KRIMMO

Société en commandite simple


Dénomination : KRIMMO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 892.353.874

Publication

19/02/2015
ÿþt

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

Liz ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

- 9 FEB. 2015

Griffie Rechtbank van Koophandel

f Le n.

Ondernemingsnr : 0892.353.874

Benaming

(voluit) : KRIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 3018 Leuven (Wijgmaal), Hambosstraat 53/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Jean Michel BOSMANS, geassocieerd notaris te Heverlee, op 26 januari 2015, neergelegd ter registratie, dat is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap, met maatschappelijke zetel te 3018 Leuven (Wijgmaal), Hambosstraat 531A, RPR Leuven, ondememingsnummer 0892.353.874 en dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen hebben genomen:

EERSTE BESLISSING: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

VOORAFGAANDE VERSLAGEN

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen ontwerp van een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor de burg, bvba Peter Bogaert, met maatschappelijke zetel te Waversebaan 303, 3001 Heverlee (Leuven), vertegenwoordigd door Peter Bogaert, door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven:

«6. BESLUIT

Huidig verslag van inbreng in natura voor de kapitaalverhoging van de vennootschap Krimmo Commanditaire Vennootschap wordt opgesteld onder de volgende opschortende voorwaarden:

a) De opdeling van het gebouw tussen kavel 1 en kavel 2 dient plaats te vinden voor de geplande kapitaalverhoging en de hypotheek die momenteel rust op het volledige gebouw enkel zal uitsluitend behouden blijven op kavel 2 zodat kavel 1 vrij en onbelast kan ingebracht worden.

De kapitaalverhoging door inbreng in natura van vennootschap Krimmo Commanditaire Vennootschap bestaat uit de inbreng van de voile eigendom van de gelijkvloerse handelspanden en aanhorigheden gelegen te Tiensestraat 31/32/33/34 te Leuven of ook genoemd `kavel 1' door de vennoten Koen Romain, Maria Plesters en Harry Romain voor een totaalbedrag van 4.000.000 EUR. Op datum van dit verslag is 'kavel 1' nog onderdeel van het gebouw en zal via een notariële akte opgedeeld worden in kavel 1 en kavel 2 op 26 januari 2015.

Op grond van ons nazicht en mits realisatie van de hierboven vernielde opschortende voorwaarden verklaren wij dat:

b) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

c) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d) wij kunnen besluiten dat de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend de agio, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.000.000 aandelen van de vennootschap Krimmo Commanditaire Vennootschap zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen:

* Zullen deelnemen in de resultaten van Krimmo Commanditaire vennootschap vanaf de kapitaalverhoging; hebben dezelfde rechten en plichten al de reeds bestaande aandelen.

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

(beit eten

aan het

Belgisch

Staatsblad

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen `fairnese opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld naar analogie van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de kapitaalverhoging van de vennootschap Krimmo Commanditaire Vennootschap door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Leuven, 22 januari 2015

Peter BOGAERT Burg. BVBA, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door Peter Bogaert (get.)»

a) Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met vier miljoen euro (¬ 4.000.000) te verhogen om het van duizend euro (¬ 1.000) op vier miljoen en duizend euro (¬ 4.001.000) te brengen door inbreng in natura van de gehele VOLLE EIGENDOM van onroerende goederen toebehorende aan de inbrengers.

b) Als vergoeding voor voormelde inbrengen, worden aan de inbrengers, de nieuw gecreëerde aandelen zonder nominale waarde van deze vennootschap toebedeeld die dezelfde rechten en voordelen verstrekken, met deelneming aan de resultaten van het lopende boekjaar te rekenen vanaf hun datum van uitgifte, ais volgt:

- de heer Koen ROMAIN, 3.960.000 aandelen,

- mevrouw Maria PLESTERS, 20.000 aandelen,

- de heer Harry ROMAIN, 20.000 aandelen.

c) De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten de kapitaalverhoging definitief is.

TWEEDE BESLISSING: Wijziging artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen: "Het geplaatst kapitaal bedraag vier miljoen en duizend euro (¬ 4.001.000,00) en is verdeeld in 4.001.000 aandelen zonder vermelding van waarde."

DERDE BESLISSING: Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, en aan Accounting & Tax Partners bvba, niet maatschappelijke zetel te 3001 Leuven, Industrieweg 4 bus 5, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij het handelsregister te verrichten.

VIERDE BESLISSING: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Gunther Eerdekens van Accounting & Tax Partners bvba, voornoemd, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Michel BOSMANS

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: Bijzonder verslag zaakvoerder, Verslag bedrijfsrevisor, Uitgifte van de akte, Gecoördineerde statuten, cheque kbc 22.6455

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KRIMMO

Adresse
HAMBOSSTRAAT 53A 3018 WIJGMAAL

Code postal : 3018
Localité : Wijgmaal
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande