KINESITHERAPIE POTTIE-SPOTBEEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINESITHERAPIE POTTIE-SPOTBEEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.111.962

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 24.09.2014 14596-0332-015
09/01/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



19 09701*

p

Griffie

Ondernemingsnr : 0440.111.962

ïi Benaming (voluit) : KINESITHERAPIE POTTIE-SPOTBEEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Henri Moermanslaan 77

1700 Dilbeek

Onderwerp akte :

RECHTZETTING PUBLICATIE OPRICHTINGSAKTE  AANPASSING INGEVOLGE VERPLAATSING ZETEL  WIJZIGING DOEL  AFSCHAFFING;; il NOMINALE WAARDE AANDELEN  OMZETTING KAPITAAL IN EURO  KAPITAALVERHOGING  VERVANGING STATUTEN.

Bij notulen van buitengewone algemene vergadering van het ambt van Notaris;; PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 17112/2013 werden volgende besluiterij genomen :

BESLUIT

De vergadering bevestigt dat de vennootschap een burgerlijke professionele;; il vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;, aansprakelijkheid is. De vergadering wenst bij deze de publicatie van de;;

il oprichtingsakte, als bovengemeld, op dit punt recht te zetten. !l

BESLUIT

De vergadering besluit het artikel twee van de statuten aan te passen ingevolge dei ! verplaatsing van de zetel van de vennootschap gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 oktober 2002, onder nummer 02129832.

BESLUIT

i! De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerders houdende een omstandige;;

verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doe! van de vennootschap;, ::waarbij gevoegd een samen vattende staat van de actieve en passieve toestand?;

van de vennootschap afgesloten op 15/11/2013 goed te keuren.

BESLUIT

l De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijziging door schrapping;; van de tekst van het artikel drie van de statuten en vervangen door de tekst daartoe;; voorzien in de statuten hierna onder de rubriek "Doel".

BESLUIT

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. BESLUIT

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal om te zetten in 18.592,01 ¬ . BESLUIT.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het;; voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato;; 12/12/2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend;; ten belope van 222.222,22 ¬ waarop tien procent (10%) roerende voorheffing;; verschuldigd is, hetzij 22.222,22 ¬ en dit door onttrekking aan de beschikbare';

reserves. "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De dividenden werden toegekend aan de aandeelhouders volgens hun

aandelenbezit.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld, door effectieve uitbetaling aan de

respectieve aandeelhouders.

BESLUIT

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met 200.000 ¬ om

het te brengen van 18.592,01 ¬ op 218.592,01 ¬ door uitgifte van 8000 nieuwe

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van dezelfde aard en met

dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten

zullen delen vanaf het huidig boekjaar, prorata temporis, onderschreven door de

aandeelhouders elk in verhouding met hun aandelenbezit en volledig volstort.

Het bankattest inzake de deponering der gelden werd aan de notaris overhandigd

teneinde bewaring in het vennootschapsdossier.

BESLUIT

De vergadering besluit de volledige tekst van de statuten te vervangen om deze te

actualiseren aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen, zonder evenwel de

hoofdkenmerken te wijzigen en rekening houdend met de besluiten hiervoor, alhier

voor de nodig te publiceren delen overgenomen :

Rechtsvorm  benaming :

De vennootschap is opgericht als burgerlijke professionele vennootschap onder de

vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de

naam : "KINESITHERAPIE POTTIE-SPOTBEEN".

Duur

Onbepaalde duur

Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1700 Dilbeek, H. Moeremanslaan, 77.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- De exploitatie van één of meer praktijken voor de uitoefening van de kinesitherapie en de verstrekking van diensten op het gebied van fysische geneeskunde en aanverwante behandelingsmethodes.

- Het ter beschikking stellen van aile mogelijke middelen, ruimtes en installaties voor de uitoefening van de kinesitherapie en aanverwante disciplines.

- Het verlenen van diensten in verband met fitnesstraining, ADL training en andere kinesitherapeutische behandelingen.

- Het optreden als raadgever op vlak van gezondheid, trainingstechnieken, inrichting van accommodaties, voeding en alle aanverwante vakgebieden.

- Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

- Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

- Het waarnemen van bestuursopdrachten en-mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen,

kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

Il. Voor eigen rekening:

-- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten(vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...) zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen,

verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot

immobiliën.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor= behouden aan het Belgisch Staatsblad

mail 11.1

- De aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen betreffende de' inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële

operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijk ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken. Ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal bovendien zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover die vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 218.592,01 ¬ vertegenwoordigd door 8750 gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk 118750ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

Is de eigendom ervan gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan zal de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld de heer POTTIE Piet Maria Lena Maurits en Mevrouw SPOTBEEN Greta Roger Yolande , beiden wonende te 1700 Dilbeek, H. Moeremanslaan 77.

Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden voor geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent.

Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap. Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25/Bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

StaatsbEad

mod 11.1

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, aI dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

In afwijking van het Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Bestemming van de winst - Reserve.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Benoeming van vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffenaars benoemen, of ontslaan.

Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

KEUZE VAN WOONPLAATS.

-Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaak van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

expeditie van de akte wijziging de dato 17/12/2013

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 5918

$550 ZWEVEGEM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013 : BLT005833
09/10/2012 : BLT005833
21/11/2011 : BLT005833
07/09/2010 : BLT005833
08/12/2009 : BLT005833
14/10/2008 : BLT005833
31/08/2007 : BLT005833
28/09/2006 : BLT005833
07/10/2005 : BLT005833
08/10/2004 : BLT005833
13/08/2003 : BLT005833
22/10/2002 : KOT000272
09/10/2002 : KOT000272
24/10/2001 : KOT000272
01/10/1999 : KOT000272

Coordonnées
KINESITHERAPIE POTTIE-SPOTBEEN

Adresse
H. MOEREMANSLAAN 77 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande