KZ CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KZ CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.930.560

Publication

09/06/2015
ÿþ4

Mol Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergElegdiQntuerig=i1

2 9 MEI 2015

ter griffie vagreeNederla iZey«slige

y-~.r.~ssel

1 ~..+VI 14U1.i11~~ ~ rsvl i;lá Y1 iif ~~= S~ ~

Ondernemingsnr ceo " Se;

Benaming (voluit) : KZ Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Schavolliestraat 36-1755 Gooik

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend vijftien;

Op tweeëntwintig mei

Te Geraardsbergen;

Voor mij, LAURENT RENS, Notaris met standplaats te Geraardsbergen;

VERSCHENEN:

1)De heer ZANG Koen Simone Hendrik, nationaal nummer 76.09.28241.93, geboren te Etterbeek op 28 september 1976, wonende te 1755 Gooik, Schavolliestraat 36.

2)De heer ZANG Rik Hilde Mark, nationaal nummer 81.07.24315.36, geboren te Etterbeek op 24 juli 1981, wonende te 2640 Mortsel, Ridder van Ranstlei 58.

Die mij verzochten bij authentieke akte de statuten vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij oprichten voor onbepaalde duur, onder de benaming van "KZ Consulting", met eerste maatschappelijke zetel te 1755 Gooik, Schavolliestraat 36. Voordien hebben de oprichters een financieel plan opgemaakt, dat zij mij, notaris, heden overhandigen, om door mij te worden bewaard en waarbij zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal groot achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) hebben verantwoord.

De comparanten verklaren dat dit kapitaal volledig geplaatst is en dat het verdeeld is in drieduizend zevenhonderdtwintig aandelen, waarop zij inschrijven als volgt: Voor 3.719 aandelen onderschreven op naam van de heer Zang Koen voornoemd en voor 1 aandeel onderschreven op naam van de heer Zang Rik voornoemd.

Alle comparanten verklaren dat elke inschrijving voor één derde ten belope van zesduizend tweehonderd euro in geld is gestort, zoals blijkt uit een attest van deponering op een bijzondere rekening bij de ING België NV bank te Gooik, onder nummer BE89 3631 4825 9385 geopend op naam van de vennootschap in oprichting, welk attest aan de instrumenterende notaris terstond werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en natuurlijke personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, het marketingbeleid, het productie-, logistiek- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie-en verkoopbeleid, het financieel-

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

I 11111111111,111!1,1111111

h e administratief- en personeelsbeleid.

Het verrichten van studiewerk betreffende voormelde activiteiten en het verlenen van alle diensten.

De rekrutering, vorming, plaatsing en ter beschikking stelling van (gespecialiseerd) personeel- de (re)organisatie van vennootschappen / ondernemingen, en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

Het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin.

De vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en alle diensten leveren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat voorafgaat, zowel krachtens een contractuele als een statutaire benoeming, in hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt.

Het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin. Dit omvat:

*alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en - rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen.

*Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en - rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, (ver)huren, en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren.

Belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng, inschrijving, opslorping, fusie en andere) en deze beheren.

De vennootschap mag (hypothecaire ) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan bijgevolg alle onroerende en roerende goederen en rechten dienstig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel aanwerven of huren en haar goederen tot zekerheid stellen van haar verbintenissen, dit alles in de breedste zin van die begrippen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken worden in ondernemingen of vennootschappen die het zelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder, vereffenaar, mandataris of volmachtdrager in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere deelhebbende zaakvoerders. De handtekening van de zaakvoerder moet melding maken van de hoedanigheid waarin hij optreedt. Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, de heer Zang Koen Simone Hendrik.

Wanneer de vennootschap zelf tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder haar vennoten, zaakvoerder of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die zal gelast worden met de uitvoering van die opdracht, in naam en voor rekening van de vennootschap.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

vaste vertegenwoordigergelden dezelfde regels van openbaarmaking als voor zaakvoerder. Doch de vaste vertegenwoordiger zal worden benoemd door het bestuur van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, alle daden van bestuur en beschikking stellen, welke nodig of dienstig zijn om het maatschappelijke doel te bereiken, behoudens deze welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als ,eiser of verweerder.

In alle akten die een vennootschap verbinden, moet onmiddellijk voor of na de handtekening van de persoon die de vennootschap vertegenwoordigt, vermeld worden in welke hoedanigheid hij optreedt.

De jaarvergadering van de vennootschap wordt elk jaar gehouden de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur, op de zetel of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. 'Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt de eenendertigste december. Bij uitzondering loopt het eerste jaar vanaf de oprichting van de vennootschap tot éénendertig december 2015.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

=Op deze winst wordt jaarlijks genomen:

1. Vijf procent voor de wettelijke reserve.

Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds een-tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reserve-fond5 verminderd werd.

2. Voor het overblijvend saldo, kan de algemene vergadering

beslissen bij gewone meerderheid van stemmen.

Waarvan akte.

Opgemaakt en verleden op plaats en datum als in de aanhef

vermeld.

Na voorlezing en integrale toelichting, hebben de comparanten

met mij, notaris, ondertekend.

Volgen de handtekeningen.

Neergelegd ter registratie.

Voor beredeneerd uittreksel.

Bestemd tot bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte oprichting

en bankattest.

,Notaris Laurent RENS.

tehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad -\\//r.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16360-0064-009

Coordonnées
KZ CONSULTING

Adresse
SCHAVOLLIESTRAAT 36 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande