LAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.407.170

Publication

25/06/2013
ÿþ~

zuvz Nad Word

atlii k B " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op " 14 JIM 2013

De Griffier

Griffie



4

*13096200*





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0456407170

Benaming

(varuit} : LAM - IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm ; BESLOTEN,VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OUDSTRIJDERSSTRAAT 60 TE 2520 OELEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene vergadering van de aandeelhouders van 13/05/2013 blijken volgende beslissingen

1. Verplaatsing maatschappelijke zetei

Bevestiging van de beslissing ter verplaatsing van de maatschappelijke zetel vanaf 23/01/2013 naar

Oudstrijdersstraat 60 te 2520 Oelegem.

2. Verslag van de vereffenaar

De vereffenaar brengt mondeling verslag en toelichting uit over het bestuur en het gebruik van de waarden

van de vennootschap.

3. Goedkeuring van de verdeling van de resultaten

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar, de staat van activa zoals deze werd afgesloten per 20/02/2013, de bijkomende stukken neergelegd ter griffie op 26/04/2013 en het besluit van de Rechtbank van Koophandel met betrekking tot plan van verdeling. Ze keurt deze verslagen zonder voorbehoud goed.

Het plan van de verdeling van de activa aan de schuldeisers met verzoekschrift dd. 08/03/2013 werd reeds goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel op 02/05/2013.

4. Kwijting aan de vereffenaar

De vergadering treedt de besluiten van het verslag van de vereffenaar bij, keurt de rekening van de vereffening goed en geeft zonder uitzondering noch voorbehoud algehele kwijting aan voornoemde vereffenaar, mevrouw Ho Wal Man, voor haar bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

5. Bewaring van de documenten en boeken van de vennootschap

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden door mevrouw Ho Wai Man op haar adres, Langenhorst 309 te 3085 HG Rotterdam in Nederland.

6. Sluiting van de vereffening

De vergadering verklaart de vereffening gesloten en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Lam' definitief opgehouden heeft te bestaan. Het mandaat van mevrouw Ho Wal Man als vereffenaar houdt bijgevolg op met ingang vanaf heden.

De geiden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten en waarvan de afgifte hun niet kon worden gedaan, worden in bewaring gehouden door de vereffenaar, die eveneens gerechtigd is eventuele tegoeden te ontvangen.

7. Machtiging

Op de laatste biz. van Luik B.vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

De vergadering verleent elke machtiging aan Accountantskantoor Accountants & Co, gevestigd te Schanslaan 160, 2150 Borsbeek, met recht van indeplaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen, inclusief ondernemingsloket, om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen en om aile verklaringen te tekenen en in het algemeen, om alle nodige stappen te ondernemen in verband met de sluiting en de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Lam', vanaf de ondertekening van deze akte.

8. Stemming

De voorafgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens aangenomen met eenparigheid van stemmen,

Ho Wat Man, vereffenaar

r *

L Voor-

behouden

aag~et

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

14/12/2012
ÿþ Mod word 11.1

LLuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



íateercoiwjd ter griffu dur

Reohti;ank van i"Coopl" tottdei

Leuven, de 5 U.:.! ~. 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12201892*

1111111



Ondernemingsnr : 0456.407.170

Benaming :

(voluit) : LAM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aanspakelijkheid

Zetel : Noordervest 21 bus 2 te 3270 Scherpenheuvel

(volledig adres)

Onderwerp akte : In vereffening stelling

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre op 29 augustus 2012, "Geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 30 augustus 2012, boek 164 blad 91 vak 20. Ontvangen:vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger ai (getekend) W. Wuytack", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAM" besloten heeft hetgeen volgt:

1) WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM ALGEMENE VERGADERING - OVERGANGSBEPALINGEN

De vergadering besluit het maatschappelijk boekjaar voortaan te laten aanvangen per één juli om te eindigen per dertig juni van het daaropvolgend jaar, De vergadering besluit vervolgens de jaarvergadering voortaan te laten plaatsvinden telkens op dertig november om achttien (18.00) uur.

Overgangsbepalingen

Ten titel van overgangsbepaling besluit de vergadering om het lopende boekjaar aangevangen per één januari tweeduizend en twaalf uitzonderlijk te laten eindigen per dertig juni tweeduizend dertien, waarna de eerstvolgende jaarvergadering zal plaatsvinden op dertig november tweeduizend dertien om achttien (18.00) uur.

2) VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf 29 augustus 2012. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

3) BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op EEN (1),

Wordt benoemd als vereffenaar: mevrouw HO Wai Man, huisvrouw, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Hong Kong, wonende te 3085 HG Rotterdam (Nederland), Langenhorst 309.

Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Leuven van 29 november 2012 werd de benoeming van voornoemde mevrouw Wai Man HO tot vereffenaar van onderhavige vennootschap bevestigd,

Ingevolge hogere beslissing tot aanstelling van voornoemde vereffenaar, besluit de vergadering om de mandaten van de zaakvoerder(s), te weten: mevrouw Wai Man HO, voornoemd te beëindigen met ingang vanaf datum van in vereffening stelling van de vennootschap, te weten: 29 augustus 2012,

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden,

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

De vereffenaar zal op de griffie van de rechtbank de nodige verslagen neerleggen conform artikel 189 bis van het wetboek van vennootschappen, hetgeen luidt als volgt: "De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis bedoelde vereffeningsdossier gevoegd,

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

--x, .

" -\

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie'

overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd."

Het mandaat van de vereffenaar wordt niet bezoldigd.

4) STATUTENWIJZIGING

De vergadering besluit de tekst van artikel 1 van de statuten te vervangen als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de

naam "LAM-in vereffening".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

5) MACHTIGING

Daar de afsluiting van de vereffening voorzien is binnen een termijn van drie maanden vanaf heden, ontslaat de vergadering ondergetekende notaris ervan de gecoördineerde statuten neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering verleent elke machtiging aan mevrouw Wal Man HO, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondememingsloket om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen en om alle verklaringen te tekenen en in het algemeen, om aile nodige stappen te ondernemen in verband met de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAM-in vereffening", vanaf de ondertekening van de akte.

Voor ontledend uittreksel

Luc Mortelmans

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd

-uitgifte van de akte dd. 29 augustus 2012

-verslag van de zaakvoerder(s)

-het verslag van de bedrijfsrevisor, inclusief staat van actief en passief

-kopie beschikking Rechtbank van Koophandel dd, 29 november 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.03.2012, NGL 31.07.2012 12381-0552-016
18/01/2012 : LE093869
03/08/2011 : LE093869
10/09/2010 : LE093869
07/08/2009 : LE093869
27/06/2008 : LE093869
05/07/2007 : LE093869
09/06/2005 : LE093869
25/06/2004 : LE093869
01/03/2004 : LE093869
30/06/2003 : LE093869
03/09/2002 : LE093869
20/07/2001 : LE093869
25/07/2000 : LE093869
27/11/1997 : LE93869

Coordonnées
LAM

Adresse
NOORDERVEST 21/B2 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande