KOEKENHONDJE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEKENHONDJE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.449.428

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 22.08.2013 13450-0476-009
29/03/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

sEi 1 11101

" 11047661*

MONITEUR BELGE

DIRECTION

me ex% der val Kedehm+itlè1 de-4,1 lo31 ,44 te Us%

BELGISCH STA

BESTU

Ondernemingsnr : c:, cub4 \-,yg

Benaming

(voluit) : KOEKENHONDJE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3200 Aarschot, Eekhoornbos 1A

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bénédicte Célis, notaris met standplaats te Wezenbeek-Oppem, op 10 maart 2011, vóór registratie, dat:

Mevrouw WILLEMS Ann, geboren te Leuven op 03 oktober 1973, echtgenote van de heer DEBEYS Dirk Anne Jozef, wonende te 3200 Aarschot, Eekhoombos 1 bus A.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met de volgende bepalingen:

NAAM: KOEKENHONDJE

ZETEL: 3200 Aarschot, Eekhoornbos 1A.

DUUR: onbepaalde duur vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid, di vanaf het neerleggen van een

uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie.

KAPITAAL: 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL: op de duizend (1.000) aandelen wordt volledig ingeschreven in geld door de comparante voor een bedrag van 18.600,00 EUR, volstort ten belope van 12.400,00 EUR.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 12.400,00 EUR voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 068-8923383-89 bij Dexia Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 08 maart 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december daarop; het eerste boekjaar begint vanaf het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie en eindigt op 31 december 2012.

RESERVES; VERDELING VAN DE WINST; VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale volmachten mogen verlenen.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: 1. Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte. 2. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering. Wordt benoemd tot niet-statutaire

zaakvoerder voor onbeperkte duur: mevrouw WILLEMS Ann, voornoemd. Haar mandaat is van onbeperkte

duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-het vervaardigen van voeders voor huisdieren,

cie de ,Aeistc b'7 var tuik B vcrntelden Recto Naair, cn hoedaninheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de r.cnl

tevoegd de rechtst eiscan ten aanzien van derden te vertegenwocrdrwen

Verso Naaai e' h4indtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

-het uitbaten van een detailhandel in huisdieren, voedsel voor huisdieren en benodigdheden daarvoor in gespecialiseerde winkels,

-diensten in verband met de verzorging van huisdieren, met uitzondering van veterinaire diensten,

-het aan- en verkopen van allerhande artikelen die verband houden met voorgaande punten,

-detailhandel in dames-, heren-, baby- en kinderboven- en  onderkleding en kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels (algemeen assortiment),

-markt- en straathandel in andere artikelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verko-pen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door ; haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenge-noemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

JAARVERGADERING - TOELATING - STEMRECHT: wordt gehouden op de zetel, op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Om toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf volle dagen op voorhand de zaakvoerder schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke hij zijn stemrecht kan uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

. Voor- ,

" M" tetiouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bénédicte Célis, notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

-de uitgifte van de oprichtingsakte.









Op de laatste t L . ¬ Lurk i vermeide- Recto naam en hoedanigheid vang de rnstrurneMe:ende notaris. iretz¬ j van de persd,oi',ten; hevnegd cie rechtspersoon ter aanzie.: a , Aerden te ve¬ legenwoord,ger

Verso i'.1a rri en hendteen¬ ng

Coordonnées
KOEKENHONDJE

Adresse
EEKHOORNBOS 1A 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande