LUKADS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LUKADS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 537.612.897

Publication

02/09/2013
ÿþRechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Tarwelaan 15 te 3090 Overisse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen:

l.uuk Ostendorf, geboren op 16/04/1993,

wonende te 3090 Overijse, Tarwelaan 15 en

Marc Ostendorf, geboren op 13/06/1995,

wonende te 3090 Overijse, Tarwelaan 15

wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma, waarvan zij de; statuten als volgt vaststellen:

I. STATUTEN

HOOFDSTUK I - Naam  duur  zetel  doel

Artikel 1  Naam

De vennootschap is opgericht ais vennootschap onder firma onder de naam "LukAds",

Artikel 2 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Tarwelaan 15 te 3090 Overijse,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst wcrden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België en het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Wereldwijd bemiddelen tussen aanbod van advertenties en advertentieruimte ontine; - Het softwarematig plaatsen van deze advertenties op de advertentieruimte;

Het leveren van analyse omtrent prestaties van de campagnes van de adverteerder; - Het mededelen en helpen realiseren van mogelijke optimalisaties aan beide partijen.

Op de laatste blz. van !uil< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOd Woad i1.1

4- 'rit ;~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ill

*13134638*

22AOUTZOl3i

BRUS

Griffie

Ondememingsnr: 6N2 . ócf"\

Benaming

(voluit) : LukAds

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel, Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog, of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven, Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van aile onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

HOOFDSTUK Il  VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 5 - Vermogen

Het vermogen van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt zeshonderd euro (¬ 600 en is

verdeeld in zestig (60) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op deze aandelen is ingeschreven door de oprichters, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot

nagemelde inbreng, en wel als volgt:

Luuk Ostendorf, voornoemd, schrijft in op negenenvijftig (59) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van tien euro (¬ 10,00) per aandeel, hetzij een globaal bedrag van vijfhonderd negentig euro (¬ 590,00) in geld.

Marc Ostendorf, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van tien euro (¬ 10,00) per aandeel, hetzij een globaal bedrag van tien euro (¬ 10,00) in geld.

Artikel 6  Bestemming en verdeling van winst en verlies

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan, De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt, Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de interest van de door hen ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Artikel 7 - Zegellegging

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken,

Artikel 8  Overlijden van een vennoot

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten.

Bij overlijden van een vennoot zullen zijn aandelen toekomen aan zijn erfgenamen, indien zij vooraf en met unanimiteit aanvaard worden door de overige vennoten.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, zullen de erfgenamen van de overledene het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen, Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 6 na afsluiten van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt enkel rekening gehouden met de tijd gedurende de overledene nog actief deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de zes maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 9 - Overdracht

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een vennoot of aan een derde, na vooraf aan alle vennoten de mogelijkheid te hebben geboden om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen de prijs waartoe de kandidaat-overnemer zich verbonden heeft, of, bij gebreke van kandidaat-ovememer tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel in het kapitaal dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap, of in een onderling overeen te komen verhouding.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

in geval het voorkooprecht niet uitgeoefend wordt op aile te koop aangeboden aandelen, kan een vennoot zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, dan na het voorafgaand en geschreven eenparig akkoord van de overige vennoten.

Bij weigering van goedkeuring zijn de weigerende vennoten verplicht om de participatie zelf in te kopen aan de prijs zoals hiervoor vermeld, ieder naar evenredigheid van het aandeel in het kapitaal dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap of in een onderling overeen te komen verhouding, onverminderd het recht voor de weigerende vennoten om zelf een kandidaat-koper voor te stellen aan dezelfde voorwaarden. De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan deze derde overnemer te verkopen.

De afkoop dient tot stand te komen binnen de zes maanden na de dag van het aanbod of na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld in geval van prijsbepaling door een deskundige.

HOOFDSTUK III -- BESTUUR

Artikel 10 - Beheer

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Tot zaakvoerder worden benoemd, voor de duur van de vennootschap:

Luuk Ostendorf, wonende te 3090 Overijse, Tarwelaan 15.

Marc Ostendorf, wonende te 3090 Overijse, Tarwelaan 15,

Hun bevoegdheden gaan in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen wegens gewichtige redenen of door een eenparig besluit van de vennoten.

Artikel 11 - Bezoldiging

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap. Het mandaat van Marc Ostendorf is onbezoldigd.

Artikel 12 - Vertegenwoordiging

iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

Artikel 13 - Volmacht

De zaakvoerders kunnen een gevolmachtigde van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 14 -- Aansluiting van nieuwe vennoot

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden; zij moeten de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 15 - Aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de venootschap.

HOOFDSTUK IV  TOEZICHT

Artikel 16 - Toezicht

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boekhouding, de rekeningen, brieven, notulen, en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V  ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 17  Algemene vergadering

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juli om twintig uur, ledere vennoot heeft daarenboven het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen in een buitengewone zitting.

De oproepingen geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen v(5br de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten niet eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht,

Aile vergaderingen worden gehouden ter zetel van de vennootschap.

Artikel 18 - Bevoegdheid

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

-de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

-het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders;

-de bestemming van de beschikbare winst;

-de bezoldigingen van de zaakvoerders;

-het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

-de wijziging van de statuten.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap,

Aile beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzonderingen.

Elke beslissing betreffende de benoeming en het ontslag van zaakvoerders evenals de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een twee/derden meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen.

Artikel 19 - Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van

elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en wordt een inventaris

opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

HOOFDSTUK VI  ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 20 - Ontbinding

De ontbinding van een vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. In dat geval echter kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 8.

I1.OVEF2GANGSBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en veertien .

2.De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juli van het jaar tweeduizend en veertien om twintig uur (20u).

III,BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur.

Tot zaakvoerder worden benoemd, voor de duur van de vennootschap:

1)Luuk Ostendorf, wonende te 3090 Overijse, Tarwelaan 15. 2)Marc Ostendorf, wonende te 3090 Overijse, Tarwelaan 15.

q

,

N

die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Opgemaakt te Leuven op 1410812013 in vier exemplaren waarvan elk vennoot erkent er één ontvangen te hebben, één voor op zetel van de vennootschap, het vierde exemplaar bestemd zijnde voor de publicatie in Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Qe oprichters Marc Ostendorf

Luuk Ostendorf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
LUKADS

Adresse
TARWELAAN 15 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande