LOCH DOGS SIX FLYFISHING CLUB

Association sans but lucratif


Dénomination : LOCH DOGS SIX FLYFISHING CLUB
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 475.617.724

Publication

08/02/2011
ÿþ'üº% MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophand;.

te Leuven, de 2 7 JAN, 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0475.617.724

Benaming

(voluit) : LOCH DOGS SIX FLYFISHING CLUB

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Molenweg 31 te Huldenberg

Onderwerp akte : ONTBINDING VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de Vereniging zonder Winstoogmerk 'LOCK DOGS SIX FLYFISHING CLUB', opgemaakt door het ambt van Meester Tom Verhaegen, notaris te Overijse op dertien januari tweeduizend en elf, geregistreerd te kantoor Overijse, de veertien januari tweeduizend en elf.: Twee bladen, geen verzendingen. Boek 5/126, blad 53, vak 4. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De e.a. Inspecteur an (getekend) K. GUNS, blijkt dat:

1)De vergadering heeft besloten om de Vereniging zonder Winstoogmerk 'LOCH DOGS SIX FLYFISHING: CLUB', met zetel te 3040 Huldenberg, Molenweg 31, voortijdig en met onmiddellijke ingang te ontbinden en te: vereffenen.

2)De vergadering stelde vast dat er geen actief meer is in de Vereniging en dat er geen passief is. Bijgevolg; werd beslist geen vereffenaar aan te stellen en dient er geen overdracht van actief te gebeuren naar een: gelijkaardige Vereniging.

De comparanten verklaarden dat de vereffening dadelijk zal voltrokken worden, gelet op het feit dat: twee/derde van de leden aanwezig was en akkoord gingen met de onmiddellijke ontbinding en vereffening; dat, er geen vereffenaar werd aangesteld; dat er geen activa noch passiva meer waren; en dat zij er zich: onvoorwaardelijk toe verbonden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen.

3)De heer Johan VREVEN, de heer Gerard DE VROE en de heer Geert MERTENS werd volledig kwijting: gegeven van hun mandaten als voorzitter, secretaris en penningmeester van de Vereniging, evenals aan Heer: Carolus AMEYE, van zijn mandaat als bestuurder.

4)De vereffening wordt als definitief beëindigd beschouwd en de Vereniging houdt op te bestaan vanaf: heden.

De boeken en bescheiden van de Vereniging zullen gedurende de wettelijke termijn bewaard worden door; de heer Gerard DE VROE, ten zijne woonhuize.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

" 11021113

(getekend) T. VERHAEGEN.

Tegelijkertijd neergelegd:

- uitgifte van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LOCH DOGS SIX FLYFISHING CLUB

Adresse
PLASVELDSTRAAT 2 3460 BEKKEVOORT

Code postal : 3460
Localité : BEKKEVOORT
Commune : BEKKEVOORT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande