KPW ARCHITECTEN

BV CVBA


Dénomination : KPW ARCHITECTEN
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 534.559.575

Publication

29/05/2013
ÿþK.- Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 1 7 MD 2013

DE

GRIFFIER,

Griffie

Vo bobo aan Belç Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Q3 . §5 19

Benaming

(voluit) : KPW architecten

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkplein 47- 3212 Lubbeek-Pellenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 3 mei 2013, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 7 mei nadien, boek 1376 blad 54 vak 9, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam KPW architecten, met zetel te 3212 Lubbeek-Pellenberg, Kerkplein 47, voor onbepaalde duur mits overname van alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting sinds 0110112013, door 1) de heer KINT Peter Jan, architect, gehuisvest te Lubbeek-Pellenberg, Kerkplein 47, 2) de heer PHILIPPE Augustinus Joseph, burgerlijk ingenieur-architect, gehuisvest te Herent, Maleizenstraat 23 en 3) de heer WALRAET Petrus, architect, gehuisvest te Leuven-Heverlee, Erasme Ruefensvest 111 bus 0001,

Het kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00, verdeeld in 93 aandelen met een nominale waarde van ¬ 200,00 elk, volledig geplaatst en in speciën gestort ten belope van ¬ 18.600,00, door: -de heer Peter Kint: 31 aandelen of ¬ 6.200,00, volledig volgestort; -de heer Augustinus Philippe: 31 aandelen of ¬ 6.200,00, volledig volgestort; -de heer Petrus Walraet: 31 aandelen of ê 6.200,00, volledig volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat bedoelde bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 29/04/2013, dat hem is overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, met uitsluiting van alle handelsdoeleinden en rekening houdende met de wettelijke en deontologische regels van de Orde van Architecten: -het uitvoeren van alle opdrachten die voorbehouden worden aan personen die het beroep van architect uitoefenen; -het uitvoeren en opmaken van studies, ontwerpen, plannen en aanvragen voor de realisatie van bouwwerken en aanverwante, binneninrichting, stedenbouwkundige en landschapsprojecten en ruimtelijke ordening, en de controles op deze werken; -het verrichten van materieel werk dat voortvloeit uit bouwkundige opdrachten, met onder meer tekenwerk, plannen, visualisaties, coördinatie en de uitvoering van de hieruit voortvloeiende lastgevingen; -het uitvoeren van de functie van veiligheidscoördinator; -het uitvoeren van EAP, EPB en EPC verslaggeving; -het verlenen van diensten die verband houden met de uitoefening van het beroep van architect, zoals onder meer het uitvoeren van concept- en rentabiliteitsstudies, verkeerskunde, facility management, projectmanagement, opmetingen, topografie, expertises, milieuvergunningsaanvragen, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die onverenigbaar zijn met de uitoefening van het beroep van architect', -het uitvoeren en opmaken van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken, zoals elektriciteit, sanitair, verwarming, verlichting, verluchting, akoestiek, infrastructuur. De vennootschap kan onroerende goederen als belegging verwerven, beheren, kopen, verkopen, verhuren, huren, uitrusten, bouwen en verbouwen, restaureren, valoriseren, ruilen enzovoort, op voorwaarde dat dit gebeurt op een niet-commerciële wijze en volgens het beheer van een goede huisvader. In voorkomend geval moeten deze verrichtingen het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten behorende tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn.De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in het binnen- als het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verrichtingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke of persoonlijke gebruiks- of genotsrechten te verkrijgen. Behoudens de wettelijke of deontologische beperkingen, mag de vennootschap alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, die benoemd worden door de algemene vergadering, het bestuursorgaan genoemd. Alle bestuurders van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn om het beroep van architect uit te oefenen, en ingeschreven zijn op een van de tabellen van de Orde van Architecten. Van de bestuurders die worden benoemd, legt de aigemene Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

vergadering vrijelijk de duur en de bezoldiging vast. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Behoudens andersluidende statutaire bepaling, gelden deze voorwaarden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, dagelijks bestuurders, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars, ,.. Een stagiair kan slechts bestuurder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent. De bestuurders kunnen op elk ogenblik zonder reden of vooropzegging worden ontslagen door de algemene vergadering. Elke bestuurder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. ln voorkomend geval zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien. Een bestuurder kan te allen tijde ontslag nemen mits hij zijn voornemen bij gewone brief ter kennis brengt aan de overige bestuurders. De aftredende bestuurder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Iedere bestuurder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering, ledere bestuurder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Bij wijze van uitzondering kan iedere bestuurder volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect. Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect. ln alle handelingen en betrekkingen van de vennootschap met vennoten of met anderen, in of buiten rechte, is zij geldig vertegenwoordigd door een bestuurder. Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld. Indien ingevolge het overlijden van een bestuurder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes (6) maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe bestuurder. Bij gebreke aan regularisatie binnen de bovenvermelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen, ln voorkomend gevat moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien, De vennootschap zal, tot aan de regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden, Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient ingeschreven te zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een bestuurder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, onder meer in geval van schrapping of weglating van een bestuurder van een van de tabellen van de orde of door het ontslag van een bestuurder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot aan de regularisatie. De vennootschap zal, tot aan de regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect zal bij voorkeur een vennoot of bestuurder van de vennootschap zijn, en kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe bestuurder(s). Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend, ook voor afwezigen en dissidenten. Behoudens anders bepaald in deze statuten, beschikt de algemene vergadering over de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen en de statuten haar toekennen. Aan haar bevoegdheden zijn in het bijzonder voorbehouden, zonder hierbij beperkend te willen zijn, de beslissingen omtrent de toetreding, uittreding en uitsluiting van vennoten, omtrent de bijneming, terugneming en overdracht van aandelen, omtrent de benoeming en het ontslag van de bestuurders en de duur en de bezoldiging van hun mandaat en, in voorkomend geval, van de commissarissen, de beslissing over de goedkeuring van de jaarrekening, de wijziging van de statuten, de ontbinding van de vennootschap en, in voorkomend geval, de goedkeuring van het huishoudelijk reglement. Een vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere persoon. Geen enkele persoon mag evenwel meer dan één (1) vennoot vertegenwoordigen, Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep. De

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersonen mogen evenwel, ongeacht de voorgaande bepaling, worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers. Iedere bestuurder of, in voorkomend geval, de commissaris kan de

algemene vergadering bijeenroepen telkens hij het nuttig oordeelt of telkenmale het belang van de

vennootschap dit vereist. Hij is hiertoe verplicht wanneer een of meer vennoten hierom verzoeken. Dit verzoek moet de punten aangeven die zij op de agenda willen plaatsen. in voorkomend geval moet de algemene

vergadering worden bijeengeroepen uiterlijk een maand nadat het verzoek op de zetel van de vennootschap

toekwam. De bijeenroeping geschiedt bij gewone brief of email met opgave van de agenda die ten minste vijftien (15) dagen voor de datum van de algemene vergadering aan de vennoten wordt verstuurd. De jaarlijkse

gewone algemene vergadering zal ieder jaar gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen zullen gehouden worden op de plaats, dag en uur, aangeduid in de oproeping. De agenda van de jaarlijkse gewone algemene vergadering zal ten minste omvatten: de bespreking van het jaarverslag van de raad van bestuur en, in voorkomend geval van het verslag van de commissaris, de bespreking en goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting aan de bestuurders en, in voorkomend geval, aan de commissaris. De vennoten moeten, voordat de vergadering wordt geopend, de aanwezigheidslijst ondertekenen. Deze lijst duidt de identiteit aan van de vennoten, De aanwezigheidslijst wordt na het afsluiten ervan geparafeerd door de aanwezige vennoten. Voor zover in deze statuten of in het Wetboek van vennootschappen niets anders wordt bepaald, is de algemene vergadering geldig samengesteld, en beraadslaagt en besluit zij op geldige wijze wat ook het aantal aanwezige vennoten en aandelen is. De algemene vergadering kan enkel beraadslagen en besluiten over de punten die voorkomen op de agenda. Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts worden beraadslaagd in een vergadering waarin alle vennoten aanwezig zijn, en indien daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. iedere bestuurder of, in voorkomend geval, de commissaris is verplicht, op verzoek van ten minste een vennoot en dit minstens drie (3) weken voor de vergadering, een of meerdere agendapunten op te nemen in de dagorde van de betrokken algemene vergadering. Elk aandeel geeft recht op een (1) stem. De stemming geschiedt bij handopsteking of bij naamafroeping, Voor de verkiezingen en personenkwesties is geheime stemming verplicht tenzij alle aanwezige vennoten eenparig akkoord gaan om anders te stemmen. De geheime stemming is ook verplicht wanneer ten minste een vierde van de aanwezige vennoten hierom verzoeken. Behoudens andersluidende bepaling in de statuten, worden de beslissingen genomen bij drie vierden (314de) meerdertiheid van de geldig uitgebrachte stemmen, Onthoudingen, blanco- en ongeldige stemmen worden niet ais geldig uitgebracht aangezien, Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt. De notulen van de algemene vergadering worden in een bijzonder register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden, ingeschreven of bijeengebracht, en worden ondertekend door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een bestuurder. Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen tot besluit versturen naar alle vennoten, bestuurders en commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig (20) dagen na ontvangst van het schrijven behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. ls binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn. In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de vennoten het recht om op afstand deel te nemen aan een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. De vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, worden, met betrekking tot de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden, Het huishoudelijk reglement, vastgesteld overeenkomstig artikel 40 van de statuten, bepaalt: -de wijzen waarop de hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, worden gecontroleerd en gewaarborgd; - de eventuele voorwaarden die worden gesteld aan het gebruik van het elektronisch communicatiemiddel, met het oog op het waarborgen van de veiligheid ervan; -hoe wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd. De bestuurders en de commissarissen geven antwoord op de vragen die hetzij per gewone of aangetekende brief, per fax (op het nummer vermeld in de oproeping) of per e-mail (gericht aan het e-mailadres vermeld in de oproeping) voorafgaand aan de vergadering, hetzij mondeling tijdens de vergadering worden gesteld door de vennoten die in voorkomend geval voldoen aan de door de statuten voorgeschreven formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten, een en ander conform artikel 412 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zevende dag voor de algemene vergadering ontvangen.

Het boekjaar komt overeen met het kalenderjaar. Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. Het bestuursorgaan bepaalt in voorkomend geval de voorwaarden van toekenning en uitbetaling van een coöperatieve teruggave en gaat daarna over tot het opmaken van de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag overeenkomstig de wet. De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt: 1. ten minste vijf procent (5%) aan de wettelijke reserve overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een tiende (1/10de) van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt; 2, het overschot overdragen, reserveren of uitkeren. Bij verlies mag het nadelig saldo overgedragen worden. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering

, , R

º%

eVoor-,. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

zou dalen beneden het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal bepaald in artikel 5 van de statuten, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd,. Dit alles overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen,

In geval van schorsing van de vennootschap zal, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aangewezen worden die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

In geval van schrapping van de vennootschap zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doet van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Voorafgaandelijk aan de beslissing tot ontbinding door de algemene vergadering worden de verplichtingen van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen nageleefd. De beslissing tot vrijwillige ontbinding van de vennootschap wordt door de algemene vergadering genomen volgens de aanwezigheids- en beslissingsquora vermeld in artikel 42 van de statuten. Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten, met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid. In geval van ontbinding worden door de vereffenaars, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikking en getroffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuuropdrachten in uitvoering. Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren, Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten. Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door de vereffenaar(s) aangesteld door de algemene vergadering. Bij gebreke van een dergelijk benoeming geschiedt de vereffening door de leden van het bestuursorgaan die op het ogenblik van de ontbinding in functie zijn. De algemene vergadering duidt de wijze aan waarop de vereffening zal geschieden en legt tle bevoegdheid van de vereffenaars vasts Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Alle vereffenaars zijn natuurlijke personen die ertoe gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op een van de tabellen van de Orde van Architecten. De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming. De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij volstrekte meerderheid anders besluit. Na betaling van de schulden zullen de aandelen tegen hun nominale waarde of tegen het erop gestorte bedrag indien zij niet volgestort waren, uitbetaald worden. ln geval het saldo ontoereikend is, geschiedt de uitbetaling pondspondsgewijze over de aandelen. Het nog overblijvende gedeelte zal worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot de door hen onderschreven aandelen. De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn of indien alle overeenkomsten met betrekking tot lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect, Deze architect zal bij voorkeur een vennoot of bestuurder van de vennootschap zijn, en kan zowel natuurlijke persoon als rechtspersoon zijn. Eveneens moet een regeling getroffen zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Als overgangsmaatregel eindigt het eerste boekjaar op 3111212013. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg 'pfaátsgrijpen in mei 2014.

- Comparanten verklaarden dat de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen en dat dienvolgens geen commissaris hoeft benoemd te worden.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vervoort & Rendors, met zetel te 2440 Geel, Kollegestraat 66, om, met recht van indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen die verband houden met de aanvraag van het BTW-nummer en van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), evenals de aansluiting bij een Sociaal Verzekeringsfonds voor Zelfstandigen, en daaromtrent aile nodige stukken en bescheiden te ondertekenen.

DE VENNOOTSCHAP OPGERICHT EN HAAR STATUTEN VASTGESTELD ZIJNDE, namen de comparanten met éénparigheid van stemmen volgende beslissing: tot bestuurders van de vennootschap werden aangesteld, en dit voor onbepaalde duur: -de heer Peter Kint voornoemd, -de heer Augustinus Philippe voornoemd, en -de heer Petrus Walraet voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

HUGO KUIJPERS, NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 01.06.2015 15136-0062-010

Coordonnées
KPW ARCHITECTEN

Adresse
KERKPLEIN 47 3212 PELLENBERG

Code postal : 3212
Localité : Pellenberg
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande