MACMULIER (MONITORED ANESTHESIA CARE MULIER)

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MACMULIER (MONITORED ANESTHESIA CARE MULIER)
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.200.691

Publication

30/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *14030031*

behoude

aan het

Belgisch

Staatsbla

ivr ~n,rl~ cher

~'v~_=~. ~'î~= i~l~ `" r~ i ~ i~.~t-~i~-~t i;~~'~~ ~.

te Lc-t I,~~ ~~ z i` ~ ~

~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0834.200.691

Benaming (voluit) : MAC Mulier (Monitored Anesthesia Care Muller)

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roteselaarsesteenweg 85

3018 Leuven (Wijgmaal)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: REGIME ARTIKEL 537 WIB  k KENNISNAME UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND -KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE  AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op 27 december 2013, geregistreerd te Haacht, vier bladen geen verzendingen, op 3 januari daarna, boek N80 blad 60 vak 3, tegen het recht van vijftig euro (¬ 50,00), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAC Muller (Monitored Anesthesia Care Mulier)" als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, honderd en tienduizend achthonderd eenenzeventig euro (110.871 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering van 20 april 2012.

q TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, honderd en tienduizend achthonderd eenenzeventig euro (110.871 EUR) bedraagt. DERDE BESLISSING: KENNISNAME BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 16 DECEMBER 2013.

:j De vergadering beslist kennis te nemen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de dato 16 december 2013, waarin werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto dividend van honderd en tienduizend euro (110.000 EUR) en waarbij de enige vennoot individueel en vrijwillig de intentie heeft geuit om zijn schuldvordering op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend  weliswaar mits inhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing  integraal te incorporeren in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap overeenkomstig het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992. De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De enige vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek

Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot, aanwezig zoals vermeld, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 16 december 2013, opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F. CLUKKERS Bedrijfsrevisor", met zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A/8>vertegenwoordigd door de heer Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. Clukkers Bedrijfsrevisor" met maatschappelijke zetel in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 312 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen, het vereiste nazicht te hebben uitgevoerd overeenkomstig de'toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, inzake de vooropgestelde inbreng in natura ad 99.000,00 ¬ , ter gelegenheid van een kapitaalsverhoging bij de Bvba "MACMalier (Monitored Anesthesia Care Muller)" in het kader van artikel 537 van het WiB en onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun intentie om het kapitaal te verhogen ook daadwerkelijk uitvoeren. Mijn besluitverklaring is als volgt :

= dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor de inbreng in nature en dit in de vorm van een beperkt nazicht,

dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng,

dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

dat de kapitaalsverhoging door inbreng in natura 99.000, 00 ¬ bedraagt waarvoor 886 aandelen worden uitgegeven zodoende dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en billijk is. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gedaan ter goeder trouw Leuven, 16 december 2013 Voor de Bvba

F. Clukkers Bedrijfsrevisor

(get.) Frédéric Clukkers Vertegenwoordigend vennoot Bedrijfsrevisor"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde negenennegentigduizend euro (99.000 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) te brengen op honderd zeventienduizend zeshonderd euro (117.600 EUR), door de uitgifte van achthonderd zesenzestig (866) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal warden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

(90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds-dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten faste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van negenennegentigduizend euro (99.000 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vèlgadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaardt, de echthonderd zesenzestig (866) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZESDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging van negenennegentigduizend euro (99.000 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd zeventienduizend zeshonderd euro (117.600 EUR), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zesenzestig (1.866) aandelen zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN.

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen, als volgt:

*Artikel 5. van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zeventienduizend zeshonderd euro (117.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd zesenzestig (1.866) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/duizend achthonderd zesenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 1.866.

Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 1 maart 2011 met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder nominale waarde.

Op 27 december 2013 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen verhoogd tot honderd zeventienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door duizend achthonderd zesenzestig (1.866) aandelen zonder nominale waarde."

Daarnaast beslist de vergadering alle verwijzingen naar de woorden "geneesheer" of "geneesheren" in de statuten te schrappen en te vervangen door de woorden "arts" of "artsen".

ACHTSTE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

NEGENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de voornoemde echtgenote van de enige vennoot, mevrouw Annabel Sels, die te dien einde woonstkeuze doet op de maatschappelijke zetel, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

TIENDE BESLISSING: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)nl.en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

s mod 11.1



Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

- verslagen (bestuursorgaan + revisor),

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het eetgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.04.2013, NGL 18.11.2013 13663-0022-010
19/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 12.10.2012 12609-0301-010
04/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11301564*

Neergelegd

02-03-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : MACMulier (Monitored Anesthesia Care Mulier)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3018 Leuven, Rotselaarsesteenweg 85

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op één maart tweeduizend elf, vóór registratie, dat:

De heer MULIER Jan Paul Jozef, geneesheer-anesthesioloog, geboren te Leuven op veertien april duizend negenhonderdnegenenvijftig, echtgenoot van mevrouw SELS Annabel Tina Helena, wonende te 3018 Leuven, Rotselaarsesteenweg 85.

een Burgerlijke Professionele Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "MACMulier (Monitored Anesthesia Care Mulier)".

Zetel : 3018 Leuven, Rotselaarsesteenweg 85.

Duur: een onbeperkte duur.

Kapitaal: 18.600 euro, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer MULIER Jan, voornoemd, ten belope van de totaliteit der aandelen, volledig volgestort (attest BNP Paribas Fortis).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van één maart tweeduizend elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend elf.

Winstverdeling : Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Bestuur :De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen gekozen onder de geneesheren-vennoten en te benoemen door de algemene vergadering. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van zaakvoerder herleid tot maximum zes jaar, hernieuwbaar.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, naast een vergoeding voor kosten en vacaties. Deze bezoldiging dient in overeenstemming te zijn met de werkelijk geleverde prestaties als zaakvoerder. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

0834200691

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder : Werd met ingang vanaf één maart tweeduizend elf benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: de heer MULIER Jan, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

a) uitoefening van de geneeskunde met bijzondere specialisatie in de anesthesiologie door de geneesheer-vennoten.

b) het verstrekken van de middelen voor de uitoefening en de bevordering van de volledi-ge medische beroepsactiviteit door de geneesheren-vennoten en dit onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoten en de bijkomende aansprakelijk-heid van de vennootschap en met inachtname van de Geneeskundige Plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen geïnd worden voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding kan ontvan-gen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen nodig of nuttig voor voornoemde activiteiten;

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoten toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde zijn medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen; - het bewaren en op punt stellen van alle documentatie met betrekking tot voornoemde materies; - het volgen van wetenschappelijke seminaries, congressen, conferenties en andere;

- fundamenteel en klinisch wetenschappelijk onderzoek eventueel in samenwerking met andere instellingen om de klinische activiteit te verbeteren;

- het verspreiden van de kennis met betrekking tot deze materies en meer bepaald de or-ganisatie van congressen,het onderwijs, het opstellen en publiceren van boeken en arti-kels;

- de organisatie en activiteit noodzakelijk om patiënten objectieve informatie te verschaf-fen zonder commerciële doelstellingen over de klinische en wetenschappelijke activiteit;

- de consultatie in voormelde domeinen.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Geneeskundige Plichtenleer en de deontologische regels in het algemeen. De geneeskun-de wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De vennoten dienen tot dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten en de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

c) de vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren en deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele verwezenlijking met het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan eveneens als bijkomstig doel roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen (bijvoorbeeld huur en verhuur) dien-aangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en ka-dert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de ven-nootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en com-mercieel karakter mag krijgen.

d) zij kan met het oog op een professionele samenwerking overeenkomsten afsluiten met geneesheren of met (kosten)associaties, professionele (eenpersoons)vennootschappen, middelenvennootschappen en vzw s, die als doel hebben de geneeskunde uit te oefenen. De vennoten dienen erover te waken dat de vennootschap waarvoor zij werken naar ana-logie de deontologische regels naleeft die voor elke individueel werkende geneesheer gel-den. Zij kan vennoot zijn van een (kosten)associatie of middelenvennootschap van ge-neesheren en kan lid zijn van een vzw van geneesheren. Hierbij dient de Geneeskundige Plichtenleer gerespecteerd te worden.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de derde vrijdag van de maand april om twintig uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem. Volmacht: aan mevrouw Anabel Sels, wonende te 3018 Leuven, Rotselaarsesteenweg 85, , die te dien einde woonstkeuze doet op de maatschappelijke zetel, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen sedert 1 januari 2011 gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MACMULIER (MONITORED ANESTHESIA CARE MULIER)

Adresse
ROTSELAARSESTEENWEG 85 3018 WIJGMAAL

Code postal : 3018
Localité : Wijgmaal
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande