LAMMENS & LADANG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAMMENS & LADANG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.818.982

Publication

24/04/2014
ÿþ Mod 11.1

J'.7! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

APiarin4

 *» Ondernemingsnr :0827.818.982

Benaming (voluit) :LAIVIMENS & LADANG (verkort): *

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Damstraat 184, 1980 Zemst

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel. te Mortsel, op 25 maart 2014, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "LAMMENS & LADANG" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 1980 Zemst, Damstraat 184, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer BE 0827.818.982, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder,

houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde

bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 januari 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva,

om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva

blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

2. Ontbinding

De vergadering besluit, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184§5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. Er zijn geen passiva (schulden tegenover derden) luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passive (schulden tegenover derden) zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

De vergadering beslist dat de vorderingen van de Vennootschap, in het bijzonder, doch niet uitsluitend, de vordering jegens de administraties van de belasting over de toegevoegde waarde, teruggenomen en overgedragen worden aan de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit. De vennoten zullen adus gerechtigd zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden.

De vergadering stelt tevens vast dat ingevolge het voorgaande de zakelijke rechten op het hierna beschreven onroerend goed, toebehorend aan de Vennootschap zoals hieronder vermeld, zijn overgegaan naar de vennoten. De vergadering en alle vennoten afzonderlijk beslissen dat deze zakelijke rechten toebedeeld worden aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 II

111111111IM

Luik B - vervolg

vennoten, die aanvaarden.

Stad Mechelen, eerste afdeling

in een onroerend complex genaamd "RESIDENTIE HET CLARENHOF", gelegen aan de Leermarkt, Muntstraat, Huidevettersstraat en Blaasbalgstraat, kadastraal bekend volgens titel sectie C, nummers 318/F en 321/L, en delen van nummers 309/H, 317/B/2, 317/F/2, 321/K en 323/E, voor een gezamenlijke oppervlakte volgens meting van vijfduizend achthonderd eenennegentig komma twintig vierkante meter (5.891,20 m2), en volgens recent kadastraal uittreksel sectie C, nummer 321/N-, voor een oppervlakte van achtenvijftig aren eenennegentig centiaren (58a 91ca):

-in blok F:

het appartement genummerd F.2.7, gelegen op de tweede verdieping, begrijpende volgens titel:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: het appartement, bestaande uit inkom, WC, open keuken met eethoek en zithoek, berging, badkamer, 2 slaapkamers;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: duizend achtenzeventig/honderd duizendsten in de gemeenschappelijke delen van het onroerend complex waaronder de grond (1.078/100.000sten);

c) in exclusief en privatief genotsrecht: het exclusief en privatief genotsrecht van het terras.

- in blok G:

de parkeerplaats, genummerd P81, gelegen op de eerste ondergrondse verdieping, begrijpende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeerplaats zelf zoals afgebakend en genummerd op de grond.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijfenzeventig/honderd duizendsten in de

gemeenschappelijke delen van het onroerend complex waaronder de grond (75/100.000sten).

De berging genummerd B31, gelegen op de eerste ondergrondse verdieping, begrijpende:

a) Zn privatieve en uitsluitende eigendom: de berging zelf met de toegangsdeur.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijffhonderd duizendsten in de gemeenschappelijke delen

van het onroerend complex waaronder de grand (5/100.000sten),

hierna "het Goed".

Basisakte

Voorschreven Goed (zowel de privatieve als de gemene delen) zijn uitvoerig beschreven in de basisakte van het

gebouw, verleden voor geassocieerd notaris Adrienne Spaepen, te Mechelen, met tussenkomst van geassocieerd

notaris Jean Vincke, te Brussel, op 17 september 2010, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen

onder formaliteit 56-T-08/10/2010-14306.

Oorsprong van eigendom

1. Oorspronkelijk hoorde de grond waarop het onroerend complex "RESIDENTIE HET CLARENHOF" werd opgericht, toe aan de Stad Mechelen. De vergadering verwijst naar de hierna genoemde akte verleden op 2 februari 2012, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Brussel onder formaliteit 56-T-17/02/2012-02703, aangaande de wijze waarop de Stad Mechelen eigenaar werd van de grond.

2. Bij akte verleden voor voornoemde notaris Spaepen, met tussenkomst van geassocieerd notaris Cari Ockerman, te Brussel, op 14 mei 2008, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen onder formaliteit 056-T-26/01/2009-01116, heeft de Stad Mechelen ten voordele van de naamloze vennootschap "Bouwfonds Property Development Belgium", te Brussel, een opstalrecht verleend met het oog op de gezamenlijke, integrale ontwikkeling en realisatie van het onroerend project op de voormalige site van "EUROSHOPPING" met omgeving.

Deze akte werd gevolgd door een authentieke akte houdende bevestiging van de vervulling van de opschortende voorwaarde inzake het opstalrecht met betrekking tot voormeld kadastraal perceebnunmer 321/K (voorheen Leermarkt 5/7), verleden voor voornoemde notaris Spaepen, met tussenkomst van voornoemde notaris Ockerman, op 14 november 2008, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op 2 februari 2009, onder formaliteit 056-T-02/02/2009-01403.

3. Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Adrienne Spaepen, te Mechelen, met tussenkomst van geassocieerd notaris Jean Vincke, te Brussel, en met tussenkomst van ondergetekende notaris Paul Wellens, op 2 februari 2012, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Brussel onder formaliteit 56-T-17/02/2012-02703, verkochten de Stad Mechelen en de voornoemde vennootschap "Bouwfonds Property Development Belgium" voorschreven Goed aan 1) de vennootschap "LAMMENS & LADANG" tot beloop van één procent (1%) voile eigendom en achtennegentig procent (98%) vruchtgebruik en 2) de heer LANEVIENS en mevrouw LADANG, beiden voornoemd, ieder voor de onverdeelde helft tot beloop van één procent (I%) voile eigendom en achtennegentig procent (98%) blote eigendom.

Het registratierelaas van deze akte luidt als volgt: "Geregistreerd, Mechelen 2c kantoor op FEB 2012,

Voorbehouden aan het ÉFiiFi Staatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

zevenentachtig Blad(en), geen Verzending(en), Boek 312, Blad 07, Vak 18, Ontvangen duizend driehonderd negenenzestig euro negentig cent. Getekend de Ontvanger, M-R VANVLASSELAER".

4. Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, die verklaren gebruik te maken van de vervroegde beëindiging van het vruchtgebruik van de Vennootschap, zoals voorzien in de bijzondere voorwaarden met betrekking tot het vruchtgebruik in de voormelde akte verleden op 2 februari 2012.

Ingevolge de vervroegde beëindiging van het vruchtgebruik behoort voorschreven Goed thans toe aan de vennootschap "LAMMENS & LADANG" tot beloop van één procent (1%) volle eigendom, en aan de vennoten  ieder voor de onverdeelde helft - tot beloop van negenennegentig procent (99%) volle eigendom.

Algemene voorwaarden

De overgang heeft plaats onder de volgende lasten en voorwaarden.

I. De vennoten zullen vanaf vandaag volle eigenaar zijn van het Goed, ieder ten belope van de onverdeelde helft. Zij zullen er het genot van hebben vanaf heden.

2. Het Goed gaat over.

- met alle rechten en vorderingen die kunnen voortvloeien uit de tienjarige aansprakelijkheid van architecten en

aannemers;

- voor vrij en onbelast van alle hypothecaire en bevoorrechte lasten en alle inschrijvingen en overschrijvingen ten

voordele van derden;

- met alle erfdienstbaarheden.

3. Het Goed gaat over in de staat waarin het zich op heden bevindt, zonder waarborg voor de aard van de grond en de ondergrond of de hoedanigheid van de constructies.

4. De vennoten zullen vanaf vandaag zelf instaan voor de verzekering van het Goed.

5. De vennoten zullen vanaf vandaag alle belastingen en taksen die het Goed bezwaren, betalen en dragen.

6. De vennoten zullen de bestaande abonnementen inzake water, gas en elektriciteit voortzetten, en er de vergoedingen van betalen vanaf de ingenottreding.

7. De kadastrale gegevens worden enkel ten titel van eenvoudige inlichting verstrekt.

Stedenbouw

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de vennoten op artikel 4.2.1 Vlaamse Codex Ruimtelijke

Ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de stad Mechelen op datum van 3 maart 2014 niet beschikte over een

goedgekeurd vergunningen- en plannenregister.

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5,2,1.Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt uit

het informatief schrijven van de stad de dato 3 maart 2014:

1° dat voor de onroerende goederen verschillende stedenbouwkundige vergunningen werden uitgereikt, zoals

opgesomd in het schrijven van 3 maart 2014;

20 dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van deze onroerende goederen volgens het

plannenregister en volgens de brief van de stad Mechelen woongebied met culturele, historische of esthetische

waarde is;

30 dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor de goederen geen dagvaarding werd uitgebracht

overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

40 dat de goederen niet zijn gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn

aangeduid als een zone met voorkooprecht.

50 dat voor de onroerende goederen geen verlcavelingsvergunning van toepassing is;

60 dat het krachtens artikel 4.2 12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is

uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

De vennoten verklaren dat ze een kopie van de stedenbouwkundige informatie verleend de dato 3 maart 2014

hebben ontvangen.

Bodemdecreet

1. De Vennootschap verklaart dat op het voormelde overgedragen perceel een risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2, 14° van het Vlamse bodemdecreet.

2. De Vennootschap verklaart dat alle verplichtingen opgenomen in de artikelen 102 en volgende van het bodemdecreet nageleefd werden.

3. Op 25 februari 2014 werd door de Openbare Afvalstoffemnaatschappij voor het Vlaamse Gewest een bodemattest

afgegeven voor het Goed.

De inhoud van het attest luidt als volgt:

Voor-

behouden aan het eIgiscIi

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

"2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatiere,gister

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

De °VAU beschikt niet over voldoende informatie om na te gaan of verdere maatregelen noodzakelijk zijn op deze

grond.

2.1.1 ,Extra informatie

Het bodemonderzoek van 22.12.2006 wordt voor deze grond niet conform verklaard aan de bepalingen van het

Bodeffidecreet.

De bodenzonderzoeken van 22.12.2006 voldoen voor deze grond niet als oriënterend bodemonderzoek in het kader

van /let bodemdecreet omwille van een kadastrale wijziging.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 ,Extra informatie

DATUM: 22.12.2006

TYPE: Onderzoeksverslag

Oriënterend Bodemonderzoek Arbeicl en Gezondheid Leermarkt 13, 2800 Mechelen (M3157b)

AUTEUR: SGS Belgium NV

DATUM: 22.12.2006

mLL:- Oriënterend Bodemonderzoek Café Volkshuis Leermarkt 3, 2800 Mechelen (VI3157a)

AUTEUR; SGS Belgium NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

De vennoten verklaren dat ze vg56r heden op de hoogte gebracht werden van de inhoud van het bodemattest.

4. De instrumenterende notaris bevestigt dat alle bepalingen van afdeling II van "HOOFDSTUK VIII :

OVERDRACHTEN" van het bodemdecreet werden toegepast.

De notaris wijst de vennoten er op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van het bodemdecreet) onverminderd van toepassing blijven.

Til dlilke of mobiele bouwplaatsen

De notaris heeft de aandacht gevestigd op de bepalingen van het koninklijk besluit van 25 januari 2001 betreffende de tijdelijke of mobiele werkplaatsen, en meer bepaald op de verplichting een postinterventiedossier op te stellen bij de uitvoering van werken waarbij de tussenkomst van meer dan één aannemer vereist is of van werken die betreldcing hebben op de structuur, op de essentiële elementen van het bouwwerk of op toestanden die een aantoonbaar gevaar inhouden.

onts a2 ambtshalve inschrijving

Voor zoveel als nodig wordt de bevoegde hypotheekbewaarder er uitdrukkelijk van ontslagen ambtshalve inschrijving te nemen bij het overschrijven van dit proces-verbaal, om welke reden ook.

Pro fge.

1. De vergadering erkent, voor zoveel als nodig, dat de notaris artikel 203, eerste alinea, van het wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten voorgelezen heeft.

2. De vergadering en de vennoten vragen de toepassing van artikel 129, derde lid van het Wetboek Registratierechten.

Zij verklaren dat de vennoten sedert de oprichting van de Vennootschap tot op heden vennoten van de iVennootschap zijn geweest en dat ze bijgevolg vennoot waren op het moment dat de Vennootschap het Goed 'met toepassing van het verkooprecht heeft aangekocht, zie eerder in deze akte de rubriek "oorsprong van

eigendom" (toepassing artikel 129, derde lid, 2° Wetboek Registratierechten).

Derhalve is op de toebedeling van het Goed het verdelingsrecht (artikel 109 en verder Wetboek Registratierechten) van toepassing.

3. Do vergadering verklaart dat de venale waarde van het goed tweehonderdtachtigduizend tweehonderdvijftig

euro (280.250,00 EUR) bedraagt.

Kosten

Alle kosten, rechten en erelonen voortvloeiend uit onderhavig proces-verbaal zijn ten laste van de Vennootschap.

3. Shtiting van de vereffening

De vennoten, hier aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, besluiten, gezien het voorgaande, de vereffening

onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

4. Bewaring van boeken en bescheiden

De vennoten, hier aanwezig of vertegenwoordigd als 'voormeld, besluiten dat de boeken en de documenten

de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden op

de huidige woonplaats van de vennoten.

De ver adering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consi natie van elden en

Voor-

behouden

aan het

WeTg1" fi

Staatsblad

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer LAMMENS en mevrouw LADANG, beiden voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten proportioneel eau hun aandelenbezit.

5. Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verlaet Consulting", met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en Iasthebbers, niet mogelijkheid tot indeplaatsstellnig, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Krqispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/10/2013
ÿþ Med 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 1 56925* I11

taugUi.2015

Griffie

Ondernemingsnr :0827.818.982

Benaming (voluit) :LAMMENS & LADANG

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Damstraat 184, 1980 Zemst

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 26 september 2013, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "LAMMENS & LADANG" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 1980 Zemst, Damstraat 184, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0827.818.982, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen om het te laten lopen van één april tot eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Ten titel van overgangsmaatregel zal het lopende boekjaar afgesloten worden op eenendertig maart tweeduizend veertien.

2.De vergadering besluit de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen om deze vast te stellen op de laatste vrijdag van de maand augustus van ieder jaar, om veertien uur.

3. Vervolgens besluit de vergadering de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.:

- Artikel 14 van de statuten wordt vervangen door hetgeen volgt: "Het boekjaar begint op één april om te eindigen op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar"

- de derde alinea van artikel 12 van de statuten wordt vervangen door hetgeen volgt: "De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de laatste vrijdag van de maand augustus om veertien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn, op de zetel van de vennootschap."

4. Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten. Dit teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en II (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad. In het algemeen, alles doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 13.03.2013 13062-0485-010
20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 08.12.2011, NGL 15.12.2011 11637-0011-010

Coordonnées
LAMMENS & LADANG

Adresse
DAMSTRAAT 184 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande