KCO ADVISORY SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KCO ADVISORY SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.480.814

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 04.08.2014 14400-0152-016
28/04/2011
ÿþ Mod 2.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

cn71sul

1 5 APR 2011

Griffie

luhluloli II VIIIYflIVllllll

" SSO6a3]]"

bt r

e A

st





Ondernemingsnr : 0833.480.814

Benaming

(voluit) : KCO ADVISORY SERVICES

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hippodroomlaan 121, 1933 Zaventem

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

Uittreksel van het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 8 april 2011.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist als zaakvoerder te benoemen de heer Kurt Cogghe.. Zijn mandaat als zaakvoerder vangt aan op 01 april 2011 en is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering later anders zal beslissen.

Bij bijzondere algemene vergadering wordt het ontslag aanvaard van de heer Walter Thiebaut. Hierbij geeft de algemene vergadering tevens kwijting over zijn mandaat.

De zaakvoerder van KCO Advisory Services BVBA beslist om bijzondere machten toe te

kennen aan Dhr. Tom Rottiers, zaakvoerder van KMO Business Consult BVBA

(BE0871.537.872),Populierendreef 2 A,2800 Mechelen om over te gaan tot

(i) de publicatie van de benoeming en het ontslag van een zaakvoerder in het Belgisch Staatsblad,

onder meer door het ondertekenen en indienen, als bijzondere gevolmachtigde,

van de publicatieformulieren I en Il, (ii) voor zover als nodigde aanpassing van de inschrijving

van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en BTW administratie en

(iii) het stellen van alle nodige formaliteiten in dit verband.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

De heer Tom Rottiers

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/04/2011
ÿþ Motl 2,1

In de bijlágen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte.



" 11~5~8~3"

behc aar Be14 Staal

Ondernemingsnr 0833.480.814

Benaming

(voluit) : KCO ADVISORY SERVICES

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hippodroomlaan 121, 1933 Zaventem

Onderwerp akte ; Benoeming zaakvoerder

Uittreksel van het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 16 februari 2011.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist als zaakvoerder te benoemen de heer Walter Thiebaut. Zijn mandaat als zaakvoerder vangt aan op 03 februari 2011 en is onbezoldigd.

De zaakvoerder van KCO Advisory Services BVBA beslist om bijzondere machten toe te kennen aan Dhr. Tom Rottiers, zaakvoerder van KMO Business Consult BVBA (BE0871.537.872),Populierendreef 2 A,2800 Mechelen om over te gaan tot

(i) de publicatie van de benoeming van de bijkomende zaakvoerder in het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als bijzondere gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (ii) voor zover als nodig,de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en BTW administratie en (iii) het stellen van alle nodige formaliteiten in dit verband.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

De heer Tom Rottiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoédanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

08/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11300986*

Neergelegd

04-02-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : KCO ADVISORY SERVICES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1933 Zaventem, Hippodroomlaan 121

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 3 februari 2011 blijkt ondermeer het volgende:

1. De heer COGGHE Kurt, geboren te Oostende op 8 oktober 1973, echtgenoot van mevrouw Thiebaut Elke, wonende te 1933 Zaventem, Hippodroomlaan 121,

2. Mevrouw THIEBAUT Elke Marie-Josée Werner, geboren te Asse op 24 januari 1975 echtgenote van de heer Cogghe Kurt, wonende te 1933 Zaventem, Hippodroomlaan 121,

Hebben een vennootschap opgericht als volgt:

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1933 Zaventem, Hippodroomlaan 121.

Doel: De vennootschap heeft tot doel :

Zowel in België als in het buitenland uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het verlenen van adviezen en consulting van financiële, technische, commerciële, operationele en administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen.

- Bijstand en diensten verlenen van administratieve aard, in de ruimste zin van het woord, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, marketing, management (inclusief projectmanagement) en algemeen bestuur.

- Het uitvoeren van om het even welke activiteiten, verband houdende met informatica, systeemintegratie en met organisatie en methoden, zoals onder meer systeemontwerp, systeemanalyse, programmering, installatie, training, projectbegeleiding en advies, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- Het uitvoeren van om het even welke activiteiten, verband houdende met telecommunicatie, internettoepassingen, e-commerce, hosting, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- Zij kan licenties, patenten en octrooien nemen, kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen en ter beschikking stellen.

- Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van managementopdrachten en -functies.

- Het organiseren en opstellen van of meewerken aan trainingen, seminaries, cursussen en incentive trainingen; het aankopen, verkopen, verhuren, bewerken, ter beschikking stellen, van alle mogelijke trainings- en cursuspakketten evenals de aanverwante toestellen en uitrustingen. Het publiceren van boeken.

- Het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer.

- Huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, voormelde activiteiten zijn andere dan deze bedoeld in artikel 3 van het Koninklijk Besluit van 6 september 1993, houdende "bescherming van de beroepstitel en de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar".

- De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen ter beschikking stellen van andere vennootschappen, zaakvoerders en derden.

- Het ontwerpen van websites.

0833480814

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitvoeren van om het even welke activiteit, verbandhoudende met webdesign en internetontwikkeling in de meest ruime zin van het woord.

- Het leveren van diensten als productiemanager, marketingmanager, alsmede het aanmaken van alle drukwerk en voeren van publiciteit, en het deelnemen en medewerken hieraan.

- Het verstrekken van adviezen en het leveren van diensten aan ondernemingen, vennootschappen en natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van marketing, public relations, reclame, evenementen, communicatie en aanverwante.

- Het ontwerpen, organiseren en voeren van reclame- en promotiecampagnes, marketingprestaties en marktonderzoeken.

- Import, export, aankoop, stockage en verkoop, zowel in groothandel als in kleinhandel, van zowel alcoholvrije als alcoholhoudende dranken en wijnen.

- Het bevorderen van de oenologie, daartoe behorend de kennis en de geschiedenis van de wijnbouw, wijnindustrie, wijnhandel, het proeven van wijn, kortom alles wat met wijn te maken heeft. Het meedelen van deze kennis door middel van het geven van cursussen en inrichten van wijnproeverijen en degustaties.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Derhalve mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag zich borg stellen voor de verbintenissen van derden.

Zij mag bestuurdersopdrachten vervullen in andere vennootschappen.

Op ieder ogenblik kan zij haar maatschappelijk doel wijzigen onder de vormen en voorwaarden vereist door het wetboek van vennootschappen.

Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op alle wijzen en modaliteiten die haar passen.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving op aandelen of door elke andere wijze, aan alle andere Belgische of vreemde ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijbehorend doel nastreven en die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp en die aldus zouden bijdragen tot haar ontwikkeling of tot de verbetering van haar verrichtingen.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng  volstorting: Op het maatschappelijk kapitaal is ingeschreven in geld als volgt:

- door de heer COGGHE Kurt, voornoemd, voor achttien duizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 EUR) waarvoor hem negenennegentig (99) aandelen worden toegekend die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die hij aanvaardt.

- door mevrouw THIEBAUT Elke Marie-Josée Werner, voornoemd, voor honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend dat één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigt, dat zij aanvaardt.

De inschrijvers hebben het kapitaal volgestort ten belope van één/derde hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij de KBC Bank Sterrebeek, op naam van de vennootschap in oprichting.

Winstverdeling  reserves: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Geen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-actief niet omvatten: 1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding; 2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze bepaalt het gedeelte van de uitkeerbare winst dat zij bestemt voor dividenden aan de vennoten. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te reserveren, of ze over te dragen naar het volgend boekjaar.

Bestuur  vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot en al dan niet benoemd met de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen. De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

Toezicht: er werd geen commissaris benoemd.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op de laatste vrijdag van de maand mei tweeduizend dertien.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

- BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER. Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: - Mevrouw Elke Marie-Josée Werner Thiebaut, bediende, wonende te 1933 Zaventem (Sterrebeek), Hippodroomlaan 121. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Zij verklaart de opdracht te aanvaarden, en verklaart dat deze functie haar niet verboden is krachtens Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

- De oprichters en de aangestelde zaakvoerders geven volmacht aan KMO BusiNess Consult te 2800 Mechelen, Populierendreef 2A, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de fiscale instanties.

- In toepassing van artikel zestig van het wetboek van vennootschappen verklaren de comparanten qualitate qua en onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid de verbintenissen aangegaan door de heer Kurt Cogghe namens de vennootschap in oprichting over te nemen onder het voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte dd. 03/02/2011, afgeleverd vóór registratie krachtens artikel 173 Wetboek Registratierechten.

Danièle Breckpot, notaris te Aalst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15397-0518-015

Coordonnées
KCO ADVISORY SERVICES

Adresse
HIPPODROOMLAAN 121 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande