LA CAPUCINA IMPORT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LA CAPUCINA IMPORT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.620.787

Publication

30/06/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*14125953*

NEERGELEGD

19 31ell 291q

Griffie Rechtbank van Koophandel

tEridlogil

Ondernemingsnr : 0400620787

Benaming (voluit) : La Capucina Import

(verkort): *

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 3080 Tervuren, Kapellestraat, 95

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Statutenwijziging - benoemingen

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Arthur LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS & JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 18, op zeventien juni tweeduizend veertien, dewelke akte eerstdaags ter registratie zal worden aangeboden, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap 'La Capucina Import" met ondernemingsnummer Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde BE 0400.620.787 Rechtspersonenregister Leuven en met maatschappelijke zetel gevestigd te 3080 Tervuren, Kapellestraat 95.

De vergàdering werd samengeroepen om te beraadslagen en besluiten te nemen aangaande volgende AGENDA:

1. Volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de artikelen der statuten en vaststelling van de nieuwe tekst der statuten, houdende:

- aanpassing van de statuten aan de vigerende wetgeving in het algemeen en in het bijzonder aan de Wetten van:

* 2 juni 2006 houdende wijziging van het Wetboek van vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren;

* 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft;

- vaststelling dat de aandelen voortaan op naam luiden;

2. Ontslag, benoeming bestuurders;.

De vergadering bevestigde deze uiteenzetting van de voorzitter en Inam, na omstandige beraadslaging, volgende besluiten met iéenparigheid van stemmen en met onmiddellijke ingang:

IEERSTE BESLUIT

Nadat de instrumenterende notaris de leden van de vergadering en de bestuurders gewezen heeft op de inhoud en de draagwijdte alsmede op de overgangsregelingen en -termijnen van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, a) verklaarden de bestuurders, te weten de Heren HERNAISTEEN Karl en Peter, waarvan sprake hierna, dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor-

behouden.

aan het

---teTgWEfr

Staatsblad

Luik B - vervolg

alle bestaande aandelen zullen ingeschreven worden in een register van aandelen op naam zodat er geen aandelen aan toonder uitgegeven door de vennootschap meer zullen bestaan, en:

- de instrumenterende notaris te ontslaan van alle om het even welke verantwoordelijkheid dienaangaande;

b) werd agendapunt 1 goedgekeurd;

Volgende tekst zal voortaan gelden als de enigé nog vigerende tekst der statuten:

Hoofdstuk I : Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aanneemt en als naam heeft: "La Capucina Import".

Bij gebruik zal deze naam steeds dienen gevolgd te worden door d woorden "naamloze vennootschap" of in het kort "NV".

Artikel 2

De zetel is gevestigd te 3080 Tervuren met als huidig adres: Kapellestraat, 95.

De raad van bestuur kan - zonder statutenwijziging - de zetel binnen het. Vlaamse gewest of het Brussels Gewest verplaatsen en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

De aankoop en verkoop van sterke dranken, het bereiden van likeuren en alle andere handelingen die hiermede verband houden. Zij mag eveneens dezelfde verrichtingen doen voor wijn. De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële aard die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat. Zij mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland op de wijze die zij best geschikt acht. Bij beslissing der algemene vergadering mag zij magazijnen en depots oprichten in België en in het buitenland.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk II : Kapitaal - Inbrengen - Aandelen

Artikel 5

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd negentig duizend Euro (590.000 e).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door drieëntwintigduizend achthonderd (23.800) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/238003te van het kapitaal.

Artikel 6

A. Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering te nemen volgens de regels gesteld voor wijziging van de statuten' en met inachtneming van de overige wettelijke en/of statutaire bepalingen.

Wanneer naar aanleiding van een beslissing tot kapitaalverhoging de betaling van een uitgiftepremie wordt voorzien, zal deze premie worden bestemd voor de niet-beschikbare rekening "uitgiftepremies" die in dezelfde mate als het kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens mo elijkheid tot omzettin

-LM B - vervolg

kapitaal, slechts kan worden beschikt overeenkomstig de voorwaarden vereist voor statutenwijziging.

B. Bij kapitaalverhoging door inschrijving op aandelen in geld hebben de houders van bestaande kapitaalsaandelen een voorkeurrecht bij de inschrijving op de nieuwe aandelen naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Wordt dat recht van voorkeur niet integraal uitgeoefend dan worden de overblijvende aandelen bij voorkeur aan de andere houders van kapitaalaandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, dienen aangekondigd te worden aan de aandeelhouders zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering kan met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor statutenwijziging in het belang van de vennootschap het voorkeurrecht beperken of opheffen mits inachtneming van de overige wettelijke bepalingen terzake.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt gezegd recht van voorkeur toe aan de naakte eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de naakte eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

C. Kapitaalverminderingen dienen te geschieden met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en onderhavige statuten laten toe de winsten, zelfs voor hun totaliteit, te bestemmen tot aflossing van het kapitaal.

Alleen volledig afbetaalde kapitaalaandelen komen in aanmerking voor een terugbetaling a pari en dit hetzij bij allen volledig of gedeeltelijk, hetzij bij lottrekking en gezegde kapitaalaandelen zullen in geval van algehele terugbetaling vervangen worden door bewijzen van deelgerechtigdheid. In geval van lottrekking zullen de bewijzen van deelgerechtigdheid in tegenstelling tot de nog bestaande kapitaalaandelen geen dividend meer bekomen tenzij - bij winstverdeling - vooraf de kapitaalaandelen minstens een dividend hebben ontvangen gelijk aan de wettelijke rentevoet berekend op de volstorting van hun kapitaal.

Artikel 7

De aandelen zijn op naam.

Elke aandeelhouder kan aan de raad van bestuur een verzoek richten strekkende tot het omzetten op zijn kosten van zijn aandelen in gedematerialiseerde effecten en dit overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 8

Elk aandeel is ondeelbaar.

In geval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel heeft de vennootschap het recht de .,uitoefening van de rechten verbonden aan dit aandeel te schorsen totdat een gemeenschappelijke vertegenwoordiger wordt aangeduid.

Bij stemming in de algemene vergadering zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, a) wanneer een aandeel of enig deelbewijs in pand gegeven is de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden, en b) bij opsplitsing in vruchtgebruik en blote eigendom, zal het steeds de vruchtgebruiker zijn, met uitzondering van het stemrecht ingeval van fusie, splitsing, ontbindingf_ka_pitaalverh22911.1g__ÊII_JimniIldming,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het * ---feelbTs-Eff Staatsblad

Luik B - vervolg

het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

Hoofdstuk III : Bestuur - Controle

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door een raad waarvan de leden benoemd worden door de algemene vergadering.

Hun mandaatstermijn zal de eventuele wettelijk voorziene maximumduur niet kunnen overschrijden, is op elk ogenblik herroepbaar en eindigt bij de sluiting van de laatste jaarvergadering voor het verstrijken van gezegde maximumduur.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De voorzitter en de afgevaardigd-bestuurder worden benoemd door de raad van bestuur onder zijn leden.

Indien de voorzitter in de uitoefening van zijn functie belet is, wordt hij vervangen door de oudste bestuurder in leeftijd.

De aanwezigheid van de meerderheid der bestuurders, hetzij persoonlijk, hetzij bij volmacht, is noodzakelijk voor de geldigheid van de besluiten.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

In geval van gelijkheid, is de stem van de voorzitter der vergadering beslissend, tenzij de raad van bestuur slechts twee (2) leden zou tellen.

De raad wordt samengeroepen door een bestuurder telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke 5amenroeping geschiedt minstens vijf (5) vrije dagen vooraf en bevat datum, uur en agenda der vergadering.

De vergaderingen van de raad worden op de maatschappelijke zetel gehouden, behoudens afwijkend akkoord van elle bestuurders of wanneer de vergadering plaatsvindt bij wijze van telefoon- of videoconferentie.

De besluiten worden bij proces-verbaal vastgesteld in een notulenregister en ondertekend door de meerderheid der aanwezige leden.

Afschriften of uittreksels worden ondertekend door de bestuurder(s) die de vennootschap extern kan (kunnen) vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Een bestuurder die belet is, kan bij eenvoudig schrijven zijn machten overdragen aan een van zijn collega's, doch telkens 'slechts voor één bepaalde zitting. Een bestuurder kan drager zijn van meerdere volmachten.

Artikel 10

Aan de bestuurders kan, naast de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend door een uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening waarin een bestuursbezoldiging is verwerkt geldt als definitieve goedkeuring vah gezegde bezoldiging.

De algemene vergadering kan aan de bestuurders eveneens tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

Artikel 11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

en het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten, waarvan de leden gekozen zijn uit of buiten zijn midden. De instelling van een directiecomité dient te worden gepubliceerd met uitdrukkelijke verwijzing naar de bepalingen van artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur zal de machten van dit comité vaststellen en de werking ervan regelen.

1De vennootschap kan tevens vertegenwoordigd worden, binnen de Igrenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door 'de leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals te bepalen door de raad van bestuur.

'Artikel 12

1De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake de leiding van de vennootschap en kan alle verrichtingen van intern bestuur uitvoeren die nodig of dienstig zijn om het doel der vennootschap te verwezenlijken.

Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de Wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Taakverdeling kan aan of door derden niet tegengeworpen worden evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij benoemingen zou opleggen, alhoewel zij statutair deze macht voorbehouden krijgt.

Binnen de wettelijke beperkingen mogen de algemene vergadering en de raad van bestuur beslissen om hypothecaire en/of andere obligaties uit te geven.

Artikel 13

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap.

lOnverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van

ibestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal

1

izowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er

1buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en ibuiten rechte als elle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden Irechtsgeldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij een lafgevaardigd-bestuurder alleen, hetzij twee bestuurders, samen handelend.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de individuele vertegenwoordiging met betrekking tot gezegd bestuur, toevertrouwen aan één of meerdere algemeen directeurs. Indien deze persoon tevens lid is van de raad van bestuur zal hij de titel van afgevaardigd-bestuurder dragen.

Iliet orgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap Ivertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen onder meer inzake Ihet volledig dagelijks bestuur.

lAlleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks lbepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden lverbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende Ivolmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in Igeval van overdreven volmaat.

Artikel 14

1De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks

1

lwettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe

]besluit door één of meerdere commissarissen.

LWordt 2een commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder

Voorbehouden aan het " Eielgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Hoofdstuk IV : Algemene Vergaderingen

Artikel 15

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

Elke algemene vergadering wordt samengeroepen door de raad van bestuur, de vereffenaar(s) of de commissaris(sen).

De oproeping tot een algemene vergadering geschiedt met in acht name van de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De oproepingen vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

De bestemmelingen van de oproepingen kunnen individueel, uitdrukkelijk én schriftelijk aan de vennootschap te kennen geven om de oproeping alsmede de eventuele begeleidende stukken via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Voormelde bestemmelingen zullen hun eventuele instemming en voorkeur inzake communicatiemiddel als volgt aan de vennootschap kenbaar maken:

- de aandeelhouders en obligatiehouders: via een annotering in het register van aandelen, respectievelijk het register van obligatiehouders;

- de bestuurders en commissarissen: in het stuk waaruit de aanvaarding van hun mandaat blijkt;

Artikel 16

De jaarvergadering heeft plaats de laatste zaterdag van de maand mei om vijftien uur.

Indien deze dag evenwel een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Zij zal desgevallend de verslagen van de bestuurders en de commissaris horen en samen met de jaarrekening, waaronder de balans, bespreken en een bestemming geven aan het resultaat; Eventueel bij afzonderlijke stemming kwijting verlenen aan bestuurders en commissaris en tot hun aanstelling overgaan en, in het algemeen, besluiten over al de punten van de. agenda.

De jaarvergadering besluit bij gewone meerderheid van stemmen en mag besluiten nemen ongeacht het aantal aandelen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Artikel 17

Ook de buitengewone en bijzondere algemene vergadering besluit steeds bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij voor die gevallen waaromtrent andersluidende beschikkingen vermeld staan in het Wetboek van vennootschappen of in de statuten.

Artikel 18

De bestuurders en de commissaris(sen) zijn vrijgesteld van enige formaliteit om tot de algemene vergaderingen te worden toegelaten en mogen, ook al zijn zij geen aandeelhouders, steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

Aandeelhouders mogen zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, drager van een schriftelijke volmacht.

Stemmen per brief:

In toepassing van artikel 550 Wetboek van vennootschappen is stemmen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

deigisch Staatsblad

Voor-

behouden aan het ieTgTeci

Staats blad

Luik B - vervolg

p- er brief toegelaten door middel van een formulier dat minstens de volgende vermeldingen bevat:

- de agendapunten en, in voorkomend geval, de voorstellen van besluit;

- de stemwijze per agendapunt of voorstel van besluit, d.w.z.: aanvaarding, verwerping of onthouding;

De aandeelhouders kunnen éénparig en' schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld bij artikel 537 van het Wetboek van vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Deelneming op afstand langs elektronische weg:

De aandeelhouders, de houders van winstbewijzen, de houders van obligaties, warrants of certificaten, die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hierna genoemd "de titularis" of "de titularissen", rekening houdend met de hun respectievelijk toegekende rechten, hebben de mogelijkheid om op interactieve wijze op afstand deel te nemen aan de, al dan niet specifiek voor hen georganiseerde, algemene vergaderingen, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel dat de titularis, onverminderd enige bij of krachtens de wet opgelegde beperking, ten minste in staat stelt om rechtstreeks, gelijktijdig en tijdens de vergadering op ononderbroken wijze kennis te nemen van en deel te nemen aan de besprekingen en beraadslagingen, te interveniëren en vragen te stellen en het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De raad van bestuur zal de voorwaarden, criteria en wijzen bepalen aan de hand waarvan de vennootschap de veiligheid van het gebruikte elektronisch communicatiemiddel evenals de hoedanigheid en de identiteit van de deelnemer, gebruiker van het elektronische communicatiemiddel, zal kunnen controleren en kunnen worden gewaarborgd.

eet komt evenwel aan het bureau van de algemene vergadering toe om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de Wet, de statuten of het eventuele interne reglement dienaangaande, te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op rechtsgeldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan , beschouwd worden.

De oproeping tot de algemene vergadering bevat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de wettelijke, statutaire of krachtens het eventuele interne reglement vastgestelde procedures, voorwaarden en criteria met betrekking tot de deelname op afstand aan de algemene vergadering. In voorkomend geval, worden gezegde procedures, voorwaarden en criteria voor alle belanghebbenden toegankelijk gemaakt via de website van de vennootschap.

De notulen van de algemene vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord.

\7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden an het  13elgisch Staatsblad LuikB-vervolg

Artikel 19

Een algemene vergadering mag slechts besluiten nemen over de punten

die op de agenda voorkomen, tenzij alle aandeelhouders op de

ivergadering persoonlijk aanwezig zijn en éénparig besluiten tot uitbreiding van de agenda en mits aanwezigheid van de lobligatiehouders.

!Aandeelhouders die een algemene vergadering willen doen samenroepen Iof die een of ander punt op de agenda van de jaarvergadering willen Idoen plaatsen, moeten tenminste één/vijfde van het kapitaal ivertegenwoordigen en hiertoe een aanvraag doen met vermelding van de Igewenste agendapunten tenminste een maand vooraf.

IDe algemene vergaderingen worden onder voorzitterschap van de Ivoorzitter van de raad van bestuur gehouden of, bij afwezigheid, bnder voorzitterschap van de oudste aanwezige bestuurder.

De voorzitter stelt een secretaris aan die hij vrij kan kiezen ook buiten de aandeelhouders.

De vergadering kiest, indien gewenst, twee stemopnemers.

Deze personen vormen samen met de overige leden van de raad van bestuur het bureau.

Dit bureau verifieert de aanwezigheidslijst die dient opgesteld te worden voordat de zitting wordt geopend, doch de algemene vergadering besluit over de geldige samenstelling hiervan.

IDe raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de

ljaarvergadering één enkele keer drie weken uit te stellen. IDergelijke verdaging doet geen afbreuk aan de eventuele andere reeds [genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de !algemene vergadering hieromtrent. De raad zal uitzonderlijk dit uitstelrecht niet mogen toepassen wanneer de vergadering werd samengeroepen op verzoek van de commissaris of aandeelhouders die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Stemmen gebeurt mondeling tenzij het over personen gaat of tenzij de meerderheid van de vergadering het anders beslist.

Artikel 20

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en aandeelhouders die zulks verlangen.

In de notulen dient expliciet vermeld te worden hoe elke aandeelhouder heeft gestemd met betrekking tot enige kwijting te

verlenen aan een bestuurder.

1

!Alle afschriften of uittreksels van die notulen voor derden worden londertekend door de bestuurder(s) die de vennootschap extern kan

I(kunnen) vertegenwoordigen.

1

iHoofdstuk V : Jaarrekening en dividenden

I

lArtikel 21

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

.Artikel 22

1Het saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de ivennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen ivoor de wettelijke reserve.

1Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief zolang dit Ireservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap

ibedraagt.

1

lOmtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein ubpesluiten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





Luik B - vervolg

Artikel 23

De raad van bestuur bepaalt de uitbetalingsmodaliteiten van eventuele dividenden en is bevoegd om, op het resultaat van elk boekjaar, interimdividenden uit te keren.

Hoofdstuk VI : Vereffening

Artikel 24

Bij in vereffeningstelling der vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten en eventuele vergoeding zal bepalen. Een vereffenaar treedt evenwel pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van diens benoeming.

Indien er meerdere vereffenaars zijn, zullen deze steeds als college optreden.

Alle kapitaalaandelen worden bij de vereffening gelijk gerechtigd, rekening houdend met hun volstorting.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking -voor hun paart in de te verdelen massa samen met de kapitaalaandelen doch slechts nadat deze laatsten hun inbreng kregen terugbetaald.

De algemene vergadering blijft gedurende de vereffening bevoegd de statuten te wijzigen.

Hoofdstuk VII : Woonstkeuze

Artikel 25

Ieder bestuurder, lid van enig comité, mandataris of vereffenaar die in het buitenland woont wordt geacht in verband met zijn functie voor gans de duur hiervan woonplaats te hebben gekozen in de zetel der vennootschap waar alle mededelingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan.

TWEEDE BESLUIT

De mandaten van de beide hierna genoemde bestuurders welke de facto in de vervulling van hun mandaat zijn blijven voorzien, te weten:

1. de heer Karl Jan Anna HERNALSTEEN, geboren te Leuven op 23 november 1960, rijksregisternummer 60.11.23 301-55, wonende te 3080 Tervuren, Eikestraat 60, en:

2. de heer Peter Wilhelm Léonie Marie HERNALSTEEN, geboren te Leuven op 24 maart 1963, rijksregisternummer 63.03.24 273-60, wonende te 3080 Tervuren, Dennenlaan 5,

werden verlengd tot onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in het jaar 2020.

De beide voornoemde herbenoemde bestuurders verklaarden hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel welke zich daartegen zou verzetten.

De vergadering nam akte van de beëindiging van het mandaat van bestuurder waargenomen door de heer HERNALSTEEN, Karel Marie, geboren te Tervuren op 24 september 1934, rijksregisternummer 34.09.24 177-74, wonende te 3090 Overijse, Terrestlaan 24; ook zijn mandaten van voorzitter van de raad van bestuur en "afgevaardigd-bestuurder komen aldus ten einde.

Aan de heer Karel Hernalsteen, voornoemd, werd volledige en onvoorwaardelijke kwijting omtrent zijn mandaat verleend.

Alle voormelde besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Voorbehouden 2an hete  73elgisc Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2012 : LE039398
17/08/2011 : LE039398
30/11/2010 : LE039398
30/11/2010 : LE039398
30/11/2010 : LE039398
30/11/2010 : LE039398
30/11/2010 : LE039398
29/10/2009 : LE039398
13/08/2008 : LE039398
01/08/2007 : LE039398
28/07/2006 : LE039398
30/08/2005 : LE039398
05/08/2004 : LE039398
12/08/2003 : LE039398
07/05/2003 : LE039398
27/01/2003 : LE039398
18/07/2002 : LE039398
30/01/1998 : LE39398
06/07/1990 : LE39398
01/01/1988 : LE39398
01/01/1986 : LE39398
06/09/2016 : LE039398

Coordonnées
LA CAPUCINA IMPORT

Adresse
KAPELLESTRAAT 95 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande