LAPICOR PROPERTY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAPICOR PROPERTY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.760.917

Publication

14/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

f iL;l!_~~t _1'à._~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMNVMI~I~MIO~I~~N~

ld 19305*

Ondernemingsnr : p~S 3 1 :: w

Benaming " 1

(voluit) : Lapicor Property

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Roosveld 2/6 te 3400 Landen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING -- BENOEMINGEN  VOLMACHT

Uittreksel uit de akte van oprichting verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 27 december 2013.

1. ROMARK LABORATORIES L.C., een rechtspersoon naar het recht van de staat Florida, met de vorm van een limited liability company, met vennootschapszetel gevestigd te Tampa, Florida 33607 Verenigde Staten van Amerika, 3000 Bayport Drive, suite 200, document number: L94000000569, ondernemingsnummer in België: 0828.240.240, (vertegenwoordigd door Meester Lue Deleu, kantoorhoudend te 1700 Dilbeek, Eikelenberg 20, overeenkomstig een onderhandse volmacht).

2. ROMARK MANUFACTURING LLC, een rechtspersoon naar het recht van de staat Florida, met de vorm van een lirnited liability company, met vennootschapszetel gevestigd te Tampa, Florida 33607 Verenigde Staten van Amerika, 3000 Bayport Drive, suite 200, document number: L13000095812, ondernemingsnummer in België: 0536.645.471, (vertegenwoordigd door Meester Luc Deleu, kantoorhoudend te 1700 Dilbeek, Eikelenberg 20, overeenkomstig een onderhandse volmacht),

hebben een naamloze vennootschap opgericht, waarvan de statuten onder meer vermelden wat volgt: Artikel 1: Vorm en benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap; zij draagt de naam Lapicor

Property.

Artikel 2: Vennootschapszetel

De vennootschapszetel is gevestigd te 3400 Landen, Roosveld 2/6. (...)

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

de handel, huur, exploitatie en het beheer van residentiële of niet-residentiële onroerende goederen

waarop de vennootschap een zakelijk recht of een genotsrecht heeft, met inbegrip van terreinen;

de bouw van alle soorten gebouwen, alle bouwwerkzaamheden en de ontwikkeling van

bouwprojecten;

de onroerende leasing;

alle mogelijke administratieve en ondersteunende diensten bij de hiervoor beschreven

activiteiten;

alle verrichtingen van financiering die samenhangen met de hiervoor beschreven activiteiten; alle werkzaamheden op het gebied van studie, adviesverlening, het opbouwen of aanbieden van expertise, engineering. en elke . vorm van dienstverlening in het kader van de in dit doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

S ~

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

beschreven activiteiten;

- alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die direct

of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die direct of indirect van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen;

- de deelneming in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als

in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins;

het waarnemen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, manager, directeur of vereffenaar (of van een ander mandaat) in andere vennootschappen, verenigingen en ondernemingen.

De vennootschap mag leningen toestaan en haar vermogen als waarborg geven bij wijze van persoonlijke of zakelijke zekerheidstelling (inclusief hypotheken op onroerende goederen en pand op haar eigen handelszaak), en dit zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden (waaronder niet-verbonden derden).

Artikel 5: Geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 62.500,00),

vertegenwoordigd door 625 aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/zeshonderd

vijfentwintigste (l/625e5 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

STORTING VAN HET KAPITAAL

Elk aandeel werd volledig volstort door een inbreng in geld gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank NV. De vennootschap zal daardoor de beschikking hebben over een bedrag van tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 62.500,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 7: Opvraging van stortingen

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen op dewelke de stortingen niet zijn verricht, wordt geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet werden gedaan.

Artikel 9: Ondeelbaarheid der effecten

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor wat betreft de uitoefening van hun rechten.

Aandelen waarop een vruchtgebruik gevestigd is, zullen worden ingeschreven op naam van de blote eigenaar en op naam van de vruchtgebruiker.

Meerdere rechthebbenden kunnen de rechten uit hoofde van een aandeel slechts uitoefenen door een gemeenschappelijke vertegenwoordiger.

Zolang tegenover de vennootschap geen gemeenschappelijk vertegenwoordiger is aangewezen blijven alle aan de betrokken aandelen verbonden rechten geschorst.

Alle oproepingen, betekeningen en andere kennisgevingen door de vennootschap aan de verschillende rechthebbenden op één aandeel geschieden geldig en uitsluitend aan de aangewezen gemeenschappelijke vertegenwoordiger.

De bepalingen van dit artikel zijn ook van toepassing op alle obligaties, winstbewijzen en warrants uitgegeven door en certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap.

Artikel 10: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad met ten minste het wettelijk vereiste minimum aantal leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die ze ten allen tijde kan ontslaan.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders, die niet herkozen zijn, neemt een einde dadelijk na de algemene vergadering die tot de herkiezing is overgegaan.

Artikel 14: Notulen

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen, opgetekend op losse bladen die systematisch worden geklasseerd in een farde die wordt gehouden op de maatschappelijke zetel. De notulen worden getekend door ten minste de meerderheid van de leden die aan de beraadslaging hebben deelgenomen.

De afschriften of uittreksels van deze notulen, in rechte of elders voor te leggen, worden ondertekend door de Voorzitter of door twee bestuurders of ook door een gedelegeerd bestuurder.

Artikel 15: Machten van de raad

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16: Directiecomité - dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichtten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De bestuursbevoegdheid van het directiecomité kan door de raad van bestuur worden beperkt. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Het directiecomité vormt een college.

Het directiecomité, of indien er geen directiecomité werd ingesteld of dit niet met het dagelijks bestuur werd belast, de Raad van Bestuur, mag het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft, aan één of meer personen toevertrouwen; indien deze personen bestuurders zijn worden zij "gedelegeerd bestuurder" genoemd.

De raad van bestuur of het directiecomité mag ook een bepaald deel of een bepaalde tak van de activiteiten van de vennootschap aan één of meer uit hun midden of daarbuiten gekozen personen opdragen. Zij zullen hun bevoegdheden en vergoedingen voor deze speciale bevoegdheden bepalen. Zij kunnen hen ontslaan en zo nodig in hun vervanging voorzien.

De raad van bestuur, het directiecomité en/of de personen belast met het dagelijks bestuur kunnen bijzondere volmachten verlenen aan elke lasthebber binnen de perken van hun eigen bevoegdheden. Artikel 17: Bezoldiging

Behalve indien de algemene vergadering daar anders over beslist, is het mandaat van bestuurder onbezoldigd. De raad van bestuur is echter gemachtigd om aan de bestuurders die met bijzondere functies of opdrachten zijn belast een buitengewone bezoldiging toe te kennen, te boeken als bedrijfskosten.

Artikel 19: Vertegenwoordiging - Akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

- hetzij de raad van bestuur collegiaal,

hetzij twee bestuurders samen handelend,

" ii-,.. , b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

hetzij, binnen de bevoegdheden van het directiecomité, twee leden van het directiecomité, samen

optredend,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, een persoon aan wie dit bestuur is opgedragen, Deze ondertekenaars moeten ten opzichte van derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Artikel 21: Vergaderingen

De gewone algemene vergadering komt van rechtswege samen op de laatste werkdag van de maand juni, om 15 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerste werkdag die

daaraan voorafgaat.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

Artikel 23: Schriftelijke vragen

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen aandeelhouders schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die aandeelhouders voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de Ede dag vóór de algemene vergadering te ontvangen.

Artikel 24: Vertegenwoordiging

Elke eigenaar van effecten mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, aandeelhouder of niet.

De mede-eigenaars, blote eigenaars en vruchtgebruikers, evenals de schuldeisers en hun pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen. Artikel 25: Stemmen op afstand

Elke aandeelhouder heeft het recht op afstand te stemmen váár de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg,

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat ten minste de volgende vermeldingen bevat:

- de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

- de vorm van de gehouden aandelen;

de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

- de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

- de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste 15 werkdagen vóór de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke aandeelhouder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten Iaatste 5 werkdagen vóór de algemene vergadering worden betekend aan de raad van bestuur (bij aangetekend schrijven).

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

Artikel 26: Deelname op afstand

De aandeelhouders kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van aandeelhouders en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddeL

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot aIIe punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens dit artikel 26, eerste alinea in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand. Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

Artikel 28: Verdaging

Elke algemene vergadering, gewone, bijzondere of buitengewone, mag tijdens de zitting drie weken uitgesteld worden door de raad van bestuur.

De verdaging doet de genomen besluiten niet vervallen tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen (neerlegging van volmachten) blijven geldig voorde tweede, Nieuwe neerleggingen van effecten mogen worden gedaan met het oog op de tweede vergadering.

Artikel 29: Stemrecht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 30: Notulen

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de

aandeelhouders die het vragen. Zij worden in een speciaal register ingeschreven of ingelast.

De afschriften of uittreksels in rechte of elders voor te leggen evenals de uitgiften af te leveren aan

derden worden ondertekend door de Voorzitter van de Raad van Bestuur, door twee bestuurders of

door een gedelegeerd bestuurder.

Artikel 31.: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december.

Artikel 32: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze

nettowinst wordt elk jaar vijf procent voorafgenomen bestemd tot vorming van een wettelijk

reservefonds.

Wanneer dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze voorafneming niet

meer verplicht.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven bij meerderheid der

stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen

beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal,

vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 33: Interimdividenden

De raad van bestuur zal op eigen verantwoordelijkheid mogen beslissen interimdividenden uit te betalen

en het bedrag en de datum van hun betaling vaststellen.

Artikel 34: Betaling der dividenden

De dividenden zullen betaald worden op de plaatsen en op de tijdstippen vast te stellen door de raad

van bestuur.

Alle dividenden toekomende aan houders van nominatieve aandelen, die niet opgenomen zijn binnen

de vijf jaar, zijn verjaard en blijven verworven voor de vennootschap. Zij worden in het reservefonds

gestort.

Artikel 36: Verdeling

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie der daartoe

nodige sommen, dient het netto-actief eerst om, in effecten of in geld, het afbetaalde maar niet

afgeschreven bedrag der aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn houden de vereffenaars, alvorens tot

terugbetaling over te gaan, rekening met dit verschil van toestand en herstellen het evenwicht door

alle aandelen op volstrekt gelijke voet te stellen hetzij door aanvullende stortingen ten laste van

effecten die in onvoldoende mate werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in

geld ten voordele van aandelen die in grotere mate werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

III. OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Inwerkingtreding

De bovenvermelde bepalingen gelden reeds onverkort in de periode van heden tot de neerlegging

van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

(...)

3. Eerste boekjaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de voormelde neerlegging en eindigt op 31 december

2014.

De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2015.

4. Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie.

Worden benoemd als bestuurders:

- Marcus Stephens Ayers, wonende 3024 Emerson Street, Tampa, Florida 33629, Verenigde statuten

van Amerika;

- ROMARK MANUFACTURING, LLC, voornoemd, die in de uitoefening van haar mandaat zal

worden vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marcus Stephens flyers,

voornoemd;

- Jean-François Armand Rossignol, wonende 510 Park Street North, St.Petersburg, Florida 33710,

Verenigde Staten van Amerika.

Hun mandaten zijn onbezoldigd.

Hun mandaten zullen een einde nemen na de gewone algemene vergadering van 2019. (...)

De bestuurders worden hier vertegenwoordigd door Meester Luc Delen, voornoemd, die verklaart dat

zij dit mandaat aanvaarden.

5. Commissaris

De oprichters besluiten als commissaris aan te stellen: de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDAELE & Partners met kantoor te Kolonel Bourgstraat 123-125 te Evere (1140 Brussel), vertegenwoordigd door de heer Jean-Pierre Vandaele, bedrijfsrevisor.

Zijn bezoldiging zal worden vastgesteld buiten de aanwezigheid van de notaris.

7. Volmachten

Meester Liesbeth Van den Spiegel of elke andere door haar aangewezen persoon, wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap als handelsonderneming in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties; hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Deze volmacht neemt een einde op 30 juni 2014.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte en vijf volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

lijlagentlnj het $elgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

09/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0543.760.917

Benaming

(voluit) : LAPICOR PROPERTY

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Roosveld 2/6, 3400 LANDEN (volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoemingen bestuurders

ultreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd. 12 december 2014:

De aandeelhouers hebben beslist om volgende personene aan te stellen als bestuurder:

-Mr. Luc DELEU, advocaat, wonende te Lenniksebaan 142, 1702 ITTERBEEK

-Mr. Liesbeth VAN DEN SPIEGEL, wonende te 1030 SCHAARBEEK, P. Deschanellaan 154/7

-De heer Brian SCHNIEDER, wonende te at 15703 Rutledge Place, Tampa, FL 33647 (USA)

Zij worden aangesteld voor een termijn van 6 jaar,

De Aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan Luc Deleu en/of Liesbeth Van den Spiegel, advocaten, en/of elke andere advocaat van het kantoor VAN LANDUYT &VENNOTEN, te 1700 DILBEEK, Eikelenberg 20, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen,

Uitreksel uit het proces-verbaal van de vergadering van de Raad van Bestuur dd. 12 december 2014

1. De Raad van bestuur erkennend dat zij hiertoe gemachtigd is krachtens de statuten benoemt heer Brian SCHNIEDERS als gedelegeerd bestuurder.

2, De Raad van Bestuur beslist om volmacht te geven aan Luc Deleu en/of Liesbeth Van den Spiegel, advocaten, en/of elke andere advocaat van het kantoor VAN LANDUYT &VENNOTEN, te 1700 DILBEEK, Eikelenberg 20, met macht van indeplaatsstelling, teneinde aile normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap In de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen,

Liesbeth Van den Spiegel

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

" 1551

i IVI

~i--i7+'ir-i a~v*

~`~ ~

2 7 Nhelll 2015

Griffie Recí`i(í7aiiic van Koophandel Griifeuvçn.

30/07/2015
ÿþ Mod WOid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

M NfTEUR

'~L RECHTBANKD

V

Ill~llll5110~45*~I~I 2 3-~7- t3. ~~ -07- 2015

BEL i fSCH STAATS ~Lf~. " e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0543.760,917 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Roosveld 2/6 te 3400 Landen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING  ONTSLAG EN BENOEMINGEN - VOLMACHT

In het jaar tweeduizend vijftien.

Op zesentwintig juni.

Te Brussel, Koningsstraat 55, op het kantoor van de instrumenterende notaris.

Voor mij, Meester Kim LAGAE, notaris met standplaats te Brussel, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap LAPICOR, met maatschappelijke zetel te 3400 Landen, Roosveld 2/6.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 27 december 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 januari 2014, onder nummer 14014305.

BUREAU

De zitting wordt geopend om 12 uur 25 en wordt voorgezeten door Meester Liesbeth Van den Spiegel, advocaat, woonst kiezende te 1700 Dilbeek, Eikelenberg 20, als lasthebber van de hierna genoemde aandeelhouder, die de functie van secretaris vervult.

De vergadering duidt geen stemopnemer aan.

Haar identiteit wordt vastgesteld aan de hand van haar identiteitskaart.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Is hier vertegenwoordigd de enige aandeelhouder van wie de identiteit en ook het aantal aandelen waarmee hij aan deze vergadering deelneemt hierna is vermeld:

Romark Biosciences S.à r.l. LLC, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht, met zetel te 1445 Strassen, Groot-Hertogdom Luxemburg, rue Thomas Edison 1A, ingeschreven in het handelsregister te Luxemburg, onder nummer B0188332, met Belgisch ondernemingsnummer 0632.557.190 : 625 aandelen.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Francis Kesseler, te Esch-sur-Alzette, Groot Hertogdom Luxemburg, op 30 juni 2014, bekendgemaakt in de Memorial C, Recueil des Sociétés et Associations op 5 september 2014 onder nummer 2384.

Hier vertegenwoordigd door Meester Liesbeth Van den Spiegel, advocaat, woonst kiezende te 1700 Dilbeek, Eikelenberg 20, overeenkomstig de onderhandse volmacht die aan dit proces-verbaal wordt gehecht.

Ter staving van haar verklaring legt zij een kopie van het aandelenregister voor. UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

Lapicor Property

r.1 De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat: I. deze vergadering ais agenda heeft:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge 1. Verslag door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen met toelichting van het voorstel tot omzetting.

2. Verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de raad van bestuur.

3. Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

5. Ontslag van de bestuurders. Benoeming van de zaakvoerders. Vaststelling van de duur van hun mandaat en van hun bezoldiging.

6. Volmacht aan de zaakvoerders om de besluiten die worden genomen over voorgaande

onderwerpen uit te voeren.

IL De voorzitter verklaart dat:

 het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 625 aandelen;

uit de aanwezigheidslijst die voorafgaat blijkt dat alle aandelen zijn vertegenwoordigd;

- er geen andere effecten bestaan dan aandelen (obligaties, warrants, certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, winstbewijzen);

 er geen kruisparticipaties bestaan die tot gevolg hebben dat het stemrecht op bepaalde aandelen wordt geschorst;

 de bestuurders en commissaris schriftelijk hebben verzaakt aan de bijeenroepingsformaliteiten en

 termijn.

De enige aandeelhouder verklaart door tussenkomst van zijn lasthebber dat:

- hij kennis heeft van de bijeenroepingsformaliteiten en -termijn die moeten worden nageleefd bij de bijeenroeping van een algemene vergadering der aandeelhouders (artikelen 533 en 535 van het Wetboek van vennootschappen);

- hij kennis heeft van de mogelijkheid om de nietigheid te vorderen wegens een vormgebrek van de beslissingen die worden genomen door een vergadering waarvoor de oproepingsformaliteiten niet werden nageleefd (artikelen 64 1° en 178 van het Wetboek van vennootschappen);

 hij heeft verzaakt aan de bijeenroepingsformaliteiten en  termijn en aan de mogelijkheid om de nietigheid te vorderen wegens een vormgebrek;

 hij bereid is om over de agenda te besluiten,

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De vergadering erkent dat ze geldig is samengesteld en bevoegd om te besluiten over de

onderwerpen op de agenda.

BESLUITEN

De enige aandeelhouder die de bevoegdheden uitoefent die toekomen aan de algemene vergadering

(hierna "de vergadering") vat de agenda aan en besluit als volgt:

L Bijzonder verslag van de raad van bestuur

De voorzitter overhandigt aan ondergetekende notaris het verslag opgesteld door de raad van bestuur

overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen met toelichting van het voorstel

tot omzetting van de vennootschap.

Het enige lid van de vergadering verklaart dat hij niet wenst dat dit verslag wordt voorgelezen.

De enige aandeelhouder verklaart door tussenkomst van zijn lasthebber dat hij dit verslag voldoende

tijdig heeft ontvangen om dit op een zinvolle manier na te kijken en dat hij geen opmerkingen of

vragen heeft betreffende dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag blijft hier aangehecht.

2. Verslag van de commissaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter overhandigt aan ondergetekende notaris het verslag opgesteld door de commissaris overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de raad van bestuur.

Het enige lid van de vergadering verklaart dat hij niet wenst dat dit verslag wordt voorgelezen. De enige aandeelhouder verklaart door tussenkomst van zijn lasthebber dat hij dit verslag voldoende tijdig heeft ontvangen om dit op een zinvolle manier na te kijken en dat hij geen opmerkingen of vragen heeft betreffende dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. De commissaris besluit zijn verslag als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa- en passivabestanddelen van de naamloze vennootschap LAPICOR PROPERTY, zoals samengevat in de boekhoudkundige staat afgesloten per 31 mei 2015 met een balanstotaal van 2.156.042, 74 EUR, aan een controle onderworpen.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap in een andere vennootschapsvorm, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad.

Volgens de onderzochte boekhoudkundige staat, opgesteld door de Raad van Bestuur, bedraagt het nettoactief van de vennootschap op 31 mei 2015 166.055,17 EUR en is hoger dan het maatschappelijk kapitaal.

Aldus opgesteld te Brussel, 24 juni 2015.

De heer Jean-Pierre Vandaele

Zaakvoerder

Burg, BVBA VANDAELE & Partners

Bedrijfsrevisoren"

3. Omzetting van de vennootschap

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen en de vennootschap om te

zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4. Goedkeuring van de statuten

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als

volgt vast (volgt een uittreksel uit de statuten):

Artikel 1: Vorm - Benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam Lapicor Properly.

Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3400 Landen, RoosveId 216. (...)

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

de handel, huur, exploitatie en het beheer van residentiële of niet-residentiële onroerende goederen

waarop de vennootschap een zakelijk recht of een genotsrecht heeft, met inbegrip van terreinen;

de bouw van alle soorten gebouwen, alle bouwwerkzaamheden en de ontwikkeling van

bouwprojecten;

de onroerende Ieasing;

alle mogelijke administratieve en ondersteunende diensten bij de hiervoor beschreven

activiteiten;

alle verrichtingen van financiering die samenhangen met de hiervoor beschreven activiteiten; alle werkzaamheden op het gebied van studie, adviesverlening, het opbouwen of aanbieden van expertise, engineering en elke vorm van dienstverlening in het kader van de in dit doel

s t} beschreven activiteiten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die direct of indirect van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen;

de deelneming in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins;

het waarnemen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, manager, directeur of vereffenaar (of van een ander mandaat) in andere vennootschappen, verenigingen en ondernemingen.

De vennootschap mag leningen toestaan en haar vermogen als waarborg geven bij wijze van persoonlijke of zakelijke zekerheidstelling (inclusief hypotheken op onroerende goederen en pand op haar eigen handelszaak), en dit zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden (waaronder niet-verbonden derden).

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 62.500,00),

vertegenwoordigd door 625 aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/zeshonderd

vijfentwintigste (1162551x) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6: Opvraging van stortingen

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen op dewelke de stortingen niet zijn verricht, wordt geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet werden gedaan.

Artikel 7: Ondeelbaarheid der aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor wat betreft de uitoefening van hun rechten.

Aandelen waarop een vruchtgebruik gevestigd is, zullen worden ingeschreven op naam van de blote eigenaar en op naam van de vruchtgebruiker.

Meerdere rechthebbenden kunnen de rechten uit hoofde van een aandeel slechts uitoefenen door een gemeenschappelijke vertegenwoordiger.

Zolang tegenover de vennootschap geen gemeenschappelijk vertegenwoordiger is aangewezen blijven alle aan de betrokken aandelen verbonden rechten geschorst.

Alle oproepingen, betekeningen en andere kennisgevingen door de vennootschap aan de verschillende rechthebbenden op één aandeel geschieden geldig en uitsluitend aan de aangewezen gemeenschappelijke vertegenwoordiger.

De bepalingen van dit artikel zijn ook van toepassing op alle obligaties uitgegeven door en certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap.

Artikel 8: Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering met of zonder beperking van duur, die ze te allen tijde kan ontslaan. Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen de zaakvoerders samen een college van zaakvoerders. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders worden in deze statuten ook "het bestuursorgaan" genoemd.

Artikel 9: Bevoegdheden van de zaakvoerders

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet of door de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

. 11 A ikel 10: Beraadsla. ing van het college van zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge (...) 10.4. De besluiten van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen, opgetekend op losse bladen die systematisch worden geklasseerd in een farde die wordt gehouden op de maatschappelijke zetel. De notulen worden getekend door ten minste de meerderheid van de leden die aan de beraadslaging hebben deelgenomen.

De afschriften of uittreksels van deze notulen, in rechte of elders voor te Ieggen, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 11: Externe vertegenwoordiging

Indien slechts één zaakvoerder is benoemd, kan hij de vennootschap alleen vertegenwoordigen. Indien meerdere zaakvoerders zijn benoemd, wordt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder, vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

De zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meerdere zijn, kan/kunnen bijzondere machten delegeren aan elke lasthebber.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Artikel 12: Vergoedingen

Behalve indien de algemene vergadering daar anders over beslist, is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd. Het college van zaakvoerders is echter gemachtigd om aan de zaakvoerders die met bijzondere functies of opdrachten zijn belast een buitengewone bezoldiging toe te kennen, te boeken als bedrijfskosten.

Artikel 15: Vergaderingen

De gewone algemene vergadering komt van rechtswege samen op de laatste werkdag van de maand juni, om 15 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats. De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

Artikel 17: Schriftelijke vragen

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de 6de dag vóór de algemene vergadering te ontvangen.

Artikel 18: Vertegenwoordiging

Elke vennoot mag zich Iaten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, vennoot of niet,

De mede-eigenaars, blote eigenaars en vruchtgebruikers, evenals de schuldeisers en hun pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen. Artikel 19: Stemmen op afstand

Elke vennoot heeft het recht op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door het bestuursorgaan ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat ten minste de volgende vermeldingen bevat:

de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste 15 werkdagen vôôr de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke vennoot.

Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste 5 werkdagen vóór de algemene vergadering worden betekend aan het bestuursorgaan (bij aangetekend schrijven).

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door het bestuursorgaan.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

Artikel 20: Deelname op afstand

De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoten en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door het bestuursorgaan. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan warden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens de eerste alinea van dit artikel in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand. Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van obligaties en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten. Artikel 22: Verdaging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Elke algemene vergadering, gewone, bijzondere of buitengewone, mag tijdens de zitting drie weken uitgesteld worden door het bestuursorgaan.

De verdaging doet de genomen besluiten niet vervallen tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen (neerlegging van volmachten) blijven geldig voorde tweede. Nieuwe neerleggingen van effecten mogen worden gedaan met het oog op de tweede vergadering.

Artikel 23: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24: Notulen

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die het vragen. Zij worden in een speciaal register ingeschreven of ingelast.

De afschriften of uittreksels in rechte of elders voor te leggen evenals de uitgiften af te leveren aan derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 25: Boeklaar

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december.

Artikel 26: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf procent voorafgenomen bestemd tot vorming van een wettelijk reservefonds.

Wanneer dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze voorafneming niet meer verplicht.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven bij meerderheid der stemmen, op voorstel van het bestuursorgaan.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Artikel 27: Betaling der dividenden

De dividenden zullen betaald worden op de plaatsen en op de tijdstippen vast te stellen door het bestuursorgaan.

Alle dividenden die niet opgenomen zijn binnen de vijfjaar, zijn verjaard en blijven verworven voor de vennootschap. Zij worden in het reservefonds gestort.

Artikel 29: Verdelin

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie der daartoe nodige sommen, dient het netto-actief eerst om, in effecten of in geld, het afbetaalde maar niet afgeschreven bedrag der aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn houden de vereffenaars, alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening met dit verschil van toestand en herstellen het evenwicht door alle aandelen op volstrekt gelijke voet te stellen hetzij door aanvullende stortingen ten laste van effecten die in onvoldoende mate werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van aandelen die in grotere mate werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

5. Ontslag e benoemin l .

De vergadering neemt akte van het ontslag van de bestuurders van de naamloze vennootschap met ingang van vandaag, dit zijn: Marcus Ayers, Brian Schnieder, Jean François Rossignol, Luc Deleu, Liesbeth Van den Spiegel; zij neemt akte van het ontslag van de heer Brian Schnieder als gedelegeerd bestuurder.

De vergadering neemt akte van het ontslag als bestuurder van de vennootschap ROMARK MANUFACTURZNG LLC (vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Marcus Ayers) met ingang van 24 december 2014.

Zij benoemt als zaakvoerders van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid:

- Marcus Stephens Ayers, wonende 3024 Emerson Street, Tampa, Florida 33629, Verenigde statuten van Amerika;

- Jean-François Armand Rossignol, wonende 510 Park Street North, St.Petersburg, Florida 33710,

Verenigde Staten van Amerika.

- Brian Schnieder, wonende te Rudlegde Place 15703, Tampa, Florida 33647, Verenigde Staten

van Amerika.

Hun mandaat heeft een onbeperkte duur.

Hun mandaat zal onbezoldigd warden uitgeoefend.

6. Volmacht

De vergadering verleent volmacht aan het bestuursorgaan voor de uitvoering der beslissingen

genomen over de onderwerpen die voorafgaan.

Daar niets meer op de agenda staat wordt de zitting opgeheven om 12 uur 30.

Waarvan ondergetekende notaris dit proces-verbaal heeft opgesteld op de plaats en de datum die

hiervoor werden vermeld.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (EUR 95,00).

En nadat dit proces-verbaal integraal werd voorgelezen en toegelicht, heeft het enige lid van het

bureau en heeft de enige aandeelhouder, door tussenkomst van zijn lasthebber, samen met mij,

notaris, getekend.

(Volgen de handtekeningen)

Getekend: Kim Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte van het proces-verbaal met een volmacht, het verslag van de raad

van bestuur (art 778 W.Venn.), het verslag van de commissaris (art 777 W.Venn.) en een coördinatie

der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-1---

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 31.08.2015 15558-0216-018

Coordonnées
LAPICOR PROPERTY

Adresse
ROOSVELD 2, BUS 6 3400 LANDEN

Code postal : 3400
Localité : LANDEN
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande