LOUI - HALLE

Société en commandite simple


Dénomination : LOUI - HALLE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.380.331

Publication

23/01/2014
ÿþRochtsvornr , Gewone commanditaire vennootschap

2elrl Brusselbaan 102 C te 1600 Sint-Pieters-Leeuw

(volkJi a+.irc;'.}

Onderwerp akte : Oprichting

De maatschappelijke benaming van de gewone commanditaire vennootschap is "LOUI - HALLE` met als; handelsnaam "LOOI-HALLE".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1600 Sint -Pieters - Leeuw, Brusselbaan 102 C. Mevrouw WANG Ying, Brusselbaan 124/2eV te 1600 Sint  Pieters - Leeuw, Zaakvoerder en geheel aansprakelijk gecommanditeerd beherend vennoot van de gewone commanditaire vennootschap, zal alleen als zaakvoerder` gelast zijn met het bestuur en alleen en onbeperkt over de maatschappelijke handtekening van de' vennootschap beschikken. Zij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts mogen gebruik maken voor de zaken die de vennootschap aanbelangen. Mijnheer LIU Si Qin, Brusselbaan 124/2Ev te 1600 Sint - Pieters - Leeuw, is de commanditaire vennoot en zal ook gebruik kunnen maken van de maatschappelijke handtekening.

. De vennootschap heeft als doel de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruiksatons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, en alle verrichtingen, van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. .

Duur : voor onbepaalde duur met ingang van 13.01.2014.

Maatschappelijke zetel : deze kan naar het even welke andere plaats worden overgebracht door een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder en mits publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Maatschappelijk kapitaal : bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euros), vertegenwoordigd door 100 aandelen waarvan 50 aandelen onderschreven door de Heer LIU Si Qin en 50 aandelen door , Mevrouw WANG Ying.

Maatschappelijk boekjaar ; van 1 juli tot 30 juni en het eerste boekjaar sluit af in 2015,

Jaarvergadering : elke 3de vrijdag van december om 18h00 en voor de eerste keer in 2015.

Opgemaakt te Sint - Pieters - Leeuw,

13/01/2014,

Mevrouw WANG Ying,

Mal Word I7.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 4 J1e, 2.014

gAUSSEL

Griffie

CU rdel nerrrrr 19;7a s~ Benaming

," ,,:tr,~r ~

p,.,.:1.,,,1~

5Gü.3 33'1

LOUI - HALLE

Op de faa1: tc t)lf. ssAr, I_U!kC~C~ 4, rr mlrtor, Recto No,rrr, r,ii 1r,wrl.,r,rrlluouJ vrUr do in.trrrrrrer,tc;rc,nde ht7tzrl var, de pErsü(Q)n(en)

trt?vrZr;lj,l ,E,r rr r.lrtlr,-r" ,nurr, ton acu17ren v,in durdorr tF: vF;rrsxtc.niArunrdulc;to

VQrsu W.,,irn r,n h.luflulr+vuny

Coordonnées
LOUI - HALLE

Adresse
BRUSSELBAAN 102C 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande