LAM RESEARCH BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAM RESEARCH BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.862.008

Publication

22/09/2014
ÿþt

I I

LkJ k'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

*14173348*

111

Griffie Rechtbnk van Koo:JilariJm

te. Lei..wen.

Griffie

- - - ----- - OrKiernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

%G:e...e>cz>8

Lam Research Belgium



Rechtsvorm I3ESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Kapeldreef 75  3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHT1NGSAKTE

Er blijkt uit een akte verleden op 29 augustus 2014 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat

1 De vennootschap naar Zwitsers recht "Lam Research International Sàrl", waarvan de zetel gevestigd

is te Avenue Edouard-Dubois 20, 2000 Neuchâtel, Zwitserland, met ondememingsnummer CH-6454096426-2.

2, De vennootschap naar Nederlands recht "Lam Research International B.V.", waarvan de zetel

gevestigd is te Fokkerweg 300, 1438 AN Oude Meer, Nederland, ingeschreven in het handelsregister

van de Kamer van Koophandel onder nummer 09151553,

een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "Lam Research Belgium "

Zetel: 3001 Leuven, Kapeldreef 75,

Doel: Het doel van de vennootschap, zowel in België ais in het buitenland, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks,

in eigen naam en voor eigen rekening of in de naam van en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking

met derden, is als volet:

- het uitvoeren van activiteiten van onderzoek en ontwikkeling in verband met apparatuur, software, chemicaliën

en bijbehorende processen voor de halfgeleider waver maakindustrie;

- en het verstrekken van verkoops-, marketing, administratieve, en overige diensten.

In verband daarmee kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of belangen houden in andere vennootschappen, rechtstreeks of onrechtstreeks op welke wijze dan ook. De vennootschap kan leningen toestaan en zekerheden verstrekken om haar eigen verplichtingen te waarborgen of de verplichtingen van derden te waarborgen, door onder andere haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar eigen handelszaak met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen evenals alle roerende of onroerende transacties stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan op gelijk welke wijze belangen verwerven in alle ondernemingen of vennootschappen waarvan het doel identiek, gelijkaardig, analoog of verwant is met haar doel, of die de ontwikkeling van de activiteiten van de vennootschap zouden kunnen bevorderen hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks.

Kapitaal: bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR), vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ("het bestuur"), al dan niet vennoten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college van zaakvoerders, doch zonder enige afbreuk te doen aan de mogelijkheid voor de zaakvoerders om besluiten te nemen en goed te keuren bij eenparig en schriftelijk akkoord buiten enige vergadering zoals voorzien in artikel 17, punt B van de statuten.

----- .

Op-delaatstEi blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Interne bestuursb-voesdheden

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

Biizondere volmac_hten

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overschrijding van delegatiebevoegdheid. Jaarvergadering: wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand december, om 10.00 uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld. Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door aile mede-eigenaars. Is het aandeel Met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Flet stemrecht verbonden aan aandelen die in pend zijn gegeven: wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te bevatten

- de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) I naam, vorm en zetel (indien rechtspersoon) van de vennoot;

- het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

- de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

- de naam en de zetel van de vennootschap;

de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

de agenda van de vergadering;

de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen; 'goedgekeurd" / "verworpen"/ "onthouding";

de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering. Boekiaar; eindigt op de laatste zondag van de maand juni en het nieuw boekjaar begint de volgende dag. Winstverdelinq: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemining ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

e é



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ ........ _ ,

Saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het ! netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten faste van de . aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld,

DIVERSE BEPALINGEN

Inschriiving en volstorting van het kagitaai: op de aandelen werd door de oprichters ingeschreven door middel van een inbreng in geld, volledig voistort, als volgt:

1. De vennootschap 'Lam Research International Sari', voornoemd sub 1., ten belope van achttien aandelen 18

2. De vennootschap 'Lam Research International B.V.', voornoemd sub 2., ten

belope van twee aandelen 2

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek ' van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij RBS. Het door ; voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Benoeming yen de zaakvoerder: Werden tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur:

!.. de heer Johan Karel Aleidis VERTOMMEN, geboren te Wirrijk, op 6 juli 1964, gedomicilieerd te !

Geestrnolenstraat 2, 3220 Holsbeek (paspoort nummer EJ375168  nationaal nummer 64070648747.

- de heer George Milford SCHISLER, Jr., geboren te Texas (Verenigde Staten van Amerika), op 25

september 1957, gedomicilieerd te 794 Melville Avenue, Palo Alto, CA 94301, Verenigde Staten van Amerika (paspoort nummer485933398  bisregister nummer 57492514167, de heer Thierry FRIED, geboren te Parijs, op 20 december 1956, gedomicilieerd te Chemin de Haute-Brise 3b, 1012 Lausanne, Zwitserland (paspoort nommer 06AV67166 - bisregister nummer 56522011549.

mevrouw Odette Marie GO, geboren te Filipijnen, op 11 maart 1964, gedomicilieerd te 2100 Monterrey Boulevard, San Francisco, CA 94127, Verenigde Staten van Amerika (paspoort nummer 452661575 - bisregister nummer 64431107081.

mevrouw Carol RAEBURN, geboren te Edinburgh (Verenigd Koninkrijk), op 21 oktober 1970, gedomicilieerd te 36 Ivy Drive, Orinda, CA 94563, Verenigde Staten van Amerika (paspoort nummer 761299986- bisregister nummer 70420706633.

de heer Robert STECHER, geboren te Bad Aibling (Duitsland), op 4 maart 1967, gedomicilieerd te Chemin des Pecheurs 1, 2025 Chez-le-Bart, Zwitserland (paspoort nummer 831721682 - bisregister nummer 67430415575.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Benoeming v de commissaris : De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PWC BEDRIJFSREVISOREN", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, en administratieve zetel te 9000 Gent, Wilsonplein 5G, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETER OPSOMER", met maatschappelijke zetel te Rattepoelstraat 7, 9580 Maarkedal, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter OPSOMER, bedrijfsrevisor, werd tot commissaris benoemd, voor een termijn van drie jaar die eindigt ! onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017 die zal beraadslagen en besluiten over de jaarrekening betreffende het boekjaar eindigend op de laatste zondag van de maand juni van 2017.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 28 juni 2015. Eerste jaarvergadering: in 2015.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt N'ô& registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte met twee volmachten in bijlage.

t

' Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







...... _ ......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/03/2015
ÿþ~

lIlll*1l53 I29V

Medword11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 2 kt'A,d 2015

Griffie Rechtbank van Koophandel

te .

ni

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0561.862.008

Benaming

(voluit) : Lam Research Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapeldreef 75, 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - Machten

Uittreksel uit de Eenparige en schriftelijke besluiten van de Vennoten overeenkomstig artikel 268 §2 van het Wetboek van Vennootschappen dd 27 februari 2015

De Vennoten nemen kennis van en aanvaarden, voor zoveel als nodig, het ontslag van de heer Thierry Fried als zaakvoerder van de Vennootschap, met ingang vanaf 28 februari 2015.

Uittreksel uit de Eenparige en schriftelijke besluiten van de Zaakvoerders overeenkomstig artikel 17B van de Statuten van de Vennootschap dd 27 februari 2015

1. De Zaakvoerders verlenen hierbij, met ingang vanaf heden, aan de heer Alexandre Orlusic, met de Zwitserse nationaliteit, wonende te Littoral 3, 2025 Chez-le-Bart, Zwitserland (de "Gevolmachtigde') de bevoegdheid om, alleen handelend (zonder het recht van volledige of gedeeltelijke sub-delegatie), in naam en voor rekening van de Vennootschap:

(i) opnemen en ontvangen van alle administraties, vennootschappen of personen enige geldsommen en enige andere fondsen die verschuldigd zijn aan de Vennootschap in de vorm van hoofdsom, interest en kosten voor eender welke reden; kwijting verlenen voor alle ontvangen geldsommen en fondsen;

(ii) de Vennootschap te vertegenwoordigen voor aile publieke en private administratieve organen, werkgeversorganisaties en vakbonden, met inbegrip van de Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, het Ondememingsloket en de fiscale administratie en sociale zekerheidsinstellingen;

(iii) onderhandelen, aangaan en beëindigen van alle overeenkomsten in verband niet de commerciële activiteiten van de Vennootschap voor een bedrag tot EUR 10.000; en

(iv) verwerven van alle apparatuur, meubels of andere materialen nodig voor de uitvoering van de zakelijke activiteiten van de Vennootschap voor een bedrag tot EUR 10.000.

2, De bijzondere machten verleend onder besluit 1. hierboven zullen volledig van kracht blijven en geldig blijven tot het vroegste moment van (i) de dag dat de Gevolmachtigde ophoudt een werknemer van de Lam Reeearcil groep te zijn of (ii) de herroeping van zulke bijzondere machten door de zaakvoerders van de Vennootschap.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Vertommen

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LAM RESEARCH BELGIUM

Adresse
KAPELDREEF 75 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande