M4

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M4
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.807.525

Publication

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.09.2013, NGL 31.01.2014 14027-0549-010
29/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13117682

i III

b1

E $t

i

1 8 JUIL. 1013

BRucaze

Griffie

Ondernemingsnr : 846.807.525

Benaming

(voluit) : M4

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Diegem, Zaventemsesteenweg 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : correctie - publicatie in belgisch staatsblad

De publicatie gedaan onder de referte 2012-08-03/0136865 is niet bedoeld voor de onderhavige vennootschap maar voor de bvba M4, met maatschappelijke zetel te Diegem, zaventemsesteenweg 17 en met ondernemingsnummer 892.645.864.

Notaris Tom Wilsens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2012
ÿþf Mod Word 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

oi

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIIuIIII36111V865III11

*121"

Griffie

Ondernemingsnr : 0807.483.824

Benaming

(voluit) : M4

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschapm et beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Diegem, Zaventemsesteenweg 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming - overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom Wilsens, te Leuven, op veertien juni; tweeduizend en twaalf, Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Leuven 2de kantoor der Registratie op 20 JUNI 2012 boek 1370 blad 29 vak 15. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger (getekend) DE CLERCQ G, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M4", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Zaventemsesteenweg 17, de volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

Eerste beslissing

A. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van de fusievoorstellen waarvan de aandeelhouders, voornoemd, verklaren dat ze op de maatschappelijke zetel ter beschikking waren sedert meer' dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

De fusievoorstellen werden opgesteld op 31 december 2011 door de zaakvoerder van beide betrokken; vennootschappen, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, en werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 30 april 2012, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 mei 2012 onder nummer 12087936, en op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op 30 april 2012, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 11 mei 2012 onder, nummer 12088298.

B. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van de fusievoorstellen in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen. De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel' van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het' Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1 °de fusievoorstellen;

2°de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn;

3°de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

C. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen' en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

D. De aandeelhouders van de overnemende en de over te nemen vennootschap stemmen, in overeenstemming met artikel 720, §2, 4°, laatste lid Wetboek Vennootschappen, er unaniem mee in dat geen tussentijdse cijfers vereist zijn ondanks het feit dat de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van de fusievoorstellen is afgesloten.

Tweede beslissing

A. De vergadering keurt de fusievoorstellen goed zoals ze werden opgemaakt op 31 december 2011 en die werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 30 april 2012, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 mei 2012 onder nummer 12087936, en neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op 30 april 2012, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 11 mei 2012 onder nummer 12088298.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M3, voormeld, hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M4, voormeld, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt.

B. Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,



Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

C, Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend,

D. Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

E. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

E. De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende ' vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid; wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

De overgenomen vennootschap verklaart dat zij geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis , van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

G. De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuiteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Derde beslissing :

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt - op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt - de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Vierde beslissing:

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan B-DOCS bvba, Willem De Zwijgerstraat 27, 1000 Brussel, évenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten bij kruispuntenbank voor onderneminghen te vervullen en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen. Voor ontledend uittreksel,

Notaris Tom Wilsens,

Tevens neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal.









Bijlagen" b'rf-het" Belgisch-Staatsblact - fl3f08f2tr12 Aiiilëxes dü Nlijnitënr bélgë







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

{

04/07/2012
ÿþ MM Wafd 11.1

i j i~ I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,11E11111611J AI

be a B st~

25JUIN 2012

BRU8SEL

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : eiG,5o)-5.z5

Benaming

(voluit) : M4

(verkort) :



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Diegem, Zaventemsesteenweg 17

(volledig adres)

Onderwerp akte oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens, te Leuven, op 14 juni 2012 dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M4, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Zaventemsesteenweg 17 werd opgericht door 1. De heer VANDE VELDE Kristoffel Eugene Frans, wonende te 3000 Leuven, Van 't Sestichstraat 9 bus 1, 2. mevrouw DERAEDEMAEKER Magda Guillaume, wonend te 1831 Diegem, Zaventemsesteenweg 17.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam :

-De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurders-functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen en buitendecoraties;

 Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

 Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

 Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" ~  AI de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enz.; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enz.;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge  De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

 De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

-Aan- en verkoop, import en export van alle goederen betreffende de energiesector, onder andere zonnepanelen, windenergie, ventilatie- en aircosystemen, warmtepompen, radiatoren, hoogrendementsketels op aardgas of aardolie, enzovoort inbegrepen het toebehoren voor alle toestellen en installaties, zonder dat deze opsomming beperkend is;

-Advies inzake de productie en toelevering, research en development, logistiek, veiligheid, in- en verkoop, kwaliteitszorg, (hoger) onderwijs, bouwkunde, chemische en petrochemische nijverheid, elektrische en elektronische sector; meer bepaald alle domeinen waarin een industrieel ingenieur gebruikelijk werkzaam is of tewerkgesteld kan zijn;

- Organiseren van evenementen, muziek- of artistieke voorstellingen en optredens, festivals, straattheater;

- Aan- en .verkoop, export en import van voertuigen van allerlei aard, inclusief boten, zeilboten, wagens, motoren;

- Herstellingen uitvoeren aan alle voertuigen hierboven vermeld;

- Klein- en groothandel van materialen, voedingswaren, producten voor de bouw en industrie, juwelen, sieraden, antiek, enzovoort. Zonder dat deze opsomming beperkend is;

- Catering- en traiteurdiensten voor particulieren en bedrijven;

- Uitbaten van Café, restaurant, hotel of eender welke horeca etablissement;

Deze opsomming is louter exemplatief

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De duur van de vennootschap is onbepaald. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/100ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal. Op deze aandelen is ingeschreven als volgt: - door de heer Kristoffel Vande Velde, voormeld, op 99 aandelen; - door mevrouw Magda Guillaume Deraedemaeker, voormeld, op 1 aandeel. Het maatschappelijk kapitaal is volstort ten belope van 1/3, gedeponeerd bij Belfius Bank. Derhalve zijn de oprichters samen een inbreng van 12.400,00 EUR verschuldigd. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelin-igen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is. De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand september om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden Het eerste boekjaar loopt tot en met 30 juni 2013. Het boekjaar gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. Gewone zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur is de heer Kristoffel Vande Velde, voormeld. Zijn mandaat is bezoldigd.

Bijzondere volmacht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BVBA B-DOCS, met zetel te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T,W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van

Ondernemingen en de Sociale Kas. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle

nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat

nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Tom Wilsens

Tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
M4

Adresse
ZAVENTEMSESTEENWEG 17 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande