L.DISTRIBUTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L.DISTRIBUTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.918.319

Publication

14/05/2014
ÿþeie Mod POF 11.1

D-C-Iff'à(?) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neargale9d ter elle der ReEttb-ailk Win eopharet ta Caeién, de - 0 2 MEI 281/t DE GRIFFIER,

Griffie

IMI911011111

be a B Str

I I1

Ondememingsnr : 0990.918.319

Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:

G & S Consulting

Vennootschap onder Firme

Zetel : Sint Annastraat 15 - 3390 Tielt - Winge (volledig adres)

Onderwerp(en) Aide ' Adreswijziging - ontslag en benoeming bestuurders

Tekst: De buitengewone algemene vergadering van 14 april 2014 heeft volgende beslissingen genomen:

De maatschappelijke en uitbatingzetel worden vanaf heden overgebracht naar: - Smiskensveld 32 - 1731 Asse

Het ontslag van volgende bestuurders is aanvaard vanaf heden:

- Monsaert Godelieve - Smiskensveld 32 - 1731 Asse

- Van de Plas Sonia - Sint Annastraat 15 - 3390 Tielt-Winge

Worden benoemd als bestuurder vanaf heden voor onbepaalde duur en met

de meest uitgebreide machten:

- Van Lierde Luc - Smiskensveld 32 - 1731 Asse

- Van Melick Léon - Rue du Centre, Longueville 21 - 1325

Chaumont-Gistoux

Van Lierde Luc,

Bestuurder,

Op de laatste bl van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/08/2014
ÿþMod Und 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op '

14 AUG, 2014

ter griffie van da NeCtedendstalige

itthttite *eim teeciearidel Brussel

Ondernemingsnr : 0896918319

Benaming

(voluit) : G&S CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm: vennootschap onder firma

Zetel: 1731 Asse, SmiskenSVeId 32

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verhoging van kapitaal - naamswijziging omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - aanneming nieuwe statuten - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Marie-Antoinette LEONARD, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op vierentwintig juli tweeduizend veertien dat de vennoten van de vennootschap onder firma G&S CONSULTING in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en de volgende beslissingen genomen hebben met éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT  NAAMSWIJZIGING

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "L. DiSTRiBUTiON% TWEEDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING

a) kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (E 17.600,00) om het te brengen van duizend euro (E 1.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in speciën en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

b) Inschrijving en volstorting

Vervolgens hebben de beide vennoten van de vennootschap verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op kapitaalverhoging proportioneel aan hun aandelenbezit, en meer bepaald als volgt:

-de heer Van Lierde Luc voornoemd, voor negenduizend honderd tweeënvijftig euro (E 9.152,00), waarvan vijfduizend negenhonderd achtentwintig euro (E 5.928,00) volstort.

-De heer Van Melick Léon voornoemd voor achtduizend vierhonderd achtenveertig euro (E 8.448,00) waarvan vijfduizend vierhonderd tweeënzeventig euro (E 5.472,00) volstort.

Bewijs van deponering

Deze storting in geld, voor een totaal bedrag van elfduizend vierhonderd euro (E 11.400,00) werd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE86 7360 0745 7950 op naam van de vennootschap bij de KBC bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door genoemd financiële instelling op 29 juli 2014, dat in het dossier van de notaris bewaard zal blijven en niet aan onderhavige akte gehecht wordt.

c) Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd.

De vergadering stelt vast en verzoekt Ons, Notaris, akte te namen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeventienduizend zeshonderd euro (E 17.600,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), vertegenwoordigd door vijftig (60) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT - VERSLAGEN

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 15 juni 2014 dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passie van de vennootschap per 30 april 2014, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. ledere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de heer Geert Van Gooien, luiden als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa en passive bestanddelen, afgesloten per 30 april 2014 van de Vennootschap onder Firma

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

111111119.1,11,1181111111111

VI

aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

G&S CONSULTING aan een beperkt nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting naar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van Zaakvoerder, zoals voorgeschreven volgens de artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. In het raam van de voorgenomen verrichtingen besluiten wij dal de staat van activa en passive, afgesloten per 30 april 2014, zonder toevoeging of weglating voortvioeit uit de balans der rekeningen en die volledig, getrouw en juist de toestand weergeeft van de vennootschap op die datum.

Bij de omzetting zal er een kapitaalverhoging gebeuren tot 18.600 E met een storting in speciën ter waarde van 11.400 Euro waardoor het kapitaal 12.400,00 Euro zal bedragen. Het eigen vermogen zal dan 7.753,41 Euro bedragen, Het eigen vermogen is dan 10.846,59 Euro lager dan het kapitaal dal 18.600,00 Euro zal bedragen.

Dit verslag is enkel bestemd voor de buitengewone algemene vergadering die zich zal uitspreken over de omzetting naar Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Gedaan te Grimbergen

Op 30 juni 2014

(getekend) Geert Van Goden, Bedrijfsrevisor".

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkosmtig aritkel 783 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT OMZETTUNIG IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De algemene vergadering besluit, na de reeds hiervoor genomen beslissing van naamswijziging, de vennootschap onder firme "G & S CONSULTING", om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L. DISTRIBUTION", met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L. DISTRIBUTION" is de voortzetting van de vennootschap onder firme "G & S CONSULTING", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap, maar rekening houdende met de verhoging van het maatschappelijk kapitaal en de naam zoals beslist onder agenda punten 1 en 2.

Uit voormelde verslagen blijkt tevens dat het doel uitgebreid zal worden, en wel door toevoeging van volgende tekst na het puntje h/ in het huidige doel:

« i/ Aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, onderhoud, herstellen, fabricatie van aile apparatuur welke betrekking heeft op waterbehandeling in de ruimste zin.

j/ Aankoop, verkoop, invoer, uitvoer van aile producten en benodigdheden voor waterbehandeling in de ruimste zin.

k/ Consulting inzake waterbehandelingsprojecten.

I/ De aankoop, verkoop, invoer en uitvoer als groothandelaar of kleinhandelaar van aile non food producten, het verhuren en onderhouden van aile apparatuur welke hiermee verband houden.

m/ De vennootschap kan aile nijverheids-, handels- en financiële handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met aile gelijkaardige of aanverwanten doeleinden."

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 april 2014, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen welke sedert deze datum gedaan werden door de vennootschap onder firma "G & S CONSULTING" worden verondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L. DISTRIBUTION".

Alle lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten leste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

In het verslag van de bedrijfsrevisor wordt vermeldt dat het netto-actief van de vennootschap zevenduizend zevenhonderd drieënvijftig euro eenenveertig cent (E 7.753,41) bedraagt, en dat dit kleiner bedraagt dan het maatschappelijk kapitaal na omzetting van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en dat het maatschappelijk kapitaal na de omzetting van de vennootschap bijgevolg achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) zal bedragen ingevolge de voormelde kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 776 van het wetboek van vennootschappen.

De reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, maar er dient ook rekening te worden gehouden met de voormelde kapitaalverhoging. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de vennootschap onder firma gehouden worden, voortzetten.

Deze omzetting brengt geen enkele wijziging aan de verdeling onder vennoten van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zoals deze blijkt na voormelde kapitaalverhoging. De vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L, DISTRIBUTION".

De vennootschap behoudt haar inschrijvingsnummers in de Kruispuntenbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de

vennootschap onder firma & S CONSULTING" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I DISTRIBUTION", zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

VIJFDE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist een volledige nieuwe tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen rekening houdende met de wijzigingen voorafgaand en waarvan de tekst luidt als vole

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Ze draagt de naam : "L, DISTRIBUTION".

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1731 Asse, Smiskensveld 32.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1.Consulting en marketingadvies in hernieuwbare energieën, waterrecuperatie, zonne-en windenergie en andere aanverwante energiebronnen.

2. Voor eigen rekening:

a/het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren en huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

b/het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

3.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden;

a/het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

b/het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen, particulieren onder om het even welke vomi; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels -en financiele operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

c/het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

dlwaarnemen van aile bestuursopdrachten, uitoefenen van opdrachten en functies;

e/het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

f/het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

g/de aan -en verkoop, in -uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort: tussenpersoon in de handel.

h/het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, vormen van technologie en hun toepassingen.

V Aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, onderhoud, herstellen, fabricatie van aile apparatuur welke betrekking heeft op waterbehandeling in de ruimste zin.

j/ Aankoop, verkoop, invoer, uitvoer van alle producten en benodigdheden voor waterbehandeling in de ruimste zin.

kf Consulting inzake waterbehandelingsprojecten.

I/ De aankoop, verkoop, invoer en uitvoer als groothandelaar of kleinhandelaar van alle non food producten, het verhuren en onderhouden van alle apparatuur welke hiermee verband houden.

rn/ De vennootschap kan aile nilverhelds-, handels- en financiële handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtreeks verband houden met het maatschappelijk doel en met aile gelijkaardige of aanverwanten doeleinden.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende of roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elk andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben o f die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

e,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel In België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt zouden achten.

De vennootschap mag geenszins vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en

Koninklijke Besluiten of de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en

beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan de

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

tikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00). Het is

vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarvan twaalfduizend

vierhonderd euro volstort is.

Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering,

beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang worden aangeboden

aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen

door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief verzonden aan ieder

vennoot.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 7

- derde alinea van huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van

tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bil kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde

vermindering vermelden.

Artikel 7.- Overdracht en overgang van aandelen.

Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk

afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden en

ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van

minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of

overgang.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de

echtgenoot van de overdrager of erflater, zijn bloedverwanten in rechte, opgaande of nederdalende lijn of aan

een andere vennoot.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van

derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de

algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van

zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of verandedijke, vergoeding toekennen.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen aile

handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Artikel 10.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid

van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden

opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering

vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer

commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Artikel 11.- Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden de tweede woensdag van de maand mei

om 17 uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde

uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de

vennootschap het vereisen.

"

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in'

België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen vr5ór de

datum van de vergadering, en vermelden de agenda.

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de

jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening,

BU ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een

vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden,

zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag

en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij

bezitten.

Artikel 16.- Gemeen recht.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikkingen.

ZESDE BESLUIT - ONTSLAG ZAAKVOERDERS BEHERENDE VENNOTEN

De vergadering verleent ontslag ingevolge de omzetting van de vennootschap:

De heer Van Lierde Luc, voornoemd, als zaakvoerder beherende vennoot van de vennootschap onder

firme en de heer Van Melick Léon voornoemd, als zaakvoerder  beherende vennoot van de vennootschap

onder firma. Kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tot heden, zal gegeven worden naar aanleiding van

de goedkeuring van de jaarrekening van het lopend boekjaar.

ZEVENDE BESLUIT BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering heeft het aantal zaakvoerders voor de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid bepaald op twee en voor onbepaalde duur en met de meest uitgebreide machten benoemd

tot deze functie:

- heer Van Lierde Luc René, NN 61111242588, wonende te 1731 Asse, Smiskensveld 32 aanwezig en zijn

mandaat aanvaardend.

- De heer Van Melick Léon Maria Josephus, NN 62050119743, wonende te 1325 Chaumont-Gistoux, rue du

Centre, Longueville 21, aanwezig en zijn mandaat aanvaardend.

De vergadering besluit tevens dat dit mandaat onbezoldigd is, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

ACHTSTE BESLUIT MACHTEN

De vergadering verleent aan de zaakvoerders de nodige machten voor de uitvoering van de hierboven

genomen beslissingen en aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten over te gaan.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL BVBA SPRL Léonard & Van Beliinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue P. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

Tegelijk neergelegd : uitgifte akte; verslag zaakvoerder met balans; verslag bedrijfsrevisor met stat activa en

passiva

Opgemaakt te Wemmel op 07 augustus 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van 1..ulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris:hetzli van de perso(o)n(iiiY

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Hill

Ii I 1 1JM11,0

Zetel Smiskensveld 32- 1731 Asse

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag van een zaakvoerder Tekst:

De heer Van Melick Léon, wonende te 1325 Chaumont-Gistoux - rue du Centre, longueville 21 heeft zijn ontslag als zaakvoerder van de vennootschap ingediend met als ingangsdatum 03 oktober 2014.

Ltt

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ele ritnntvaticlen OP

08 OKT. 2014

ter griffie van cie .1\lederlandstal1ge cchtbank vaRrkffolóphandel Brussel

n0C-r-g

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:

0696.918.319

L. DISTRIBUTION

Besloten vennootcshap met beperkte aansprakelijkheid

Van Lierde Luc, Zaakvoerder,

Coordonnées
L.DISTRIBUTION

Adresse
SMISKENSVELD 32 1731 RELEGEM

Code postal : 1731
Localité : Relegem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande