LGV

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LGV
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.952.265

Publication

28/07/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

17.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

NEERGELEGD

1 6 MU 201/1

Griffie Reclebîfk van Koophandel

ie

euvân.

*14144829*

Ondernemingsnr : 0476.952.265

Benaming (voluit) : Lgv

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Tildonksesteenweg 62 - 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: (Her)Benoeming bestuurder

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd 03/06/2014

De vergadering vernieuwt het mandaat van Dhr. Peter Lamens, Tildonksesteenweg 60 te 3020 Herent, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar, vervallend met de algemene vergadering van het jaar 2020.

De vergadering benoemt vanaf heden de 13.11,13.k PLM, Tildonksesteenweg 62, 3020 Herent, vast vertegenwoordigd door Mvr. Monica Robberechts, 3020 Herent - Tildonksesteenweg 60, als bestuurder voor een periode van 6 jaar, vervallend met de algemene vergadering van het jaar 2020. Het mandaat is bezoldigd, behoudens de algemene vergadering anders beslist.

Peter Lam ens

Gedelegeerd bestuurder

28/07/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

04/03/2014
ÿþ mod 11.1

. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0476.952.265

Benaming (voluit) : LGV Neergelenwi te: de

Rechtbank van Koophana~.

te Leuven, de 2 1 FEB. 2014

Q'E GRlFFiEF2,

Griffie

*19055311*

11111111

t-

1 bel

Be Sta

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : TILDONKSESTEEWEG 62

3020 Herent

;: Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: BEVESTIGING OMZETTING

iE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op i 30 januari 2014, geregistreerd te Haacht, drie bladen geen verzendingen, op 3 februari daarna, boek N80 blad 80 vak 10, tegen het recht van vijftig euro (¬ 50,00), dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LGV" als volgt heeft beslist: EERSTE BESLISSING: BEVESTIGING IN DE STATUTEN VAN DE OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM.

De vergadering besluit om in de statuten te bevestigen dat de alle honderd (100) aandelen aan toonder van de vennootschap per 27 december 2011 in het kader van de wet houdende afschaffing van de aandelen aan toonder door dematerialisering of omzetting naar aandelen op naam, werden omgezet in honderd (100) aandelen op naam.

De vergadering legt ter staving de nodige bewijsstukken voor:

;I a) kopie van een aangetekende brief de dato 21 december 2011 (door de post afgestempeld op 21 december 2011), uitgaande van hoger genoemde naamloze vennootschap "MNP HOLDING', op dat l; i; moment enige aandeelhouder van de vennootschap, met de vraag aan de raad van bestuur van de vennootschap om de hem toebehorende aandelen aan toonder in toepassing van artikel 462 van het Wetboek van vennootschappen om te zeilen in aandelen op naam door inschrijving in het aandelenregister van de vennootschap;

b) kopie van een aangetekende brief de dato 27 december 2011 (door de post afgestempeld op 27 december 2011), uitgaande van de vennootschap, met de bevestiging van de inschrijving van de aandelen van de destijds enige aandeelhouder in het aandelenregister van de vennootschap;

c) het origineel aandelenregister van de vennootschap, waaruit de inschrijving blijkt op

zevenentwintig december 2011 van honderd (100) aandelen op naam van voornoemde naamloze

vennootschap "MNP HOLDING;

Dientengevolge beslist zij om de tekst van artikel zes van de statuten te vervangen (zie tweede

beslissing hieronder) en een aantal andere statutaire bepalingen die rechtstreeks of onrechtstreeks

verwijzen naar aandelen aan toonder te wijzigen (zie eveneens tweede beslissing hieronder).

De raad van bestuur krijgt  voor zover dit nog niet is gebeurd -- de machtiging over te gaan tot

vernietiging van de ingeleverde aandelen aan toonder.

;TWEEDE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN.

De vergadering beslist om de statuten van de vennootschap te wijzigen om ze in overeenstemming

ü te brengen met voorgaande beslissing en met het Wetboek van vennootschappen, als volgt

*ln artikel één van de statuten wordt de laatste zin vervangen als volgt;

"Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere

stukken, al dan niet in elektronische var/n, uitgaande van de vennootschap, vermelden:

1° de benaming van de vennootschap;

2° de vermelding "naamloze vennootschap "of de afkorting "NV';

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4° het ondernemingsnummer;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

riehoudt n aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

5° het woord "rechtspersonenregister"of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de

zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

6° in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is."

*Artikel zes van de statuten wordt vervangen als volgt:

"De aandelen zijn steeds op naam.

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van aandeelhouders gehouden waarin worden

aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de nummers van de aandelen toebehorende aan elke aandeelhouder;

3. de gedane stortingen;

4. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

*ln artikel negen van de statuten wordt de eerste zin vervangen als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

*ln artikel drieëntwintig van de statuten worden de tweede en derde zin vervangen als volgt: "Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certifcaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd."

*De tekst van artikel vijfentwintig van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel vijfennegentig en zesennegentig van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel vierennegentig, eerste lid, ten eerste van het Wetboek van Vennootschappen," *ln artikel zevenentwintig van de statuten worden de tweede en derde zin vervangen als volgt: "De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en commissaris, worden

overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen vijftien dagen vbór de vergadering uitgenodigd bij gewone brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd. De brief vermeldt de

agenda.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s mod

rr

 %

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping."

*De tekst van artikel tweeëndertig van de statuten wordt vervangen ais volgt:

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

DERDE BESLISSING: BIJZONDERE VOLMACHT AAN HET BESTUURSORGAAN.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VIERDE BESLISSING: BIJZONDERE VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Outcome", met maatschappelijke zetel te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Kamelialaan 10, vertegenwoordigd door de heer Patrick De Smet en mevrouw Ilse Getteman, die te dien einde woonstkeuze doen op voormeld adres, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden, de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen.

VIJFDE BESLISSING: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggén op'de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,

de gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2012
ÿþ Wad POF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111 111111

*12206492*

i A

i

IN

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Knophindep~

te Leuven, d± 13 un. 2012 + GR/FFFE,t,

Griffie

Ondernemingsnr : 0476.952.265

Benaming (voluil) : Lgv

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel : Tildonksesteenweg 62 - 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerpien) akte : Herbenoeming bestuurder

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 30/06/2011

Er wordt beslist om NV MNP Holding, Tildonksesteenweg 62, 3020 Herent, vast vertegenwoordigd door de heer Peter Laurens, Tildonksesteenweg 60, 3020 Herent, te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar, tot aan de algemene vergadering van het jaar 2017.

Lamens Peter

Gedelegeerd bestuurder

Naamloze vennootschap

Op de baksteh1z, van lût~C véimel en : Recto Naarn en oedanighei van ae Instrumenterende notaris, hotel van de perso(o)n en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

20/12/2012
ÿþti Med PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie sx~.

Rec}ttbarl:e van láoo ha%% ~~+"i~

?^ r

te Leuven, de ~ a ~~~ le OR1FFIER,

Griffie

Et11111111

i -

be

a B.

st,

Ondernemingsnr : 0476.952.265

Benaming (voluit) : Lgv

(verkort) Naamloze vennootschap

Rechtsvorm :

Zetel : Tildonksesteenweg 62 - 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Benoeming bestuurder

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 5/11/2012

De vergadering beslist als nieuwe bestuurder te benoemen:

- mevrouw Monica Robberechts, Tildonksesteenweg 60, 3020 Herent.

Haar mandaat gaat in op heden en loopt voor een periode van vijf jaar tot de algemene vergadering

van het jaar 2017.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 5/11/2012

De raad van bestuur beslist om met ingang van heden als bijkomend gedelegeerd bestuurder aan te

stellen:

- mevrouw Monica Robberechts, wonende te Tildonksesteenweg 60, 3020 Herent.

Lamens Peter

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luili : Recto : 'aam en oe enig ei van de ins rumenterende notaris, hetzij van e perro o)n en

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 24.07.2012 12338-0511-013
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11352-0267-013
20/06/2011 : LEA021504
23/07/2010 : LEA021504
09/09/2009 : LEA021504
16/10/2008 : LEA021504
31/07/2008 : LEA021504
06/08/2007 : LEA021504
30/08/2006 : LEA021504
08/12/2005 : LEA021504
01/08/2005 : LEA021504
08/07/2004 : LEA021504
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0178-015

Coordonnées
LGV

Adresse
TILDONKSESTEENWEG 62 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande