LA CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : LA CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.018.911

Publication

09/01/2014
ÿþ MOQ' 11.1

foe In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1

4~~~,~~___.

1 II

*14009888*

iu

Ondernemingsnr.: 0840018911

Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Herdebeekstraat 22, 1701 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Wijziging maatschappelijk doel

De bijzondere Algemene Vergadering van vrijdag 15 november 2013 heeft volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen:

Het maatschappelijk doel wordt uitgebreid:

Alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen, ondermeer kopen, verkopen, huren, verhuren, onderverhuring, de bouw, de omvorming, de afwerking en het onderhoud, de exploitatie en de promotie, onroerende leasing, van alle roerende en onroerende goederen.

Sven Lanckmans

Zaakvoerder

LA CONSULTING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

18/10/2011
ÿþi L !t,curds In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblat

1 111

+11156858*

06 pct 20j1

rp U

s~~~

Céiáiie

Ondernemingsnr.: O ?(/g o13 ,)14

Benaming (voluit) : LA CONSULTING 1

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Herdebeekstraat 22 1701 Dilbeek

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden:

1. - Lanckmans Sven, Herdebeekstraat 22, 1701 Dilbeek

2. - Lanckmans Karen, Hippoliet Persoonsstraat 5, 9050 Gentbrugge

is overeengekomen wat volgt:

TITEL I. OPRICHTING

Vorm van de vennootschap : De comparanten richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op. De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap .

Firmanaam-Zetel Haar naam luidt: LA CONSULTING. Zij wordt gevestigd te Herdebeekstraat 22, 1701 Dilbeek

Gecommanditeerde en stille vennoten

Lanckmans Sven neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. Lanckmans Karen treedt op als stille vennoten.

Kapitaal-Plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000,00 euro en is verdeeld in 10 aandelen; Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng en wel als volgt:

Inbreng

De oprichter Lanckmans Sven ingetekend op 9 aandelen en betaalde hierop 900,00 E.

De oprichter Lanckmans Karen heeft ingetekend op 1 aandeel en betaalde hierop 100,00 E. Samen: 10 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen. De totaliteit van de aandelen wordt volstort.

TITEL It. STATUTEN

Artikel 1. Rechtsvorm  naam  identificatie De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap De naam van de vennootschap luid LA CONSULTING.

Artikel 2. Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1701 DILBEEK Herdebeekstraat 22. De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

Artikel 3. Doel De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland: Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren technologisch advies, assistentie op het gebied van management, engineering, internet diensten, functionele en technische analyse, consulting in de meest brede zin van het woord, franchising, wetenschappelijk onderzoek, publicaties van allerlei aard, mentorschap , technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies. Verlenen van advies over soorten computers, servers, routers en switches (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software), het analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing. De activiteiten van systeemintegrator. Systeemanalyse,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het-Belgisch Staatsblad = i-f/i0/2lJl I A-nncxes du Moniteur I elge

Voor- ], A !:llií -:J ~ vervolg,

behouden-.È ~ = aan.het

Belgisch

Staatsblad

r---i -- i

ontwerp, ontwikkeling, implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen. Uitgeverijen van programmatuur. Overige advisering in verband met programmatuur en de levering ervan. Het beheren van en het werken met gegevensverwerkende apparatuur van derden. Databanken. Onderhoud en reparatie van computers, servers, routers, switches en randapparatuur. Aan- en verkoop, import en export van informatica materiaal en elektrische of elektronische apparatuur in de meest ruime betekenis. Journalistieke taken onder de vorm van artikels in tijdschriften, nieuwsbladen en websites. Overige activiteiten in verband met computers, servers, routers en switches.

' Informatieverwerking voor derden. Uitvoeren van taken als hoger redder in privé en openbare zwembaden en domeinen met aquatische voorzieningen. Bovenstaande omschrijving is niet limitatief doch enkel aanduidend. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële,

financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten binnen de perken van de wet in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, deelnemen bij activiteiten van of samenwerking met andere vennootschappen. Dit kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, of welke wijze dan ook. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag in het ; kader van haar activiteit aile roerende en onroerende, financiële industriële en commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en van die aard zijn de verwezelijking ervan te vergemakkelijken.

Artikel 4. Duur De vennootschap begint op 1 oktober 2011 De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. Kapitaal Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000,00 ¬ en is verdeeld in 10 aandelen.

Artikel 6. Aandelen §1. Overgang van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten. Tijdens de drie weken die een algemene vergadering voorafgaan mogen de aandelen niet worden overgedragen.

§2. Vorm van overdracht : Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

§3. Publiciteit van overdracht : De overdracht van aandelen, toebehorend aan de gecommanditeerde vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig artikel 10 van de Vennootschappenwet.

§4. Overgang van aandelen in geval van overlijden : Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaat/gaan slechts over op zijn erfgenaam of rechtverkrijgenden indien deze behoren tot de personen die de vereiste hoedanigheid bezitten om vennoot te kunnen worden, indien hij/zij door het orgaan bevoegd over hun toetreding als vennoot te beslissen wordt/worden aanvaard, op de wijze als bepaald in geval van overdracht van aandelen onder de levenden. De erfgenamen en legatarissen die in de onmogelijkheid verkeren om vennoot te worden hebben recht op de waarde van de aandelen zoals deze wordt vastgesteld overeenkomstig het bepaalde artikel 7,§4.

Artikel 7. Vennoten : De rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen

a) Gecommanditeerde vennoten : De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

b) Stille vennoten: De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 8  Bestuur :

§1. Aantal - Benoeming : De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

§2. Duur van de opdracht  Ontslag : Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen te allen tijde. Het besluit een zaakvoerder te ontslaan wordt genomen bij gewone meerderheid.

§3. Bevoegdheid : Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee

zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van

de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens

de wet/of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§4. Externe vertegenwoordigingsmacht : Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan

Op de laatste btz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

N/

" r Voor- i I uil(. - ervcie

behouder'.:

" aànhet i ; vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee of meer

Belgisch " i zaakvoerders aangesteld: dan treedt elk van hen afzonderlijk op namens de vennootschap in alle

Staatsblad handelingen in en buiten rechte;

§5. Dagelijks bestuur : De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§6. Bijzondere volmachten : De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de

vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks

bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 9. Controle

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de

onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage doen

van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennoot-

. schap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern accountant.

Artikel 10. Algemene vergadering van de vennoten

§1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op 15 maart om 15 uur, of indien die dag een zaterdag, zondag

en/of een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De bijzondere of buitengewone

" algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

§2. Bijeenroeping : a) De bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping : De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), het college van zaakvoerders, (eventueel) of van de gecommanditeerde vennoten. De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar. De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer een vennoot of vennoten die 2/10 van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen het vraagt;

c : b) Formaliteiten : De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van

' een uitnodigingsbrief tenminste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun

e adres, zoals dit in het vennotenregister is genoteerd.

b ; §3-Stemrecht : - Elk aandeel geeft recht op een stem.

§4. Besluiten : De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald. Bij staken van stemmen is het voorstel verworpen.

§5. Wijziging statuten : De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van aile

'-ª% + ; gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Artikel 11. Boekjaar  Inventaris  Jaarrekening  Winstverdeling  Reservering  Verliezen

§1. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september daarna.

e §2 Inventaris  Jaarrekening : Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder

" de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§3. Winstverdeling  Reservering -- Verliezen : De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze

~ die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van

~ de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 12. Ontbinding  Vereffening

pq §1. Ontbinding : De vennootschap wordt ontbonden:

- ten gevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen;

- ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de

quotumvereisten, als gezegd in artikel 10, die gelden voor een statutenwijziging.

§2 Aanstelling van vereffenaars : Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene

: vergadering een of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op

welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de

pq vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de

zaakvoerders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars. Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij

: optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 181, 182, 183 van de Vennootschappenwet, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : feçin : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de ,perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verçs: Naam en handtekening

,:=.n_r r .

i-

Voor- ve.rv;k)

behouden

" earlhet beëindiging van hun opdracht. Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zijn een college dat

Bekisch beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigende raden.

5taatsbsad §3. Verdeling van het vereffeningsresultaat : De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van

S ~

alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

TITEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar begint op datum vermeld in artikel 4 en eindigt op 30 september 2012.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

3. Overeenkomstig artikel 13bis van de Vennootschappenwet verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

4. De voornoemde gecommanditeerde vennoot verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen " te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van gecommanditeerde vennoot is onbezoldigd.

5. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur

en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van onderhavige

statuten: LANCKMANS SVEN, die hier tussenkomst en dit mandaat aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

6. Bij deze worden alle machten toegekend aan de heer Eddy De Clercq, Ninovesteenweg 199 te 9320 Aalst-Erembodegem, erkend boekhouder-fiscalist, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af

te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of " doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, aanvraag en wijziging van BTW inschrijving en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Opgemaakt 1 september 2011 in 2 exemplaren, waarvan elke partij erkent één origineel te hebben ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LA CONSULTING

Adresse
HERDEBEEKSTRAAT 22 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande