KGR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KGR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.773.103

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 25.07.2014 14351-0002-015
22/01/2014
ÿþ1

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

Mod 2.1

It t l= ] In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i S JAN 201

et 1-e

Griffie

MTV

*14021492*

iU

Ondernemingsnr : 0822.773.103

Benaming

(voluit) : KGR

Rechtsvorm : Besloten Vennoostchap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1950 Kraainem, Lariksendreef, 7

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging - Wijziging van het doel

Er blijk uit een proces-verbaal opgesteld op 12/12/2013 door Meester Valentine DEMBLON, notaris te Namen, geregistreerd te Namen, eerste kantoor, op 18/12/2013, boek 1084, blad 27, vak 8, rolen 4, zonder verwijzing, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KGR", met maatschappelike zetel te Kraainem, Lariksendreef, 7, ondernemingsnummer 0822.773.103, BTW 822.773,103, de volgende beslissingen genomen heeft

1, KAPITAALSVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van HONDERD DERTIG DUIZEND TWEE HONDERD EUROS (130.200,00 ¬ ) om het van ACHTTIEN DUIZEND ZES HONDERD EUROS (18.600,00¬ ) tot HONDERD ACHTENVEERTIG DUIZEND ACHT HONDERD EUROS (148.800,00 ¬ ) te brengen, door inbreng van geld en met uitgifte van ZEVEN HONDERD (700) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde waarde,

Deze inbreng wordt volledig geplaatst en volgestort door actuele vennoten door inbreng in verhouding tot hun aandelenbezit, in geld.

De vennoten bevestigen dat een deel van dit inbreng, namelijk VIJFENVIJFTIG DUIZEND ACHTHONDERD EUROS (55.800,00 ¬ ) vertegenwoordigd door DRIE HONDERD (300) nieuwe aandelen van de uitkering van de dividenden door de vennootschap beslist in de algemene vergadering van twee december twee duizend en dertien voortkomt, waarbij de vennoten uitdrukkelijk hebben verklaard toepassing te maken van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting en zich hebben verbonden het uitgekeerd dividend na aftrek van de roerende voorheffing in het kapitaal in te brengen,

De vennoten verklaren dat de inbreng volledig volgestort wordt en dat het geld op een bijzondere rekening onder nummer BE57 0882 6334 9335, bij Dexia Banque Sa - BELFIUS geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KGR" zoals blijkt uit het bewijs van deponering , afgegeven door voomoemede instelling werd gedeponeerd.

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapital thans HONDERD ACHTENVEERTIG DUIZEND ACHT HONDERD EUROS (148.800,00 ¬ ) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door ACHT HONDERD (BOD) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

De vergadering der aandeelhouders beslist om artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

« Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD ACHTENVEERTIG DUIZEND ACHT HONDERD EUROS (148.800,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door ACHT HONDERD (BOD) aandelen zonder vermelding van nominale waarde niet een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal,

A.Op het moment van de oprichting, bedroeg het kapitaal ACHTTIEN DUIZEND ZES HONDERD EUROS (18.600,00¬ ) en was vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het geplaatst kapitaal werd dan tot een derde volgestort.

Uit een proces-verbaal opgesteld op twaalf december tweeduizend en dertien heeft de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders de beslissing genomen het kapital met HONDER DERTIG DUIZEND TWEE HONDERD EUROS (130.200,00 ¬ ) te verhogen om het kapitaal te verhogen tot HONDERD ACHTENVEERTIG DUIZEND ACHT HONDERD EUROS (148.800,00 ¬ ) door inbreng van geld met uitgifte van ZEVEN HONDERD (700) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde die volledig volgestort werden.

B. De nog in geld uit te voeren stortingen op de op de inschrijvingsdag niet volledig afbetaalde aandelen, moeten allen te samen plaats vinden op de tijdstippen die het bestuursorgaan zal bepalen.

C. Een vennoot die, na een voorafgaandelijk bericht van veertien (14) dagen hem bij ter post aangetekende brief verzonden, verwijlt te voldoen aan de volstorting van zijn aandelen, is aan de vennootschap intresten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r } ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

verschuldigd berekend aan de wettelijke rentevoet, zulks vanaf de dag van hun opeisbaarheid en dit zonder specifieke ingebrekestelling.

Het bestuursorgaan mag daarenboven, na een tweede bericht gedurende een maand zonder gevolg gebleven, het verval van de vennoot uitspreken en zijn titels doen verkopen, onverminderd het recht van hem het verschuldigd gebleven saldo te vorderen, alsmede alle eventuele schadevergoeding.

Behoudens wanneer de aandelen worden verkocht aan een vennoot, is de instemming vereist van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de verkoop is voorgesteld.

Zolang niet tot volstorting wordt overgegaan door de ingebreke blijvende vennoot of de niet volstorte aandelen niet kunnen worden verkocht, bij gebrek aan de volgens voorgaande alinea vereiste toestemming, zijn de aandelen rechtens van onwaarde. Zij behouden nochtans hun aandeel in het geplaatste kapitaal.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarvan de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt opgeschort zolang de opeisbare stortingen niet verricht zijn.

Het bestuursorgaan kan de vennoten machtigen hun titels vervroegd af te betalen; In dit geval worden tevens de voorwaarden vastgesteld tegen dewelke die vervroegde betalingen mogen plaats hebben».

Il. WIJZIGING VAN HET DOEL

De vergadering ontslaat de voorzitter unaniem van de lezing van het verslag van de zaakvoerder.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag en de staat die de activa en passiva vermeldt van de vennootschap, die minder dan drie maanden oud is, wordt samen met een expeditie van onderhavige neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering keurt dit verslag goed.

Het doel wordt gewijzigd en artikel 3 wordt door de volgende tekst vervangen:.

« De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

-Klerenconfectie

-Aankoop, verkoop en distributie kleding, accessoires, juwelen en lederartikelen

-Aankoop, verkoop en distributie voedingswaren.

-Organisatie van beurzen, salons, evenementen en (stock)verkopen buiten de winkelpunten. -lnternetverkoop

-Consultancy en dienstverlening in verkoop / marketing en vertaling.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties,

Zij' mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan de functies van lasthebber, zaakvoerder, bestuurder, lid van het directie- of enig ander comité of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, overdracht, fusie, intekening op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of elke andere manier belangen verwerven in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel of die gewoon nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel in België of in het buitenland.

Met het oog op deze handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, kan ze alle onroerende goederen, onroerende rechten, vestigingen, machines, materiaal en motoren kopen, creëren, huren, onderverhuren, uitbaten en verkopen die ze nodig of nuttig acht voor de verwezenlijking van haar doel en aile activiteiten in verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken, uitoefenen.

Ze kan een roerend en onroerend patrimonium samenstellen, beheren en valoriseren, meer bepaald via de aankoop, verkoop, huur, verhuring, bouw en dit alles, in de meest ruime zin.

Ze kan alle roerende en onroerende goederen in hypotheek of in pand geven en/of verbintenissen aangaan ais borg, aval of garant, op voorwaarde dat dit past in het kader van een gezond vermogensbeheer zoals dit hoger wordt overwogen of om bijkomende middelen te verwerven die de uitoefening van het beroep vergemakkelijken.

De elementen van dit vermogen kunnen gratis of tegen betaling ter beschikking worden gesteld van de zaakvoerder of van een of meerdere leden van de raad van bestuur en van zijn/hun familieleden.

Enkel de algemene vergadering van de vennoten is bevoegd om dit doel te interpreteren».

III MACHTEN

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden voor de uitvoering van onderhavige resoluties.

IV COORDINATIE DER STATUTEN

Notaris Valentine DEMBLON wordt gelast met de coördinatie der statuten naar aanleiding van de

doorgevoerde wijzigingen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Valentine DEMBLON

Notaris

I,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

-verslag van zaakvoerder

- staat activa en passiva

- expeditie van authentieke akte dd 12/12/2013

- coordinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

"

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.07.2013, NGL 02.08.2013 13403-0338-015
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 23.06.2011 11210-0387-015
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 24.07.2015 15356-0132-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.06.2016, NGL 31.08.2016 16569-0505-014

Coordonnées
KGR

Adresse
LARIKSENDREEF 7 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande