbí3flfC ~~ ~~~t

te L4IVer ce 7 ,~~I 2012

~~~

~ ~~P

G rïffie

I 1111 II lilli Illi II I lui I1 II

" iaiooa3e=

V beh aa Be Stat

A

Ondernemingsnr : 0403.272.253

Benaming (voluit) : KBC Lease Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prof. R. Van Overstraetenplein 5

3000 LEUVEN

Onderwerp akte :MACHTIGING

Er blijkt uit een akte verleden op vierentwintig april tweeduizend en twaalf, voor Meester Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris te Leuven, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TALLOEN & MOSTAERT", geassocieerde notarissen te Leuven, met zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat 190, vervangende haar ambtgenoot Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), onbevoegd ratione loci, die aan het slot de volgende registratiemelding draagt:

"Geregistreerd twee bladen geen renvooien te Leuven, 2e kantoor der Registratie op 26 april 2012, Boek 1368 blad 92 vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger, (getekend) DE CLERCQ G.",

blijkt dat

de naamloze vennootschap "KBC Lease Holding ", waarvan de zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Prof. R. Van Overstraetenplein, 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0403.272.253 (RPR Leuven),

opgericht krachtens akte verleden voor bij akte verleden voor Notaris Pierrre Muylle, te Sint-Joost-ten-Noode verbleven hebbende, op negen en twintig mei negentienhonderd zes en veertig, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien juni negentienhonderd zes en veertig, onder nummer 12.614 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door Meester Carl Ockerman, geassocieerd Notaris te Brussel, op tien oktober tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van negen november nadien, onder nummer 168849.

vertegenwoordigd door

1/ de heer VAN BESIEN Stanislas Marie Paul, wonende te 9840 De Pinte, Geetschuren 13,

2/ de heer HUYSMANS Herwig, wonende te 3140 Keerbergen, Duivebergen 13,

Welke comparante bij monde van haar vertegenwoordigers ons Notaris, verklaard heeft wat volgt:

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gedelegeerd bestuurders samen handelend conform artikel 17 van de statuten.

Daarnaast worden volgende vertegenwoordigingsbevoegdheden toegekend aan hiernagenoemde personen:

A. Niettegenstaande de beperkingen zoals verder opgenomen in deze volmacht, heeft de vertegenwoordiging betrekking op volgende categorieën verrichtingen:

I. Categorie A

1. door alle rechtsmiddelen, hetzij in der minne, hetzij via gerechtelijke weg, de procedure vervolgen van alle hypothecair gewaarborgde of andere schuldvorderingen, evenals van alle roerende goederen;

2. toestemmen in wijzigingen van modaliteiten in het kader van aangegane hypotheekleningen en investeringskredieten;

3. bij gebreke aan betaling, doen overgaan tot alle beslagnames en alle gedwongen onteigeningen, alsook tot alle verkopen van alle roerende en onroerende goederen; aile onroerende inbeslagnames doen omzetten in vrijwillige verkopen, alle toewijzingen bijwonen en erin toestemmen, er op bieden en eventueel de panden inkopen voor de vennootschap, doen overgaan tot alle rangregelingen en verdelingen bij omslag, aile schuldvorderingen Indienen of betwisten, alle verklaringen doen, zich alle borderellen van rangschikking doen afgeven of bevelschriften van betaling vorderen, de bedragen ervan in ontvangst nemen;

4. van alle ontvangen sommen kwijting en ontlasting geven, met of zonder waarborg; aan alle voorrechten, hypothecaire rechten en vorderingen tot ontbinding verzaken of desbetreffend in de plaats stellen; opheffing verlenen en toestemmen in de gehele of gedeeltelijke doorhaling van aile conventionele en

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

\oor-behaudep aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ambtshalve genomen inschrijvingen alsnog van alle beslagleggingen, verzet, bevel of welkdanig beletsel, dit alles zowel voor als na betaling, met of zonder betaling rangafstand verlenen van de in haar voordeel genomen inschrijvingen; aan de rechten en de voordelen die voortvloeien uit de haar gemeen gemaakte procedure van beslag op onroerende goederen verzaken;

5, te voorschreven einde, alle noodzakelijke vervolgingen, dwangmiddelen en benaarstigingen uitoefenen, alle bevelen en sommaties doen, dagvaarden en laten verschijnen voor alle hoven en rechtbanken, ais eisers of als verweerders; aile schikkingen treffen, toestemming geven in alle kwijtscheldingen, alsook in alle uitstel van betaling, onderhandelen en minnelijke regelingen treffen; in elke staat van het geding dadingen aangaan; verzet aantekenen of tussenkomen in alle instanties; zich in vrijwaring voorzien; alle vonnissen en arresten vorderen en doen lichten, betekenen en uitvoeren met alle rechtsmiddelen, alle bewarende maatregelen nemen en welkdanig verzet doen;

6, ter uitvoering van alle hierboven beschreven opdrachten en machten, alle akten en verslagschriften doen verlijden en ondertekenen, woonstkeuze doen en in de algemene zin alles doen wat de volmachtdrager nodig of nuttig zal achten in het belang van de vennootschap.

Il. Categorie B

1. in het kader van onroerende en roerende leasingtransacties, alle onroerende goederen aankopen,

verkopen en doen oprichten, alle zakelijke rechten op onroerende goederen verkrijgen, verlenen, bestaande zakelijke rechten verlengen en vervreemden of ervan afstand doen; alle desbetreffende vergunningen en erkenningen aanvragen en verwerven en in het algemeen voldoen aan alle administratieve verplichtingen in het kader van een onroerende leasingtransactie;

2, ten dien einde alle nodige akten en stukken ondertekenen en alle akten voor de notaris doen verlijden

evenals het toestaan van hypothecaire leningen en investeringskredieten in dit kader, alle hypothecaire in- en overschrijvingen nemen, alle panden en waarborgen aanvaarden, en aile betalingen in ontvangst nemen en kwijtingen verlenen, en handlichting geven van onze hypothecaire inschrijving zowel met als zonder betaling.

B. Niettegenstaande de beperkingen zoals verder opgenomen in deze volmacht hebben volgende personen bevoegdheid;

I. Categorie A:

a) Voor handelingen en/of verbintenissen met een waarde van maximum 20,000 EUR

-Mevrouw Anne-Marie BARBIEUR, wonende te Schepdaal, Rumoldusstraat 3

-Mevrouw Patricia DE KERPEL, wonende te Berlaar, Alpenroosstraat 29

-Mevrouw Els EYCKHOLT, wonende te Eindhout, Eindhoutdorp 32B bus 6

-Heer Olivier HAESEN, wonende te Waret l'Eveque, rue Christian 3b

-Mevrouw Carla VALVEKENS, wonende te Bekkevoort, Eugeen Coolsstraat 35

-Heer Stefan LAMMENS, wonende te Kessel-Lo, Onafhankelijkheidsstraat 11

-Mevrouw Hilde DEKOSTER, wonende te Bierbeek, Hoogstraat 59a

- Mevrouw Greet TIMMERMANS, wonende te Lubbeek , Ledigheidweg 13

- Mevrouw Anita VERSWiJVER, wonende te Zemst, Grote Molenweg 9A

Samenhandelend met één van volgende personen:

-Heer Guy ELAUT, wonende te Steenokkerzeel, Elzenlaan 4

-Heer Kristof HUYSECOM wonende te Berchem, Lescluzestraat 17

-Heer Olivier VANDEGINSTE wonende te Kortrijk, Lange Brugstraat 4 bus 13

-Heer Nurettin IRI, wonende te Genk, Bochtlaan 12/1

Of niet een bestuurder

Deze volmacht is voor deze gevolmachtigden in categorie A beperkt tot handelingen en/of verbintenissen met een maximum waarde van 20.000 EUR, zijnde het absolute bedrag dat het voorwerp uitmaakt van de handeling, verbintenis, het contract en/of de akte.

b) Voor handelingen en/of verbintenissen met een waarde van meer dan 20,000 EUR

-Heer Guy ELAUT, wonende te Steenokkerzeel, Elzenlaan 4

-Heer Kristof HUYSECOM wonende te Berchem, Lescluzestraat 17

-Heer Olivier VANDEGINSTE wonende te Kortrijk, Lange-Brugstraat 4 bus 13

-Heer Nurettin IRI, wonende te Genk, Bochtlaan 12/1

Samenhandelend met een bestuurder,

Il, Categorie B:

-Heer Thierry HERTOGEN, wonende te Hoeselt, Klaphoekstraat 57

-Heer Jos Duvivier, wonende te Hannut, 10, Rue des Platanes

-Heer Patrick LOBBESTAEL, wonende te Oudenburg, Burgstraat 27

-Heer Jurgen NECKEBROECK, wonende te Brussel, Kogelstraat 21

-Heer Dirk STALLAERT, wonende te Reet, Begijnenbossen 78

-Heer Marc STEVENS, wonende te Merksein, Gudrunlaan 51

-Heer Hans TERMONT, wonende te Aalter, Oostmolenstraat 6

-Heer Frank VAN DEN HENDE, wonende te Dilbeek, Vleermuisstraat 31

-Heer Peter VAN DEN HOVE, wonende te Dendermonde, Hemelstraat 88

Samenhandelend met één van volgende personen:

-Heer Alain DE CLERCQ, wonende te Tienen, Oude Weg 3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.i

-Mevrouw Caroline HAERENS, wonende te Herne, Scherpstraat 19a

-Mevrouw Nicole KENNIS, wonende te Holsbeek, Gobbelsrode 47

-Heer Johan VLAEMYNCK, wonende te Lichtervelde, Hoogwielkesstraat 6

-Heer Michael MALESEVIC, wonende te Hasselt, Detmoldlaan 27

-Mevrouw lise VERCAMMEN wonende te Bevel, Kontersland 4A

-Heer Guy ELAUT, wonende te Steertokkerzeel, Elzenlaan 4

-Heer Kristof HUYSECOM,wonende te Berchem, Lescluzestraat 17

-Heer Olivier VANDEGINSTE wonende te Kortrijk, Lange-Brugstraat 4 bus 13

-Heer Nurettin IRI, wonende te Genk, Bochtlaan 12/1

Of met een bestuurder.

Personen van deze laatste groep kunnen samen optreden.

C. De gevolmachtigden onder deze volmacht hebben niet het recht om de hen toegekende bevoegdheden te subdelegeren.

D. De gevolmachtigden kunnen de in deze volmacht toegekende bevoegdheden slechts uitoefenen voor zover dit in overeenstemming is met de bepalingen van de statuten van de Vennootschap en voor zover dit kadert binnen het verwezenlijken van het doel van de Vennootschap,

E. Deze volmacht vervangt en stelt een einde aan alle andere volmachten die toegekend zijn door de Vennootschap met hetzelfde of gelijkaardig voorwerp, inclusief doch niet beperkt tot de volmacht verleden voor notaris Roossens, te Diegem op 16/05/2008, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 2410612008, onder nummer 08093023.

F. In de gevallen dat er een belangenconflict is inzake de positie van de gevolmachtigde en zijn persoonlijke hoedanigheid, direct of indirect (e.g. verbintenissen ten aanzien van of ten behoeve van familie of persoonlijke dichte relaties), zal het niet toegelaten zijn dat de gevolmachtigde de Vennootschap vertegenwoordigt.

G. Deze volmacht is geldig vanaf publicatie. De Vennootschap heeft het recht op elk ogenblik deze volmacht te herroepen. De volmacht wordt automatisch herroepen voor een gevolmachtigde die niet langer tewerkgesteld is binnen de Vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Isabelle MOSTAERT

Geassocieerd Notaris

-N4 ti Voor-behoude, aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/05/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank van Koophandel

Leuven, de I MEI 2012 DE q FIER,

I

19848*

bel 1 8

ar

Be Sta





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0403272253

(voluit) : KBC LEASE HOLDING

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel Prof. R. Van Overstraetenplein 5, 3000 Leuven

Onderwerp akte UITTREKSEL UIT DE SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KBC LEASE HOLDING NV d.d. 25.04.2012



HERBENOEMING BESTUURDERS

De aandeelhouders beslissen eenparig tot de hernieuwing van het bestuurdersmandaat van de heer Danny De Raymaeker, wonende te Brabançonnestraat 84, 3000 LEUVEN, voor een periode van 4 jaar tot na de afloop van de jaarvergadering met betrekking tot het boekjaar 2015.

De aandeelhouders beslissen eenparig tot de hernieuwing van het bestuurdersmandaat van de heer Frank Donck, wonende te Floridalaan 62, 1180 UKKEL, voor een periode van 4 jaar tot na de afloop van de jaarvergadering met betrekking tot het boekjaar 2015.

Dhr. Stany Van Besien Dhr. Herwig Huysmans

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.04.2012, NGL 15.05.2012 12118-0515-043
09/11/2011
ÿþ'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ki, r;epepfend te-r geeeé' e5:-

. Reckttb::n:, van Koophest:::

'te ~dber3f de 2 ..; ,.. _ . . ~ . a l;

M~ ~

~rtftle

Ondernemingsnr : 0403272253

Benaming

(voluit) : KBC Lease Holding

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3000 Leuven, Diestsepoort 1

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tien oktober tweeduizend en elf, door Meester Carl, OCKERMAN, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KBC Lease Holding", waarvan de zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Diestsepoort 1,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met honderd negenenveertig miljoen drieduizend honderd vijfentachtig euro (149.003.185,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd werd tot tweehonderd zevenenvijftig miljoen negenendertigduizend zeshonderd vijfentwintig euro veertig cent (257.039.625,40 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van tweehonderd zevenenzeventigduizend driehonderd negenenzestig (277.369) kapitaalaandelen van dezelfde. aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van vijfhonderd zevenendertig euro twintig cent (537,20 EUR) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort tot beloop van honderd (100%) procent.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer 731-0206422-78 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op vijf oktober tweeduizend en elf, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die' voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweehonderd zevenenvijftig miljoen negenendertigduizend zeshonderd vijfentwintig euro veertig cent (257.039.625,40 EUR).

Het is vertegenwoordigd door vierhonderd achtenzeventigduizend vierhonderd negenenzeventig (478.479). gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.".

3° Kennisname van de beslissing van de raad van bestuur de dato 21 september 2011 betreffende de zetelverplaatsing van de vennootschap om deze per 15 oktober 2011 te verplaatsen naar 3000 Leuven, Prof. R. Van Overstraeten plein, 5.

Toevoeging aan artikel 2 van de statuten de volgende nieuwe alinea, die tussen de eerste en de tweede alinea zal komen:

"Overgangsbepaling:

Vanaf 15 oktober 2011 zal de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd zijn te 3000 Leuven, Prof. R. Van Overstraetenplein, 5.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Carl OCKERMAN

Geassocieerd Notaris

'11168849*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/11/2011
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIlI1iiiw~~uu1~oza~~çu~u

" se

\eercelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2.5 OKT. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0403272253

Benaming

(vo:uit) : KBC LEASE HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap -

Zetel : Diestsepoort 1, 3000 Leuven

Onderwerp akte : UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN KBC LEASE HOLDING NV d.d. 21 september 2011

WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist met unanimiteit om per 15 oktober 2011 de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar Prof. R. Van Overstraetenplein 5 te 3000 Leuven.

Mevr. Christel Gijsbrechts Dhr. Herwig Huysmans

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

02/03/2015
ÿþ' Mcd 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I

*15032742*

Critire i'c~.i~~,~~r ~r~ ito

~ = ~a~~~d~l

etriüien.

Ondernemingenr ; 0403272253

Benaming

(voluit) : KBC LEASE HOLDING

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Prof. R. Van Overstraetenplein 5 - 3000 LEUVEN

Onderwerp akte : UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN KBC LEASE HOLDING DD. 24.09.2014

Wijziging samenstelling Raad van Bestuur en directiecomité

Gelet op haar pensioengerechtigheid, neemt de vergadering akte van het ontslag van mevrouw Hilda Tahon als bestuurder en lid van het directiecomité van de Vennootschap, dit met ingang vanaf 25 september 2014,

Dhr. Geert Markey Dhr. Hugo Vanderpooten

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/07/2011
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

1111t!1111(1,111111!!!101

Vo

beha aan Belg

Staat

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de O 4 JUL! 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernenvngsnr: 0403272253

Benaming

(voluit) : KBC LEASE HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Diestsepoort 1, 3000 Leuven

Onderwerp akte : UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN KBC LEASE HOLDING NV d.d. 15 juni 2011

ONTSLAG BESTUURDER - BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER / LID DIRECTIECOMITE

De vergadering neemt akte van het ontslag van Dhr. Hugo Vanderpooten als bestuurder van KBC Lease Holding NV en als lid van het directiecomité van KBC Lease Holding NV met ingang van 01.05.2011,

De leden beslissen verder om Mevrouw Christel Gijsbrechts aan te stellen als gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 27 april 2011 en om haar te benoemen als lid van het directiecomité van KBC Lease Holding NV met onmiddellijke ingang.

Dhr. Stany Van Besien Dhr. Herwig Huysmans

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

30/05/2011
ÿþMod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Vc behc I 111111 ff1111111111111 1111! (III! 111111111111111111 Neergelegd ter griffie der

aar *11081296* Rechtbank van Koophandel

Belt Staat te Leuven, de 0 B MEI 201.1

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernerningsnr 0403272253

Benaming

(voluit) : KBC LEASE HOLDING

Rechtsvorm : Naam loze Vennootschap

Zetel : Diestsepoort 1, 3000 Leuven

Onderwergakte : UITTREKSEL UIT DE SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING VAN DE

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS VAN KBC LEASE HOLDING NV d.d. 27 APRIL 2011

BENOEMING BESTUURDERS

De aandeelhouders bevestigen dat het mandaat van de heer Wim Poulussen als bestuurder van de Vennootschap eindigt bij afloop van deze jaarvergadering.

De aandeelhouders beslissen vervolgens eenparig om tot bestuurder te benoemen voor een periode van 4 jaren:

-Mevrouw Christel Gijsbrechts, geboren te Aarschot op 5 mei 1965, wonende te 3200 AARSCHOT, Grensstraat 5A. Haar mandaat zal een einde nemen na afloop van de jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2014 en zal onbezoldigd zijn.

-De heer Jacobus Stuyck, geboren te Londerzeel op 5 oktober 1944, wonende te 9250 WAASMUNSTER, P. Christophestraat 36. Zijn mandaat zal een einde nemen na afloop van de jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2014 .

Dhr. Lieven Coppejans Dhr. Herwig Huysmans

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

25/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.04.2011, NGL 18.05.2011 11116-0165-048
14/04/2011
ÿþ Le Me 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ICI HI1 I II II I I I I Ibl III

*11056913*

Neergelegd ter griftle der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 4 APR. 1011 DEet FIER,

Ondernemingsnr : 0403272253

Benaming

(voluit) : KBC Lease Holding

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3000 Leuven, Diestsepoort 1

Onderwerp akte : ALARMBELPROCEDURE (art. 633 Wetboek van Vennootschappen) -

KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig maart tweeduizend en elf, door Meester Carl OCKERMAN, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondememingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KBC Lease Holding", waarvan de zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Diestsepoort, 1,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Kennisname van het feit dat de ten gevolge van waardeverminderingen die de vennootschap op deelnemingen heeft geboekt het netto-actief van de vennootschap gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen waarin wordt voorgesteld de activiteiten van de vennootschap voort te zetten.

2° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met achttien miljoen euro (18.000.000,00 EUR), om het kapitaal tot honderd en acht miljoen zesendertigduizend vierhonderd veertig euro veertig cent (108.036.440,40 EUR) te brengen.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van drieëndertigduizend vijfhonderd en zeven (33.507) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van (afgerond) vijfhonderd zevenendertig euro twintig cent (537,20 EUR) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort tot beloop van honderd (100 %) procent.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer BE27 7310 1695 5773op naam van de vennootschap bij de KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 23 maart tweeduizend en elf, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd en acht miljoen zesendertigduizend vierhonderd veertig euro veertig cent (108.036.440,40 EUR). Het is vertegenwoordigd door tweehonderd en één duizend honderd en tien (201.110) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.".

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Els Maria Magdalena MICHIELS, die te dien einde woonstkeuze doet te 3000 Leuven, Diestsepoort, 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOLMACHTEN:

Waren aanwezig de hierna vertegenwoordigde aandeelhouders:

1. De naamloze vennootschap "KBC Bank", met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan, 2,

2. De naamloze vennootschap "CBC Banque" met zetel te 1000 Brussel, Grote Markt 5,

vertegenwoordigd door Mevrouw Nathalie Liliane Georgette MAERSCHALCK, wonende te 3120 Tremelo,

Kleinzapstraat, 4, ingevolge twee onderhandse volmachten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" . %

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecodrdineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Carl OCKERMAN

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

01/02/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Aº%z;:t,ácj:::}.,rl ter r RCCtá;Dalt01. van Kcejÿhandol

te Leuven, de z0 l,~9 ~"MI on~, -aFft"np '

Griffie

lII lII III1 III 111111111 hl IDI UI 1II

*11017352"

v

beh

aa.

Bel Staa



Ondernemingsnr : 0403272253

Benaming

(voluit) : KBC LEASE HOLDING

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3000 Leuven, Diestsepoort 1

Onderwerp akte : WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - STATUTENWIJZIGING - (BEKRACHTIGING) ONTSLAGEN - BENOEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op acht december tweeduizend en tien, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd' Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende; registratiemelding draagt :

"Geregistreerd twee bladen geen renvooi op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 13 december 2010 boek 61 blad 03 vak 02. Ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ). (Getekend) MARCHAL D.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap °KBC LEASE HOLDING",' waarvan de zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Diestsepoort 1, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van de datum van de jaarvergadering en deze voortaan te houden op de laatste woensdag van de maand april en vervanging van artikel 20 van de statuten door de volgende tekst:

"De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel, of op een andere plaats in de; oproepingsbrief vermeld op de laatste woensdag van de maand april om twaalf uur of indien die dag een; wettelijke feestdag is, op de volgende werkdag."

OVERGANGSBEPALING

De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per éénendertig december tweeduizend en tien zal gehouden worden op de laatste woensdag van' de maand april tweeduizend en elf.

2/ Bekrachtiging van het ontslag van de heren Marc De Waele, William Brondeel en Alain Bostoen als: bestuurders van de vennootschap.

3/ Bekrachtiging van de benoeming in de vervanging van de heer De Waele, van de heer Lieven Coppejans: als bestuurder van de vennootschap. Zijn mandaat zal een einde nemen na afloop van de jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekeningen afgesloten op 31 december 2013.

4/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Nathalie Maerschaick, met mogelijkheid tot', indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de; inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOLMACHTEN

Waren vertegenwoordigd de hierna vermelde aandeelhouders:

1. De naamloze vennootschap °KBC Bank" met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan, 2,

2. De naamloze vennootschap °CBC Banque" met zetel te 1000 Brussel, Grote Markt 5,

vertegenwoordigd door Mevrouw Isabel Maria Ernestina Van Baelen, wonende te 3001 Heverlee, Leo;

Dartelaan 6,

ingevolge twee onderhandse volmachten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de:

gecoordineerde tekst van statuten).

Bijlagen bij liëtBèIgisch Staatsblàii - 017021Z0fI - Annexes du-Moniteur bëIgè













Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/03/2015
ÿþL 1



(rn .)A llm Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15090 02

t.~~- ,~.~ ~1~,W

-r~~,

Crïùi` 1,,~,~iu^r:lzv~r~ Koophancnl eri:ffien.

Ondernemingsnr : 0403.272.253

Benaming

(voluit) : KBC Lease Holding

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3000 Leuven, Prof. R. Van Overstaetenplein 5

Onderwerp akte : Machtiging

Uit een akte verleden voor meester isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris te Leuven, op 2 maart 2015, neer te leggen ter registratie, blijkt dat:

De naamloze vennootschap "KBC Lease Holding  , waarvan de zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Prof. R. Van Overstraetenplein, 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0403.272.253 (RPR Leuven),

Opgericht krachtens akte verleden voor bij akte verleden voor Notaris Pierrre Muylle, te Sint-Joost-ten-: Noode verbleven hebbende, op negen en twintig mei negentienhonderd zes en veertig, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien juni negentienhonderd zes en veertig, onder nummer 12.614.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door Meester Cari Ockerman, geassocieerd Notaris te Brussel, op tien oktober tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van negen november nadien, onder nummer 168849.

De zetel werd verplaatst naar het huidig adres bij beslissing van de raad van bestuur van eenentwintig september tweeduizend en elf bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht november nadien, onder nummer 168022,

hierna genoemd "de volmachtgeefster",

hier vertegenwcordigd door :

1/ de heer MARKEY Geert geboren te Veurne, op 2 december 1961, wonende te 3010 Kessel-Lo,

Diestsesteenweg 144 met als nationaal nummer 61.12.02-211.27;

2/ de heer VANDERPOOTEN Hugo geboren te Halle op 30 mei 1955, wonende te Sint Pieters Leeuw, met

als nationaal nummer 55.05.30-395.89;

Handelend in hun hoedanigheid van bestuurders overeenkomstig artikel 17 van de statuten dat als volgt is

geformuleerd :

"Behoudens bijzondere delegatie door de Raad van Bestuur, zal de vennootschap in aije handelingen en

betrekkingen, in of buiten rechte, geldig vertegenwoordigd zijn door twee bestuurders gezamenlijk."

het volgende heeft verklaard:

dat volmacht wordt toegekend voor de hieronder beschreven handelingen en verrichtingen aan de hieronder

genoemde personen:

A.. Niettegenstaande de beperkingen zoals verder opgenomen in deze volmacht, heeft de

vertegenwoordiging betrekking op volgende categorieën verrichtingen:

I, Categorie A:

1. ondertekenen van alle overeenkomsten van onroerende leasing, van aile akten van lening en investeringskredieten, met of zonder hypotheek, met aanvaarding van alle desbetreffende voorwaarden, van aile verbintenissen, van verplichtingen zowel van ontleners als van borgstellers

2. het ondertekenen van aile speciale volmachten voor vertegenwoordiging bij hypotheekleningen en investeringskredieten alsook het aanvaarden van aile hypotheken, hypothecaire volmachten, pandgevingen, rangafstanden, indeplaatsstellingen en aile hoegenaamde waarborgen, nemen van alle mogelijke inschrijvingen op onroerende goederen.

ll. Categorie B:

1. door alle rechtsmiddelen, hetzij in der minne, hetzij via gerechtelijke weg, de procedure vervolgen van alle. ° hypothecair gewaarborgde of andere schuldvorderingen, evenals de procedure inzake realisatie van roerende en onroerende leasingcontracten ;

2. toestemmen in wijzigingen van modaliteiten in het kader van aangegane hypotheekleningen en investeringskredieten en roerende leasingcontracten ;

3. bij gebreke aan betaling, doen overgaan tot alle beslagnames en alle gedwongen onteigeningen, alsook tot alle verkopingen van alle roerende en onroerende goederen; alle onroerende inbeslagnames doen omzetten in vrijwillige verkopingen,_ alle toewijzingen bijwonen en erin toestemmen, er op bieden en eventueel de panden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

inkopen voor de vennootschap, doen overgaan tot alle rangregelingen en verdelingen bij omslag, alle schuldvorderingen indienen of betwisten , alle verklaringen doen, zich alle borderellen van rangschikking doen afgeven of bevelschriften van betaling vorderen, de bedragen ervan in ontvangst nemen;

4. van alle ontvangen sommen kwijting en ontlasting geven, met of zonder waarborg; aan alle voorrechten, hypothecaire rechten en vorderingen tot ontbinding, verzaken of desbetreffend in de plaats stellen; opheffing verlenen en toestemmen in de gehele of gedeeltelijke doorhaling van alle Conventionele en ambtshalve genomen inschrijvingen alsnog van alle beslagleggingen, verzet, bevel of welkdanig beletsel, dit alles zowel voor ais na betaling, met of zonder betaling rangafstand verlenen van de In haar voordeel genomen inschrijvingen; aan de rechten en de voordelen die voortvloeien uit de haar gemeen gemaakte procedure van beslag op onroerende goederen verzaken;

5. te voorschreven einde, alle noodzakelijke vervolgingen, dwangmiddelen en benaarstigingen uitoefenen, alle bevelen en sommaties doen, dagvaarden en laten verschijnen voor alle hoven en rechtbanken, als eisers of als verweerders; alle schikkingen treffen, toestemming geven in alle kwijtscheldingen, alsook in aile uitstel van betaling, onderhandelen en minnelijke regelingen treffen; in elke staat van het geding dadingen aangaan; verzet aantekenen of tussenkomen in alle instanties; zich in vrijwaring voorzien; aile vonnissen en arresten vorderen en doen lichten, betekenen en uitvoeren met alle rechtsmiddelen, alle bewarende maatregelen nemen en welkdanig verzet doen; vertegenwoordigen of zich laten vertegenwoordigen door de raadsman of aangestelde van de volmachtgever in het kader van de insolventieprocedure ; aangifte van schuldvordering te doen, deel te nemen aan alle onderhandelingen en stemmingen van de schuldeisers en al dan niet in te stemmen met zowel het reorganisatieplan als de eventuele gehele of gehele gedeeltelijke overdracht van de onderneming, goedkeuring of bezwaar in te dienen inzake het ontwerp van minnelijke of gerechtelijke aanzuiveringsregeling, herziening of herroeping van de aanzuiveringsregeling

6. ter uitvoering van alle hierboven beschreven opdrachten en machten, alle akten en verslagschriften doen verlijden en ondertekenen, woonstkeuze doen en in de algemene zin alles doen wat de volmachtdrager nodig of nuttig zal achten in het belang van de vennootschap.

III, Categorie C; tin het kader van onroerende en roerende leasingtransacties, alle onroerende goederen aankopen, verkopen en doen oprichten, alle zakelijke rechten op onroerende goederen verkrijgen of vestigen, verlenen, bestaande zakelijke rechten verlengen en vervreemden of ervan afstand doen; alle desbetreffende vergunningen en erkenningen aanvragen en verwerven en in het algemeen voldoen aan alle administratieve verplichtingen ;

2. ten dien einde alle nodige akten en stukken ondertekenen en alle akten voor notaris doen verlijden evenals het toestaan van hypothecaire leningen en investeringskredieten in dit kader, alle hypothecaire in- en overschrijvingen nemen, alle panden en waarborgen aanvaarden, en aile betalingen in ontvangst nemen en kwijtingen verlenen, en handlichting geven van onze hypothecaire inschrijving zowel met als zonder betaling.

B. Niettegenstaande de beperkingen zoals verder opgenomen in deze volmacht hebben volgende personen

bevoegdheid:

- Heer Guy EIHUT, wonende te Steenokkerzeel, Elzenlaan 4

- Heer Thomas DEPROUW wonende te Mol, Asberg 5

Heer Bart DESMIT, wonende te Duisberg, Tervuursesteenweg 26

- Mevrouw Caroline HAERENS, wonende te Herne, Scherpstraat 19a

- Mevrouw Nicole KENNIS, wonende te Halsbeek, Gobbeisrode 47

- Heer Johan VLAEMYNCK, wonende te Lichtervelde, Hoogwielkesstraat 6

- Een bestuurder van de volmachtgever .

Personen van deze groep kunnen samen optreden.

Deze volmacht is voor de gevolmachtigden beperkt tot handelingen met een maximum waarde van

5.000.000 EUR, zijnde het absolute bedrag dat het voorwerp uitmaakt van de handeling, verbintenis, het

contract en/of de akte.

Voor handelingen en/of verrichtingen met een waarde boven de 5.000.000 EUR dienen de gevolmachtigden

steeds op te treden samen met een bestuurder van de vennootschap.

C. De gevolmachtigden onder deze volmacht hebben niet het recht om de hen toegekende bevoegdheden te subdelegeren.

D. De gevolmachtigden kunnen de in deze volmacht toegekende bevoegdheden slechts uitoefenen voor zover dit in overeenstemming is met de bepalingen van de statuten van de Vennootschap en voor zover dit kadert binnen het verwezenlijken van het doel van de Vennootschap.

E, Deze volmacht vervangt en stelt een einde aan alle andere volmachten die toegekend zijn door de Vennootschap met hetzelfde of gelijkaardig voorwerp, inclusief doch niet beperkt tot de volmacht verleden voor notaris Isabelle Mostaert , te Leuven op 24 april 2012, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 24 me'i 2012 , onder nummer 12100238

F. In de gevallen dat er een belangencontlict is inzake de positie van de gevolmachtigde en zijn persoonlijke hoedanigheid, direct of indirect (e.g. verbintenissen ten aanzien van of ten behoeve van famille of persoonlijke dichte relaties), zal het niet toegelaten zijn dat de gevolmachtigde de Vennootschap vertegenwoordigt.

G. Deze volmacht is geldig vanaf publicatie. De Vennootschap heeft het recht op elk ogenblik deze volmacht herroepen. De volmacht wordt automatisch herroepen voor een gevolmachtigde die niet langer tewerkgesteld is binnen de Vennootschap.

De verschijnster belooft al deze akten en handelingen ondertekend en/of gedaan in overeenstemming met deze volmacht zo nodig goed te keuren en te bekrachtigen.

I l . + ,x

a

Op de laatste blz, van Luik B vermmelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSE=L, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter griffie, meester Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris te Leuven

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.03.2010, NGL 22.04.2010 10096-0403-044
21/04/2009 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2008, GGK 18.03.2009, NGL 08.04.2009 09110-0401-042
29/04/2015
ÿþR



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbloc

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i II



NEERGELEGD ~

~- - ..a.......y.

1 r API?. 2015

Griffie Rechtbank van Kooplhandel

fe_

r

Ondernemingsnr : 403.272.253

Benaming

(voluit) : KBC Lease Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prof. R. Van Overstraetenplein 5, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel - bekendmaking bij uittreksel Uittreksel uit het hierbij neergelegde fusievoorstel:

De raden van bestuur van KBC Bank NV en KBC Lease Holding NV hebben, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, in gezamenlijk overleg een fusievoorstel opgesteld, waarin wordt voorgesteld dat KBC Bank NV bij wijze van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zoals gedefinieerd in artikel 676,1' van het Wetboek van vennootschappen, KBC Lease Holding NV overneemt.

1. Identificatie van de bij de fusie betrokken vennootschappen

(a) de over te nemen vennootschap

De over te nemen vennootschap, KBC Lease Holding NV, is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Prof. B. Van Overstraetenplein 5.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van KBC Lease Holding NV als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel leningen en kredieten toe te staan in welke vorm ook; waarborgen en zekerheden te stellen; alle risico's te verzekeren, mede te verzekeren of te herverzekeren; onroerende en roerende goederen aan te kopen om ze in te richten of te bestemmen voor verhuring, verkoop, huurkoop of leasing.

De vennootschap heeft tot doel financiële verrichtingen, in het bijzonder het beheer van roerende waarden. Zo kan zij zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties verwerven entof aanhouden in bestaande en nog op te richten ondernemingen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valorizeren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen waarin zij participeert en door technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

De vennootschap beoogt verder de gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert, te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan deelnemen zowel door inbreng, volledige of gedeeltelijke fusie, als op welke andere wijze ook, in andere al dan niet gelijkaardige ondernemingen, om het maatschappelijk doel te verwezenlijken of de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Gezien de vennootschap deel uitmaakt van een groep omvat het doel van de vennootschap eveneens aansprakelijkheids- en zekerheidsstellingen ten behoeve van andere vennootschappen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks participeert.

Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruime zin, kan bijdragen."

(b) de overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is KBC Bank NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2.

Het doel van KBC Bank NV luidt, overeenkomstig artikel 2 van haar statuten, als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel, voor zichzelf of voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alle verrichtingen uit te voeren die in de ruimste zin tot het bankbedrijf behoren alsook alle andere activiteiten waarvan de uitoefening aan de banken wordt of zal worden toegestaan.

Behoren aldus tot haar doel in de mate waarin zij zijn toegelaten krachtens het wettelijk statuut van de kredietinstellingen : alle verrichtingen in verband met deposito's van contanten en waarden; alle kredietverrichtingen; alle financiële, beurs-, wissel- en uitgifteverrichtingen; alle makelaars- en commissieverrichtingen, onder meer in verband met verzekeringen; koop en verkoop, huur en verhuur, leasing en alle andere verrichtingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen; het beleggen in aandelen en het aanhouden van deelnemingen.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zink"

2. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Er wordt voorgesteld dat alle handelingen van KBC Lease Holding NV vanaf 1 januari 2015 boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van KBC Bank NV.

3. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Aangezien KBC Lease Holding NV een 100% dochtervennootschap is van KBC Bank NV en KBC Bank NV bijgevolg alle aandelen van KBC Lease Holding NV bezit, worden er geen rechten toegekend aan de vennoot (KBC Bank NV) van de over te nemen vennootschap (KBC Lease Holding NV). Er dient derhalve evenmin een ruilverhouding van de aandelen te worden vastgesteld.

KBC Lease Holding NV heeft geen andere effecten uitgegeven dan aandelen.

4, leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

5.

Zakelijke rechten

De over te nemen vennootschap is eigenaar van de hierna beschreven gebouwen, opgericht krachtens haar verleende opstalrechten

1, gemeente Spiere-Helkijn, eerste afdeling / Spiere,

een textielfabriek, opgericht op een perceel grond gelegen in het industriepark, nummer 13, met een gemeten oppervlakte volgens titel van vijfenvijftig aren vierenveertig centiaren (55a 44ca), volgens titel bij de administratie van het kadaster bekend onder sectie C, deel van nummers 40 B en 47 G, en volgens recent kadastraal uittreksel bekend onder sectie C, nummer 40 C, voor een oppervlakte van zesenvijftig aren achtenzeventig centiaren (56a 78ca);

2. gemeente Spiere-Helkijn, eerste afdeling / Spiere,

een textielfabriek, opgericht op een perceel grond gelegen aan de Ijzeren Bareel, nummer +42, met een gemeten oppervlakte volgens titel van drieënveertig aren twintig centiaren (43e 20ca), volgens titel bij de administratie van het kadaster bekend onder sectie C, deel van nummers 40 B en 47 G, en volgens recent kadastraal uittreksel bekend onder sectie C, nummer 47 K, voor eenzelfde oppervlakte;

3. gemeente Kortenberg, eerste afdeling / Kortenberg,

in de ambachtelijke zone genaamd "GULDENDELLE":

een administratief gebouw, opgericht op een perceel grond gelegen aan de Arthur De Coninckstraat, nummer 5, met een gemeten oppervlakte volgens titel van achtenveertig aren vierenzeventig centiaren (48a 74ca), volgens titel bij de administratie van het kadaster bekend onder sectie A, deel van nummers 151a en 15/b, en volgens recent kadastraal uittreksel bekend onder sectie A, nummer 15 E, voor eenzelfde oppervlakte, omvattend, in privatieve en exclusieve eigendom, de grond zelf, en, in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid, vierendertig duizendsten (34/1,000) in de algemeen gemeenschappelijke delen van de ambachtelijke zone °GULDENDELLE" ;

4. gemeente Villers-le-Bouillet, eerste afdeling / Villers-le-Bouillet,

. 4

Voor-

4 behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

een werkplaats, opgericht op een perceel grond gelegen aan de rue de la Metallurgie, nummer 42, met een gemeten oppervlakte volgens titiel van drie hectaren tweeëntwintig aren vijfentachtig centiaren vijfentachtig tien milliaren (03ha 22a 85ca 85tma), volgens titel bij de administratie van het kadaster bekend onder sectie A, deel van nummer 4901m, en volgens recent kadastraal uittreksel bekend onder sectie A, nummer 490 T, voor een oppervlakte van drie hectaren tweeëntwintig aren zesentachtig centiaren (03ha 22a 86ca).

Onroerende leasingcontracten

De over te nemen vennootschap heeft de hierboven beschreven gebouwen in huur gegeven krachtens onroerende leasingcontracten, aangevuld met onderhandse huurverlengingen.

6. Bodem (voor wat betreft de goederen gelegen in het Vlaamse Gewest)

De leden van de raad van bestuur van de over te nemen vennootschap verklaren met betrekking tot de hierboven sub 5.1, 5.2 en 5.3 beschreven goederen:

- dat bij hun weten in voormelde goederen geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2,14° van het Vlaamse bodemdecreet ;

- dat de goederen niet aangetast zijn door bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Op 6 februari 2015 werd door de OPENBARE VLAAMSE AFVALSTOFFENMAATSCHAPPIJ (OVAM) voor

elk van voormelde percelen een bodemattest afgeleverd.

De inhoud van elk van deze attesten luidt als volgt

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit, Dit

bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten"

De overnemende vennootschap wordt bij deze op de hoogte gebracht van de inhoud van deze

bodemattesten.

Voor zoveel ais nodig, verzaakt de overnemende vennootschap aan elke mogelijke vordering tot

nietigverklaring krachtens artikel 116 van het bodemdecreet,

De voltrekking van de fusie, met juridische uitwerking vanaf 1 juli 2015 en met boekhoudkundige terugwerkende kracht tot 1 januari 2015, zal door de raad van bestuur van KBC Bank NV worden vastgesteld bij authentieke akte, te verlijden op 18 juni 2015. Voor wat betreft de over te nemen vennootschap zal de voltrekking van de fusie worden vastgesteld door een buitengewone algemene vergadering van KBC Lease Holding NV bij authentieke akte, eveneens te verlijden op 18 juni 2015.

Geert Markey Hugo Vanderpooten

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2008 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2007, GGK 31.12.2007, NGL 14.04.2008 08106-0183-031
22/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.03.2008, NGL 14.04.2008 08106-0174-040
01/06/2015
ÿþMod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ImitglIpli

,

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

re Leuven. de 2 0 ME1 2015

PE nRiFFIFP

Griffie

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0403272253

Benaming

(voluit) : KBC LEASE HOLDING

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Prof. R. Van Overstraetenplein 5 - 3000 LEUVEN

Onderwerp akte; UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN KBC LEASE HOLDING DD. 78.03.2015

Wijziging samenstelling Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur neemt kennis van het ontslag van de Heer Rony Lejaeghere op 18 februari 2015.

Het ontslag gaat in vanaf 18 februari 2015,

Dhr. Geert Markey Dhr. Hugo Vanderpooten

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2007 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2006, GGK 21.03.2007, NGL 29.03.2007 07093-0296-031
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.03.2007, NGL 29.03.2007 07104-3343-028
26/04/2006 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2005, GGK 22.03.2006, NGL 20.04.2006 06114-0036-029
21/04/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 22.03.2006, NGL 20.04.2006 06115-4236-029
29/06/2015
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uii



I NEERGELEGD

1 ~~ JUNI 20-'13

GrififieReGinpanKvanK00p11eridel f

t~Lr~gl~.

Ondernemingsnr : 0403.272.253

Benaming

(voluit) : KBC Lease Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prof. Roger Van Overstraetenplein 5, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging volmacht

De volmacht die op 2 maart 2015 werd verleden voor notaris Isabelle Mostaert, geassocieerd notaris te Leuven, en die werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 maart 2015 onder nummer 40202, wordt beëindigd met ingang van 1 juli 2015, dit is de datum waarop KBC Lease Holding NV zal ophouden te bestaan ten gevolge van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij KBC Lease Holding NV wordt overgenomen door KBC Bank NV.

Geert Markey Hugo Vanderpooten

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2015
ÿþ1111

III I IIII I II I ~I II IIII

*15095702*

r.--

1_.1,11111,- -~ e~s- q

1:3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te_maken kopie

na neerlegging ter gri te van de akté ;,~; ; \,,',-,N

r--, cm.! 1 Fit ('4 ,r7-1

IB

2u]

Griffie

mod l l.l

= Ondernemingsnr : 0403.272.253

Benaming (voluit) : KBC Lease Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Prof. Roger Van Overstraetenplein 5

3000 LEUVEN

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "KBC BANK" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCESVERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achttien juni tweeduizend vijftien, door Meester Carl; OCKERMAN, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "KBC LEASE HOLDING",; waarvan de zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Prof. Roger Van Overstraetenplein 5, hierna "de Vennootschap"; of "de Overgenomen vennootschap",

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 16 april 2015 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "KBC LEASE HOLDING", waarvan de zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Prof. Roger Van Overstraetenplein 5, "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap die een; publiek beroep op het spaarwezen heeft gedaan "KBC Bank", waarvan de zetel gevestigd is te 1080 Brussel, Havenlaan, 2, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen,

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "KBC Bank" de Overgenomen Vennootschap KBC LEASE HOLDING" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering: noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen: Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2015 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 1 juli 2015,

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Geert Markey, mevrouw Danielle Haesaert en de heer Marc Veriegh, ieder individueel handelend, met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de' formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de KruispuntbanW van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te; verzekeren.

Bijzondere machtiging werd verleend aan ieder lid van de raad van bestuur van de Overgenomen',

Vennootschap en aan Mevrouw Danielle Haesaert, ieder individueel handelend, met recht tot

indeplaatsstelling, teneinde in één of meerdere verbeterende of bijkomende authentieke akten vergissingen of, weglatingen met betrekking tot de in onderhavige akte voorkomende vastgoedbeschrijving te laten vaststellen en in dat verband alle verklaringen af te leggen, keuze van woonst te doen, de hypotheekbewaarder te ontslaan' van het nemen van ambtshalve inschrijving en alles te doen wat nuttig of noodzakelijk kan zijn, in het kader van' de hypothecaire publiciteit.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B verroerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

N.

' " t

behouelbn` aan het Belgisch Staatsblad Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Carl OCKERMAN Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



I.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2005 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2004, GGK 23.03.2005, NGL 19.04.2005 05117-0197-026
19/04/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 23.03.2005, NGL 14.04.2005 05116-4267-029
22/07/2004 : BL189632
18/05/2004 : BL189632
23/04/2004 : BL189632
20/04/2004 : BL189632
03/02/2004 : BL189632
28/10/2003 : BL189632
22/10/2003 : BL189632
29/08/2003 : BL189632
27/08/2003 : BL189632
23/04/2003 : BL189632
18/04/2003 : BL189632
14/04/2003 : BL189632
25/11/2002 : BL189632
24/07/2002 : BL189632
30/04/2002 : BL189632
30/04/2002 : BL189632
27/04/2001 : BL189632
16/05/2000 : BL189632
16/05/2000 : BL189632
09/03/2000 : BL189632
07/03/2000 : BL189632
17/07/1999 : BL189632
15/07/1999 : BL189632
11/06/1999 : BL189632
18/05/1999 : BL189632
28/01/1999 : BL189632
25/09/1998 : BL189632
02/10/1997 : BL189632
24/09/1997 : BL189632
17/04/1997 : BL189632
03/01/1996 : BL189632
05/05/1995 : BL189632
15/05/1993 : BL189632
01/01/1993 : BL189632
23/07/1992 : BL189632
11/07/1991 : BL189632
14/07/1990 : BL189632
17/01/1990 : BL189632
02/12/1989 : BL189632
05/04/1989 : BL189632
14/03/1989 : BL189632
20/04/1988 : BL189632
05/03/1988 : BL189632
29/07/1987 : BL189632
25/07/1987 : BL189632
27/06/1987 : BL189632
17/02/1987 : BL189632
28/01/1987 : BL189632
06/01/1987 : BL189632
06/09/1986 : BL189632
26/07/1986 : BL189632
31/05/1986 : BL189632
13/05/1986 : BL189632
26/03/1986 : BL189632
26/02/1986 : BL189632
31/01/1986 : BL189632
31/01/1986 : BL189632
31/01/1986 : BL189632
01/01/1986 : BL189632
28/11/1985 : BL189632
06/11/1985 : BL189632
08/08/1985 : BL189632
03/07/1985 : BL189632
03/07/1985 : BL189632
03/07/1985 : BL189632
11/06/1985 : BL189632
11/06/1985 : BL189632

Coordonnées
KBC LEASE HOLDING

Adresse
PROF. R. VAN OVERSTRAETENPLEIN 5 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande