KS4

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KS4
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.960.906

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.09.2014 14621-0488-012
05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 04.11.2013 13648-0591-012
24/01/2013
ÿþ Mal Warti 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 rraliob

Voor-

behoudetl aan het Belgisch

Staatsblad

11

*13014053*

Ondernemingsnr : 0807.960,906

Benaming (voluit) : KS4

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Langeweg 158 - 3090 Overijse

Onderwerp(en) akte : Wijziging van het maatschappelijk doel

Uit de notulen opgesteld door notaris Hélène Goret te Overijse op zesentwintig oktober tweeduizend en. twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid "KS4 ", met zetel te 3090 Overijse, Langeweg 158, ondememingsnummer'; 807.960.906, volgende beslissingen heeft genomen:

1, verslag van de zaakvoerder in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen' houdende voorstel tot uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven.

Dit verslag is vergezeld van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 september 2012.

2. voorstel om het doel van de vennootschap te wijzingen door de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel :

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden bijdragen tot de oprichting: en/of de ontwikkeling van ondernemingen. Zij heeft onder meer tot doel :

a) het verlenen van advies op financieel, technisch, commercieel of administratief vlak en dit in de meest ruime zin, met uitzondering van advies in verband met het beleggen van geld en andere middelen; bijstand verlenen en het uitvoeren van diensten, die op het vlak van het beheer en financiën, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden niet de verkoop, de productie en het beheer in het algemeen; alle dienstverlening en uitoefening van mandaten onder de vorm van studies, organisaties, schattingen, akten en technische dienstverlening of andere op alle gebieden die het voorwerp uitmaken van haar doel.

b) het uitvoeren van studies, het programmeren en het opstarten van systemen in verband met organisatie,' verkoop, publiciteit, marketing, het opstarten van systemen voor het behandelen van gegevens en technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

c} het uitoefenen van het mandaat van bestuurder, en in het algemeen, alle mandaten en functies die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar doel.

d) de ontwikkeling, de aankoop, de verkoop, het nemen of toekennen van licenties, van brevetten, merken, know-how en roerende goederen in verband met deze activiteit,

e) het presteren van diensten op het vlak van administratie.

f) de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de opdracht geven tot kopen of verkopen tegen commissieloon en het vertegenwoordigers van alle goederen van welke aard ook in het kort de handelstussenkomst;

g ) het onderzoeken, het ontwikkelen, het produceren en het commercialiseren van nieuwe producten, nieuwe handelstechnieken en hun toepassing;

h) het bijdragen tot het oprichten van vennootschappen door middel van inbrengen, deelneming of investeringen van welke aard ook;

i) het toekennen van leningen et kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder welke vorm: ook; hetzij in dit kader, de vennootschap mag tevens borg stellen of borgtocht toestaan, in de ruimst mogelijke zin van het woord, alle handels- en financiële verrichtingen verwezenlijken met uitzondering van deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypothecaire vennootschappen en kapitalisatieondememingen.

a) de verkoop, de aankoop, de import en export, het koetswerk, de herstelling, de verhuur en het onderhoud van tweedehands wagens, van alle onderdelen die verband houden met wagens, moto's, boten en, watervliegtuigen.

b) De herstelling en het onderhoud, voor rekening van derden, van alle mechanische, elektrische of elektronische onderdelen van gemotoriseerde voertuigen, van motorfietsen, van gemotoriseerde voertuigen met! drie of vier wielen of van bromfietsen met een maximaal laadvermogen tot drie en een halve ton.

c) De herstelling en het onderhoud, voor rekening van derden, van alle mechanische, elektrische of elektronische onderdelen van gemotoriseerde voertuigen, van motorfietsen, van gemotoriseerde voertuigen met; drie of vier wielen of van bromfietsen met een maximaal laadvermogen van meer dan drie en een halve ton.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

Voor- Luik B - Vervnln

behouden van de organisatie sportieve en culturele evenementen en van markten.

aan het g p

Belgisch IV. Voor eigen rekening alleen:

Staatsblad - a) het verkrijgen onder de vorm van het intekenen op aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden van welke aard ook of de aankoop of het beheer ervan, van Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten alsmede het beheren van roerend patrimonium. De vennootschap

" n-Pag alle handels- industriële- onroerende, roerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met of verwant zijn aan haar doel of die er de verwezenlijking ervan kunnen begunstigen.

b) het samenstellen en het beheren van immobiliënpatrimonium en de huur-financiering van onroerende goederen aan derden, het verkrijgen door aankoop of op een andere wijze, het verkopen, het ruilen, het `, oprichten, het transformeren, het verbeteren, het uitrusten, het inrichten, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die van aard zijn de groei en de ° inbreng van onroerend patrimonium te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor de goede uitvoering van verbintenissen aangegaan door derden die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

' c) De aankoop, de verkoop, de import en de export, van verwarmingstoestellen, kachels, warmtebronnen, zoals onder andere pelletkachels, en andere afgeleide producten die betrekking hebben op vernieuwbare energie.

" De aankoop, de verkoop, de import en de export, van brandstoffen en brandmaterialen zoals onder andere pellets en brandhout.

V. Het aannemen, zo privaat als openbaar, zo' geheel als gedeeltelijk, zo voor eigen rekening als voor' rekening van derden - particulieren en ondernemers en het uitvoeren van alle bouwwerken met codirdinatie van alle aannemingen en onderaannemingen van algemene bouwwerken,

VI. Het uitvoeren van laswerken van alle mogelijke materialen en dit in de meest ruime zin.

Zij mag op welke wilze ook aile commerciële, industriële, financiële en burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel en die geheel ' of gedeeltelijk rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij mag zich deelgenoot maken bij middel van associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op aan andere wijze van aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen waarvan het doel analoog of verwant is met het hare of in staat is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of een bron kan zijn van nieuw afzetgebied.

Voor het geval het presteren van zekere handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden van toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar tussenkomst met betrekking tot het presteren van deze handelingen, onderwerpen aan het vervullen van deze voorwaarden."

3. Machten aan de zaakvoerder om de beslissingen uit te voeren en om de statuten te coidineren.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Bestemd voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Hélène Goret

Notaris te Overijse

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik _12 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

19/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 17.10.2012 12610-0066-014
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 30.08.2011 11461-0058-014
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 29.07.2010 10353-0191-015

Coordonnées
KS4

Adresse
LANGEWEG 158 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande