LORE VAN KEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LORE VAN KEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.912.727

Publication

29/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-01-2015

Griffie

*15301770*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578912727

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

LORE VAN KEER

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Hoogstraat 37 1861 Meise

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden op 21 januari 2015 voor geassocieerd notaris An ROBBERECHTS, vennoot in de vennootschap  Robberechts & Van Riet , met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 87, dat:

1/ Juffrouw VAN KEER Lore, geboren te Vilvoorde op 7 december 1985, ongehuwd, wonende te 1861 Meise (Wolvertem), Hoogstraat 37.

en

2/ De heer VAN KEER Eddy, geboren te Brussel op 19 januari 1959, echtgenoot van mevrouw Van Humbeeck Karin Jeanine Marie-Louise, wonende te 1861 Meise (Wolvertem), Hoogstraat 37. Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan zij de statuten vastgesteld hebben zoals verder volgt.

De oprichters hebben vooreerst een bankattest overhandigd aan de notaris, afgeleverd door KBC Bank, op datum van 19 januari 2015, waaruit blijkt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer BE77 7310 3954 3942.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen werden in geld onderschreven als volgt:

" door juffrouw Van Keer Lore, voornoemd: tot beloop van honderd achtenzestig aandelen, hetzij zestienduizend achthonderd euro (16.800,00 ¬ );

" door de heer Van Keer Eddy, voornoemd: tot beloop van achttien aandelen, hetzij duizend achthonderd euro (1.800,00 ¬ ).

Totaal: honderd zesentachtig aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

Voorafgaandelijk aan het verlijden van de akte hebben de oprichters een financieel plan voorgelegd, door hen getekend, waaruit de motivatie blijkt van de omvang van het maatschappelijk kapitaal.

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en onder de benaming  LORE VAN KEER . De vennootschap kan tevens volgende benaming als handelsbenaming gebruiken:  LORE VAN KEER JEWELLERY DESIGN .

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1861 Meise (Wolvertem), Hoogstraat 37. Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brussels Gewest door beslissing van de zaakvoerder. De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Het ontwerpen van juwelen.

- Aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van juwelen en materialen voor het aanmaken van juwelen.

- Aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van mode accessoires zoals centuren, tassen, brillen, sjaals en dergelijke meer.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Consulting op het gebied van beheer, management en marketing.

- Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verkopen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve diegene welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland. - Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs en beheersopdrachten en mandaten. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen als in buitenland.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

6. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

7. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand maart om twintig uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

8. Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

9. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en

voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen;

deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één /tiende zal

bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing

van de algemene vergadering.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar - jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig september tweeduizend vijftien. De eerste

jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Zaakvoerder

Wordt hierbij benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

- juffrouw Lore Van Keer, voornoemd;

Hier aanwezig en verklarende te aanvaarden.

Haar mandaat zal bezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds

één oktober tweeduizend veertien door de comparanten in naam en voor rekening van de

vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij

beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de

rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Bart BORRY Laremolenweg 2 te 1980 Zemst, om

alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen met het oog

op de inschrijving (en mogelijke latere wijzigingen) in de Kruispuntbank Ondernemingen en de BTW.

Coordonnées
LORE VAN KEER

Adresse
HOOGSTRAAT 37 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande