LUC CLAESSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUC CLAESSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.458.228

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 05.06.2014 14151-0276-014
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 12.07.2013 13303-0304-014
06/01/2012
ÿþr"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111M 11111

*12004267*

Vo beho aan Belg Staat.

meet

26DUC

Griffié .

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Benaming : LUC CLAESSENS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1702 Groot-Bijgaarden, Brusselstraat 478

Ondernemingsnr : 0835458228

Voorwen akte : VERLENGING EERSTE BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUC CLAESSENS", opgemaakt door het ambt van meester Tom Verhaegen, notaris met standplaats te Overijse, op negentien december tweeduizend en elf,' "Ter registratie aangeboden", blijkt dat:

1)De buitengewone algemene vergadering besloten heeft om het eerste boekjaar te verlengen en het te laten eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2)De buitengewone algemene vergadering besloten heeft om de eerste algemene vergadering te laten plaatsvinden de eerste dinsdag van de maand juni tweeduizend dertien om 10u.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Tom Verhaegen

Tegelijkertijd neergelegd:

- uitgifte van de verlenging eerste boekjaar  wijziging datum eerste gewone algemene vergadering.

"

26/04/2011
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1702 Groot-Bijgaarden, Brusselstraat 478

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Tom Verhaegen, notaris met standplaats te Overijse, op vijf april; tweeduizend en elf. "Geregistreerd te kantoor Overijse, de zes april tweeduizend en elf. Vier bladen, geen' verzendingen. Boek 5/126, blad 84, vak 1. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00) De e.a. Inspecteur, all.

(getekend) K. GONS", blijkt dat: -

De Heer Luc Jean-Marie Henri CLAESSENS, geboren op 21 juni 1971 , nationaal nummer, 71.06.21.303.18 , hier vermeld met zijn uitdrukkelijk akkoord, echtgenoot van mevrouw VANMARCKE Els Kathy Reine Nelly, wonende te 1702 Dilbeek, Brusselstraat 423.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "LUC CLAESSENS", met maatschappelijke zetel te 1702, Groot-Bijgaarden, Brusselstraat 478.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de uitoefening van de tandheelkunde, in de ruimste zin van het woord, alsook de aankoop, verkoop, import, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke apparatuur en tandheelkundige producten die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van tandarts, dit alles rekening houdend met de plichtenleer van het beroep van tandarts.

De vennootschap heeft eveneens tot doel :

- het geven van adviezen van preventieve of van curatieve aard ;

- de uitvoering van alle technische, medische, tandheelkundige, radiografische en laboratoriumprestaties die' verband houden met de tandheelkunde ;

- het optreden als gerechtelijk en niet-gerechtelijk expert inzake tandheelkunde en gebitsidentificatie ;

- de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met beroepsactiviteiten ;

het aanwerven van personeel en paramedici die de tandarts-vennoten in de uitoefening van hun beroep" bijstaan

- het inrichten van algemene diensten en een tandheelkundig secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of. onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar. maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met' dergelijke vennootschappen of onderneming.

De vennootschap heeft eveneens als doel, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België ais in het buitenland : het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, ruilen, huren, verhuren en" onderhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen,, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden, en meer algemeen, van alle mogelijke onroerende, goederen, al dan niet gemeubeld, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen, dit alles. voor zover het verband houdt met de tandartsactiviteiten.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke andere manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die, geheel of gedeeltelijk, een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

Zij kan aan alle vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, onder meer door haar goederen in. hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Maa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3AVR. '`

```'~L

t ~JJ~

Griffie

Ondernemingsnr : cE3 S L S3 54D

Benaming

(voluit) : LUC CLAESSENS

r

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf " de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achttienduizend zes honderd euro (18.600 EUS). Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Tot enig zaakvoerder werd benoemd: De Heer Luc Claessens, voornoemd, die verklaard heeft te aanvaarden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de ; algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebber.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzeifde uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de , vennootschap het vereisen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en twaalf.

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Verhaegen Tom

Tegelijkertijd neergelegd:

-uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LUC CLAESSENS

Adresse
BRUSSELSTRAAT 478 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande