KNOWLEDGE INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KNOWLEDGE INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.667.448

Publication

15/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15300831*

Neergelegd

13-01-2015

Griffie

0568667448

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

KNOWLEDGE INVESTMENTS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Paul Wellens, notaris met zetel te Mortsel, Eggestraat 28, op 8 januari 2015, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd  KNOWLEDGE INVESTMENTS werd opgericht als volgt:

VENNOTEN

1. de heer SUETENS Axel Roel Hans, geboren te Wilrijk op vijftien januari negentienhonderd vierenzeventig, rijksregisternummer 74.01.15 299-36, wettelijk samenwonende partner van mevrouw DEPRE Liesbet, geboren te Tienen op zeven juli negentienhonderd vijfenzeventig, wettelijk samenwonend te 3454 Geetbets (Rummen), Oppenstraat 14;

2. de besloten vennootschap naar Nederlands recht "QUEST FOR KNOWLEDGE", met

maatschappelijke zetel gevestigd te 4817 BZ Breda (Nederland), Hoge Schouw 1 H, ingeschreven in het Nederlandse handelsregister onder KvK-nummer 20107237, en in de Belgische Kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 0568.619.443.

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt KNOWLEDGE INVESTMENTS.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3454 Geetbets (Rummen), Oppenstraat 14.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels,

agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oppenstraat 14

3454 Geetbets

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1. Het organiseren van congressen en beurzen.

2. Het organiseren en geven van opleidingen en kennisoverdracht in de ruimste zin van het woord.

3. Het organiseren van seminaries en het maken en verspreiden van boeken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

4. Het verschaffen van diensten van markt- en opinie onderzoek.

5. Voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden, de verkoop, de verfijning en de commercialisering in al haar vormen, met inbegrip van het geven van licenties of alle mogelijk soorten intellectuele rechten, van informaticadiensten, netwerkdiensten en/of eender welke dienst op het gebied van de wiskunde en andere toegepaste wetenschappen, zoals het verstrekken van advies en studies inzake organisatie, marktstudies, operationele strategie en toegepaste statistiek  in verband met bijvoorbeeld kwaliteitsproblemen, of zoals de verwezenlijking, ontwikkeling, analyse, programmering en installatie van software, het leveren van diensten op het stuk van onderhoud, en dit zowel ten behoeve van vennootschappen, particulieren die al dan niet een vrij beroep uitoefenen als eender welke inrichting in de openbare of de privésector.

6. Het verlenen van advies en bijstand en uitvoeren van opdrachten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan de informaticasector, zoals:

- Naar analogie met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een woning of industrieel complex: de rol van architect invullen bij informatisering- en organisatieprojecten. Het bijstaan als raadgevers aan de opdrachtgevers doorheen de volledige levensloop van hun informatica technologie-organisaties layout, van pre-ontwerp over de bouw tot en met de  restauratie van bestaande informatica  technologie  organisaties;

- Een wederzijdse vertrouwensrelatie opbouwen met de opdrachtgevers, waarbij de vennootschap zijn belangen verdedigt ten opzichte van externe aannemers van informatica-technologie projecten en waarbij de kwaliteit van het geleverde werk kan bewaakt en gegarandeerd worden. Het faciliteren van de communicatie tussen de opdrachtgever en zijn  aannemers en zorgen voor dat het opgeleverde resultaat beantwoordt aan zijn wensen en behoeften;

- Het verhogen van het potentieel en kennisverspreiding binnen en buiten de

onderneming en het verbeteren van de klantenservice van de onderneming door gebruik te maken van betere informaticamiddelen;

- De rol opnemen van projectleider en implementatiepartner bij informatiserings- en

organisatieprojecten, zowel bij maatprojecten als bij de invoering van informaticapakketten;

- In samenwerking met de projectverantwoordelijke van de uitvoerende partij de planning

en de budgetten opstellen;

- Het rechtstreeks rapporteren aan de opdrachtgever met betrekking tot de

vorderingen van het project en de budgetten. Het signaliseren van mogelijke knelpunten die de uitvoerende partij niet wenst te signaliseren;

- Het optreden als faciliterende partij tussen de technische uitvoerder en de

opdrachtgever;

- Het bijstaan bij het uitbouwen van een informatie-omgeving die niet alleen aangepast is aan de behoeften van de opdrachtgever maar ook aan de behoeften van zijn doelgroepen;

- Het helpen bij het uitbouwen van een nauwere informatie-uitwisseling tussen de

opdrachtgever en zijn leveranciers of klantengroepen;

1. Het kopen en verkopen van hardware en software of het ontwikkelen van maatwerk in functie van de behoefte van de opdrachtgever.

2. Het bouwen van websites en/of de nodige infrastructuur ter beschikking stellen om websites en webapplicaties te publiceren (web hosting en application services provider). Het aanbieden van een volledig dienstenpakket dat het mogelijk maakt aan ondernemingen om internet aanwezigheid uit te bouwen zonder zelf enige investering in infrastructuur of kennis te doen.

3. Alle handelingen van financiële, roerende of onroerende aard, handels- en nijverheidsactiviteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken of bevorderen van haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks.

4. De vennootschap kan participeren in, of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen, die zij het rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het bereiken van het doel van de vennootschap.

5. De vennootschap mag het mandaat van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar waarnemen in vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft.

6. De vennootschap kan ten slotte voorschotten toestaan, krediet verlenen en hypothecaire en andere zekerheden verstrekken, zelfs ten gunste van natuurlijke personen en ten aanzien van vennootschappen waarin zij geen belang of deelneming heeft, één en ander evenwel slechts in zoverre daartoe geen erkenning, vergunning en/of machtiging van overheidswege vereist is.

7. Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisaties, efficiëntie, enz..

8. Het uitvoeren van managementopdrachten en het leveren van personeel.

9. Consultancy op alle gebied.

10. Het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

11. In het algemeen de handel in het groot en het klein, in binnen- en buitenland in alle goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan de in het doel van de vennootschap opgenomen doelen.

12. Het leveren van alle diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan de in het doel van de vennootschap opgenomen doelen.

13. Dit alle voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij wijze van deelneming of in het algemeen onder welke samenwerkingsvorm ook.

14. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van ander vennootschappen uitoefenen.

15. De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand,

fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in

zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of

samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar

doel.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/zeshonderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De zeshonderd twintig (620)

aandelen werden als volgt onderschreven:

1. door de heer SUETENS Axel, comparant sub 1., ten belope van driehonderd tien (310) aandelen

2. door de besloten vennootschap  QUEST FOR KNOWLEDGE , comparant sub 2., ten belope van

driehonderd tien (310) aandelen

Totaal : zeshonderd twintig (620) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één derde .

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬

6.200,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer

BE 43 7390 1122 2901, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke

personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met

uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij

dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op laatste vrijdag van de maand mei om 16.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere

plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de

dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene

vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval,

de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van

Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet

vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of

commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet

bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de

oproepingsbrief.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend vijftien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

De comparanten hebben besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

- de heer SUETENS Axel, voornoemd;

- de vennootschap QUEST FOR KNOWLEDGE, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de

heer STAS Herbert Emiel Maria Liza, geboren te Tongeren op 19 april 1974, titularis van nationaal

nummer 74.04.19-051.88, wonende te 3945 Ham, Heikant 20A,

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich

daartegen verzet. Beide zaakvoerders kunnen de vennootschap onafhankelijk van elkaar verbinden.

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden behoudens toekomstige andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

Vaste vertegenwoordigers

De zaakvoerders, beiden voornoemd, nemen de beslissing de heer SUETENS Axel voornoemd en de heer STAS Herbert, beiden voornoemd,tot vaste vertegenwoordigers van de vennootschap aan te duiden.

VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Verlaet Consulting , met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, aan wie de macht verleend wordt om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en II (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd: Afschrift van het proces-verbaal

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 29.08.2016 16492-0019-010

Coordonnées
KNOWLEDGE INVESTMENTS

Adresse
OPPENSTRAAT 14 3454 RUMMEN

Code postal : 3454
Localité : Rummen
Commune : GEETBETS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande