LEUVEN CRICKET CLUB

Association sans but lucratif


Dénomination : LEUVEN CRICKET CLUB
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 834.501.490

Publication

24/03/2011
ÿþMotl 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- j lIl Hh1 11111 111fl 1lI 1111111111111111fl lii Neergelegd ter griffie der

!~ behouder aan het Beigisch Staatsbit *11045670* Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 4 MARI 2011

DE GRIFFIER,

Griffie



Ondernemingsr r

Benaming

: Leuven Cricket Club

Rechtsvorrn vereniging zonder winstoogmerk

Le ei : Tervuursevest 10111501, 3001 Heverlee

Onderwerp akte :

Leuven Cricket Club

VERENINGING ZONDER WINSTOOGMERK

De stichters

1.Mirza Imran, N.N. 83.01.05 415-21,gehuwd, wonende te Mechelsestraat 198, 3000 Leuven

2.Van't Dack Thomas Cedric, N.N. 84.04.21 341-45, ongehuwd, wonende te Parkstraat 168, 3000 Leuven.

3.Rajamaran Athreya Vydhyanathan, N.N. 82.08.23 451-55, ongehuwd, wonende te Leéuwerikenstraat 391103, 3001 Heverlee.

TITEL I : NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

Artikel 1

De vereniging draagt als naam "Leuven Cricket Club".

Artikel 2

De vereniging is bij aanvang gevestigd in de Tervuursevest 101/1501, 3001 Heverlee, rechtsgebied Leuven. Het bankrekeingnummer van de vereniging is BE76 7360 0238 9395. De raad van bestuur kan tot de verplaatsing van de zetel van de vereniging of wijziging van het bankrekeningnummer beslissen met eenvoudige meerderheid.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk:

Organiseren van sportactiviteiten met betrekking tot cricket, organiseren van sportcompetities met betrekking tot cricket, opleiden van sporters met betrekking tot cricket, organiseren van tornooien en wedstrijden met betrekking tot cricket, wereldwijd.

Zij activeert en ondersteunt alle initiatieven die dit doel kunnen bevorderen, dit kan onder eender welke vorm.

In die zin mag zij ook, op bijkomstige wijze, zekere economische activiteiten uitoefenen, op

voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

De vereniging kan één of meer afdelingen of bedrijfszetels tellen, waar de in vorige paragraaf bedoelde activiteiten uitgeoefend worden, zulks ook buiten het gerechtelijk arrondissement waar de hoofdzetel gevestigd is.

Op de laaistF" tjl7, van Ll fts_r?, verinE4ldn.~1rS : Recto '"ed:trn en tti)edrnigliTexJ van de IristniinnTgrel'ifie notaris, hetzij van de iJerSCi(o)ntell)

Aia'IoFn)Í1 r:" ^.!7t:Ypc'rs9o71 ten aanzien van derden te vfir71?gg1Y.YriS)rd31ÿC-.11 Verso : Ria:nrn en trandiekenil:g.

Annexes du Moniteur belge

Volgens de regeling bepaald in een huishoudelijk reglement kan de vereniging plaatselijke of andere afdelingen en onderafdelingen oprichten en opheffen en daarover alle gezag uitoefenen. De handelingen van dergelijke afdelingen en onderafdelingen verbinden de vereniging.

ti

Voor-,behuuden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

TITEL Il : LEDEN

Artikel 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet ten minste drie bedragen. De eerste leden zijn de ondergetekende stichters.

Artikel 6

De vereniging telt effectieve of werkende leden en toegetreden of niet werkende leden. Alleen de effectieve leden bezitten de volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van hun stemrecht in de algemene vergadering.

De ondergetekende stichtende leden zijn de eerste effectieve leden.

Naast de rechten en plichten vermeid in de statuten, zijn de leden ook onderworpen aan de bepalingen van het huishoudelijk reglement dat ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de algemene vergadering.

Artikel 7

Nieuwe leden worden aanvaard door de raad van bestuur.

Artikel 8

Teneinde het doel van de vereniging zeker te stellen is het noodzakelijk dat zowel de effectieve als de toegetreden leden handelen naar de geest van de hoofdactiviteit van de vereniging.

aij het niet naleven van de verplichting vermeld in alinea 1 kan het desbetreffend lid uit de vereniging worden gesloten overeenkomstig artikel 9, punt 2 respectievelijk punt 3.

Artikel 9

1.Het staat elk lid vrij uit de vereniging te treden mits een aangetekende brief gericht aan de raad van bestuur. Elke uittreding gaat in op het einde van de maand waarin de uittreding werd aangevraagd.

2.De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de algemene vergadering en met een meerderheid van twee derden van de stemmen uitgesproken worden.

3.De uitsluiting van een toegetreden lid kan door de voorzitter en twee effectieve leden, of bij wettelijk belet van de voorzitter, door vijf effectieve leden uitgesproken worden, echter herroepen worden door de Algemene Vergadering.

Zowel de uitsluiting van een effectief lid als van een toegetreden lid gaat in op het einde van de maand waarin de uitsluiting uitgesproken werd. De stichtende leden kunnen niet uitgesloten worden, tenzij door de algemene vergadering op schriftelijke aanvraag van twee derde van de andere stichtende leden.

Artikel 10

Uitgetreden en uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging. Evenmin hebben zij het recht de door henzelf of de door hun rechtsvoorgangers gedane inbreng terug te vorderen.

Artikel 11

De lidmaatschapsbijdragen voor toegetreden leden worden jaarlijks vastgesteld door de raad van bestuur. Zij mogen verschillen voor de soorten leden. De bijdragen voor de toegetreden leden worden

Op de iaatsie blz. van Lui' B vermelden : Hecto . W.,ert en hc-edan tjhei t van de insirumenierende notaris. heizij van de pereriçoinfenj

gevoegd de rechisparsoon ten aanzien van oerden ie vert 'genwoordligen

Verso : Naam en hr:ndleeenintl

Voor-

behouden

Belgisch

aan het verlengen na kennis genomen te hebben van de vastgestelde jaarbijdrage.

bepaald door de raad van bestuur. Het staat de leden vrij hun lidmaatschap al dan niet te

Staatsblad"

C Stichtende en effectieve leden hun lidmaatschap is gratis, totdat de algemene vergadering bij gewone meerderheid anders beslist.

In geen geval zijn de leden persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging. TITEL III :BESTUUR - RAAD VAN BESTUUR

' Artikel 12

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie leden, benoemd door de algemene

vergadering en ten alle tijde door deze afzetbaar bij een tweederde meerderheid. De

bestuurders oefenen hun mandaat gratis uit, zij mogen evenwel een bezoldigde activiteit in

de vereniging uitoefenen.

Artikel 13

Om tot bestuurder verkozen te worden, moet men een effectief lid zijn van de vereniging. Ieder effectief lid kan "

zich kandidaat stellen of laten stellen tot het begin van de algemene vergadering.

Artikel 14

e Bestuurders worden verkozen voor een onbepaalde termijn.

Mochten, door welk geval ook zoals: vrijwillig ontslag, overlijden, afzetting, enz. de vernoemde bepalingen niet meer nageleefd zijn of nageleefd kunnen worden, dan blijven de andere bestuurders in functie, totdat regelmatig in de nodige vervanging is voorzien. Zij moeten de eerstvolgende verkiezingen voorbereiden, desnoods na statutenwijziging.

; Artikel 15

§ 1. De raad kan uit zijn leden een voorzitter, één of meer ondervoorzitters, een secretaris, een penningmeester of enige andere functionaris aanduiden. Wordt geen voorzitter verkozen, of is hij wettelijk weerhouden, dan presideert de oudste bestuurder de vergaderingen en oefent die de bevoegdheden uit die aan een voorzitter toekomen tot de eerstvolgende raad van bestuur (binnen de 14 dagen). Deze raad van bestuur beslist dan als le punt over het invullen van het voorzitterschap.

:i § 2. De raad vergadert op bijeenroepingen van de voorzitter of van twee bestuurders. De oproepingsbrief bevat de agenda, vastgesteld eventueel na raadpleging van de andere bestuurders. Deze oproepingsbrief moet tegen ontvangstbewijs afgeleverd worden.

§ 3. De raad vergadert slechts geldig als ten minste tweederde van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid : bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter. De bestuurder, die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex, telefax of E-mail volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

§ 4. Als de voorzitter vaststelt dat de raad van bestuur niet geldig kan vergaderen omdat niet tweederde van de bestuurders aanwezig is, verdaagt hij de vergadering minimum 2 weken, maximum 3 weken. De voorzitter verwittigt aile leden schriftelijk tegen ontvangstbewijs en vermeldt de agenda. Na deze 2de oproep kan de raad geldig beslissen over alle punten die via deze speciale oproep op de agenda staan, ongeacht het aantal aanwezige bestuurders.

§ 5. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, dat door de voorzitter wordt goedgekeurd. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door alle aanwezige bestuurders.

Artikel 16

§ 1. De raad bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt die bij alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren; van het

Op rj',? laatste hie. van :...tik ci v:-rmei.ien Reg10 ' iaaam (;1? lloi;;,+arl i,lllLiíi: ver? lZk: ir+5triF:1'lt:lïiterE" .'ii;jE heizij van C1t3 ü4'rbrSí!:)int:?ili

bevoegd oe recr,lst,cracc'n ten r.tn'ri..i;;n van derden te vertegenwoordigen

V@rso : Naam en handtekening

Voor- behouden s aan het I Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij-het Belgisch Staatsblad 24/03/2011

lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn; van alle handels - en bankverrichtingen; van het opheffen van hypotheken.

§ 2. De raad benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun statuut.

§ 3. De raad kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden. Derden kunnen slechts volmacht ontvangen voor een duidelijk omschreven opdracht en mits deze in de tijd beperkt is.

§ 4. De raad vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die ze nodig acht.

§ 5. De raad kan één of meer afgevaardigde -bestuurders aanstellen, belast met het dagelijks bestuur, o.m. met de geldige handtekening tegenover het bestuur der postchecks, banken, spaarkassen en andere financiële instellingen. Worden er twee of meer afgevaardigde -bestuurders aangesteld, dan oefenen zij - behoudens bijzondere volmacht aan één onder hen - gezamenlijk het dagelijks bestuur uit.

§ 6. Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

Artikel 17

Bij buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging ook tegenover derden, geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van drie bestuurders, of door de handtekening van de voorzitter.

TITEL IV :ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18

De algemene vergadering bestaat uit alle effectieve leden. Een lid mag zich echter door een ander lid schriftelijk laten vertegenwoordigen. Geen vertegenwoordiger mag echter beschikken over meer dan 2 volmachten. Ieder lid beschikt over één stem.

Artikel 19

De algemene vergadering is bevoegd voor:

a. Statutenwijziging;

b. Benoeming en afzetting van bestuurders;

c. Goedkeuring van begrotingen en rekeningen;

d. Vrijwillige ontbinding;

e. Uitsluiting van effectieve leden en herroeping uitsluiting toegetreden leden.

Artikel 20

§ 1. Elk jaar wordt tenminste één gewone algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begrotingen van het volgende jaar. Zij heeft plaats zo spoedig mogelijk na afloop van het vorig boekjaar en uiterlijk in de loop van de maand april. In afwachting van die vergadering mag de raad van bestuur naar goeddunken, doch met de nodige voorzichtigheid uitgaven doen op basis van de ontwerpbegroting.

§ 2. Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer een derde van de effectieve leden daarom verzoeken.

§ 3. Oproepingen kunnen alleen geldig gedaan worden onder de handtekening van de voorzitter, of van drie bestuurders of van één derde van de effectieve leden. Zij worden verstuurd per gewone post ten laatste acht dagen voor de vergadering.

§ 4. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats en behekst de agenda. Deze wordt bepaald door de raad van bestuur. Eén tiende van de werkende leden hebben het recht punten bij op de agenda te

Op de laatste blz. van Luik [3 v¢;rn,etdeo Recto : Naam en ho edr:nifihelo van de ins`;nrrflFcitlerE;rÛCv notaris. t1rY17-ij '?-n da fz(trr,olttjl.lenj bevoragrti de r,chlspga. o^n ter aanzien van derden tt;! vertegenwoordiger

Verso : rJaFrre en naii" .7kdGr.rril:9

Voor

behouden , aan het Belgisch

Staatsblad

brengen tot vlak na de opening van de vergadering. De vergadering kan geen geldig besluiten nemen buiten de agenda.

Artikel 21

De vergadering wordt gepresideerd door de voorzitter van de raad van bestuur, of, bij diens ontstentenis, door de oudste van de aanwezige bestuurders. De vergadering kan echter dit voorzitterschap weigeren door, bij eenvoudige meerderheid, een ander te kiezen. De voorzitter wijst de secretaris aan.

Annexes du Moniteur belg

-Bijlagen bij- het Belgisch Staatsblad 24!03/2

Artikel 22

In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden is. Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen echter slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald bij artikel 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 02 mei 2002 in acht worden genomen.

Bij staking van stemmen beslist in ieder geval de stem van de voorzitter. Het verslag van de algemene vergadering zal op de maatschappelijke zetel van de vereniging uithangen ter inzage van alle belanghebbenden, zowel leden als derden.

Artikel 23

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, goedgekeurd door de voorzitter.

Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door alle aanwezige bestuurders en de voorzitter.

TITEL V :FINANCIEEL BELEID

Artikel 24

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Rekeningen en begrotingen worden, eventueel door bemiddeling van de penningmeester, door de raad van bestuur voorbereid en ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

TITEL VI :ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 25

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan tot ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 20 en volgende van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 02 mei 2002, en overeenkomstig deze statuten.

Het besluit tot ontbinding benoemt tevens één of meer vereffenaars; bij gebreke daarvan kan de rechtbank tot zulke benoeming overgaan op verzoek van de meest gerede belanghebbende.

Artikel 26

§ 1. Welke ook de oorzaak is van de ontbinding, wordt de bestemming van de netto activa bepaald door de algemene vergadering, waarbij de vereffenaars en de raad van bestuur voorstellen kunnen indienen.

§ 2. Bij het bepalen van de bestemming moeten de vereffenaars en de algemene vergadering rekening houden met het doel van onderhavige vereniging en die voorwaarde ook aan de begiftigde opleggen. In geen geval mogen de activa toegewezen worden aan leden of oud-leden, tenzij het zou gaan om verenigingen met een doel gelijkaardig met dat van de ontbonden vereniging; ook dan moeten de goederen bestemd blijven voor een doel als dat van de ontbonden vereniging.

Artikel 27

Aangelegenheden die door deze statuten niet zouden geregeld zijn, worden geregeld overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk zoals gewijzigd door de wet van 02 mei 2002.

Op de Irtal.stc: hiz. yen Luk voln-t7ldtrE . Recto ' iJaclnn e!3 hoE:danigr.,d van dG infitnJrn(:ntEErendG sint arlS. tlnizij Van ,I!i pG-.rsoioinif nj

bevoegd de,^eCheQer.'s(:^n ter aanzien van (tP..iYfeli te v: ft?çteriwoordigen

Verso : Naam en tlafl<~,Iek.elli:IL

s

' 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Opgemaakt .. e Leuven op ja, laren waárbi` elke arti verkÏaart . _ ._ ...

te 01 'anuarr 2011 in 4 exem _

p ~ p ~ er één ontvangen te

hebben.

RAAD VAN BESTUUR

De effectieve leden van de v.z.w. "Leuven Cricket Club" In algemene vergadering in Leuven op 01 januari 2011

statutair vergaderd, hebben tot lid van de raad van bestuur benoemd :

Mirza lmran, bij aanhef stichter 1

Van't Dack Thomas Cedric, bij aanhef stichter 2

Rajamaran Athreya Vydhyanathan, bij aanhef stichter 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze hebben onder elkaar aangesteld :

voorzitter : Mirza Imran

penningmeester : Van't Dack Thomas Cedric

secretaris : Rajamaran Athreya Vydhyanathan

Allen hebben aanvaard.

voorzitter - secretaris penningmeester

Mirza Imran Rajamaran Athreya Vydhyanathan Van't Dack Thomas Cedric

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2015
ÿþ NiOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

t_

1111

*15060354*

",Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834.501.490

Benaming

(voluit) : LEUVEN CRICKET CLUB

(verkort) ; LCC

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogstmerk

Zetel : TERVUURSEVEST 101/1501 , 3001 HEVERLEE

Onderwerp akte : Adreswijziging zetel + ontslagname bestuurder

Op de algemene vergadering van 16/02/2015 om 19u00 die plaats vond in de Mechelsestraat 198, 3000 Leuven werden de volgende agendapunten besproken en goedgekeurd:

Adreswijziging zetel : van Tervuursevest /01/1501 , 3001 Heverlee naar het nieuwe adres Mechelsestraat 196, 3000 Leuven, Deze wijziging gaat in op 1710212015.

Thomas Cedric Van 't dack (wonend te Jozef Pierrestraat 63, 3010 Kessel-lo) , penningmeester, legt zijn mandaat neer met onmiddelijk ingaan op 16/02/2015.

Voorzitter lmran Mirza (wonend te Mechelsestraat 198, 3000 Leuven), neemt het mandaat van penningmeester op, op 1610212015,

Alle bestuursleden gaan akkoord met de adreswijziging. Tevens aanvaarden de bestuurders ook het ontslag van penningmeester Thomas Cedric Van 't dack (wonend te Jozef Pierrestraat 63, 3010 Kessel-lo) op 16/02/2015 en aanvaarden ze dat Voorzitter Imran Mirza (wonend te Mechelsestraat 198, 3000 Leuven), het mandaat van penningmeester opneemt op 16/02/2015.

MIRZA IMRAN RAJAMARAN ATHREYA VYDHYANATHAN

BESTUURDER BESTUURDER

VOORZITTER & PENNINGMEESTER SECRETARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LEUVEN CRICKET CLUB

Adresse
TERVUURSEVEST 101, BUS 1501 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande