KRAPOEL IN AXE

Divers


Dénomination : KRAPOEL IN AXE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 460.809.386

Publication

09/07/2013
ÿþ I Mod 2.1

Í," ~+4i~,~ !~~ i in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

110111111M!111111111111

bel at Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0460.809.386

Benaming

(voluit) : KRAPOEL iN AXE

Rechtsvorm : Cooperatieve Vennootschap met onbeperkte hoofdelijke aansprakelijkheid

Zetel : 3130 Begijnendijk, Betekomsesteenweg 145

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting van de vereffening

Op 10 april 2013 is bijeengekomen, de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Coöperatieve vennootschap met onbeperkte hoofdelijke aansprakelijkheid "KRAPOEL IN AXE", met maatschappelijke zetel te 3130 Begijnendijk, Betekornssteenweg 145.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Antonis op 12 mei 1997, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 juni nadien, onder nummer 970618, en waarvan de statuten niet gewijzigd werden sinds de oprichtingsakte,

ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer 0460.809.386 en bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 460.809.386, waarop alle aandelen aanwezig waren, en volgende besluiten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit Ontbinding

De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en te vereffenen.

Tweede besluit - Verslag vereffenaar de facto

De Heer Vrancken Cliff Fabian, geboren te Aarschot op 20 september, echtgenoot van Mevrouw DE WIT Kristel Maria, wonende te 2540 Hove, Albert Claessensstraat 12, aldus vereffenaar de facto van de vennootschap, verklaart dat hij de bewerkingen van vereffening reeds heeft uitgevoerd. Hij geeft lezing van zijn verslag als vereffenaar over het beheer en gebruik van de waarden van de vennootschap. Hij legt zijn rekeningen en bewijsstukken voor.

Tevens deelt hij mee dat er geen te verdelen saldo is.

Er zijn geen schulden aan derden. Het eventueel te verdelen saldo wordt door de aandeelhouders overgenomen in verhouding tot hun aandelenbezit. Alle andere gekende en latere schulden warden door alle vennoten overgenomen in verhouding tot hun aantal aandelen.

Derde besluit - Goedkeuring verslag en kwijting vereffenaar de facto

De vergadering verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële situatie van de vennootschap en van het verslag en de rekeningen van de vereffenaar. Zij keurt dit verslag en de rekeningen goed, ervan op de hoogte zijnde dat deze niet werden neergelegd op de zetel van de vennootschap ten minste één maand voor deze vergadering conform artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens verleent de vergadering zonder voorbehoud kwijting aan de vereffenaar voor de hem uitgevoerde opdracht.

Vierde besluit - afsluiting vereffening

De vergadering verklaart de vereffening gesloten en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd worden en bewaard worden gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de sluiting van de vereffening, te 2540 Hove, Albert Ciaessensstraat 12.

Vijfde besluit - Machtiging zaakvoerders

De vergadering verleent aan de zaakvoerders de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren. Zesde besluit - volmacht Kruispuntbank Ondernemingen

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de heer Vrancken Cliff, wonende Albert Claessensstraat 12. te 2540 Hove met recht van indeplaatsstelling, aan te stellen ten einde aile formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer bij de Kruispuntbank Ondernemingen.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de onderhandse akte, verslag van de vereffenaar

(get.) Vrancken Cliff, zaakvoerder en vereffenaar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/05/1999 : LE096987
18/06/1997 : LE96987

Coordonnées
KRAPOEL IN AXE

Adresse
BETEKOMSESTEENWEG 145 3130 BEGIJNENDIJK

Code postal : 3130
Localité : Betekom
Commune : BEGIJNENDIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande