LITTLE HEDWIG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LITTLE HEDWIG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.989.521

Publication

14/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-08-2014

Griffie

*14307212*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0558989521

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Little Hedwig

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexis Brusselmans te Heverlee op 12 augustus 2014, nog te registreren dat 1) De heer WEUTS Raphaël Petrus Yannick, ongehuwd, geboren te Paris XIII (Frankrijk) op vierentwintig augustus negentienhonderdtweeënnegentig (NN 92.08.24-511.78), wonende te 3970 Leopoldsburg, Ramskapellelaan 4, 2) De heer WILLEBRORDS Jonas, ongehuwd, geboren te Leuven op negentien augustus negentienhonderdachtentachtig (NN 88.08.19-239.28), wonende te 1933 Zaventem (Sterrebeek), Armendijlaan 33, 3) De heer APER Joris, ongehuwd, geboren te Neerpelt op twaalf februari negentienhonderdeenennegentig (NN 91.02.12-133.74), wonende te 3990 Peer, Kerklaan 14 een vennootschap hebben opgericht:

1. De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam «Little Hedwig», met zetel te 1933 Sterrebeek, Armendijlaan 33.

2. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:1) het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van producten, onder al zijn mogelijke vormen en met name de aankoop, verkoop, de makelaardij en de commissie van materiaal en apparatuur waarbij gebruik wordt gemaakt van gps-technologie, andere technologieën, alsmede de daarbij horende dienstverlening, en tevens het aanbod van producten en bijbehorende diensten om diefstal te verhinderen; 2) De vennootschap mag het bovenvermeld materiaal invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of  leasing, en mag onderhouds- , reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal en het gebruik ervan; 3) De vennootschap kan ook deelnemen aan, zelf organiseren of deelnemen aan de organisatie van, evenementen die als doel hebben om het ondernemerschap in Vlaanderen te promoten alsook diefstal te verminderen of het delen van goederen te bevorderen en aan alle evenementen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar activiteit; 4) De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

3. De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

4. Het kapitaal bestaat uit een vast deel en een variabel deel. Het vast gedeelte van het kapitaal bestaat uit de eerste 19.000-¬ . Het Kapitaal bestaat uit aandelen van categorie A, B, C, D en E. De aandelen uit categorie A zijn enkel beschikbaar voor de oprichters. De oprichters verklaren dat het kapitaal volgestort is ten belope van tienduizend en drie euro vijftig cent (¬ 10.003,50). Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de

Onderwerp akte :

Armendijlaan 33 1933 Zaventem

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Little Hedwig in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

5. De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur, bestaande uit één of meer bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Worden tot statutair bestuurder benoemd: Raphaël Weuts en Jonas Willebrords, beiden voornoemd. Het bestuursorgaan wordt voorgezeten door Jonas Willebrords. De raad van bestuur kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, en dit conform de bepalingen in het Huishoudelijk Reglement. De bestuurders vormen een college  de raad van bestuur - dat bij gewone meerderheid een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering, en zoals bepaald in het Huishoudelijk Reglement.

6. De raad van bestuur bepaalt voor iedere bestuurder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, of deze de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder kan vertegenwoordigen. De statutaire bestuurders hebben steeds ieder afzonderlijk deze

bevoegdheden. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een door de raad van bestuur bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. Enkel de bestuurders met vertegenwoordigersbevoegdheid conform supra mogen tekenen in naam en voor rekening van de vennootschap.

7. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

8. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. De jaarlijkse Algemene Vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van mei of de eerstvolgende vrijdag om 19:00 uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist. Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de bestuurders en eventuele commissarissen worden per aangetekende brief of per e-mail (doch enkel indien de bestemmeling daarmee individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk instemde), vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Het Kapitaal bestaat uit aandelen van categorie A, B, C, D en E. De aandelen uit categorie A zijn enkel beschikbaar voor de oprichters en hebben 1 stem per aandeel. De aandelen uit categorie B hebben een stem per 5 aandelen. De aandelen uit categorie C hebben 1 stem per 10 aandelen. De aandelen uit categorie D hebben 1 stem per 100 aandelen. De aandelen uit Categorie E hebben geen stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Het eerste maatschappelijk boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2015.

2. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

3. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 juni 2011.

4. De oprichters benoemen met éénparigheid van stemmen als eerste bestuurders voor onbepaalde

tijd,

- de heer WEUTS Raphaël en de heer WILLEBRORDS Jonas, beiden voornoemd, en die verklaren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

de hun verleende opdrachten te aanvaarden.

De bestuurder oefent zijn functie onbezoldigd uit, zolang een algemene vergadering geen

andersluidende beslissing neemt.

5. De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen, evenmin worden controlerende vennoten aangesteld.

6. De oprichters beslissen met éénparigheid van stemmen de bestuurders te bekleden met alle machten noodzakelijk voor de uitvoering van onderhavige oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 31.01.2017 17032-0187-010
19/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LITTLE HEDWIG

Adresse
ARMENDIJLAAN 33 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande