LESCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LESCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.436.450

Publication

12/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 30.04.2014 14115-0284-009
18/04/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

t II

111!!),M,I,1,131111111

"

ri-iGnItàzinlç van

LLee/en, de 0 8 eR.

135 eriFFe.-e,

Griffie

Ondernemingsnr 0458.436.450

Benaming (voluit): LESCO

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Constantin Meunierstraat 22 bus 203

3000 Leuven

Onderwerp akte :NV: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Hugo Van Elslande te Leuven op eenentwintig, maart tweeduizend veertien, geregistreerd te Leuven 2e kantoor der Registratie op vierentwintig maart tweeduizend veertien boek 1384 blad 65 vak 10, Ontvangen vijftig euro (50 EUR), De Ontvanger (getekend) De : Clercq G., dat een buitengewone algemene vergadering van de ln hoofde vermelde vennootschap volgende' beslissingen heeft genomen:.

, 1 . Aanpassing van de statuten ten gevolge van de invoering van de EURO door omzetting van het maatschappelijk kapitaal van TWEE MILJOEN VIJFHONDERDDUIZEND BELGISCHE FRANK (fr. 2.500.000,00) in EENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERD DRIEËNZEVENTIG EURO ACHTENDERTIG: CENT (E 61.973,38), verdeeld in tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen, die elk één/tweehonderd vijftigste', (1/250s1°) van het kapitaal vertegenwoordigen.

2. Aanpassing van de statuten aan de omzetting van rechtswege van de aandelen aan toonder in de aandelen: op naam.

3. Verhoging van het kapitaal in het kader van artikel 537 W1B92 met ZEVENENVIJFTIGDUIZEND, VIJFHONDERD EN TIEN EURO ACHTENVEERTIG CENT (¬ 57.510,48), om het te brengen van EENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERD DRIEËNZEVENTIG EURO ACHTENDERTIG CENT (E: 01.973,38) op HONDERD NEGENTIENDUIZEND VIERHONDERD DRIEËNTACHTIG EURO ZESENTACHTIG CENT (E 119.483,86), door inbreng In speciën, met uitgifte van tweehonderd tweeëndertig (232) nieuwe' aandelen, delend in dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en toebedeling van deze nieuwe aandelen aan de huidige aandeelhouders, ieder in verhouding tot zijn huidig aandelenbezit.

Genoemd ingebracht geldbedrag te weten ZEVENENVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERD EN TIEN EURO ACHTENVEERTIG CENT (E 57.510,48) is gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE15 7350 3542 8630 bij KBC Bank, geopend op naam van de vennootschap, blijkens bankattest, afgegeven door deze Instelling op 19 maart 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven,

4. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

6. Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging en coördinatie van de statuten.

6. Aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen beslissingen en aan het Wetboek van: , vennootschappen, door aanneming van nieuwe statuten, doch waarbij niet wordt getornd aan de bepalingen : inzake naam, duur, doel, vertegenwoordigingsbevoegdheid, datum jaarvergadering, boekjaar en winstverdeling.

Uittreksel uit de statuten:

i De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Constantin Meunierstraat 22 bus 203.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel, verplaatst worden bij besluit van de Raad van Bestuur, welk besluit bekendgemaakt moet worden in het Belgisch Staatsblad.

i Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD NEGENTIENDUIZEND VIERHONDERD DRIEËNTACHTIG EURO ZESENTACHTIG CENT (E 119.483,86). Het is vertegenwoordigd door VIERHONDERD TWEEËNTACHTIG (482) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/vierhonderd tweeëntachtigste (1/4825l0) van het kapitaal vertegenwoordigen.

a) De aandelen blijven steeds op naam en worden genoteerd ln het register van aandelen.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt:

tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd.

b) De niet volstorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat: op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Op de laatste bl. van LuikS vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematenaliseerd.

De titularis van gedematerialiseerde effecten kan op eik ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn

effecten in effecten op naam,

c) Er kunnen aandelen worden uitgegeven zonder stemrecht. Aandelen met stemrecht kunnen geconverteerd worden in aandelen zonder stemrecht. De Raad van Bestuur kan het maximum aantal te converteren aandelen bepalen alsook de conversievoorwaarden.

Aandelen zonder stemrecht kunnen worden wederingekocht, na besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt onder de voorwaarden bepaald bij kapitaalvermindering.

d) De Raad van Bestuur kan gewone obligaties uitgeven. De buitengewone algemene vergadering kan besluiten tot in aandelen converteerbare obligaties of warrants.

Interne bestuursbevoegdheid

De Raad van bestuur is bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten nodig of dienstig ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar veredelen. Zodanige verdeling van taken kan aan een of door derden niet worden tegengeworpen. De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Externe vertegenwoordigingsmacht

* algemene vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de afgevaardigde bestuurder, die alleen optreedt.

* vertegenwoordiging van dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die alleen optreden, en directeur worden genoemd.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten warden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de vennootschap vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Deze persoon oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden, behoudens in het geval van de in artikel 15 bepaalde procedure van schriftelijke besluitvorming.

Het stemrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Aandeelhouders, die ziek zijn of gehandicapt of die wonen op een afstand van meer dan honderd kilometer afin het buitenland, kunnen per brief stemmen door middel van een formulier, dat de volgende vermeldingen bevat: de agendapunten, in voorkomend geval de voorstellen tot besluit, en de drie stemwijzem aanvaarding, verwerping of onthouding.

Voor zover de vennootschap niet behoort tot de vennootschappen vermeld in artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van het Wetboek en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, opgedragen aan één of meer commissarissen,

Wordt, in toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De vergoeding van een accountant komt ten leste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd of indien deze vergoeding door haar ten leste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap. Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van tenminste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van het reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen ter zake.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voore

'behduden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der divi-dde ri, ''''' ' heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interim-,dividenden uit te keren.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de aWemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalemnet naleving van de wettelijke voorschriften ter zake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging Worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn aile maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Hugo VAN ELSLANDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van voormelde akte;

- Historiek en gecoördineerde statuten; Volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 18.07.2013 13342-0026-009
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 16.07.2012 12325-0093-009
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.03.2011, NGL 27.04.2011 11098-0486-009
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 05.03.2010, NGL 28.05.2010 10149-0235-009
14/04/2015
ÿþY ~

MalwO=d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

150539 1 111 ili

Ondernemingsnr : 0458.436.450

Benaming

(voluit) : Lesco

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : C, Meunierstraat 22 bus 0203, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders + gedelegeerde bestuurder

Op de tussentijdse algemene vergadering van 30/09/2014 werden de volgende bestuurders en gedelegeerd bestuurder herbenoemd vanaf 01/10/2014 voor een nieuwe periode van 6 jaar tot 30109/2020:

- Vollnhofer Leslie Ann, echtgenote van Van der Spiegel Daniël, bestuurder

- Van der Spiegel Daniël, gedelegeerd bestuurder

Volgende bestuurder werd met éénparigheid van stemmen benoemd voor een periode van 6 jaar

- Van der Spiegel Daniëlla, bestuurder

Het mandaat is onbezoldigd en vangt aan op 01/10/2014 om te eindigen op 30/09/2020.

Van der Spiegel Daniël

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

f.;3t,.',

~~:~:.)

Griffie Rechtbank van Koophandel

ta Leuven,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 06.03.2009, NGL 18.03.2009 09083-0177-009
22/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 07.03.2008, NGL 16.04.2008 08109-0036-009
14/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 03.03.2006, NGL 13.04.2006 06111-3773-012
07/04/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 04.03.2005, NGL 06.04.2005 05108-1650-010
12/01/2005 : AA065627
06/04/2004 : AA065627
20/05/2003 : AA065627
04/02/2003 : AA065627
25/03/2002 : AA065627
11/04/2001 : AA065627
17/03/1999 : AA065627
28/04/1998 : AA65627
23/07/1996 : AA65627

Coordonnées
LESCO

Adresse
CONSTANTIN MEUNIERSTRAAT 22, BUS 0203 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande