KT-GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KT-GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.310.367

Publication

16/06/2014
ÿþt~ Mod PDF 11.1

tt)~~~, ~º% In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehoud

aan he Belgisc Staatsbi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de - MM 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0898.310.367

Benaming (voluit): KT-GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :'s Hertogenheide 1, 3200 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp: verbetering publicatie bevestiging en benoeming zaakvoerders

Tekst

Het uittreksel van de buitengewone algemene vergadering waarbij tevens werd beslist tot bevestiging en benoeming van de zaakvoerders, zoals gepubliceerd op twaalf februari tweeduizend veertien onder nummer i 14040338, stemt ingevolge materiële vergissing niet geheel overeen met de inhoud van de akte. Het dient als volgt aangepast te worden:

I De vergadering heeft beslist:

te bevestigen dat de heer SCHUERMANS Guy zijn mandaat als zaakvoerder behoudt en dat dit mandaat van zaakvoerder er een is van type 2, zoals omschreven in het nieuwe artikel 12 van de statuten.

I - Met eenparigheid van stemmen te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van het type 1, zoals omschreven in het nieuwe artikel 12 van de statuten: mevrouw VANDERBORGHT Karine, voornoemd, hier aanwezig en verklarende haar onbezoldigd mandaat te aanvaarden.

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo. _ w

IVI IfljjI1709 VA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.08.2014 14501-0304-012
20/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte

r-

VDOP behoud aan Belgist Staatsb 11111111!R111111#11111111

e

re." '

win

Griffie

Ondernemingsnr : 0898.310.367

Benaming (voluit): KT-GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 's Hertogenheide 1, 3200 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Tekst

Uit het proces-verbaal gesloten door notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op 24 september 2014 (nog te registreren) blijkt dat: de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KT-GROUP" met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Vervolgens beslist deze Algemene Vergadering met eenparigheid van stemmen, te ontslagen:

De heer SCHUERMANS Guy en mevrouw VANDERSORGHT Karine, beiden voornoemd, die verklaren hun ontslag als zaakvoerder te aanvaarden. Er wordt hen décharge verleend van hun mandaat, op de eerstvolgende jaarvergadering op basis van verdere cijfers.

TWEEDE BESLISSING:

De vergadering beslist, na kennis te hebben genomen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de voorgestelde cloelsuitbreiding en na kennisname van de staat van activa en passiva van de vennootschap van 30 juni 2014 , het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden, door toevoeging van de volgende alinea in artikel 3 van de statuten:

"De vennootschap heeft tot doel te bemiddelen bij de aankoop, de verkoop, het verkavelen, het aanbrengen, het in huur geven of nemen, het beheren, het promoten, het productief maken, het exploiteren, het opbouwen van alle onroerende goederen, in het algemeen het ten uitvoer brengen van aile onroerende handelingen."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de bestaande kwalitatieve bevoegdheidsbeperkingen af te schaffen wat betreft het statuut van het zaakvoerderschap, en bijgevolg ook het onderscheid tussen twee types van zaakvoerders af te schaffen, waardoor artikel 12 van de statuten dient gewijzigd te worden en waardoor het voortaan als volgt zal luiden:

"ARTIKEL 12:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden en in het bezit zijn van een BIV-nummer (erkenning).

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn."

VIERDE BESLISSING

Vervolgens beslist deze Algemene Vergadering met eenparigheid van stemmen te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder overeenkomstig het nieuwe artikel 12 van de statuten: mevrouw VANDERBORGHT Karine, voornoemd. Hier aanwezig en verklarende haar onbezoldigde mandaat te aanvaarden.

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo.

In bijlage uitgifte van het proces-verbaal

historiek statuten en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/02/2014
ÿþ

Ondernemingsnr 0898.310.367

Benaming (voluit): KT-GROUP

(verkort)





Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 's Hertogenheide 1, 3200 Aarschot

}

(volledig adres)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

=Tekst

Uit het proces-verbaal gesloten door notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op 10 januari 2014 (geregistreerd 12 bladen 0 verzendingen op het registratiekantoor te Haacht op 1511/2014, boek N80 blad 68 vak 5, ontvangen 150 euro, getekend de ontvanger Hubert Van Linter) blijkt dat: de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KT-GROUP" met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist kwalitatieve bevoegdheidsbeperkingen in te voeren wat betreft het statuut van het I zaakvoerderschap, en dat hierdoor twee types van zaakvoerders ontstaan, en wel als volgt:

_ - Zaakvoerder type 1: de zaakvoerder die in het bezit is van een B.I.V.-vergunning heeft enkel de bevoegdheid te beslissen over zaken die specifiek voorbehouden zijn aan een erkend vastgoedmakelaar en waarvoor een dergelijke vergunning van het B.I.V. vereist wordt. Beslissingen dienaangaande dienen steeds collegiaal met de andere zaakvoerders genomen te worden;

- Zaakvoerder type 2: de overige zaakvoerders, die niet in het bezit zijn van een B.I.V.-vergunning, beslissen individueel over alle overige zaken behoudens de beslissingen waarvoor een erkenning van het B.I.V. vereist wordt, dewelke collegiaal met alle overige zaakvoerders dienen te worden genomen.

TWEEDE BESLISSING:

De vergadering beslist dat tengevolge van de voorgaande beslissing, artikel 12 van de statuten dient gewijzigd te worden, waardoor het voortaan als volgt zal luiden:

"ARTIKEL 12:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, , die zaakvoerders worden genoemd.

i ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens:

- die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd iis,

- die ingevolge de hierna vermelde kwalitatieve bevoegdheidsbeperkingen voorbehouden zijn aan een specifieke zaakvoerder.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

In afwijking van de artikelen in het wetboek van vennootschappen, en de eerste alinea van onderhavig artikel, worden bovendien volgende kwalitatieve bevoegdheidsbeperkingen ingevoerd.

1 Er wordt voortaan een onderscheid gemaakt tussen de bevoegdheden van de verschillende zaakvoerders, zo er I meerdere zijn, waardoor zij een verschillende specifieke materiële bevoegdheid hebbenen waardoor er i verschillende types van zaakvoerder kunnen benoemd worden, te weten:

- zaakvoerder type 1: de zaakvoerder die in het bezit is van een B.I.V.-vergunning heeft enkel de bevoegdheid te beslissen over zaken die specifiek voorbehouden zijn aan een erkend vastgoedmakelaar en waarvoor een dergelijke vergunning van het B.I.V. vereist wordt. Beslissingen dienaangaande dienen steeds collegiaal met de andere zaakvoerders genomen te worden;

- zaakvoerder type 2: De overige zaakvoerders, die niet in het bezit zijn van een B.I.V.-vergunning, beslissen individueel over alle overige zaken behoudens de beslissingen waarvoor een erkenning van het B.I.V. vereist

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Mod PDF 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte -

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 3 FEB. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

1Q 0338

II

~I

Voorbehouden aan het riseii Staatsblad Luik B - vervolg

wordt, dewelke collegiaal met alle overige zaakvoerders dienen te worden genomen."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist:

- te bevestigen dat de heer SCHUERMANS Guy, wonende te Aarschot, 's Hertogenheide 1 zijn mandaat als

zaakvoerder behoudt en dat dit mandaat van zaakvoerder er een is van type 2, zoals omschreven in het nieuwe

artikel 12 van de statuten.

- Met eenparigheid van stemmen te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van het type 2, zoals omschreven in

het nieuwe artikel 12 van de statuten: mevrouw VANDERBORGHT Karine Lucia Alberta, wonende te Aarschot, 's

Hertogenheide 1, hier aanwezig en verklarende haar onbezoldigd mandaat te aanvaarden.

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo,

In bijlage : uitgifte van het proces-verbaal

historiek statuten en gecoordineerde statuten M "



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 29.08.2012 12466-0211-010
26/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.09.2011, NGL 18.01.2012 12011-0423-011
20/02/2015
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0898.310.367

Benaming

(voluit) : KT-GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 'S HERTOGENHEIIOE 1 3200 AARSCHOT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 29 januari 2015 :

Met algemeenheid van stemmen aanvaardt de bijzondere algemene vergadering het ontslag als zaakvoerder van Mevrouw Vanderborght Karine, wonende 'S Hertogenheide 1 3200 Aarschot, met ingang van 29 januari 2015.

Met algemeenheid van stemmen benoemt de bijzondere algemene vergadering de heer Janssens Stephane, wonende Meersstraat 98 1742 Sint-Katharina-Lombeek, tot zaakvoerder reet ingang van 29 januari 2015.

Hij zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen.

Janssens Stephane Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIMONITEUR

12 -02-GISCH STi

Voo u i

behou

aan P

Bolpi;

Staats)





BEL{,Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van Koophandel "

2015 te Leuven, de "` 20/5

DE GRIFFIER,

rtru,,LAr Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 30.08.2010 10494-0217-010
10/06/2015
ÿþ6,f Mod Word 11.1

t ,1111t4 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11 11111MIMI 011

NEERGELEGD

1

G -, 1 20i

riffie Recritoarm van Koopbandel

ell

q4c3iekeri 1

__.,........ ._: .......-

Ondernemingsnr : 0898.310.367

Benaming

(voluit) : KT-GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 'S HERTOGENHE1DE 1 3200 AARSCHOT

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 15 mei 2015 :

Met algemeenheid van stemmen aanvaardt de bijzondere algemene vergadering het ontslag ais zaakvoerder van de heer Janssens Stephane, wonende Meersstraat 98 1742 Sint-Katharina-Lombeek met ingang van 15 mei 2016.

Met algemeenheid van stemmen benoemt de bijzondere algemene vergadering Mevrouw Vanderborght Karine, wonende 'S Hertogenheide 1 3200 Aarschot, tot zaakvoerder met ingang van 15 mei 2015,

Zij zal haar mandaat bezoldigd uitoefenen,

VANDERBORGHT KARINE

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KT-GROUP

Adresse
'S HERTOGENHEIDE 1 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande