LEGAL OFFICE INTERNATIONAL, AFGEKORT : LOI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEGAL OFFICE INTERNATIONAL, AFGEKORT : LOI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.825.244

Publication

30/01/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Luik B

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301076*

Neergelegd

28-01-2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0544825244

Benaming (voluit): Legal Office International

(verkort): LOI

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3390 Tielt-Winge, Dorpsstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte ontvangen door meester Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem

op 27 januari 2014, neergelegd vóór registratie, werd de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid «LEGAL OFFICE INTERNATIONAL», afgekort « LOI » opgericht.

VENNOTEN:

1. De heer VRANCKX Joost Andrée Diederik Maria Theofiel, geboren te Leuven op 25 augustus 1965, wonende te 3300 Tienen (Kumtich), Rietstraat 13.

2. De heer HUYBRECHTS Willem Jozef Clement, geboren te Aarschot op 25 januari 1962,

wonende te 3390 Tielt-Winge, Dorpsstraat 19.

INBRENG:

De partijen hebben erkend en verklaard dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen als volgt

werd ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (100 EUR) per aandeel:

1. door de heer Joost Vranckx, voornoemd, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR), vertegenwoordigd door drieënnegentig (93) aandelen zonder vermelding van nominale waarde;

2. door de heer Willem Huybrechts, voornoemd, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR), vertegenwoordigd door drieënnegentig (93) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Hetzij in totaal honderd zesentachtig (186) aandelen vertegenwoordigend het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

VOLSTORTING:

De oprichters hebben vastgesteld en erkend dat deze inbreng gedeeltelijk werd volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR), als volgt:

- door de heer Joost Vranckx, voornoemd, voor een bedrag van drieduizend honderd euro (3.100 EUR);

- door de heer Willem Huybrechts, voornoemd, voor een bedrag van drieduizend honderd euro (3.100 EUR).

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt  Legal Office International , afgekort  LOI .

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3390 Tielt-Winge (Tielt), Dorpsstraat 19.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

-Het innen van schuldvorderingen al dan niet gekoppeld aan het beheer van klantendossiers voor

rekening van derden;

-Het opzoeken of doen opzoeken en het verzamelen van namen en adressen van personen en

ondernemingen en van hun commerciële en/of financiële inlichtingen. Deze inlichtingen moeten aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

de vennootschap toelaten, of het haar gemakkelijker maken om, zowel in België als in het buitenland, de recuperatie of de betaling van onbetaalde en/of achterstallige facturen, leningen of kredietopeningen, van cheques zonder provisie of al dan niet geprotesteerde wissel- of orderbriefjes te bekomen.

-De vennootschap kan eveneens alle adviezen en raadgevingen met betrekking tot het handelsrecht en het sociaal recht verstrekken.

-De vennootschap kan optreden als consultant in bedrijfseconomische, financiële en aanverwante materies, onder andere maar niet uitsluitend, credit management, crediteuren en debiteuren beheer, thesauriebeheer en organisatie op al deze domeinen.

-Zij kan instaan voor de debiteuren en crediteuren administratie van derden.

-De vennootschap kan eveneens onroerende goederen verwerven, door aankoop en/of oprichting. Zij kan deze onroerende goederen beheren, verbeteren, aanplanten, ontginnen, huren, verhuren, enzovoort.

De vennootschap kan participeren, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere.

Zij kan eender welke titels of rechten verwerven door middel van participatie, inbreng, inschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling of op ieder andere wijze.

-Zij kan de mandaten en functies van bestuur en/of controle in en over vennootschappen of bedrijven waarnemen.

-Zij kan optreden als gevolmachtigde van derden.

-De vennootschap mag alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met het doel van de vennootschap verband houden en/of helpen uitbreiden en dit onder om het even welke vorm. -De vennootschap kan daartoe samensmelten of borgstelling verlenen met of voor alle bestaande en nog op te richten ondernemingen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op eerste zaterdag van de maand maart om 9.00 uur, in de zetel van de vennootschap.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

WINSTVERDELING:

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf procent (5 %) voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op van zodra dit reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. Saldo na vereffening

Luik B - Vervolg

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS :

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

Overgangs- en slotbepalingen

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar zal beginnen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op dertig september tweeduizend vijftien.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder:

Tot zaakvoerder worden met ingang van heden voor de duur van de vennootschap benoemd:

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Impact, met maatschappelijke zetel te 3300 Tienen (Kumtich), Rietstraat 13, vallende onder het rechtsgebied van de rechtbank te Leuven, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0889.447.834, vast vertegenwoordigd door de heer Joost Vranckx, voornoemd.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.O. Performance, met maatschappelijke zetel te 3390 Tielt-Winge (Tielt), Dorpsstraat 19, vallende onder het rechtsgebied van de rechtbank te Leuven, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0843.010.667, vast vertegenwoordigd door de heer Willem Huybrechts, voornoemd.

Die verklaren deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet. Het betreft bezoldigde mandaten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 60 Wetboek vennootschappen:

De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor uittreksel (get.)

Geassocieerd notaris Christel Meuris te Scherpenheuvel-Zichem.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

09/03/2015
ÿþ rr~ y'~,~ +, i1- !~ i k.< Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte I



Gri se +;ac'stUano van Koophandel

s Leuvan.

Griffie

N~INII IINIIIIIIN

5 36551*

DI

iu

Ondernemingsnr : 0544.825.244

Benaming

(voluit) Legal Office International

(verkort) : LOI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 19, 3390 Tielt-Winge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij bijzondere algemene vergadering van 17 februari 2015, werd beslist het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar het volgende adres: Dorpsstraat 19 B, 3390 Tielt-Winge en dit met ingang van 1 maart 2015.

C.O. Performance bvba Vertegenwoordigd door Huybrechts Willem

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luika vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/05/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-- 

L t?vE N

11

" 150 8

Ondernemingsnr : 0544.825.244

' Benaming

(voluit) : LEGAL OFFICE INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 19 B te 3390 Tielt-Winge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - naamwijziging

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel - Zichem op; 30 april 2015, neergelegd vóór registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEGAL OFFICE INTERNATIONAL" waarin met: éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap te wijzigen in, "Legal Office lntermediary", en om artikel 1 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen zodat het: voortaan luidt als volgt:

"Artikel 1. -- Naam:

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "Legal Office Intermediary".

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de zetelverplaatsing naar 3390 Tielt-Winge; (Tielt), Dorpsstraat 19 B, ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 17 februari 2015, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 maart daarna onder nummer 15036551, te' bevestigen en artikel 2 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen zodat het voortaan luidt als volgt:

"Artikel 2.  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3390 Tielt-Winge (Tielt), Dorpsstraat 19 B,

De zetel kan naar elke andere plaats in België worden overgebracht door eenvoudige beslissing van een zaakvoerder, welke beslissing moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staat-lsblad.

De vennootschap mag bij beslissing van de zaakvoerder, andere bestuurszetels, administratieve zetels, filialen, agentschap-pen en bewaarplaatsen in België of het buitenland vestigen."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om een nieuw artikel 8 bis in de statuten in tel voegen inzake de opsplitsing van de aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom. Dit artikel luidt als volgt: "Artikel 8 bis.  Aandelen opgesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de, vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. in deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe, De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard ais de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 19 van de statuten inzake de vereffening; van de vennootschap te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 19.  Vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen, van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,' waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

-a`

Voorbehouden aan'l4et Belgisch Staatsblad

De vereffenaar(s) zallzullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de ' bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om . die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. ZESDE BESLISSING

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten.

Tegelijk hiermee neergelegd; het uittreksel, de expeditie, de gecoördineerde statuten.

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LEGAL OFFICE INTERNATIONAL, AFGEKORT : LOI

Adresse
DORPSSTRAAT 19B 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande