KEYBERGH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEYBERGH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.055.409

Publication

21/05/2014
ÿþ mati 11.1

: - 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i II

111111

*19103071"



Ondernemingsnr : 0444.055.409

Benaming (voluit) : KEYBERGH Neergelegd ter greffe der

Rechtbank van Koophandel

Leuven, DE OFF, 2014

Griffie

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Notelarenweg 79

3020 Herent

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING  OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ONTSLAG  VASTSTELLING STATUTEN -- BENOEMINGEN  MACHTEN

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 27 maart 2014, geregistreerd te Haacht, 7 bladen geen verzendingen, op 27 maart 2014, boek N82. ;= blad 18 vak 17, tegen het recht van vijftig euro (¬ 50,00), dat de buitengewone algemene i; vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "KEYBERGH" als volgt heeft beslist

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van het vierde; besluit hierna betreffende de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid, het kapitaal te verminderen met honderd achtentwintigduizend; vierhonderd euro (¬ 128.400,00) om het kapitaal te brengen van honderd zevenenveertigduizend; euro (¬ 147.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en dit door terugbetaling; van een gelijk bedrag per aandeel, aan te rekenen bij voorkeur op het werkelijk volstort kapitaal. De; aandeelhouders kunnen hiertoe gezamenlijk optreden.

_; De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk akkoord te zijn dat de terugbetaling als volgt zal; ;i gebeuren:

_. - Aan de heer Jean LAUWERS, voornoemd: drieënzestigduizend honderd dertig euro (¬ ;

63.130,00) terugbetaald door boeking op rekening-courant.

- Aan mevrouw Jeannine KEYBERGH, voornoemd: drieënzestigduizend honderd dertig euro;

F; (¬ 63.130,00) terugbetaald door boeking op rekening-courant.

;l Aan de heer Dirk LAUWERS, voornoemd: duizend zeventig euro (¬ 1.070,00) terugbetaald

door boeking op rekening-courant.

- Aan mevrouw Regina LAUWERS, voornoemd: duizend zeventig euro (¬ 1.070,00) terugbetaald door boeking op rekening-courant.

De terugbetaling zal plaatsvinden door boeking op rekening-courant van de rechthebbenden, doch! mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 613 van het Wetboek `; van vennootschappen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige i vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan het bestuursorgaan om dit besluit te; concretiseren.

TWEEDE BESLUIT  OVERBOEKING WETTELIJKE RESERVE

De vergadering besluit een bedrag van zevenentwintigduizend achthonderd zevenentachtig euro tweeëntwintig cent (¬ 27.887,22) over te boeken vanuit de wettelijke reserve naar de beschikbare reserves.

De aanwending van deze overgeboekte reserves voor uitkering aan de aandeelhouders kan pas geschieden, onder dezelfde voorwaarde als deze van toepassing voor de terugbetaling aan de; aandeelhouders van het bedrag van de kapitaalvermindering, te weten, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering, de schuldeisers volgens de

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan'het Belgisch Staatsblad

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voór cte schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de raad van bestuur om dit besluit te concretiseren en gelast de raad van bestuur om de wettelijke reserve te verminderen door overboeking van het bedrag van zevenentwintigduizend achthonderd zevenentachtig euro tweeëntwintig cent (¬ 27.887,22)vanuit de wettelijke reserve naar de beschikbare reserve.

DERDE BESLUIT -- LEZING VERSLAGEN INZAKE OMZETTING

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van een bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld, met name per 31 december 2013.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0867.710.728 en gekend bij de B.T.W.-administratie onder het nummer BE 0867.710.728, gerechtelijk arrondissement Leuven, vertegenwoordigd door de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, luiden letterlijk als volgt

Waar aanleiding van de omzetting van de naamloze vennootschap «KEYBERGH» in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig Artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, verklaren

*Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

*Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag opte stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

*Het netto-actief volgens deze staat van activa en passiva bedraagt 228.825, 83 EUR en is groter dan het minimumkapitaal vereist voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (18.550, 00 EUR).

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de NV «KEYBERGH». Dit verslag kan enkelgebruikt worden voor de doeleinden van de geplande omzetting die het voorwerp uitmaakt van dit verslag. Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 21 maart 2014

(get.)

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. .o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN"

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. VIERDE BESLUIT  OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, na de aanpassingen hiervoor. Ingevolge onderhavige beslissing tot omzetting is de opschortende voorwaarde van het eerste besluit tot kapitaalvermindering verwezenlijkt, waardoor ook de opschortende voorwaarde van het tweede besluit tot vermindering van de wettelijke reserve wordt verwezenlijkt.

Bijgevolg bedraagt het kapitaal thans achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en de wettelijke reserves duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00).

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen, de honderd twintig (120) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld:

1/ aan de heer Jean LAUWERS, voornoemd, die aanvaardt: negenenvijftig (59) aandelen.

2/ aan mevrouw Jeannine KEYBERGH, voornoemd, die aanvaardt: negenenvijftig (59) aandelen. 3/ aan de heer Dirk LAUWERS, voornoemd, die aanvaardt: één (1) aandeel.

4/ aan mevrouw Regina LAUWERS, voornoemd, die aanvaardt: één (1) aandeel.

De omzetting geschiedt op grand van:

Al de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

B/ artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- VIJFDE BESLUIï  ONTSLAG BESTUURDERS

behouden De vergadering stelt het ontslag vast van de bestuurders van de naamloze vennootschap, met name de heer Jean LAUWERS, mevrouw Jeanine KEYBERGH en mevrouw Regina LAUWERS, allen', voornoemd, wegens de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vergadering stelt dit ontslag vast. De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als kwijting aan deze ontslagnemende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende boekjaar.

aarr het ZESDE BESLUIT  VASTSTELLING STATUTEN

Belgisch Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette vennootschap vast. De voornaamste bepalingen luiden voortaan als volgt:

Staatsblad ARTIKEL ÉÉN -- RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "KEYBERGH".

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Notelarenweg 79.

ARTIKEL DRIE  DOEL

Het doel van de vennootschap bestaat uitsluitend in het beheren van en het beschikken over het onroerend patrimonium dat thans of later aan de vennootschap toebehoort, doch zonder handelsdoeleinden.

ln dat verband kan ze alle verrichtingen stellen die van aard zijn om de verwezenlijking van dit doel te bevorderen en dit op de wijze die zij hiertoe geschikt acht.

De vennootschap heeft tot doel in België of in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobiliënhandelingen of ermede verband houdende verrichtingen te doen, met name: de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend gevalbij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, voorts ook alle plaatsingen van kapitalen en het beheer van alle roerende en onroerende goederen.

Bovendien zal de vennootschap alle mogelijke financiële handelingen kunnen stellen ten einde de verrichtingen, vallende binnen haar maatschappelijk doel, te vergemakkelijken, zelfs in voordeel of voor rekening van derden opdrachtgevers.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd twintig (120) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

ARTIKEL TIEN  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, die tevens vennoot dienen te zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De heer Jean Lauwers, wonende te 3020 Herent, Notelarenweg 79, is als enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor..

behouden aar( het Belgisch

$taatsblad

mod 11.1

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts plaatshebben hetzij om gewichtige redenen, hetzij met eenparig goedvinden van alle vennoten. Tengevolge van het ontslag van een statutaire zaakvoerder is een statutenwijziging vereist. ARTIKEL ELF  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf voile dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de

meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeva[ van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden,

ARTIKEL TWAALF -- VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL DERTIEN  BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER -- GEVOLGEN

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

In geval van overlijden of ontslag van de voornoemde statutaire zaakvoerder, zal deze van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd worden door mevrouw Jeannine KEYBERGH, wonende te 3020 Herent, Notelárenweg 79.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s), alsmede de zaakvoerder-opvolger.

Op de laatste blz. van luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-

behouden aart het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit,

een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de

functie om in zijn vervanging te voorzien.

ARTIKEL VIJFTIEN  CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de

wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene

vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn

van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening

houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht

wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere

opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de

vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, danheeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door

een accountant.

ARTIKEL ZESTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste

werkdag van de maand mei om achttien uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens

andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op

de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen

agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de

commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten

worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen

die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden.

ARTIKEL ZEVENTIEN  STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van

stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient

te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig

vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

ARTIKEL TWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

ARTIKEL EENENTWINTIG  INVENTARIS  JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening

opmaken, overeenkomstig de wet.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden

aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk

reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het

nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING

LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de voorzitter van de rechtbank van koophandel weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ZEVENDE BESLUIT  BENOEMING

De heer Jean LAUWERS, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Mevrouw Jeannine KEYBERGH, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van zaakvoerder- opvolger te aanvaarden.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Vervolgens stellen de vergadering en de hiervoor benoemde zaakvoerder,de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3010 Leuven, Martelarenlaan 38:

- Mevrouw Sofia Lambeens;

- De heer Peter Taffijn.

Op de Laatste btz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROSS, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

- verslagen (raad van bestuur * bedrijfsrevisor),

- de gecoördineerde statuten.



Voor-

behouden

aari het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



mod 11,1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 30.06.2014 14251-0319-009
04/07/2013 : LET000300
07/08/2012 : LET000300
04/08/2011 : LET000300
27/07/2010 : LET000300
12/11/2009 : LET000300
08/07/2009 : LET000300
21/11/2008 : LET000300
08/08/2008 : LET000300
03/07/2007 : LET000300
12/01/2006 : LET000300
01/07/2005 : LET000300
30/06/2004 : LET000300
12/11/2003 : LET000300
07/07/2003 : LET000300
05/07/2002 : LET000300
06/07/2001 : LET000300
01/01/1993 : LET300
01/01/1992 : LET300
24/05/1991 : LET300

Coordonnées
KEYBERGH

Adresse
NOTELARENWEG 79 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande