LINTCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LINTCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.583.941

Publication

06/01/2014
ÿþM°d20

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

rsRusei

4gC, 2013

*190057

VII

ui

Ondernemingsnr: o 31' 3 5S3 911

Benaming

(voluit) : LINTCO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Jérôme Ameysstraat, 4

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halle op 20 December

2013 dat door nagenoemde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht en dewelke de statuten hebben opgesteld, met volgende kenmerken

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS

1° De Heer LOCUS Herman Jozef, geboren te Halle op eenentwintig april negentienhonderd tweeënvijftig,

wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Jérôme Ameysstraat, 4.

2° Mevrouw LOCUS Myriam Odile Carine, geboren te Halle op twintig oktober negentienhonderd

drieënzestig, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Langveldstraat, 9.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR), verdeeld in

honderd (100) aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde die elk een gelijke fractiewaarde van het

kapitaal vertegenwoordigen,

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

Indien de rechten verbonden aan één of meer aandelen gesplitst zijn tussen vruchtgebruiker en blote

eigenaar, zullen de bedragen die worden uitgekeerd ingevolge een kapitaalvermindering, toekomen aan de

vruchtgebruiker.

Intekening  volstorting van de aandelen

De oprichters verklaren dat op de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de

prijs van tweehonderd euro (200,00 Eur) per stuk, als volgt:

- door voornoemde Heer LOCUS Herman : vijfennegentig aandelen, hetzij voor

negentienduizend euro 95

- door voornoemde mevrouw LOCUS Myriam : vijf aandelen

hetzij voor duizend euro 5

Hetzij in totaal : honderd aandelen 100

dewelke de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan in speciën ten bedrage van tweehonderd euro (200,00 Eur), hetzij in totaal twintigduizend euro (20.000,00 Eur) en dat het bedrag van deze stortingen, is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING België,

De vennootschap heeft bijgevolg de beschikking over een som van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) vanaf het ogenblik dat zij rechtspersoonlijkheid zal verwerven door de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

BENAMING - Aard

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de volgende naam : «LINTCO».

Die naam moet steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding «besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid» of de beginletters «BVBA» en door de vermelding van de zetel van de vennootschap, het ondememingsnummer, en gebeurlijk het belasting over de toegevoegde waarde-identificatienummer.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Jérôme Ameysstraat, 4.

Deze mag warden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

DOEL -

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

Alle activiteiten in de bouwnijverheid met alle werkzaamheden die erop betrekking hebben, zoals  onder meer- het aannemen van alle bouw- en openbare werken; burgerlijke en utiliteitsbouw, grond- en omgevingswerken, sloop- en afbraakwerken, het leggen van terrassen, opritten, klinkers, vloeren, afsluitingen, omheiningen en dergelijke, landschapsverzorging en tuinarchitectuur; zowel ruwbouw als afwerking, alle metsel- en voegwerken, betonwerken, funderingen, dak-, vloer- en pleisterwerken, timmer- en schrijnwerk en meubilair; het optrekken van metaalconstructies; het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, diverse recuperatie van bouw- en afbraakproducten; het bouwen van stellingen en bekleden van gevels; het uitvoeren van elektriciteitswerken, sanitair en gas (loodgieterij), interieurinrichting en decoratie, gevelreiniging, zandstralen, algemene reiniging van gebouwen, isolatiewerkzaamheden, proefboren en boren, drainage en ruimen van bouwterreinen, interieurarchitectuur, uitvoeren van administratieve prestaties; het uitvoeren van expertises.

Het optreden als promotor en coördinator van onroerende werken, zoals

De projectontwikkeling, de aan- en verkoop, het tot waarde brengen en bouwrijp maken van terreinen, het verkavelen en uitrusten onder aile vormen en met alle technieken, hieronder begrepen de zogenaamde promotie, van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen; coördinatie van onderaannemers.

Het huren en verhuren, zo gemeubeld ais ongemeubeld, beheren, onderhouden, het herstellen, verbouwen en uitbaten onder aile vormen van dergelijke goederen, dit alles in binnen- en buitenland, ais hoofdaannemer of onderaannemer, ais hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar of commissionair, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in privatieve of in publieke aanneming van werken.

Het opstarten, [aten uitvoeren door onderaannemers, het opvolgen en coördineren van onderaannemers, van onroerende constructies in de ruimste zin, zowel bij het ontwerp als bij de voorbereiding, uitvoering, afwerking, oplevering en gedurende de aansprakelijkheidsperiode. Dit zowel op gronden in eigen beheer als op gronden waarop een erfpacht- of opstalrecht wordt verleend.

Het organiseren van en deelnemen aan werkvergaderingen en het organiseren van de contacten tussen leveranciers, aannemers en opdrachtgevers.

Het oprichten, verbouwen, aankoop en verkoop van onroerende goederen voor haarzelf als voor derden met de daarbij behorende aankopen en financiële verrichtingen.

Het verkopen, verhuren, ruilen of inbrengen van deze onroerende constructies, en dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden of in onderaanneming.

Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

Het beheren van een onroerend en roerend patrimonium

Het kopen en verkopen, huren en verhuren, ruilen, bouwen en verbouwen, onderhouden en herstellen van onroerende goederen of rechten, met het oog op het behoud van de waarde ervan of het realiseren van een rendement of meerwaarde.

Het verwerven, beheren en valoriseren van allerhande roerende waarden en rechten, beleggingen, titels en andere financiële instrumenten.

Het onderschrijven bij de oprichting of het verwerven na de oprichting van aandelen in andere vennootschappen, Het beheren en valoriseren van een aandelenportefeuille, meer bepaald via aan- en verkoop of andere eigendomsoverdrachten, via het ontvangen van dividenden, via het geven van voorschotten, via borgstellingen, via samenwerking en via interventies in het bestuur, al of niet na benoeming als bestuurder.

Het opnemen van bestuurdersmandaten en andere opdrachten

Het opnemen van bestuurdersmandaten, al of niet bezoldigd, in andere ondernemingen of vennootschappen, al of niet met een gelijkaardig doel als deze vennootschap, al of niet met een gelijkaardig doel ais deze vennootschap, al of niet verbonden met deze vennootschap.

Het opnemen van management- of consultancyopdrachten, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België of in het buitenland, in ondernemingen of vennootschappen, al of niet met een gelijkaardig doel als deze vennootschap, al of niet verbonden met deze vennootschap.

Het verrichten van dienstprestaties met betrekking tot bedrijfsbeheer, organisatie, personeelsbeleid, marketing en alle juridische, administratieve, financiële, commerciële en industriële aangelegenheden.

Het verlenen van dienstprestaties van economische enfof juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, concessies, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies.

Bijkomende en aanverwante activiteiten :

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die zullen bijdragen tot de realisatie van haar maatschappelijk doel. Dit zowel in België als in het buitenland.

Daaronder begrepen het beheren van een roerend en onroerend patrimonium, het nemen van deelnemingen en opnemen van bestuurdersmandaten in andere ondernemingen of vennootschappen.

Daaronder eveneens begrepen, het toestaan van leningen en kredietopnemingen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten behalve die welke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondememingen;

Het stellen van zekerheden voor zichzelf en voor derden.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de haar nadien toegewezen duur zou overschrijden.

AANDELEN:

De aandelen luiden op naam.

Zij zijn onsplitsbaar. Indien verscheidene personen rechten hebben die verbonden zijn aan een aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van die rechten schorsen totdat één persoon is aangewezen als de houder van dat aandeel, dit onverminderd artikel 7 van de statuten.

De erfgenamen of legatarissen, schuldeisers en rechthebbenden ten aanzien van alle aandelen van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de goederen of waarden van de vennootschap laten verzegelen, noch vragen dat een inventaris van het vermogen van de vennootschap wordt opgemaakt.

Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten beroepen op de balansen en de boekhouding van de vennootschap en op de besluiten van de algemene vergadering,

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en in voorkomend geval een register van obligaties gehouden.

De houders van aandelen of obligaties kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft. Eike belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De overdrachten en de overgangen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen overeenkomstig artikel 235 Wetboek van vennootschappen,

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt bencemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

ledere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder  indien er slechts één is  of de zaakvoerders  indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld -- kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer gevolmachtigden, directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmachten verlenen.

Het mandaat van de zaakvoerders is al dan niet bezoldigd, volgens beslissing van de algemene vergadering.

CONTROLE;

De controle in vennootschappen, op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

De commissarissen worden benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, door de algemene vergadering.

Bij de aanvang van de opdracht van de commissarissen wordt een bezoldiging vastgesteld door de algemene vergadering. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag en kan niet worden gewijzigd dan met instemming van partijen.

Moet met toepassing van artikel 141 Wetboek van vennootschappen geen commissaris worden benoemd, dan is het bestuursorgaan er niettemin toe verplicht het verzoek van één of meer vennoten tot benoeming van een commissaris, belast met de taak bedoeld in artikel 142 Wetboek van vennootschappen, vcor te leggen aan het bevoegde orgaan.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergoeding van de accountant bedoeld in artikel 166 Wetboek van vennootschappen komt ten laste van cie vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding door haar ten laste

' Vóor- moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing, In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

behouden aan het Belgisch Staatsblad ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de laatste vrijdag van de maand mei te 19 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering samen op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur.

BOEKJAAR :

Het boekjaar begint op een januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12),

Door de zaakvoerder(s) word(t)en dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn. W1NSTVERDELING

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen,

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien (31/12/2014).

De eerste algemene vergadering heeft plaats in mei tweeduizend vijftien (05/2015).

2. Benoeming van zaakvoerders

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op een.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

- de heer Herman LOCUS, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden.

Zijn mandaat wordt 'bezoldigd' uitgeoefend tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. Commissaris

Ten aanzien van de bepalingen vervat in artikel 15, §2 van het Wetboek van vennootschappen achten de comparanten te goeder trouw dat onderhavige vennootschap dient beschouwd te worden als een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 §1 van gezegd wetboek en beslissen zij bijgevolg om geen commissaris aan te duiden.

4. Bijzondere volmacht

BVBA COPPENS W., te 8301 Knokke, Heistlaan, 437 (RPR  BTW BE 0422962065), of elke andere door haar aangeduide persoon, is aangewezen als "lasthebber ad hoc" van de vennootschap, om alle nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket, gebeurlijk de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde (B.T.W.) en aanverwante administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







(getekend) Luc VAN EECKHOUDT, Notaris

Te samen neergelegd : - expeditie van de notariële akte

- volmacht

- bankattest











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 15.06.2016 16177-0592-013

Coordonnées
LINTCO

Adresse
JEROME AMEYSSTRAAT 4 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande