LEUVEN - HAGELAND MOBIEL

Association sans but lucratif


Dénomination : LEUVEN - HAGELAND MOBIEL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 443.636.725

Publication

04/07/2012
ÿþ I MOD 2,2

_, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

I Il1II 11111 Iii 11111 Iii 1111111111111111111 1111

*12118040*

Neergelegd ter griffie gier

Rechtbank van Koop i5nt Jrf ?nv te Leuven, de

D§,FFIER

Ondernerningsnr : 443.636.725

Benaming

(voluit) : Leuven-Hageland Mobiel vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Vanden Tymplestreat, 33, 3000 Leuven

Onderwerp akte

Wijziging zetel

Art. 2, De vereniging is gevestigd te 3001 Heverlee, ijzermolenstraat, 10 bus 2. De vereniging is gevestigd in het arrondissement Leuven.

Leuven, 18 juni 2012

Marc Van Weddingen

Voorzitter

09/12/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

A

iu

9

iiuA~iiu~uuu~iai~

" 1118588"

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koo handr 2011 te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 443.636.725

Benaming

(voluit) : Leuven-Hageland Mobiel vxw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Vanden Tymplestraat, 33, 3000 Leuven

Onderwerp akte :

Gecoordineerde statuten

Titel 1. Naam, zetel, doel, duur

Art. 1. De vereniging draagt als naam Leuven - Hageland Mobiel.

Art. 2. De vereniging is gevestigd te 3000 Leuven, Vanden Tymplestraat, 33. De vereniging is gevestigd in het arrondissement Leuven. Alle stukken voorgeschreven door de VZW - wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden door de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemd arrondissement.

Art. 3. De vereniging heeft als doel de integratie en mobiliteit van personen met mobiliteitsbeperkingen te bevorderen door het opzetten van aangepast vervoer en het verlenen van ondersteuning. Zij mag daarbij alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in deze zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stelten, enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Art. 4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

Titel 2. Leden

Art. 5. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens vier bedragen.

Art. 6. Als lid kan tot de vereniging toetreden, eenieder natuurlijk persoon of rechtspersoon, die door de raad van bestuur als zodanig wordt toegelaten. Een kandidaat-lid dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de raad van bestuur. De voorwaarden tot toetreding zijn omschreven in het huishoudelijk reglement.

Art. 7. De raad van bestuur kan, onder door hem te bepalen voorwaarden, ook andere personen en rechtspersonen als ereleden tot de vereniging toelaten. Een erelid is niet stemgerechtigd.

Art. 8. Door de werkende leden is geen bijdrage verschuldigd.

Art. 9. Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag door een werkend lid moet schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht. De uitsluiting van een werkend lid kan slechts door de algemene vergadering en met meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen worden uitgesproken. Het verlies van één van de voorwaarden bepaald in artikel 6 van de statuten, brengt ook van rechtswege het verlies van het lidmaatschap mee.

Titel 3. Raad van bestuur

Art. 11. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur met ten minste drie leden, die lid zijn van de vereniging. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit. Bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. Elke bestuurder kan te allen tijde uit het bestuur treden. Het ontslag moet schriftelijk ter kennis worden gebracht aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Art. 12. Om tot bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging. Minstens drie leden van de raad van bestuur moeten personen met een handicap zijn.

Art. 13. Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot drie of minder, blijven de uittredende bestuurders in functie tot in hun vervanging is voorzien.

Art. 14. De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter en een secretaris. De voorzitter roept de raad bijeen en zit de vergadering voor. De bestuurders handelen ais college. Ingeval de voorzitter belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de secretaris. De raad vergadert slechts geldig indien de meerderheid der bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt. Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen, maar niemand mag meer dan één volmacht dragen. Van elke vergadering wordt een verslag gemaakt, dat ondertekend wordt door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en dat ingeschreven wordt in het daartoe bestemde register. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Art. 15. De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van degene die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden gedeeltelijk overdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurders. Bij buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging, ook tegenover derden, geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht.

Titel 4. Algemene vergadering

Art. 16. De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. Ingeval hij afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de secretaris. Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering. Een lid kan slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Art. 17. De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor het wijzigen van de statuten, het benoemen en ontslaan van bestuurders en commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging indien een bezoldiging wordt toegekend, het uitsluiten van een lid, het goedkeuren van jaarrekening en begroting en het vrijwillig ontbinden van de vereniging of de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk. Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

Art. 18. De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet minstens eenmaal per jaar en ten laatste op 30 juni bijeengeroepen worden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het lopende jaar. De raad van bestuur is bovendien verplicht, wanneer een vijfde van de werkende leden daartoe verzoekt, een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen. De oproepingen tot de algemene vergadering moeten, om geldig te zijn worden ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Aile werkende leden worden opgeroepen per gewone brief of e-mail, tenminste acht dagen voor de vergadering. De oproepbrief vermeldt dag, uur, plaats en de agenda van de vergadering. De agenda wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door minstens één tiende van de werkende leden moet eveneens op de agenda worden vernield. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen behandeld worden wanneer hierom verzocht wordt door minstens vijf leden.

Art. 19. De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen wanneer het totaal van het aantal aanwezige en vertegenwoordigde leden minstens de helft bedraagt van het aantal stemgerechtigde leden. Is dit niet het geval dan wordt na een penode van vijftien dagen een tweede en beslissende vergadering bijeengeroepen (met vermelding van dit artikel in de oproeping), die geldig kan beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal der aanwezigen is. Behoudens de uitzonderingen door de wet en deze statuten voorzien, beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid. De beslissing tot uitsluiting van leden kan alleen genomen worden mits een tweederdemeerderheid. Een beslissing tot wijziging van de statuten kan slechts genomen worden mits minstens twee derde van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden bereikt wordt. Voor een wijziging van het doe! van de vereniging of voor de beslissing tot ontbinding van de vereniging is een meerderheid van vier vijfden noodzakelijk.

Art. 20. Van elke vergadering worden processen-verbaal opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Leden, alsook derden die een wettig belang doen blijken, kunnen een afschrift ontvangen door een eenvoudige vraag aan de voorzitter van de raad van bestuur.

5. Jaarrekening en begroting

Art. 21. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De raad van bestuur bereidt de

rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

6. Ontbinding, vereffening

Art. 22. In geval van vrijwillige ontbinding, benoemt de algemene vergadering, of bij gebrek daaraan de rechtbank, één of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de vereffeningvoorwaarden.

Art. 23. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan Integratie en Zelfstandig Wonen VZW, die hiermee de werking van de Minder Mobielen Centrale zal ondersteunen.

Art. 24. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 van toepassing.

Leuven, 31 maart 2011.

Marc Van Weddingen

Voorzitter

MOD 2.2

Luik B- Vervolg

Raad van bestuur

Op datum van 16 juni 2010 is de raad van bestuur als volgt samengesteld:

" Provoost, Brecht, Sint-Maartensdal, 7/702, 3000 Leuven (bestuurder)

" Van Nieuwerburgh, Geert, readaptatiewerker, Godshertogenstraat, 52, 3200 Aarschot (bestuurder)

" Van den Heuvel, Rob, consulent, Panoramalaan, 64, 3012 Wilsele (bestuurder) -Driesen, Jan, bediende, Pompstraat, 33, 3012 Wilsele (bestuurder)

" De Bent, Marc, ADL-assistent, La Vignette, 1, 3000 Leuven (bestuurder)

" Tenier, Veerle, Ridderstraat, 60/0004, 3000 Leuven (bestuurder)

" Thomas, Geert, Vanden Tymplestraat, 37/502, 3000 Leuven (bestuurder)

" Vanderweyden, Jozef, gepensioneerd, Huiskens, 33, 3202 Rillaar (secretaris)

" Van Weddingen, Marc, bediende, Oude Mechelsebaan, 419/5, 3201 Langdorp (voorzitter)

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2015
ÿþ MOD 2,2



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



iu



NEERGELEGD

18 AUG, 2015

Griffie Rechtbank van Koophandel

Ondernemingsnr : 0443.636.725

Benaming

(voluit) : Leuven-Hageland Mobiel

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Ijzermolenstraat, 10 bus 2, 3001 Heverlee

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 16 juni 2015

benoemt tot lid van de raad van bestuur met ingang van 29 juni 2015:

- Filip Thieren, geboren op 07/10/1975, wonende te 3000 Leuven, Blijde Inkomststraat, 113 bus 0001

- Leon Pierco, geboren op 08/10/1936, wonende te 3010 Leuven (Kessel-lo) Kesseldallaan, 6/0203

De voorzitter

Marc Van Weddingen

16 juni 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LEUVEN - HAGELAND MOBIEL

Adresse
IJZERMOLENSTRAAT 10, BUS 2 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande