LIFE LEUVEN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIFE LEUVEN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.088.636

Publication

25/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 19.02.2014 14045-0319-013
25/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302889*

Neergelegd

23-05-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846088636

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): LIFE LEUVEN INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Diestsevest 43 bus 001

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Costa te Onze-Lieve-Vrouw-Waver

(Sint-Katelijne-Waver) op tweeëntwintig mei tweeduizend en twaalf, dat er een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1°  ANVER , Naamloze vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te

2070 Zwijndrecht, Westpoort 58;

2°  MAKOR , Naamloze vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te

3000 Leuven, Tiensevest 168;

30 De heer GORDTS Stephan Olivier, met woonplaats te 3010 Leuven, Trolieberg 10,

BELGIË;

40 De heer CAMPO Rudi Lodewijk, met woonplaats te 3110 Rotselaar, Bessenlaan 87,

BELGIË;

5° De heer OMBELET Willem Urbain, met woonplaats te 3600 Genk, Reeweg 74, BELGIË;

6°  LANEWCO , Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Diestsevest 43;

7° de heer NORRÉ Jan Victor, met woonplaats te 3000 Leuven, Tiensevest 146, BELGIË; 8° de heer WALLWIENER DIETHELM Dietrich, met woonplaats te 72076 TUBINGEN, IM ROTBAD 13, DUITSLAND.

ALS VOLGT:

1) Naam: "LIFE LEUVEN INVEST" ;

2) Maatschappelijke zetel: 3000 Leuven, Diestsevest 43 001;

3) Duur: onbepaald vanaf tweeëntwintig mei tweeduizend twaalf;

4) Doel: De vennootschap heeft in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, volgend doel:

1) Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënven-nootschappen of  ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkwaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zich borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten of leningen verstrekken zolang zij rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële (inbegrepen de financiering) verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel bevorderen, uitbreiden of vergemakkelijken.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig of dienstig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, participatie of op gelijk welke andere wijze.

5) Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen euro (1.000.000 EUR) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, doch ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van één/duizendste (1/1000ste) van het maatschappelijk kapitaal of vermogen.

6) Inbreng : geschiedde door geldelijke inbreng tot beloop van één miljoen euro (1.000.000,00-EUR), zodat elk aandeel geheel volstort is.

7) Bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd of ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) Jaarvergadering: wordt gehouden op de op de derde vrijdag van de maand december om negentien uur (19u).

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Er zijn geen statutaire bepalingen inzake de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en de uitoefening van het stemrecht, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn.

9) Boekjaar: begint één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het

daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op 22 mei 2012 en eindigt op 30 juni 2013.

10) Aanleggen reserves - winstverdeling - verdeling na vereffening:

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige waardeverminderingen, de voorzieningen en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, met dien verstande dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling der winsten. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Er zijn geen bijzondere statutaire bepalingen inzake de verdeling na vereffening, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn en ieder aandeel een gelijk deel heeft in het overblijvend saldo na de vereffening.

11) Benoeming: tot gewone zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur:

1° mevrouw VEREECKEN Annie, met woonplaats te 9250 Waasmunster, Dommelstraat 57, BELGIË;

2° de heer GORDTS Stephan, voornoemd;

3° de heer CAMPO Rudi, voornoemd, die hun aanstelling aanvaardden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel. DE NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LIFE LEUVEN INVEST

Adresse
DIESTSEVEST 43, BUS 001 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande