L & R PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L & R PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.308.338

Publication

08/10/2013
ÿþ10

L Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

II i *13152575" 1 III

I\lèergelee ter griffie -der

Rechtbank van Koûpbaegi _hAA te Leuven, de 27 up, 2g4

DE GRIFFIER

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0537.308.338

Benaming

(voluit) : L&R PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Naamsesteenweg 181, 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - ERRATUM

Uit een akte verleden voor notaris Thomas Boes te Heverlee op 1 augustus 2013 blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd ,opgericht onder de benaming L & R Projects, met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven, Naamsesteenweg 181, door de heer EVERS Harry Maria Guido, geboren te Hamont op 2 juli 1955 (NN 55.07.02-201.70), wonende te 3001 Leuven, Hertogstraat 201 en de heer DEWIT Luc Josephine Philemon, geboren te Leuven op 14 auguistus 1961 (NN 61.07,14-277.58), wonende te 3001 Leuven, Waversebaan 344A, Bij de publicatie werden de zaakvoerder niet vermeld alsook de overgangsbepalingen niet. Deze moeten opgenomen worden als volgt:

TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN - SLOT VAN DE AKTE

1, Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie en eindigt op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de 2e vrijdag van de maand juni om 20h, en voor de eerste

maal in het jaar 2015, op de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijke persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. ln toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld %/ó& de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 april 2013.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur:

- De heer EVERS Harry Maria Guido, voornoemd.

- De heer DEWIT Luc Josephine Philemon, voornoemd

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. Volmacht

De oprichter verleent aan de SBB Accountants en Belastingconsulenten CVBA te Bekkevoort, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor het overige blijft de gepubliceerde tekst onveranderd

Notaris

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2013
ÿþ !Md 'Nord 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Z

i i

*13128681*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de Q ij OU. 2.413

DE GRIFFIER;

Griffie

Bijlagen bij héf Bë giscTi SfáhtsbIád = r6/ü8/2bT3 - Annexes du Moniteur riëlgé

Ondernemingsnr : 0-539. 36e- 33

Benaming

(voluit) : L&R PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Naamsesteenweg 181, 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Boes, te Heverlee, op 1 augustus 2013, nog te registereren, dat: 1. De heer EVERS Harry Maria Guida, geboren te Hamont op 2 juli 1955, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Hertogstraat 201 en de heer DEWIT Luc Josephine Philemon, geboren te Leuven op 14 augustus 1961, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Waversebaan 344 A een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

2. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "L & R Projects".

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3001 Leuven (Heverlee), Naamsesteenweg 181.

4. De vennootschap heeft tot doel : zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden:

- Het (laten) bouwen en verbouwen van onroerende gebouwen, zowel individuele woningen als

appartementen;

- Projectontwikkeling zowel voor individuele woningen als voor appartementsgebouwen, zowel nieuwbouw

als renovatie;

- Het aan- en verkopen van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen;

Het voeren van promotie voor aan- en verkopen van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen;

- Grondverkavelingen;

- De vennootschap mag tevens alle handelingen stellen die in voormelde sectoren gebruikelijk zijn of het zouden kunnen worden;

- De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor de rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijkingen van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland;

- zij zal door alle middelen mogen samenwerken met andere vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken;

- Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of welke wijze dan ook, Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen;

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in kommissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en ai haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

6. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600,00-¬ en is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. volstort als volgt:

- 3.100,- EUR, door de heer EVERS Harry,

- 3.100,- EUR, door de heer DEWIT Luc,

Het kapitaal is aldus volstort ten belope van 6.200-¬ .

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 363-

1220958-59 bij ING bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

"L&R Projects" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 30 juli 2013, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven

7. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer clan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene vohmacht verleend door de alge-imene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de ver-'antwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdre-ven vol-machten.

8. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarverga-'dering genoemd, wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 20u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. Het boekjaar van de vennootschap gaat in één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

10.Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

11. De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Thomas Boes, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, cheque nr. 12 2814





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16512-0310-009

Coordonnées
L & R PROJECTS

Adresse
NAMMSESTEENWEG 181 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande