LUCAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUCAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.785.371

Publication

22/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111!ItI,EMIll 8

Ondernemingsnr : 456.785.371

Benaming

(voluit) : LUCAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3290 Diest, Hasseltsestraat 63

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Luc BOGAERTS te Diest op 25 maart 2014, geregistreerd te Diest op 26 maart daarna, zes bladen, geen verzendingen, boek 530, blad 98, vak 12, Ontvangen ¬ 50,00, de Ontvanger - Adviseur ai., Marcel Put, getekend, blijkt hetgeen volgt:

AGENDA EN BESLISSINGEN

In overeenstemming met hetgeen op de agenda vermeld, werden de volgende beslissingen genomen met

éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal van ZEVENHONDERD VIJFTIG DUIZEND FRANK (750.000 BEF) om te

zetten in ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO EEN CENT (¬ 18.592,01).

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de aandelen met een nominale waarde van DUIZEND FRANK om te zetten in aandelen

zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder, evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Deze verslagen werden opgesteld in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld door Mevrouw Ira NICOLAIJ, bedrijfsrevisor bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IRA NICOLAIJ, BEDRIJFSREVISOR" met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, op eenentwintig maart tweeduizend veertien, luidt als volgt:

"In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BVBA LUCAS met zetel te 3290 Diest, Hasseltsestraat 63, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit een netto-dividendvordering voor een bedrag van 96.300,00 EUR, welke ontstaan is ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 31 december2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 96.300,00 EUR. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vordering;

-er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt ais tegenprestatie. De fractiewaarde van de 750 bestaande aandelen zal evenwel stijgen van 24,79 EUR per aandeel tot 153,19 EUR per aandeel.

1k wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

VIERDE BESLUIT

f;ergelegd ter griffie der Rirchtbani, van Koophandel te Leuven, de O 9 ApR, 20i4 DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap met zesennegentigduizend driehonderd euro (¬ 96.300,00) te verhogen, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeennegentig euro een cent (¬ 18.592,01) op HONDERD VEERTIEN DUIZEND ACHT HONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (¬ 114.892,01), door de inbreng van een dividendvordering ten bedrage van zesennegentigduizend driehonderd euro (¬ 96.300,00) door de enige aandeelhouder. Voormelde dividendvordering is ontstaan, in het kader van artikel 537 WIB92, ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato eenendertig december tweeduizend dertien, die besloot tot de uitkering van een tussentijds dividend, welke onderworpen werd aan een roerende voorheffing van tien procent (10%).

VIJFDE BESLUIT

Als gevolg van deze kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD VEERTIEN DUIZEND ACHT HONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (114.892,01). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder nominale waarde."

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist over te gaan tot de volledige herwerking van de statuten teneinde deze aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en aan het Wetboek van Vennootschappen, en teneinde de vermeldingen van geidwaarde in Belgische Frank om te zetten in euro, verwijzingen naar vernietigde wetgeving te vervangen door actuele wetgeving, en verouderd taalgebruik en andere onvolkomenheden weg te werken.

RECHTSVORM  BENAMING

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

die als benaming heeft "LUCAS".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3290 Diest, Hasseltsestraat 63,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De groot- en kleinhandel en de in- en uitvoer van;

1. Sigaren, tabak, en rookwaren;

2. Lederwaren en marokijnartikelen;

3. Textiel en kleding;

4. Producten van papiernijverheid en van drukkunst; omvat ondermeer alle artikelen van papier, karton, kranten, tijdschriften, boeken, drukwerken, zegels, kantoor- en schoolgerief;

5. Luxe-, fantasie- en geschenkartikelen;

6. Muziekartikelen, muziekstukken, fonoplaten, en compact-disc;

7. Speelgoed;

8. Frisdranken;

9. Producten van banket- en suikerbakkerij, onder andere suikerwafels en confiserie;

10. Video-apparatuur, casettes en toebehoren;

11. Aile elektronische apparatuur en aanverwanten;

12, Meubelen en decoratie, en alle kantoorbenodigdheden;

13. Alle informatica en aanverwanten van soft- en hardware;

14. Alle mogelijke informatiedragers en toebehoren;

15. Aankoop en verhuur onroerend goed;

16, Verlichting, sfeermakers, en aanverwanten;

17. Doe-het-zelf gereedschap;

18. Bloemen en planten;

19. Fotomateriaal en aanverwanten;

20. Spirituele dranken;

21. Pronostielcmaatschappij en verkoop van tombola en lotterijbiljetten;

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsbetrekkingen, nijverheidverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks en onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een zelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken,

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook, Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

M

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD VEERTIEN DUIZEND ACHT HONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (114.892,01), Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

RESERVES - WINSTVERDELING

De beschikbare winst wordt als volgt verdeeld:

a) Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze storting is niet verplichtend meer wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt

b) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft,

binnen de wettelijke grenzen.

De algemene vergadering beslist, binnen de wettelijke grenzen, over de eventuele wegwerking van het verlies.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om negentien (19) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde. Deze gevolmachtigde kan een vennoot of een derde zijn.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot,

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen,

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Luc Bogaerts

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- Expeditie akte;

- Verslag van de bedrijfsrevisor;

- Verslag van de zaakvcerder;

- Coördinatie der statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2014 : LE093422
02/08/2013 : LE093422
05/09/2012 : LE093422
02/08/2011 : LE093422
24/06/2010 : LE093422
02/07/2008 : LE093422
17/07/2007 : LE093422
28/06/2006 : LE093422
13/07/2015 : LE093422
21/06/2005 : LE093422
28/07/2004 : LE093422
14/07/2003 : LE093422
03/04/2003 : LE093422
27/09/2002 : LE093422
24/07/2001 : LE093422
23/09/1999 : LE093422
08/02/2016 : LE093422

Coordonnées
LUCAS

Adresse
HASSELTSESTRAAT 63 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande