LILITH

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LILITH
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 502.425.158

Publication

25/01/2013
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 3019867* 14 JAN. 2613

behouden ERU S EL

aan het Griffie

Belgisch

Staatsblad



2 5Ondernemingsar 0 5 o 4"2S45

Benaming (voluit) : LILITH

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Wolfrot 3A

1730 Asse

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Eline GOOVAERTS, notaris te Mechelen op 3 januari 2013, vóár!

registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichters

Mevrouw D'hose Marleen, geboren te Geraardsbergen op twaalf februari negentienhonderd negenenvijftig,

nationaal nummer 59.02.12 264-47, wonende te 1730 Asse, Wolfrot 3/A,

Mevrouw DETOBEL Lise, geboren te Vilvoorde op vijf november negentienhonderd achtentachtig, nationaali

nummer 88,11.05 236 84

wonende te 3000 Leuven, Brouwersstraat 97

De statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de comparanten een vennootschap onderfirma opgericht onder de benaming Lli-ITH.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1730 Asse, Wolfrot 3A.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in heti

buitenland op te richten,

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel ;

Het bevorderen van de dynamiek tussen personen en de verschillende maatschappelijke systemen waarin:

ze zich bewegen, dit door middel van sensibilisering, educatie en sociale actie. Het vanuit energetisch:

standpunt bekijken, coachen , adviseren en optimaliseren van de interacties tussen de mens en zichzelf

mensen onderling, mensen en hun omgeving,

?; Deze doelstellling bereiken via het aanbod van individuele coachings, workshops en voordrachten,:

energetishe wandelingen en reizen, energetische exploratie van huis en ómgeving. Deze opsomming is niet: limitatief.

Het aanbod van diensten richt zich naar individuen - socio-culturele verenigingen en bewegingen  vormingsinstellingen - opleidingscentra volwassenonderwijs - volkshogescholen - centra voor natuur en; milieu-educatie -- onderwijs instellingen  gemeentelijke- en gemeenschapsinstellingen en bedrijven.

De vennootschap kan verder alle handelsaktiviteiten voeren, zowel in de distributiesector als in dei dienstensector Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap mag alle industriële, handels -, financiële of burgerlijke verrichtingen stellen die dienstig; zijn tot het bereiken van haar doel. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven, De vennootschap kan samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings H deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Kortom, zij mag alles doen wat verband; houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt- ontbonden na het verstrijken van zes maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de andere vennoten gedaan per aangetekend schrijven, tenzij de andere vennoten voor het verstrijken van de opzeggingstermijn de rechten: overnemen van de de vennoot die de opzegging betekende.

Artikel 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Mevrouw Marleen D'Hose brengt in de vennootschp een som ter grootte van negenhonderd euro (900,000

Mevrouw Lise Detobel brengt in de vennootschap een som ter grootte van honderd euro (100,00¬ ) in. Bijgevolg is het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van duizend euro (1.000,00¬ ), verdeeld in 100 aandelen die ieder 11100 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Mevrouw Marleen D'Hose stelt tevens een gedeelte van haar arbeid ter beschikking van de vennootschap voor het gezamelijk doel.

Artikel 6

Buiten de toestemming van de andere vennoten mogen de fondsen gestort ais maatschappelijk kapitaal enkel teruggevorderd worden mits men zes maanden vooraf de vennootschap verwittigt per aangetekende brief,

Artikel 7

Butiten de toestemming man alle medevennoten mogen de vennoten hm rechten tin de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen. Echtgenoten worden ais één vennoot aanzien.

Artikel 8

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen vanaf de oprichting de verbintenissen boven tienduizend euro (10.000,00¬ ) enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee vennoten.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap Mevrouw D'Hose Marleen wonende te 1730 Asse, Wolfrot 3A.

Artikel 9

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op 31 december tweeduizend dertien. Ieder jaar zal voor 30 juni een balans en een winst en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 10

De winst blijkt uit de balans waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld onder de vennoten rekening houdende met de ingebrachte arbeid en hun respectievelijke inbreng in het kapitaal.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld op het tijdstip dat zij beslissen.

Artikel 11

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun inbreng in het kapitaal.

Artikel 12

iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel. De vergadering kiest de voorzitter. Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen,

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Artikel 13

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 54% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen.

Artikel 14

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber,

Artikel 15

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de overlevende echtgencot of de erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen hinderen op welke wijze ook.

in,

Voor-behùuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 16

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap.

Artikel 17

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerder. De bevoegdheid van de vereffenaar wordt door de artikelen 183 en volgende van het Wetboek van vennootschappen geregeld.

Artikel 18

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 11 en 12.

Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan comparante sub 1 en haar aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te doen van de formaliteiten bij rechtspersonen register en bij de Administratie van BTW, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de KBO te verzekeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van oprichtingsakte, volmacht





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LILITH

Adresse
WOLFROT 3A 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande