KEMAKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEMAKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.023.283

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 14.08.2014 14426-0355-011
02/08/2011
ÿþ Motl2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : KEMAKO

IIN

*11118784*

beh

aa Be Sta.

20 AIL zaq

" ` ~E41,,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : B -1600 Sint-Pieters-Leeuw, Galgstraat, 129

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - OVERGANSBEPALINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Didier BRUSSELMANS, te Sint-Agatha-Berchem, op 14 juli 2011, ter', registratie neergelegd, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht', door

1. Mevrouw GOFFINET Sandrine Martine Rolande, geboren te Sint-Lambrechts-Woluwe, op 24 april 1981,. Rijksregistemummer 81.04.24-406.21, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Galgstraat 129;

2. De heer VAN LAETHEM Mark Simon Francis, geboren te Brussel op 16 januari 1975,

Rijksregistemummer 75.01.16-393.30, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Galgstraat 129.

"DE OPRICHTERS".

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt 'KEMAKO".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken; uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het ondernemingsnummer, gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Galgstraat, 129.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder;

die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen: "

- paramedische zorg zoals, manicure, nagelvormgeving; alsook aankoop, verkoop en import van alle

cosmetische, esthetische en schoonheidsartikelen, net als toilet- en cadeauartikelen; alsook een.

parfumeriehandel; eveneens mag zij lokalen verhuren, een cafetaria met kleine restauratie exploiteren; net als

de handel in juwelenitems, sjaals, tassen, schoenen, andere lederwaren en decoratie-items en textiel.

Zij heeft ook tot doel :

- klein en groothandel in eetwaren, waaronder diepvriesprodukten;

- toonbankverkopen en leveringen aan huis van eetwaren;

- de in- en uitvoer van eetwaren;

- de publiciteitsvoering;

- de aankoop en verkoop, het huren en verhuren van onroerende goederen;

- het verbouwen van onroerende goederen.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het leveren van administratieve

diensten in de meest ruime zin van het woord, en met name van secretariaat en beheer, adviesverlening en het

uitvoeren van studieopdrachten en audits in diverse sectoren zoals alle juridische, financiële, administratieve

en fiscale dienstverlening, alsook technische, administratieve, juridische, financiële en economische bijstand. .

De vennootschap kan bijzondere audit-opdrachten vervullen en bijstand verlenen ter gelegenheid van onderhandelingen en commerciële vertegenwoordigingen in België en in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens in het kader van dit doel alle activiteiten van public-relation en prospectie van cliënteel zowel in België als in het buitenland.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,000.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort is ten belope van één/derde, zodat de som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) ter beschikking is van de vennootschap.

De aandelen zijn op naam.

Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register bettrefende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, ais eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand juni om 18.00 uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Indien er meerdere vennoten zijn, kan iedere vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De maatschappelijke

bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle aandeelhouders, zaakvoerders en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, doen woonstkeuze ter zetel van de vennootschap waar hen alle betekeningen, notificaties en oproepingen kunnen opgestuurd worden betreffende de zaken van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de

neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2012.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende tussentijd.

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal , maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ; ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

De comparanten hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de heer Mark VAN LAETHEM, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur,

d. het mandaat van de zaakvoerders niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de volgende jaarvergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT

Accountancy Vierendeels J. BVBA - Meiboom'22 bus 2 te 1500 Halle, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is. ;

Voor analytische uitgifte.

Samen neergelegd : expeditie.

Meester Didier BRUSSELMANS.

Notaris.

Gisseleire Versélaan 20.

B - 1082 Brussel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 22.09.2015 15594-0473-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 30.08.2016 16542-0569-012

Coordonnées
KEMAKO

Adresse
GALGSTRAAT 129 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande