LUCRETIA BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUCRETIA BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.733.512

Publication

19/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

iM, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Iuw111.tillitilu11wi

MUSSEL

ti7 AUG 201b

Griffie

Ondernemingsnr : 0865.733.512

Benaming

(volaft) : LUCRETIA BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 1880 KAPELLE OP DEN BOS, HAASDONKWEG 13

(volledig adres)

Onderwerp akte ; FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE BVBA (voorheen CVA) LUCRETIA

INVESTMENTS - PROCES VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 31 juli 2013, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

al Het fusievoorstel op 27 mei 2013 opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen door de vennootschap, en door de toenmalige zaakvoerder  gecommanditeerde vennoot de commanditaire vennootschap op aandelen (thans BVBA) LUCRETIA INVESTMENTS, met zetel te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Haaksdonkweg 13, RPR van Brussel, ondememingsnummer 0865.810.023, hierna de ovememende vennootschap genoemd.

bl Het verslag van de burgerlijke vennootschap Frank Vandelanotte BVBA, vertegenwoordigd door de heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 85250 Kuume, Bloemenhof 24 en van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk ais volgt:

De inbreng in natura werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De waardering van de inbreng en de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding behoort tot de taak en de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap. Er dient op gewezen te worden dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Uit onze controles blijkt dat:

1.de beschrijving van de inbreng in natura van alle activa en passiva van BVBA LUCRETIA BEHEER, voor een totale waarde van ê 68.280,00 beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2.de toegepaste methode van waardering van het in te brengen vermogensbestanddeel voor een inbrengwaarde van ¬ 68.280,00 (achtenzestigduizend tweehonderdtachtig euro) bedrijfseconomisch verantwoord is. De gebruikte methode leidt tot een waarde die minstens overeenstemt met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, zodat mag worden gesteld dat de inbreng niet is overgewaardeerd;

3.de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding van de inbreng bestaat uit 2.365 niet volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA LUCRETIA INVESTMENTS. De uitgifte van 2.365 aandelen wordt onderschreven door de inbrenger, de heer Jan VAN LANCKER. Deze vertegenwoordigen elk 111.002.365e van het kapitaal. Om de waarde te bepalen van de nieuw uitgegeven aandelen LUCRETIA INVESTMENTS werd rekening gehouden met de geboekte aanschaffingswaarde van de vennootschap Beaver Creek. Gezien ons geen geauditeerde staten van de vennootschap Beaver Creek konden worden voorgelegd, kunnen wij ons niet uitspreken over deze weerhouden waardering van in totaal ¬ 11.003.633,31.

4.de rechten en plichten van de partijen duidelijk vastgesteld zijn.

Kuume, 24 juli 2013

B.V.B.A. `FRANK VANDELANOTTE, BEDRIJFSREVISOR

Vertegenwoordigd door Frank Vandelanotte

Bedrijfsrevisor

TWEEDE RESOLUTIE:

Er dient geen verklaring te worden genoteerd van de vennootschap, noch van de ovememende vennootschap dat tussen de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in het vermogen van bedoelde vennootschappen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

4-

r \ Voor

behouden ti ' áan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig artikel 696 Wetboek van vennootschappen, omdat aile vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden hiermee hebben ingestemd.

DERDE RESOLUTIE:

FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID LUCRETIA INVESTMENTS (voorheen CVA)

1. Fusie door overneming, ontbinding zonder vereffening en vermogensovergang:

De vergadering besluit tot fusie met, door overneming door de overnemende vennootschap.

Met het oog op deze fusie besluit de vergadering tot ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap. Ten gevolge van deze fusie gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, onder algemene titel over op de ovememende vennootschap.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om het register van vennoten van de overgenomen vennootschap te vernietigen zodra de ten gevolge van de fusie toegekende aandelen zullen zijn aangetekend ten name van de vennoten van de overgenomen vennootschap.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering stelt hierbij dat indien de algemene vergadering van de ovememende vennootschap de fusie goed keurt er een einde is gesteld aan het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap, te weten de heer VAN LANCKER Jan Mark Joris, geboren te Gent op tweeëntwintig februari negentienhonderd zesenzestig, wonende te wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Haaksdonkweg 13.

ZESDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de heer Johan Teerlynck, accountant, te 8550 Zwevegem, Kortrijkstraat 151a en zijn aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te dulden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.03.2013, NGL 20.06.2013 13197-0006-010
14/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ls, i & _._







r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

BRUSSEL

0 5 JUIN 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0865.733.512

Benaming

(voluit) : Lucretia Beheer

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Haaksdonkweg 13 te 1880 Kapelle-op-den-bos

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel overeenkomstig art. 693 van het Wetboek van vennootschappen m.b.t. een fusie door overneming van Lucretia Beheer BVBA door Lucretia Investments Comm. VA

Overeenkomstig de artikelen 671 en 693 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W,Venn."), hebben de bestuursorganen van Lucretia Beheer BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te Haaksdonkweg 13, 1880 Kapelle-op-den-bos, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) met ondernemingsnummer 0865.733.512 (hierna "Lucretia Beheer") en Lucretia Investments Comm.VA, een commanditaire vennootschap op aandelen met zetel te Haaksdonkweg 13, 1880 Kapelle-op-den-bos, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) met ondernemingsnummer 0865.810.023 (hierna "Lucretia lnvestments") gezamenlijk een fusievoorstel opgesteld waarin wordt voorgesteld dat Lucretia Beheer zou worden overgenomen door Lucretia Investments door middel van een fusie door overneming.

Voor een nadere toelichting en verantwoording van de thans voorgestelde verrichting wordt eveneens verwezen naar de andere documenten die in verband met deze verrichting dienen te worden opgesteld, met name het verslag van de bedrijfsrevisor aangesteld door Lucretia lnvestments en het verslag van de zaakvoerder van Lucretia Investments (beide verslagen opgesteld conform artikel 602 W.Venn.).

De bestuursorganen van Lucretia Beheer en Lucretia lnvestments stellen het volgende voor:

1. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de over te nemen en van de overnemende vennootschap

1.1 De over te nemen vennootschap: Lucretia Beheer BVBA

De over te nemen vennootschap is Lucretia Beheer BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te Haaksdonkweg 13, 1880 Kapelle-op-den-bos, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) met ondernemingsnummer 0865.733.512.

Overeenkomstig artikel 3 van de statuten, luidt het doel van Lucretia Beheer als volgt "De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de centrale, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren van projecten in verband met hetgeen voorafgaat, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan voor eigen rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

11111111111.111111111111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

derden in verband met hun gebruik en genot. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met het Gog op verkoop of wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Het beheer van aile roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen. Deze opsomming dient niet limitatief geïnterpreteerd te worden."

1.2 De overnemende vennootschap: Lucretia Investments Comm.VA

De overnemende vennootschap is Lucretia Investments Comm.VA, op heden nog een commanditaire vennootschap op aandelen, met zetel te Haaksdonkweg 13, 1880 Kapelle-op-den-bos, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) met ondernemingsnummer 0865.810.023.

Voorafgaand aan de fusie zal aan de buitengewone algemene vergadering van Lucretia lnvestments worden voorgelegd om te beslissen tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Lucretia Investments zal onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lucretia Beheer overnemen. Deze omzetting wijzigt het doel van Lucretia Investments geenszins.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van Lucretia Investments als volgt: "De vennootschap heeft tot doel:

Het verstrekken van advies, bijstand en hulp in zijn meest verschillende vormen en dit op het vlak van management, beheer, controle, toezicht, organisatie, en op het vlak van de studie, organisatie en consultatie in alle financiële, fiscale, sociale, administratieve, bouwtechnische en marketing aangelegenheden, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren van projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- en andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het beheer van vermogens, bestaande uit roerende en onroerende waarden, in de meest ruime zin, het verwerven, verhuren van onroerende goederen en het sluiten van overeenkomsten betreffende die goederen, het nemen van deelnemingen of belangen in andere vennootschappen en ondernemingen, dit alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin bij belangen bezit, een hypotheek vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag eveneens in vennootschappen of verenigingen bestuursmandaten waarnemen, in het algemeen zal de vennootschap zowel in België als in het buitenland aile commerciële, industriële of financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming dient niet limitatief geïnterpreteerd te worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

2. Ruilverhouding van de aandelen

Op datum van huidig Fusievoorstel wordt zowel het maatschappelijk kapitaal van Lucretia Beheer als dat van Lucretia lnvestments vertegenwoordigd door 1.000 aandelen. Op elk aandeel Lucretia Beheer staat momenteel een niet-volstort bedrag open van 6,15 euro (hetzij een totaal niet-volstort bedrag van 6.150 euro).

Voorafgaand aan de voorgestelde fusie zal aan de algemene vergadering van Lucretia Investments worden voorgesteld om een splitsing van de aandelen in Lucretia lnvestments goed te keuren, waarbij elk bestaand aandeel zal worden gesplitst in 1.000, Na deze aandelensplitsing zal het kapitaal van Lucretia Investments derhalve worden vertegenwoordigd door 1.000.000 aandelen.

Ingevolge de voorgestelde fusie zullen aan de vennoten van de over te nemen vennootschap Lucretia Beheer, als vergoeding voor de overgang van het gehele vermogen van Lucretia Beheer naar Lucretia Investments, aandelen in Lucretia Investments worden uitgereikt,

Rekening houdende met de voormelde splitsing van het aandeel Lucretia Investments, wordt een ruilverhouding voorgesteld van 2,365 (twee komma drie zes vijf) aandelen Lucretia Investments per aandeel Lucretia Beheer, Elke vennoot van Lucretia Beheer zal aldus een aantal nieuw uitgegeven aandelen Lucretia Investments ontvangen dat wordt berekend als het product van het aantal aandelen Lucretia Beheer in zijn bezit vermenigvuldigd met 2,365. Gelet op de geringe eigen vermogenswaarde van het aandeel Lucretia Investments na de aandelensplitsing (met name afgerond 28,88 euro), zullen eventuele overblijvende fracties van aandelen worden verwaarloosd (afronding naar beneden).

Aangezien er in totaal 1000 aandelen bestaan in het kapitaal van Lucretia Beheer, zal de voorgestelde fusie in principe aanleiding geven tot de uitgifte van in totaal 2.365 nieuwe aandelen in het kapitaal van Lucretia Investments (doch dit behoudens het effect van eventuele afrondingen voor fracties van aandelen, zoals hierboven uiteengezet). Op deze nieuw uitgegeven aandelen zal na uitgifte een niet-volstort bedrag openstaan van in totaal 6.150 euro, hetzij 2,60 euro per nieuw uitgegeven aandeel.

Voormelde ruilverhouding is gebaseerd op de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van het aandeel Lucretia Beheer en het aandeel Lucretia Investments, per 31 december 2012. Aangezien de aandeelhouders van Lucretia Beheer ingevolge de fusie aandelen Lucretia Investments zullen ontvangen waarop een niet-volstort bedrag zal openstaan dat in totaal gelijk is aan het niet-volstort bedrag dat momenteel openstaat op de aandelen Lucretia Beheer, werd voor de bepaling van het boekhoudkundig eigen vermogen van Lucretia Beheer het niet-volstorte gedeelte van het kapitaal (d.w.z. in totaal 6.150 euro) meegeteld ais eigen vermogen.

Er is geen opleg in geld.

3. Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen in Lucretia Investments die aan de vennoten van Lucretia Beheer zullen worden toegekend, zullen aandelen op naam zijn. Deze uitgifte van nieuwe aandelen zal worden ingeschreven in het register van aandelen op naam van Lucretia Investments

Zo snel als mogelijk na de buitengewone algemene vergaderingen van Lucretia Beheer en Lucretia Investments die zullen beslissen over de fusie, zal een bestuurder of een bijzondere lasthebber van Lucretia Investments de volgende vermeldingen aanbrengen in het register van aandelen op naam van Lucretia Investments:

" de identiteit van de personen die naar aanleiding van de fusie aandelen in Lucretia Investments hebben ontvangen;

" het aantal aandelen dat ieder van hen heeft verkregen;

" een verwijzing naar de datum van de fusiebeslissing.

4. Datum van winstdeelname  Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

r

r De door Lucretia Investments uit te geven aandelen zullen delen in de winst van die vennootschap en zullen

recht geven op dividenden vanaf de datum waarop de fusie vanuit boekhoudkundig standpunt, overeenkomstig punt 5 hierna, in werking treedt, zijnde vanaf 1 januari 2013.

Er zijn geen bijzondere regelingen betreffende dit recht.

5. Boekhoudkundige datum  datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Alle handelingen van Lucretia Beheer verricht sinds 1 januari 2013 zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van Lucretia Investments.

6. Rechten toegekend aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen

Daar geen enkele vennoot van Lucretia Beheer nu speciale rechten heeft en Lucretia Beheer geen effecten andere dan aandelen heeft uitgegeven, is deze bepaling niet van toepassing.

7. Bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris voor het opstellen van het in artikel 695 W.Venn. bedoelde verslag

Geen van beide bij de fusie betrokken vennootschappen heeft een commissaris. Overeenkomstig artikel 695, §1, lid 7 W.Venn. zal aan de aandeelhouders van beide vennootschappen worden gevraagd te verzaken aan het verslag dat  bij gebreke van een commissaris -- door een bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 695 W.Venn, moet worden opgesteld. Dientengevolge zal in dit kader geen bijzondere vergoeding worden toegekend aan enige revisor.

Echter, in het kader van de verslaggevingsplicht die geldt voor Lucretia Investments ingevolge de toepassing van artikel 602 W.Venn. wordt wel een vergoeding van 3000 euro toegekend aan Frank Vandelanotte BVBA, vertegenwoordigd door de heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 8520 Kuurre, Bloemenhof 24, die voor deze doeleinden werd aangesteld door Lucretia Investments.

8. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van Lucretia Beheer of Lucretia Investments.

9. Goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering en neerlegging ter griffie

Dit fusievoorstel zal door Lucretia Beheer en Lucretia Investments worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

De buitengewone algemene vergadering van Lucretia Beheer en Lucretia Investments, waarop dit fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder worden gehouden dan zes weken na de publicatie van het neergelegde fusievoorstel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Gedaan op 27 mei 2013, in vier exemplaren. Lucretia Beheer en Lucretia Investments erkennen elk twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan telkens één bestemd is voor neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en het andere voor bewaring in de vennootschapsboeken.

Jan Van Lancker

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2012
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II H iIIlI~~Ha~w~uu

~iaisa~as*

Vc behc aar Belt Staal

21 SEP. 2092

Griffie

Ondornemingsnr:0865733512

Benaming (voluit) : LUCRETIA BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : haaksdonkweg 13

1880 kapelle op den bos

Onderwerp akte :Statutenwijziging

_: Er blijkt uit een akte inhoudende proces verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor;

notaris Patrick Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 6,9,2012 geregistreerd 2 bladen geen renvooien:

I: te Antwerpen 11° kantoor op 11.9.2012 boek 5/287 blad 9 vak 10 ontvangen 25 euro H Huberland van de BVBA: Lucretia Beheer dat de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigend de totaliteit van het maatschappelijk: kapitaal de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen

il 1. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om

de leeftijd van de opvolgers van de statutaire zaakvoerders te verlagen van vijfentwintig jaar naar éénentwintig jaar door schrapping  in artikel 10 van de statuten  van het woord 'vijfentwintig' en vervanging door het woord 'éénentwintig',

- tevens de in het artikel tien vermelde adressen van de betrokkenen aan te passen aan de huidige adressen,

tevens de namen van de bijkomende kinderen van de heer Jan Van Lancker toe te voegen;

- toevoeging van Catherine Vereecke als niet te vervangen zaakvoerder door de kinderen van de heer Jan Van Lancker;

- schrapping van volgende woorden : en hun latere broers of zusters zodat artikel tien van de statuten als volgt dient te luiden :

Artikrl 10 statutaire zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders, vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bij de oprichting werd de volgende persoon benoemd tot statutaire zaakvoerder

- de heer Jan Van Lancker wonende tel 880 Kapelle-op-den-Bos, Haaksdonkweg 13 ige heer Jan Van Lancker wordt hierna genoemd de 'eerste zaakvoerder',

Bij overlijden/aftreden van de eerste zaakvoerder, zal volgende regeling gevolgd worden inzake het zaakvoerderschap ;

Ingeval de eerste zaakvoerder zou komen te overlijden of aftreden, voordat de jongste van de kinderen van de heer Jan Van Lancker de leeftijd van éénentwintig jaar bereikt heeft, dan zal de eerste zaakvoerder opgevolgd worden door mevrouw Catherine Vereecke, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos Haaksdonkweg 13. Indien mevrouw Catherine Vereecke komt te overlijden/aftreden voordat de jongste van de kinderen van de heer Jan Van Lancker de leeftijd van éénentwintig jaar bereikt heeft, dan zal zij worden opgevolgd door de heer Bart Van Lancker, wonende te 9680 Maarkedal Berkenstraat 34. Indien de heer Bart Van Lancker komt te overlijden/aftreden voordat de jongste van de kinderen van de heer Jan Van Lancker de leeftijd van éénentwintig jaar bereikt heeft, dan za[ hij worden opgevolgd door de heer Steven Van Lancker, wonende te 9041 Oostakker, Standelkruidstraat 2. Zij worden hierna gezamenlijk 'de opvolgers' en individueel 'opvolger' genoemd,

Van zodra Jan  Willem Van Lancker, Matthias Van Lancker, Boris Van Lancker en Cassius Van Lancker, die kinderen van de heer Jan Van Lancker zijn (hierna samen de `kinderen' of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

afzonderlijk eenkind' genoemd) de leeftijd van éénentwintig jaar bereiken, zullen zij van "

rechtswege doch na hun aanvaarding benoemd worden tot zaakvoerder van de vennootschap, Mevrouw Catherine Vereecke of desgevallend de heer Bart Van Lancker of de heer Steven Van Lancker kunnen, niet vervangen worden door de kinderen en maken bijgevolg deel uit van het college van zaakvoerders tot alle kinderen van de heer Jan Van Lancker de leeftijd van éénentwintig jaar bereikt hebben.

Van zodra het jongste kind van de heer Jan Van Lancker de leeftijd van éénentwintig jaar bereikt, zal het mandaat van mevrouw Catherine Vereecke of desgevallend van de heer Bart Van Lancker of desgevallend van de heer Steven Van Lancker van rechtswege eindigen.

2.De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om artikel tien aan te passen aan

voormelde beslissing zodat artikel tien vanaf heden luidt als volgt

Artikel W statutaire zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders, vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bij de oprichting werd de volgende persoon benoemd tot statutaire zaakvoerder

- de heer Jan Van Lancker wonende tel 880 Kapelle-op-den-Bos, Haaksdonkweg 13

De heer Jan Van Lancker wordt hierna genoemd de 'eerste zaakvoerder'.

Bij overlijdenlaftreden van de eerste zaakvoerder, zal volgende regeling gevolgd worden inzake het zaakvoerderschap

Ingeval de eerste zaakvoerder zou komen te overlijden of aftreden, voordat de jongste van de kinderen van de heer Jan Van Lancker de leeftijd van éénentwintig jaar bereikt heeft, dan zal de eerste zaakvoerder opgevolgd worden door mevrouw Catherine Vereecke, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos Haaksdonkweg 13. Indien mevrouw Catherine Vereecke komt te overlijden/aftreden voordat de jongste van de kinderen van de heer Jan Van Lancker de leeftijd van éénentwintig jaar bereikt heeft, dan zal zij worden opgevolgd door de heer Bart Van Lancker, wonende te 9680 Maarkedal Berkenstraat 34. Indien de heer Bart Van Lancker komt te overlijden/aftreden voordat de jongste van de kinderen van de heer Jan Van Lancker de leeftijd van éénentwintig jaar bereikt heeft, dan zal hij worden opgevolgd door de heer Steven Van Lancker, wonende te 9041 Oostakker, Standelkruidstraat 2, Zij worden hierna gezamenlijk 'de opvolgers' en individueel 'opvolger' genoemd.

Van zodra Jan - Willem Van Lancker, Matthias Van Lancker, Boris Van Lancker en Cassius Van Lancker, die kinderen van de heer Jan Van Lancker zijn (hierna samen de 'kinderen' of afzonderlijk ' een kind' genoemd) de leeftijd van éénentwintig jaar bereiken, zullen zij van rechtswege doch na hun aanvaarding benoemd worden tot zaakvoerder van de vennootschap. Mevrouw Catherine Vereecke of desgevallend de heer Bart Van Lancker of de heer Steven Van Lancker kunnen, niet vervangen worden door de kinderen en maken bijgevolg deel uit van het college van zaakvoerders tot alle kinderen van de heer Jan Van Lancker de leeftijd van éénentwintig jaar bereikt hebben,

Van zodra het jongste kind van de heer Jan Van Lancker de leeftijd van éénentwintig jaar bereikt, zal het mandaat van mevrouw Catherine Vereecke of desgevallend van de heer Bart Van Lancker of desgevallend van de heer Steven Van Lancker van rechtswege eindigen.

3. Coordinatie van de statuten

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS PATRICK VANDEPUTTE

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD AFSCHRIFT PROCES VERBAAL EN AANGEHECHTE VOLMACHTEN

Op de laatste blz. van Lui 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-tehoûden ,l aan het Belgisch Staatsblad

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 28.06.2012 12229-0338-010
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.07.2011, NGL 29.08.2011 11457-0117-010
06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.03.2010, NGL 30.04.2010 10106-0129-011
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.07.2009, NGL 11.07.2009 09408-0188-010
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 11.02.2008, NGL 12.02.2008 08042-0398-011
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 02.07.2007 07334-0180-010
18/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 14.07.2006 06473-4423-012

Coordonnées
LUCRETIA BEHEER

Adresse
HAAKSDONKWEG 13 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Code postal : 1880
Localité : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande