LOBO-INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : LOBO-INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 536.445.632

Publication

16/07/2013
ÿþ Mal Won1 11.1

lfl.t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

05 JUILP 2013i

BRUSSEL

Griffie

111111111q11111111 ~

V beh sa Bel Staa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm: GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Plaats 38a, 1547 BEVER

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

OP 25 JUNI 2013 ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer MATHYS Dominic, geboren te Geraardsbergen, op 15 augustus 1971, wonende te 1547 BEVER, Plaats 38a, optredende als hoofdelijk aansprakelijke beherende vennoot;

2. Mevrouw VAN MUYLDER Heidi, geboren te Reet, op 21 april 1975, wonende te 2870 PUURS, Ruisbroekdorp 50, optredende als beperkt aansprakelijke stille vennoot.

Voornoemde comparanten hebben besloten de hierna vernielde vennootschap op te richten alsook de statuten vast te leggen:

TITEL I: OPRICHTING

RECHTSVORM-BENAMING-ZETEL

De comparanten besluiten een gewone commanditaire vennootschap op te richten met de naam "LoBo-

INVEST', met zetel te 1547 BEVER, Plaats 38a.

KAPITAAL-AANDELEN-VOLSTORTING

Het geplaatst kapitaal wordt bepaald op HONDERD EURO (100,00 EUR), verdeeld in TIENDUIZEND

(10.000) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde,

Op de TIENDUIZEND (10.000) aandelen wordt als volgt in geld ingeschreven tegen de prijs van NUL KOMMA NUL EEN EURO (0,01 EUR) elk:

'i. De heer MATHYS Dominic, voornoemd: NEGENDUIZEND NEGENHONDERD (9.900) aandelen, voor een bedrag van NEGENENNEGENTIG EURO (99,00 EUR), volledig volgestort;

2. Mevrouw VAN MUYLDER Heidi, voornoemd: HONDERD (100) aandelen, voor een bedrag van EEN EURO (1,00 EUR), volledig volgestort.

AANSPRAKELIJKHEID

De comparanten verklaren op de hoogte te zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen aangaande het aandeelhouderschap binnen een gewone commanditaire vennootschap, zijnde:

1, De gewone commanditaire vennootschap is een vennootschap die wordt aangegaan tussen één cf meer hoofdelijk aansprakelijke vennoten, beherende vennoten genoemd, en één of meer geldschieters, stille vennoten genoemd.

2, De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij beloofd heeft te zullen inbrengen,

Hij kan door derden worden verplicht de hem uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap, en is er in dat geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de zaakvoerder, dan kan de stille vennoot hem vervolgen tot betaling van wat hij heeft moeten teruggeven.

0 53C 44S C32-

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : LoBo-1NVEST (verkort) :

Tijlagenbi j Tiet I1elgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. §1 Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht, Adviezen en raadgevingen, daden van controle, alsmede machtigingen aan zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbinden de stille vennoot niet.

§2 Een stille vennoot is ten aanzien van derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, waaraan hij heeft meegewerkt met overtreding van de verbodsbepaling van §1.

Hij is ook voor verbintenissen waaraan hij niet heeft meegewerkt, hoofdelijk aansprakelijk jegens derden, indien hij er een gewoonte van gemaakt heeft de zaken van de vennootschap waar te nemen of indien zijn naam in de naam van de vennootschap voorkomt.

TITEL II: STATUTEN

Hoofdstuk I: Rechtsvorm  naam  zetel -- doel - duur

Artikel 1 -s Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Zij draagt de benaming "LoBo-INVEST".

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1547 BEVER, Plaats 38a.

Hij mag worden overgeplaatst naar elke andere plaats in België door eenvoudige beslissing van het

bestuursorgaan.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuursorgaan bekendgemaakt worden in de

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, administratieve zetels,

bijkantoren, uitbatingszetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in

het buitenland.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

" De activiteiten van adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, bedrijfsvoering, public relations en communicatie;

" Het verlenen van advies van commerciële, administratieve en technische aard of van enig ander advies alsook het verlenen van diverse administratieve ondersteuning en diverse zakelijke dienstverlening;

" Overige persoonlijke diensten zoals handelsbemiddeling en mystery shopping;

" De handelsbemiddeling alsook de groot- en kleinhandel in dranken, voedings- en genotmiddelen;

" De handelsbemiddeling alsook de groot- en kleinhandel van meubels en toebehoren;

" Het in- en uitvoeren van goederen;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, alsook deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beteggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten aile handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke von aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holding, instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake,

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan al deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden,

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk Il: Kapitaal en aandelen

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD EURO (100,00 EUR)

Het wordt vertegenwoordigd door TIENDUIZEND (10.000) aandelen op naam, zonder vermelding van een

nominale waarde.

Artikel 6  Aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen zijn verbonden, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming worden bereikt, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 7  Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging

In geval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld hebben de vennoten een voorkeurrecht om in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal vertegenwoordigd door hun aandelen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend, zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet korter zijn dan vijftien dagen, te rekenen vanaf de dag van openstelling van de inschrijving.

De datum van openstelling van de inschrijving alsook de tijdspanne waarin het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts warden ingeschreven door derden behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 8  Overdracht of overgang van de aandelen

De afstand en de overdracht van aandelen kunnen enkel plaatsvinden tussen vennoten.

Geen enkele vennoot kan zijn rechten, al dan niet onder bezwarende titel, onder levenden afstaan aan een persoon die geen vennoot is, tenzij nadat de afstand werd goedgekeurd door minstens de helft van de vennoten die minstens 3/4 van het maatschappelijk kapitaal bezitten, met uitzondering van de rechten waarvan de afstand wordt voorgesteld.

De eigendom van een aandeel betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten en met de beslissingen die regelmatig werden genomen door de algemene vergadering.

De erfgenamen of legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen.

De erfgenamen of legatarissen van aandelen of de schuldeisers van een vennoot kunnen onder geen enkel beding de verzegeling uitlokken van de goederen en waarden van de vennootschap, noch de inventaris van deze goederen en waarden laten opmaken, of zich op om het even welke wijze inmengen in het bestuur van de vennootschap, Zij moeten, voor het uitoefenen van hun rechten, de procedure volgen die is voorzien in de onderhavige statuten of in de wet.

Artikel 9  Register van aandelen

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

in het register van aandelen wordt aangetekend:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

1° de nauwkeurige gegevens van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die

inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van

derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Hoofdstuk III: Organen van de vennootschap

Afdeling 1: Algemene vergadering

Artikel 10  Jaarvergadering -- buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om 20 uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van

deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum

van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens

ais het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de vennoten die één tiende van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel

van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld,

Artikel 11  Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 12  Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hun krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 13  Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 14 -- Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 15  Samenstelling van het bureau  notulen

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 16  Antwoordplicht zaakvoerders/commissarissen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Artikel 17  Beraadslaging  aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 18 -- Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 19  Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Afdeling 2: Bestuur

Artikel 20 -- Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerders worden door de

algemene vergadering benoemd voor een onbeperkte duur.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid der

stemmen. De benoemingen zijn te allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn

herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende zaakvoerders is beëindigd onmiddellijk na de algemene vergadering die

overgegaan is tot de herverkiezing.

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

De zaakvoerders hebben, afzonderlijk handelend, de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, worden geldig door één zaakvoerder, afzonderlijk handelend, ondertekend, die nochtans, tegenover derden, niet is gehouden zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door één zaakvoerder, afzonderlijk handelend, behartigd of vervolgd.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

Artikel 23  Volmacht

De zaakvoerders kunnen volmachtdragers aanstellen, ai dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk

optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid.

ln voorkomend geval bepaalt het bestuur de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de

algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies.

Artikel 24  Bezoldiging

De algemene vergadering kan, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, het bedrag der vaste of evenredige vergoedingen of zitpenningen vastleggen die zullen worden tcegewezen aan de zaakvoerders en die in voorkomend geval dienen te worden ingebracht in de algemene kosten onafhankelijk van alle eventuele vertegenwoordigings- , reis- en verplaatsingskosten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Afdeling 3: Controle

Artikel 25 -- Controle

Ongeacht de wettelijke bepalingen heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht de

controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te

geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen op te dragen.

Indien geen commissaris werd benoemd, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks en

controlebevoegdheid van een commissaris en kan hij zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap,

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Hoofdstuk IV: Boekjaar jaarrekeningen  winstverdeling

Artikel 26 -- Boekjaar  jaarrekening -- jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld.

De jaarrekeningen worden geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 27  Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Hoofdstuk V;: Ontbinding en vereffening

Artikel 28  Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering die

beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Artikel 29  Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Hoofdstuk VI; Algemene bepalingen

Artikel 30 -- Woonstkeuze

Voor het ten uitvoer brengen van onderhavige statuten kiezen de zaakvoerders, vereffenaars en vennoten woonplaats op de maatschappelijke zetel van de vennootschap waar aile mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig zullen kunnen worden gedaan.

Artikel 31  Vennootschapsrecht

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen worden beschouwd als niet geschreven.

Alle bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten en

die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege aan worden toegevoegd.

TITEL III:OVERGANGSBEPALINGEN

A. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

" c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

:à Voo behouden aan het Belgisch Staatsblad

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de vennoten in buitengewone algemene vergadering samen te komen en maken zij proces-verbaal op van de volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen:

a Het eerste boekjaar vangt aan vanaf heden en zal gesloten worden op eenendertig december tweeduizend dertien.

b, De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

c, Er wordt geen commissaris benoemd.

d. De heer MATHYS Dominic, voornoemd, die aanvaardt, wordt als zaakvoerder bencemd voor onbepaalde duur, Zijn mandaat kan door de algemene vergadering worden bezoldigd.

e. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap aile verbintenissen door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting bekrachtigt en alle daaruit voortvloeiende verbintenissen en verplichtingen overneemt en dit vanaf 1 mei 2013.

f. Er wordt bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd verleend aan de burgerlijke vennootschap A&B PARTNERS AALST CVBA, met kantoor te 9300 AALST, Dirk Martensstraat 67, vertegenwoordigd door haar kantoorverantwoordelijke Koen IJ SERVRANCKX, wonende te 9240 ZELE, Heikant 312A, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen enfof publicaties die verband houden met beslissingen van de vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondememingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen,

ti

Opgemaakt te BEVER op 25 juni 2013

De comparanten

MATHYS Dominic VAN MUYLDER Heidi

Beherende vennoot Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LOBO-INVEST

Adresse
PLAATS 38A 1547 BEVER

Code postal : 1547
Localité : BIÉVÈNE
Commune : BIÉVÈNE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande